|
Nu esti logat.
SEX ORAL ! ! !-2#20 2007-04-29 18:58:56
Re: SEX ORAL ! ! !
nu mi s-ar parea deplasat... dar nici situatia ideala nu e. depinde din ce motive n-ai putea sa-i faci si tu... d ex unele vomita f repede si pur si simplu nu suporta senzatia... dar chiar sa nu poti, nu sa nu vrei, de sila sau mai stiu eu ce...ca aia e alta problema Just like a tattoo I'll always have you... Offline #21 2007-04-29 20:40:07
Re: SEX ORAL ! ! !17,dar nu prea conteaza asta.si nu vreau sa mi se faca.atata vreme cat eu nu fac,nu am pretetia ca cineva sa imi faca. judeca fiecare raspuns Offline #22 2007-04-29 20:52:59
Re: SEX ORAL ! ! !La inceput si eu eram reticenta in ceea ce priveste sexul oral, dupa vreun an si ceva l-am lasat pe prietenul meu sa-mi faca si eu lui i-am facut mai tarziu, asa am simtit eu, iar acum nu mai am o pb in sensul asta, dar sunt de acord cu pitica trebuie facut atunci cand iubesti nu oricui si sa nu te lasi influentata de el, daca vezi ca insista sau ca il deranjeaza ca nu-i faci nu mi se pare ok. #23 2007-04-29 23:30:14
Re: SEX ORAL ! ! !Hmmm, v'ati simtit vreodata, atunci cand ii faceti, inferioara lui?si sa te simti prost?chiar daca stii ca te iubeste enorm si nu te'a pus el sa faci asta, dar o faci pt k iti place sa il vezi fericit, si totusi, cand termini, te simti un pic umilita?a'ti trait sentimentu asta? Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #24 2007-04-30 08:17:25
Re: SEX ORAL ! ! !nu am simtit niciodata asta ,nu ma simt umilita daca ar aparea sentimentul asta nu as mai face VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#25 2007-04-30 10:37:28
subscriu!inainte sa ajungi in pat cu persoana iubita eu cred ca trebuie sa o cunosti aproape din toate incheieturile(adica ce personalitate,prieteni,ce le zice acestora..daca povesteste ce faceti voi in intimitatea voastra!).dupa care sa faceti dragoste,sa va lasati purtate de val(desigur aceasta sintagma sa nu fie aplicata la metodele contraceptive).eu am facut prima oara dragoste dupa 2 ani si 3 luni de relatie.deci il stiam destul de bine si nu am stat cu frica si nici nu stau ca vezi doamne ce gadeste despre mine sau zice ca ii sug p.u.t.a.(oricum fac f rar).deci pe langa varsta ta si a lui conteaza si cat de bine va cunoasteti si de cand sunteti impreuna!ca sa nu ai surprize-surprize!daca incepi azi viata sexuala nu inseamna(parerea mea)sa faceti azi:sex oral,normal si apoi anal!toate pe rand..(bleah pt anal)pt ca sexul va apropie..si eu la inceput eram rusinoasa de abia faceam sex normal..dar incet-incet am ajuns si la oral.si ne oprim aici. Offline #26 2007-04-30 12:25:58
Re: SEX ORAL ! ! !sentimentul de umilinta n-are ce sa caute in pat, daca ceva te face sa te simti inferioara nu face! din pctu meu de vedere, n-as avea de ce sa ma simt inferioara lui, fac ceva pt ca ii place si imi place si mie sa-l vad fericit. si atata timp cat exista in continuare respect, totul e ok. + ca in momentele alea el e "la mana ta", tu ii oferi placere, tu detii controlul, deci nici vorba de "superioritate" din partea lui eu asa cred Just like a tattoo I'll always have you... Offline #27 2007-05-26 14:51:21
Re: SEX ORAL ! ! !da... din pacate. Just like a tattoo I'll always have you... Offline #28 2007-05-26 14:56:01
subscriu My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline #29 2007-05-27 19:42:02
Re: SEX ORAL ! ! !cum adica sa nu simti nimica. e super. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #30 2007-05-27 20:15:31
Re: SEX ORAL ! ! !la mine depinde de situatie....au fost momente in acre imi venea sa ma urc pe pereti dar si mom in acre nu simteam nimic. expect the worst , hope for the best! Offline #31 2007-05-27 20:28:53
Re: SEX ORAL ! ! !Depinde de starea ta ..cel mai mult. Nu mi s-a intamplat sa nu simt nimic... dar am o prietena care nu poate sa aiba orgasm cand i se face ,nu a avut niciodata . Eu am de fiecare data ...mai rar e cu cel intern Keep you face to the sunshine and you won`t see the shadow Offline #32 2007-05-27 21:49:24
Re: SEX ORAL ! ! !mie'mi place tocmai sentimentu de umilinta...il caut:)) atunci cand ii fac(el e primu si cred ca ultimu..la oral cel putin sigur) si e respect intre noi ...fac cand vreau..etc...dar simt asha o nevoie nebuna sa se poarte urat cu mine sa ma ia de par sa ma puna in genunchi si chestii dinastea...atunci in momentele alea vreau sa fiu si eu dezlantuita....el nu poate sa se poarte decat rar cu mine asha..ca ma iubeste si ii sunt prea draga zice el..se mai poarta cand ii cer eu. 6 ani de dragoste Offline #33 2007-05-28 00:01:59
Re: SEX ORAL ! ! !mi se pare ok!e un lucru,cred eu,mai intim decat sexul normal,si cred ca merge ca si preludiu,iar sentimentul de umilinta si inferioritate nu are ce sa caute intr-o relatie in care se presupene ca cei doi se iubesc. Ultima oara a fost editat de ionela (2007-05-28 00:03:57) Offline #34 2007-05-28 00:57:29
Re: SEX ORAL ! ! !hm,apreciez discutiile,bravo fetelor! Iubirea te face sa-ti vezi imaginea in oglinda! Offline #35 2007-05-28 08:18:17
Re: SEX ORAL ! ! !hmm...e mai mult o fantezie...joc un rol:D..nu shtiu daca m'am facut inteleseasa.... 6 ani de dragoste Offline #36 2007-05-28 12:29:07
conosc. cred k de fapt vrei sa iei atitudine mai de curva asa, nu? la mine cel putin asa e da el nu pune in genunchi, ma pun io http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #37 2007-05-28 19:55:49
deci mi so facut pielea de gaine cand am citit it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #38 2007-05-28 20:02:20
Re: SEX ORAL ! ! !E bine ca nu sunt singura cu atitudine de-aia .Ce fac dragostea si hormonii din om .Pedepseste-ma,am fost rea Ultima oara a fost editat de Mandy (2007-05-28 20:02:40) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|