homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

SEX ORAL ! ! !-144

#2718 2009-05-13 17:42:04

Sonia_Simona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-09

Re: SEX ORAL ! ! !

deci categoric ca el nu se gandeste la boli cu transmitere sexuala.
in_love eu zic sa incerci

#2719 2009-05-13 18:04:39

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

lol cum adica "nu-mi face tu oral, ca daca vreau, ma duc la curve"??? lol cum vine frate asta ca eu nu inteleg!!! lol nu inteleg da' tare ma amuza

#2720 2009-05-13 18:08:43

Sonia_Simona
Insomniac member

in_love dar el parca iti face tie, nu?

#2721 2009-05-13 18:42:11

in_love
Full member
De la: mai aproape decat crezi
Inregistrat: 2009-05-13

El da si o face foarte bine si aproape la fieqare contact.de aici deduc ca daqa lui i place sa mi faqa oral inseamna ca i ar surade ideea sa i se faqa si lui

kapitulation

#2722 2009-05-13 19:13:09

in_love
Full member

Tocmai asta nu as vrea sa se intample.Insa nici nu vreau sa fiu conditionata sau mai rau amenintata  ca daq nu o faq s ar putea sa se duqa sa si satisfaq nevoile in alta parte...nush dar eu una o simt ca pe o constrangere cam asa suna.Mai rau e ca il iubesq dar oricat de drag mi ar fi nu as accepta sa si faqa d cap cu alta si pe urma sa vina la mine

kapitulation

Publicitate

loading...

#2723 2009-05-13 19:33:20

Sonia_Simona
Insomniac member

pai daca el iti face, in_love  atunci el nu are cum sa te judece pe tine daca ii faci oral, sau sa te asemene cu acele"tipe". asa ca fa-i oral si o sa fie bine. o sa te descurci

#2724 2009-05-13 20:44:01

Finesse
Banat
Inregistrat: 2009-01-16

Nu lăsaţi să zboare timpul pe l?ngă voi. Mai ?ncolo poate o să fie prea t?rziu şi pt. regrete. Nu tb. să o faci cu oricine bine?nţeles. Poţi alege singură c?nd şi cu cine. Dar dacă eşti ?ntr-un anumit punct al relaţiei, vă iubiţi şi vă doriţi am?ndoi asta, nu ar trebui să existe oprelişti. După primul hop, totul devine at?t de easy şi fun. smile

Goodnight moon

#2725 2009-05-13 21:06:38

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Sexul oral e atat de foarte super excitant ! ;d
Desigur ca e la latitudinea fiecareia, e vorba de principii, maturitatea relatiei etc, dar e chiar fain, eu, cel putin, chiar nu vad nimic scarbos sau dezgustator in asta. E iubitul tau, il stii in toate manifestarile lui, il simti in tine, ori nu e sublim sa il vezi tremurand de placere sub aspectul a ceea ce ii oferi numai tu ? smile

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#2726 2009-05-13 21:08:57

kata87
New member
Inregistrat: 2009-04-14

fiecare face asta cand se simte pregatit. noi am asteptat un an desi el si-ar fi dorit inca de cand am inceput sa facem dragoste pt k eu nu eram pregatita si nu m-a presat. cred k faptul k a fost rabdator cu mine m-a determinat si m-a incitat intr-un fel sa ii fac oral. pt k eu i-am facut prima si l-am surprins total. nu k as fi facut eu prima data cine stie ce (v-am povestit eu sapt trecuta:D) dar faptul in sine si initiativa mea le-au uimit. pana acum am facut-o de 3 ori si este din ce in ce mai bine. ultima data chiar mi-a placut mult si lui la fel dupa expresia pe care o avea tongue. am mai avansat si eu si cred k o sa fie si mai bine. data viitoare am planuri si mai mari chicot imi place la nebunie cand imi face el,ma face sa tremur de placere si cea mai buna parte e k ma relaxez mult mai bine si partidele noastre de love tin muuuult. daca pana acum eu eram cea care nu vroia sa se termine, de cand am inceput sa facem si oral iubi meu nu ma lasa sub o ora jum'ate. si acum am febra musculara de la ultima partida big_smile. so...parerea mea e ca intr-o relatie totul vine de la sine. in-love nu te impacienta pt k sexul oral e un lucru foarte intim, trebuie sa-l faci daca simti nu daca esti presata

dragostea se castiga, respectul se merita

#2727 2009-05-13 22:01:18

in_love
Full member

va da kata dar daca eu nu simt sa-i fac asta , ce fac? sa astept sa l satisfaca alta/?

kapitulation

#2728 2009-05-13 22:14:30

kata87
New member
Inregistrat: 2009-04-14

atunci ar trebui sa discutati despre asta. poate el a zis o data chestia aia cu "nu-mi fa tu asta k ma duc la altele" si tu acum te gandesti prea mult la asta. cel mai bine ar fi sa-l intrebi,sa-i ceri parerea si sa gasiti o solutie. o relatie nu trebuie sa te oblige sa faci ceva doar de frica ci toate lucrurile se impart la 2. ai spus k el iti face tie, asta inseamna k nu ai prejudecati. atunci ce te opreste? crede-ma k nici eu nu credeam vreodata sa fac asta, pt mine era tabu, pana sa-l cunosc pe iubitul meu. cu el totul a fost usor. si uite mie nu mi-a fost frica sa nu se duca la asta desi stiam k isi doreste sex oral. dar eu nu eram pregatita si nu am facut-o decat cand am crezut eu. trebuie sa treci peste teama. nu neaparat peste teama de a-i face sex oral, daca nu vrei nu trebuie sa-i faci, ci peste teama k s-ar putea duce la alta.

dragostea se castiga, respectul se merita

#2729 2009-05-13 22:26:25

ToandMe
Full member
Inregistrat: 2008-03-18

eu nu eram de acord cu sexul oral..de dragul lui am incercat..Alta data nu o sa mai fac.Nu pot sa fac..mi se pare prea scarbos,ma ranaeam cand ii faceam,chiar daca il adoram.Aveam uns entiment foarte ciudat p interior,dar pentru el am incercat.El isi dorea atat de mult acest lucru ..si mi-a zis de 1000 de ori ca nu ma intelege,i-am explicat..si m-a lasat dupa 1 an jumatate.Ce mult m-a iubit...mi-e scarba de el...O relatie  nu se bazeaza doar p asta si a mai fost si primul in viatza mea.Astia chiar nu mai au sentimente,s gandesc decat c au in pantaloni.....mi-e scarba de ei..

#2730 2009-05-13 22:27:10

in_love
Full member

kata87 a scris:

atunci ar trebui sa discutati despre asta. poate el a zis o data chestia aia cu "nu-mi fa tu asta k ma duc la altele" si tu acum te gandesti prea mult la asta. cel mai bine ar fi sa-l intrebi,sa-i ceri parerea si sa gasiti o solutie. o relatie nu trebuie sa te oblige sa faci ceva doar de frica ci toate lucrurile se impart la 2. ai spus k el iti face tie, asta inseamna k nu ai prejudecati. atunci ce te opreste? crede-ma k nici eu nu credeam vreodata sa fac asta, pt mine era tabu, pana sa-l cunosc pe iubitul meu. cu el totul a fost usor. si uite mie nu mi-a fost frica sa nu se duca la asta desi stiam k isi doreste sex oral. dar eu nu eram pregatita si nu am facut-o decat cand am crezut eu. trebuie sa treci peste teama. nu neaparat peste teama de a-i face sex oral, daca nu vrei nu trebuie sa-i faci, ci peste teama k s-ar putea duce la alta.

sunt mai multe temeri asta ar fi poate una dintre ele....timpul , rabdarea lui si increderea in mine ma vor determina intr-un final sa ajung si aici.Eu nu am aceeasi parere ca el, fetele care o fac chiar au curaj si cred ca pana la urma e o dovada de iubire

kapitulation

#2731 2009-05-13 22:28:47

Sonia_Simona
Insomniac member

in_love nu zic ca la tine va fi la fel, dar eu tot la fel am inceput, vroiam sa ii fac oral ca sa il fac pe el sa se simta bine. cand m-am pus cateva luni cred mai tarziu sa ii reprosez ca fac asta de dragul lui si ca nu o sa ii mai fac, mi-am dat seama ca nu rezist sa nu ii fac. mi-a intrat in sange treaba asta rodnar

#2732 2009-05-13 22:31:14

in_love
Full member

ToandMe a scris:

eu nu eram de acord cu sexul oral..de dragul lui am incercat..Alta data nu o sa mai fac.Nu pot sa fac..mi se pare prea scarbos,ma ranaeam cand ii faceam,chiar daca il adoram.Aveam uns entiment foarte ciudat p interior,dar pentru el am incercat.El isi dorea atat de mult acest lucru ..si mi-a zis de 1000 de ori ca nu ma intelege,i-am explicat..si m-a lasat dupa 1 an jumatate.Ce mult m-a iubit...mi-e scarba de el...O relatie  nu se bazeaza doar p asta si a mai fost si primul in viatza mea.Astia chiar nu mai au sentimente,s gandesc decat c au in pantaloni.....mi-e scarba de ei..

vorba ta ..nici eu nu cred ca te iubea.Asta nu e motiv sa te desparti de fata pe care se presupune ca o iubesti. Nu mi e frica de despartire , doar de faptul ca voi fi nevoita sa l impart daca nu incerc

kapitulation

#2733 2009-05-13 22:31:31

ToandMe
Full member

in_love a scris:

kata87 a scris:

sunt mai multe temeri asta ar fi poate una dintre ele....timpul , rabdarea lui si increderea in mine ma vor determina intr-un final sa ajung si aici.Eu nu am aceeasi parere ca el, fetele care o fac chiar au curaj si cred ca pana la urma e o dovada de iubire

asa e....Dar daca nu poti in iubire e normal sa intelegi.Nu ai putea ca celalat sa faca chiar daca nu i face placere,nu poti sa-l lasi sa se chinuie si sa se raneasca ..

#2734 2009-05-13 22:33:58

in_love
Full member

sa inteleg ca pofta vine ...practicand  rotfl

kapitulation

#2735 2009-05-13 22:35:46

Sonia_Simona
Insomniac member

cred ca da
eu intotdeauna spun ca pofta vine mancand, chiar si lui iub'

#2736 2009-05-13 22:36:57

ToandMe
Full member

in_love a scris:

ToandMe a scris:

vorba ta ..nici eu nu cred ca te iubea.Asta nu e motiv sa te desparti de fata pe care se presupune ca o iubesti. Nu mi e frica de despartire , doar de faptul ca voi fi nevoita sa l impart daca nu incerc

asa am zis si eu sa incerc ptr el...am incercat de cateva ori ,dar nu s-a mai repetat.Chiar nu pot sa o fac.Nu m-a inteles cu toate ca eu m-am straduit..c oameni de kka..se gandesc doar la ce au in pantaloni...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.