|
Nu esti logat.
SEX ORAL ! ! !-17#305 2007-09-16 22:33:13
Re: SEX ORAL ! ! !nu vreau sa fiu rea da banuiesc ca stii raspunsul ... pacat de tine daca tu te chinui asa it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #306 2007-10-24 20:01:27
Re: SEX ORAL ! ! !e simplu barbara daca nu vrei sa faci nu ii faci.nu trebuie sa faci pasul asta din obligatie VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #307 2007-10-24 20:03:37
Re: SEX ORAL ! ! !exact. nu faci daca nu vrei. el a facut pt ca asta a simtit...tu nu faci pt ca, la fel, asta simti. e alegerea fiecaruia. mami de minuni Offline #308 2007-10-24 20:05:12
Re: SEX ORAL ! ! !sex oral ...imi place....adica nu l faci cu toata lumea....pararea mea ca sex ul oral il faci cu persoana iubita....ce este cineva care zice ca nu a incercat ? lov u Offline #309 2007-10-24 20:09:29
Re: SEX ORAL ! ! !in primul rand mie nu imi plac baietii care vb. cu prietenii lui despre cefac cu iubitele lor in pat.daca omul tau crede ca o femeie care face sex oral este usoara ca sa nu folosesc alt cuvant sa NU ii faci sex oral VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#310 2007-10-24 20:14:06
Re: SEX ORAL ! ! !spuneai tu si alta data barbara ca exista printre prietenii tai un curent de a considera femeile care fac sex oral ca fiind fete usoare si spuneai ca si prietenul tau are aceeasi parere. in felul asta ai sa stii cum sa ii raspunzi daca iti va cere vreodata. mami de minuni Offline #311 2007-10-24 20:16:17
Re: SEX ORAL ! ! !cat de prieten ai fii....nu cred k poti vb asa ceva...nus tiu...este prea intim....si stitzi voi..."prieteni" in ziua de azi.... lov u Offline #312 2007-10-24 20:26:54
Re: SEX ORAL ! ! !
chestia cu principiile eu zic ca ar trebui sa o lasi deoparte... e ca si cum ai spune ca asi niste principii si nu o sa faci niciodata dragoste cu cineva... inteleg ca nu vrei sa-i faci sex oral, dar tu singura spui ca intr-o zi, o sa vrei lucrul asta... nu privi sexul oral ca pe ceva scarbos, respingator, care trebuie facut din obligatie. Cel mai bine e sa o faci atunci cand vei simti tu ca vrei, si s-ar putea chiar sa iti placa You are the sunshine of my life.. Offline #313 2007-10-24 20:49:06
Re: SEX ORAL ! ! !E super aiurea sa iti fie frica ca daca va vb si etc.Eu nici nu as fi facut dragoste cu iubitul meu daca macar stiam ca exista o posibilitate cat de mica sa spune prietenilor ceva.Al meu nu ar spune ceva din rel noastra,oricat de nesimnificativ ar fi lucrul acela.Si mie nu mi-e frica ca dupa ce ne desp va vb,astea sunt chestii de pustani.Eu spun sa vb cu el deschis si sa ii spui de ce iti este teama ca asa nu ajungeti nicaieri. ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #314 2007-10-24 20:55:03
Re: SEX ORAL ! ! !barbara You are the sunshine of my life.. Offline #315 2007-10-24 20:59:20
Re: SEX ORAL ! ! !Moamaaa cum va stresati voi fetele din niste nimicuri! Dak asa simtit el sa-ti faca oral si asta a fost placerea lui nu inseamna k acum tre sa te simti datoare si sa-i faci si tu! Iar faza cu principiile nu o sa dureze o vesnicie... Odata si-odata din curiozitate sau poate k asa vei simti tot ii vei face oral si atunci o sa-ti inkalci unele principii! Offline #316 2007-10-24 21:06:46
Re: SEX ORAL ! ! !Pai sa stii ca am cunoscut baieti mult mai mari de 24 de ani care gandeau si se comportau ca niste pustani.Se poate.Acuma,tu il cunosti cel mai bine,tu stii daca este destul de matur sau nu.Eu cred ca daca este matur nu vb chestii intime din rel voastra cu absolut nimeni.Cu atat mai mult cu cat stie ca te-ar deranja.Si cred ca pe orice fata ar deranja-o.Din ce ai scris ultima data eu inteleg ca frica de a afla altcineva ca tu i-ai facut oral te impiedica sa o faci?sper ca am inteles eu bine.Asa este? ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #317 2007-10-24 21:07:32
Re: SEX ORAL ! ! !daca faci sex oral nu inseamna ca renunti la deminitate...asa ca barbara...el este in continuare plin de el,nu a renuntat la nimic!am trecut de epoca cand totul era considerat o rusine,si cand nimeni nu recunoastea nimic,chiar daca se intamplau chestii care se intampla si in ziua de azi. Offline #318 2007-10-24 21:17:42
Re: SEX ORAL ! ! !
tu ai zis ca e plin de al.eu nu am spus ca nu te ubeste,doamne fereste...am vrut doar sa zic ca daca face sex oral nu inseamna ca trebuie sa renunte la deminitate!atat...scuze daca interpretat aiurea! Offline #319 2007-10-24 21:18:23
Re: SEX ORAL ! ! !Pai atunci nu iti ramane decat sa discuti serios cu el si sa lamuriti.Oricum eu nu cred(si sunt sigura de asta)ca o persoana care iubeste poate crede despre pers iubita ceva rau,cu atat mai putin ca este o femeie usoara.Nu vezi ca sunt alti barbati care chiar au langa ei femei usoare,dar le iubesc si pt ei sunt tot ce este mai bun.Asa ca nu se pune problema asta in rel voastra. ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #320 2007-10-24 21:30:59
Re: SEX ORAL ! ! !Distractie placuta ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #321 2007-10-24 21:40:47
Re: SEX ORAL ! ! !relax...dak u zici k e suficient d matur nu cred k ar putea sa zica asa ceva...orice ar fi...iar la urma urmei..oriocand ai putea nega chestia asta`... #322 2007-10-24 21:46:05
Re: SEX ORAL ! ! !barbara faci cum simti tu http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #323 2007-10-24 22:21:01
Re: SEX ORAL ! ! !barbara...am si yo o curiozitate..dak ai locui in Bucuresti,sa zikem,si ai avea o gasca de oameni mai descuitai la minte,kre nu ar avea prejudecatile tale legate de sexul oral si curve si alte kkturi.... Ai privi altfel optiunea asta de a-i face sex oral prietenului tau? Poor is the man whose pleasure depends on another Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|