homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

SEX ORAL ! ! !-142

#2680 2009-05-13 11:55:43

Sonia_Simona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-09

Re: SEX ORAL ! ! !

bineinteles ca vrea si el. curaj caci o sa fie bine!
nu ai nimic de pierdut. o sa vezi ca in timp o sa vrei tu sa ii faci pentru ca iti place tie tongue

#2681 2009-05-13 11:56:19

in_love
Full member
De la: mai aproape decat crezi
Inregistrat: 2009-05-13

ideea cu alcoolul am experimentat-o...intr-adevar esti mai dornica de sex dar  atat sexinpat

kapitulation

#2682 2009-05-13 12:13:05

Finesse
Banat
Inregistrat: 2009-01-16

Interesant. Eu mai mereu beau cafea ?nainte, ca să fiu c?t mai trează big_smile Nu mai vorbesc de efectul unei cafele fierbinţi şi aromate.. Hmm.. Şi ?nainte şi după big_smile

Goodnight moon

#2683 2009-05-13 12:14:00

Sonia_Simona
Insomniac member

eu cand beau niste vin imi vine sa ma urc pe toti peretii tongue chicot si nici ca am inhibitii sau mai stiu eu....dar nu e iubi langa mine sad

#2684 2009-05-13 12:21:48

in_love
Full member

pe mine alcoolul mai mult ma  moleseste , de asta cred ca nici nu exagerez ...in schimb el e total opus i creste si cheful si e chiar energic  spermatozoid

kapitulation

Publicitate

loading...

#2685 2009-05-13 12:24:44

Sonia_Simona
Insomniac member

in_love de cat timp sunteti impreuna? banuiesc ca aveti ceva timp si ma uimeste faptul ca tu ai inhibitii. priveste altfel lucrurile

#2686 2009-05-13 12:49:29

in_love
Full member

Katalyna2311 a scris:

in_love de cat timp sunteti impreuna? banuiesc ca aveti ceva timp si ma uimeste faptul ca tu ai inhibitii. priveste altfel lucrurile

de doi ani dar noi nu stam impreuna si nu ne vedem chiar foarte des...dar si cand ne intalnim ies scantei...cu toate astea am unele retineri..

kapitulation

#2687 2009-05-13 13:18:53

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

de unde provin retinerile? care-i cauza?

#2688 2009-05-13 13:25:04

in_love
Full member

LadyPink a scris:

de unde provin retinerile? care-i cauza?

el e un tip mai pretentios asa de fel si poate de asta ma si inhib ... ca nu va fi asa cum si-ar dori

kapitulation

#2689 2009-05-13 13:48:50

Sonia_Simona
Insomniac member

love incercarea moarte n-are sau cum se spune...asa ca propuneti ca data viitoare sa nu mai ai inhibitii

#2690 2009-05-13 13:50:53

Finesse
Banat
Inregistrat: 2009-01-16

In_love, nu ai cum să reuşeşti sau nu, ?n ceva ce nici măcar nu ai ?ncercat. Cu siguranţă te va ?ndruma el ce să faci să fie plăcut smile Iar pretenţii ?ntr-ale plăcerii... Hmm, e cam relativă treaba. Practica şi repetatul e mama ?nvăţăturilor (parcă aşa era proverbu'..)

Goodnight moon

#2691 2009-05-13 13:54:20

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

eu zic ca lui n-are ce sa nu-i placa, ca doar nu tb cine stie ce tehnica. intrebarea e: tu esti pregatita pt asta? te-ai gandit ca e posibil sa nu iti placa tie?

#2692 2009-05-13 13:57:04

in_love
Full member

Katalyna2311 a scris:

love incercarea moarte n-are sau cum se spune...asa ca propuneti ca data viitoare sa nu mai ai inhibitii

ma streseaza un pik situatia pentru ca nu as vrea sa se duca la alta ... stiu ca la inceput toti zic ca lasa cand va fi momentul dar problema e daca mom ala nu va fi niciodata? el nu a avut nici o problema  cu mine in legatura cu oralul ...i place asa de mult incat numa la asta se gandeste angel

da anca cred ca eu nu sunt pregatita ..stiu ca nu e mare chestie dar...exista totusi si un dar

Ultima oara a fost editat de in_love (2009-05-13 14:05:07)

kapitulation

#2693 2009-05-13 14:10:17

G@briela
New member
De la: iasi
Inregistrat: 2009-05-12

in_love a scris:

da anca cred ca eu nu sunt pregatita ..stiu ca nu e mare chestie dar...exista totusi si un dar

tot ce iti trebuie e nevoie de increderea in tine si nimic mai mult...nici pe departe har....daruul,harul ala de care vb tu e pentru maicutele de la manastire chicot
asa cum cum el km pretentios si are increderea aia in el k te poate duce la extaz fara sa i se reproseze ceva asa tu trebuie sa crezi k tot din ce ii faci e cat se poate de perfect,extraordinar ,cum vrei  chicot si atunci o sa il poti vedea si pe el kt e de extaziazat wink
ps:imi cer scz pentru interventie big_smile am vrut sa iti zc parerea mea...nu exista nu pot pentru k nu sunt facuta pentru asa ceva.... :chicot:tu poti cu siguranta..orice femeie poate dance pentru k barbatii nu au nimik in special fata de noi si nu sunt mai buni k noi...poate egali,dar mai buni nu tongue

Ultima oara a fost editat de G@briela (2009-05-13 14:11:52)

<3 Sunt simpla….. dar prea complicata, iubesc….. dar urasc iubirea…. Ador soarele dar inteleg ploaia…. Sa nu-mi faci rau…. Sunt atat de infensiva…. Incat o sa-ti para rau…<3.

#2694 2009-05-13 14:18:51

in_love
Full member

G@briela a scris:

in_love a scris:

tot ce iti trebuie e nevoie de increderea in tine si nimic mai mult...nici pe departe har....daruul,harul ala de care vb tu e pentru maicutele de la manastire chicot
asa cum cum el km pretentios si are increderea aia in el k te poate duce la extaz fara sa i se reproseze ceva asa tu trebuie sa crezi k tot din ce ii faci e cat se poate de perfect,extraordinar ,cum vrei  chicot si atunci o sa il poti vedea si pe el kt e de extaziazat wink
ps:imi cer scz pentru interventie big_smile am vrut sa iti zc parerea mea...nu exista nu pot pentru k nu sunt facuta pentru asa ceva.... :chicot:tu poti cu siguranta..orice femeie poate dance pentru k barbatii nu au nimik in special fata de noi si nu sunt mai buni k noi...poate egali,dar mai buni nu tongue

nu gabriela m ai inteles gresit! eu nu ma refeream ca ti trebuie har , chiar am zis mai inainte ca nu e mare chestie...ci ma refeream ca exista un dar( o retinere) nu sensul de har  big_smile

kapitulation

#2695 2009-05-13 14:20:51

Sonia_Simona
Insomniac member

in_love nu stiu ce sa spun decat ca daca vrei atunci trebuie sa incerci. nu iti cere nimeni sa faci inca de prima data totul perfect. de ex data viitoare poti doar sa il saruti de cateva ori prin acel loc rodnar iar data viitoare sa ii dai o limbuta sau doua si apoi sa incepi sa te perfectionezi in oral

#2696 2009-05-13 14:23:46

G@briela
New member
De la: iasi
Inregistrat: 2009-05-12

in_love a scris:

G@briela a scris:

in_love a scris:

nu gabriela m ai inteles gresit! eu nu ma refeream ca ti trebuie har , chiar am zis mai inainte ca nu e mare chestie...ci ma refeream ca exista un dar( o retinere) nu sensul de har  big_smile

rodnar atunci imi cer scuze..am citit si mai sus dar:-??
oricum ar fi partea cu increderea ramane valabila...cel putin eu asa sunt de parere..si spun asta pentru ca mi se intampla si mie....si desi nu imi place sa recunosc e pentru ca nu am destula incredere in mine :|daca am fi increzatoare,atunci nu avem de ce sa ne facem griji k lui nu o sa ii placa tongue

<3 Sunt simpla….. dar prea complicata, iubesc….. dar urasc iubirea…. Ador soarele dar inteleg ploaia…. Sa nu-mi faci rau…. Sunt atat de infensiva…. Incat o sa-ti para rau…<3.

#2697 2009-05-13 14:25:53

in_love
Full member

Katalyna2311 a scris:

in_love nu stiu ce sa spun decat ca daca vrei atunci trebuie sa incerci. nu iti cere nimeni sa faci inca de prima data totul perfect. de ex data viitoare poti doar sa il saruti de cateva ori prin acel loc rodnar iar data viitoare sa ii dai o limbuta sau doua si apoi sa incepi sa te perfectionezi in oral

sa zicem ca i-as face oral...nu cred ca mi va zice ca n a fost bine sau ceva de genu ca sa nu ma simt eu aiurea.Bineinteles ca poate inflori ca si barbatii mimeaza placerea uneori

kapitulation

#2698 2009-05-13 14:29:24

in_love
Full member

gabriela tu ai incercat experienta? wow big_smile

kapitulation

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.