|
Nu esti logat.
SEX ORAL ! ! !-3#39 2007-05-28 20:08:28
Re: SEX ORAL ! ! !sunt momente cand merge la fix o seara romantica ... si sa fie totu romantic si frumos si asa mai departe ...da merge cateodata si cate o escapada deasta daca nu mai multe it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #40 2007-05-28 20:52:52
Re: SEX ORAL ! ! !
asa e!!! Just like a tattoo I'll always have you... Offline #41 2007-05-28 23:50:23
Re: SEX ORAL ! ! !nu am nimic impotriva celor care o fac...dar sunt de parere ca totusi fiecare"gaura" isi are rostul ei...dc nu...hai sa ne bagam castraveti cartofi si alte cele in alte parti...unde nu ar trebui sa fie...ce rau pot sa faca? Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #42 2007-05-29 00:01:44
Re: SEX ORAL ! ! !nu cred ca asa se pune problema bela...legumele tale ne fac rau,sexul oral nu cred...asa ca nu cred ca se judeca problema asa la rece! Offline #43 2007-05-29 09:35:11
Re: SEX ORAL ! ! !si oricum, fiecare "gaura" are utilizari multiple in zilele noastre chestia asta era pe vremea bunicii. daca nu vrei sa faci sex oral ar trebui sa ai alte motive, ca nu-ti place sau nu vrei pur si simplu, dar faza cu "gaura"... poate are si gura un alt scop, in afara de mancat/baut - sa provoace placere persoanei iubite. nu-i nimic rau in asta Just like a tattoo I'll always have you... Offline Publicitateloading...
#44 2007-05-29 09:59:32
Re: SEX ORAL ! ! !Lasati mai fetelor legumele la bucatarie. Gasesc comparatia cam nelalocul ei. Hai sa nu exageram. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #45 2007-05-29 11:25:29
Re: SEX ORAL ! ! !nu e nelalocul ei...iar legume si fructe precum banana si castravetele care sunt folosite de cite unii si in alt scop decit pentru a fi mincate....discutia e mult mai ampla oricum Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #46 2007-05-29 11:34:39
Re: SEX ORAL ! ! !eu nu spuneam asta pt ca am conceptii invechite...chiar am precizat ca nu am nimic impotriva celor care o fac...spuneam doar ca nu e sanatos...atata tot Ultima oara a fost editat de bela (2007-05-29 11:39:00) Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #47 2007-05-29 11:37:44
Re: SEX ORAL ! ! !asa e....insa e bine de facut cuvenita distinctie intre cei care fac sex oral ocazional cu un partener si cei care fac sex oral cu mai multi parteneri....si sa nu uitam ca e doar un factor de risc....nu cred ca e cazul sa dramatizam...excesele de orice fel nu sunt bune Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #48 2007-05-29 11:43:26
Re: SEX ORAL ! ! !da dar eu sunt de parere ca nu faci asta doar cu un partener si dc maine te desparti de el cu urmatorul nu vei face la fel si asa mai departe...(nu cred in general ca primul partener e si ultimul decat in cazuri f rare)...si dc sa zicem ca incepi asta la 16 ani sa zicem ...pana ajungi la 20-25...poti schimba cativa parteneri (pt ca nu cred ca prietenul de la 16 ani va fi viitorul sot)...no offense Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #49 2007-05-29 11:52:04
Re: SEX ORAL ! ! !eu am facut prima oara la 20...deci? si daca partenerul de acum e viitorul sot? aa? 6 ani de dragoste Offline #50 2007-05-29 11:53:50
Re: SEX ORAL ! ! !Jenis, nu zice niciodata....poate peste citiva ani vei fi chiar mai intima cu altul.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #51 2007-05-29 11:56:25
Re: SEX ORAL ! ! !da..si asta e adevarat......insa n'am inceput la 16 ani... 6 ani de dragoste Offline #52 2007-05-29 11:58:14
Re: SEX ORAL ! ! !e adevarat ca nu stii niciodata daca actualul prieten e si viitorul sot. dar cand iubesti e normal sa simti ca n-ai putea sa faci cu altul ce faci cu iubitul tau! si eu una prefer sa-mi traiesc relatia in prezent si sa ma bucur de fiecare moment, decat sa stau sa-mi fac griji.. aoleo daca maine ma despart de el si ma cuplez cu altul si ar fi al x-lea partener de sex oral!! Just like a tattoo I'll always have you... Offline #53 2007-05-29 12:04:42
Re: SEX ORAL ! ! !nu stiu de ce v-ati atacat atat pentru ca eu vorbeam in cazul general..nu de idealisti si ale "pasarici" ..in fond si la urma urmei fiecare face ce vrea si cum vrea...si mai ales cum crede... Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #54 2007-05-29 12:08:29
Re: SEX ORAL ! ! !eu nu m-am atacat m-a "captivat" discutia doar. mi s-a parut interesanta dezbaterea Just like a tattoo I'll always have you... Offline #55 2007-05-29 12:12:53
Re: SEX ORAL ! ! !eu propun sa devenim cu totii celenterate...astfel nu vom mai avea separat orificiul bucal de orificiul anal...vom avea mai simplu un orificiu....bucoanal ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #56 2007-05-29 12:18:36
Re: SEX ORAL ! ! !sa nu exageram....cum bine ai zis mai devreme, fiecare face cum crede si isi asuma riscurile pe care crede ca si le poate asuma....e absolut firesc asa Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #57 2007-05-29 12:38:13
Re: SEX ORAL ! ! !era o gluma Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|