|
Nu esti logat.
SEX ORAL ! ! !-16#286 2007-09-12 21:02:29
Re: SEX ORAL ! ! !si eu am aceeasi parere.... ai luat atitudine si nu prea.. nu stiu daca spunandu-i asa ceva el o sa isi revina si n-0o sa mai insele... dimpotriva.. zice ca daca tu esti constienta ca se mai duce in stanga si dreapta si il ierti, el isi vede de inselat linistit, in cel mai bun caz o va face mai discret. dar eu nu as mai fi linistita stiind ca are antecedente si ca eu ii permit in continuare asta Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline #287 2007-09-13 17:51:58
Re: SEX ORAL ! ! !fetele sunt happy!!!nu l-am mai sunat cum v-am promis si m-a cautat el ieri ,a incepot cu vrajeli dalea ca il doare ignoranta mea ca ce se intampla,ca dc sunt bosumflata si altele si de at ma suna mereu imi spone ce face!!!!ce ziceti de asta????aaaaaa si mi-am facut un yubyt asa de rezerva )) sa nu mai sufar !!!poop ast rasponsuri Ultima oara a fost editat de cristinik2007 (2007-09-13 18:45:18) daca ai fi o lacrima nu as plange de frica sa nu te pierd Offline #288 2007-09-13 17:54:02
Re: SEX ORAL ! ! !f bine....daca si el are rezerve sa ai si tu......Totusi ai grija sa nu te vrajeasca sa-ti promita marea cu sarea si sa se comporte tot la fel You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline #289 2007-09-13 23:07:40
Re: SEX ORAL ! ! !ai grija si tu... sa nu alergi dupa 2 iepuri... ciudata faza cu "iubit de rezerva". sa inteleg ca il tii doar asa sa il gelozesti pe celalalt? ca daca da, nu e o atitudine prea sanatoasa Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline #290 2007-09-13 23:10:21
Re: SEX ORAL ! ! !iubit de rezerva??? hmmmmmmm.....asa cum ai la masina roata de rezerva? adica...totusi vorbim despre oameni... Offline Publicitateloading...
#291 2007-09-13 23:19:49
Re: SEX ORAL ! ! !asta cam asa e....gandeste-te ca nici tie nu iti place sa fii fata de iesirile singuratice de sambata seara....eu sunt de principiul: ce tie nu-ti place, altuia nu face....think about it To live is the rarest thing in this world.....most people exist, that's all (Oscar Wild) Offline #292 2007-09-13 23:24:04
Re: SEX ORAL ! ! !cu asa zisu iubit de rezerva O sa suferi mai mult decat ititr inchipui ca toit ce este pe pamant se afla si nush la care baiat iar placea sa fie pe locul 2 dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #293 2007-09-14 10:49:37
Re: SEX ORAL ! ! !eu zic ca sexul oral e ceva k intre doi parteneri care se iubesc... adica dintotdeauna oamenii se saruta ca sa provoace o excitatie... si daca te saruti pe gura, pe gat, ureche, sfarcuri, buric... etc... de ce nu ai saruta si locul unde placerea atinge cote maxime Offline #294 2007-09-14 10:57:01
Re: SEX ORAL ! ! !
bine zis Offline #295 2007-09-14 11:56:00
Re: SEX ORAL ! ! !la urma urmei daca stau bine s ma gandesc... el o inseala cu nesimtire si ea ii permite, iar ea ce sa faca sa stea cu mainile-n san?daca chiar vrei s ai p cineva care sa ajunga s tzina la tine si k relatia vostra s fie una stransa si de lunga durata nushu dc mai ai si rezerva....adik daca chiar vrei s nu mai vb cu domnu care inseala,spune-i ca va despartiti ii insii motivele si gata.asa cu x de rezerva o lalai mai mult, dar daca vrei sa ramai cu el e trba ta. u decizi u alegi.crede-ma k nushu cum suporti u s-si bata jok asa d tine.incearca sa gandesti matur si s vezi si cealalta parte plin(goala) a paharului. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #296 2007-09-15 19:39:35
Re: SEX ORAL ! ! !uff la mn partea cu sexul oral e foarte haioasa...cel putin pt mn...el mi-a facut primul..eram foarte rusinoasa...dar sincera sa fiu mi-a placut si imi place sa mi se faca...dar eu am retineri... Offline #297 2007-09-15 19:56:43
Re: SEX ORAL ! ! !moama ce pofte am de iubitttt =p~ Offline #298 2007-09-15 20:08:37
Re: SEX ORAL ! ! !ehe si eu am niste pofte dar mai am de asteptat pn in decembrie...si atunci va fi mort... Offline #299 2007-09-15 20:13:41
Re: SEX ORAL ! ! !what? mort??? Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #300 2007-09-15 20:14:14
Re: SEX ORAL ! ! !
vorba vine Just like a tattoo I'll always have you... Offline #301 2007-09-15 20:15:29
Re: SEX ORAL ! ! !nu chiar mort..o samai am nevoie de el..oricum mi-a zis sa ma pegatesc pt atunci cand va veni acasa...facem intrecere Offline #302 2007-09-15 20:16:43
Re: SEX ORAL ! ! !aaa la figurat era vb. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #303 2007-09-16 18:29:31
Re: SEX ORAL ! ! !fetelor maine ma int cu yubytu ce sa-i zic????cum sa fac sa ajung la subiec.?????cine ma invata???? daca ai fi o lacrima nu as plange de frica sa nu te pierd Offline #304 2007-09-16 22:27:56
Re: SEX ORAL ! ! !intreaba-l pur si simplu daca s-a mai vazut cu vreuna in ultimul timp You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|