homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

SEX ORAL ! ! !-83

#1559 2009-01-24 00:22:15

fuzzymonkey
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-01-23

Re: SEX ORAL ! ! !

Alina Delia a scris:

la mine are gust si miros de ...clor hmm

si mie mi se pare ca miroase a clor, dar la gust nu stiu, ca nu am baut clor pana acum.. angel

#1560 2009-01-24 18:11:18

oxxy
Full member
De la: my world
Inregistrat: 2008-05-20

Hmm...Mie sincer,mi se pare ca nu are nici un gust sau miros... E posibil asa ceva? big_smile

#1561 2009-01-25 00:45:40

Finesse
Banat
Inregistrat: 2009-01-16

in legatura cu deep.. am incercat si functioneaza: daca stau culcata putin cu capul pe o parte pe el, atunci muschii gatului sunt mult mai (foaaarte) relaxati, pentru ca nu mai trebuie sustinut capul. si atunci intra mult mai usor, de tot, si nu e deloc deranjant. partea proasta e ca pozitia e destul de incomoda, trebuie sa fie un pat mai mare, de 2 pers. cel putin la mine merge super faza, si nu il deranjeaza o apasare usoara pe burtica din moment ce placerea e atat de mare smile si nici nu esti intr-o pozitie in care sa iti vina inapoi papa sau bautura in caz ca deh, iti displace mirosul sau gustul lui smile

Goodnight moon

#1562 2009-01-26 15:54:56

iulikaa
Full member
Inregistrat: 2008-12-09

sincer, inainte sa citesc cam tot ce ati scris pe aici, aveam o oarecare..retinere in ceea ce priveste sexul oral. nu aveam absolut nimic impotriva cu persoanele care il "practicau", dar nu mi se parea ca e genul de chestie pe care s'o fac prea curand. acu tre sa recunosc ca mi se pare din ce in ce mai tentant lol  rodnar  cred ca tine oarecum si de..ideile alea preconcepute  hmm

Ultima oara a fost editat de iulikaa (2009-01-26 15:56:30)

sometimes i've believed as many as six impossible things before breakfast. big_smile

#1563 2009-01-26 16:13:29

oxxy
Full member

Finesse a scris:

in legatura cu deep.. am incercat si functioneaza: daca stau culcata putin cu capul pe o parte pe el, atunci muschii gatului sunt mult mai (foaaarte) relaxati, pentru ca nu mai trebuie sustinut capul. si atunci intra mult mai usor, de tot, si nu e deloc deranjant. partea proasta e ca pozitia e destul de incomoda, trebuie sa fie un pat mai mare, de 2 pers. cel putin la mine merge super faza, si nu il deranjeaza o apasare usoara pe burtica din moment ce placerea e atat de mare smile si nici nu esti intr-o pozitie in care sa iti vina inapoi papa sau bautura in caz ca deh, iti displace mirosul sau gustul lui smile

Finesse,ne poti descrie mai bine pozitia? Ca sincera sa fiu, nu prea am inteles...  tongue Cum stai cu capul pe o parte? Atunci cum reusesti sa iti misti capul? Aaa,poate ca eu sunt singura care nu inteleg  big_smile Lamuriti-ma voi, ca as vrea sa-l surprind pe my boyfr  diablo

Publicitate

loading...

#1564 2009-01-26 20:05:50

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

am zis-o si eu mai demult pe aici ... daca poti sa stai la marginea patului cu capul atarnand, e much better, intra mult mai usor. ideea e ca nu iti mai misti tu capul prea mult, dar are el unghi bun de ... penetrare big_smile

#1565 2009-01-26 21:14:31

Finesse
Banat

adica stai cu capul pe abdomenul lui, culcat. nu e vb aici de miscare, pentru ca nu cred ca vreuna sa reziste sa o ia tot timpul de tot tongue eu ma refeream la cazul meu tongue nu tb sa te misti in timpul ala, e vb de dorinta baiatului uneori de a o simti toata inauntru smile si daca nu te poti misca poti folosi si alte smecherii tongue sa te joci cu limba una alta.. big_smile iti ridici capul etc, ideea e ca miscarile, viteza, intensitatea sa varieze wink

si legat de ce a zis LadyPink si aia e adevarat tongue am vazut si eu undeva tongue
incercati. eu m-am invartit in jurul lui pana am gasit pozitia din care se poate lol

Goodnight moon

#1566 2009-01-26 21:20:49

oxxy
Full member

Aha,acum am inteles big_smile Eh,poate sunt un picut mai grea de cap wink) Merci,fetelor! O sa aplic metoda asta si voi vedea ce iese... Poop puss

#1567 2009-01-26 22:46:37

LadyPink
Platinum member
Site

eu rezist sa o iau tot timpul de tot big_smile si am mai prins o miscare care lui ii place - dupa ce o iei pe toata, sa scuturi din cap big_smile dar nu asa, incep, ci mai tare, mai repede ...
Bine, si lui ii place sa ma chinuie teribil si sa nu ma lase nici sa respir oricat m-as zbate ... big_smile dar presupunand ca al vostru nu e totusi ATAT de naravas, atunci o pozitie din asta ar trebui sa fie potrivita, inlesneste intrarea mai bine.

#1568 2009-01-26 23:52:34

oxxy
Full member

Hehe, Lady Pink, si prietenul meu e un nebunatic big_smile Nush, ii place atat de mult sexul oral incat imi e teama sa nu ajunga sa il prefere in locul celui normal... lol El a incercat sa-mi faca mie de vreo 2 ori, dar l-am oprit, nu ma simt bn...Nu stiu... :-< Nu prea simt nimic si decat sa mimez prefer sa-l opresc, sa-i zic k il vreau in mine :"> Cum sa scap de inhibitia asta? As incerca, dar daca nu simt nimic... In schimb, imi place sa-i fac lui, imi place sa-l vad cum moare de placere tongue Ce sfaturi imi dati? :->

#1569 2009-01-27 00:19:30

Finesse
Banat

si iubi ii naravas, dar cand ii sa primeasca numai el oral (eu fiind la ciclu sau mai ce stiu eu ce imprejurare) el sta foarte cuminte si asteapta sa primeasca. nu intervine deloc, poate se gandeste ca e urat din partea lui sa ceara extra, din mom ce el nu poate oferi nimic. tongue in rest, e egalitate totala, dintre pentru dinte, ochi pentru ochi tongue

oxxy ce sa spun, eu din cate stiu, cel putin la mine asa s-a intamplat si la mai multe amice, ca fetele sa primeasca un oral chiar inainte de a fi prima data cu cineva. nush daca se confirma, but na. relaxeaza-te, nu ai de ce sa te simti inconfortabil, din mom ce el isi doreste sa o faca, si inseamna ca nu il deranjeaza. mie personal, sexul normal mi se pare mult mai intim decat cel oral, apropierea este mult mai mare, nu mai vorbesc de contactul fizic si vizual smile
enjoy wink

Goodnight moon

#1570 2009-01-27 00:30:42

oxxy
Full member

Da,Finesse, probabil ca problema mea, faptul ca nu simt mare lucru e din cauza ca nu ma pot relaxa... nustiu Duminica merg la iube meu si chiar am de gand ca in vacanta asta sa incerc... tongue Intre noi totul e super bn, stim ce ne place unul altuia, ne cunoastem f bn, ne simtim bine unul cu celalalt, dar nu pot trece peste asta. Nu ma pot relaxa, ma gandesc k nah...poate nu ii place, poate scretia va fi mai abundenta big_smile Sunt tot felul de idei, sper sa pot scapa de ele si sa ma pot relaxa wink

#1571 2009-01-29 01:35:18

LadyPink
Platinum member
Site

E normal sa ai senzatia asta la inceput. Multe femei o au. Te gandesti la cum arata, gust, miros, iti faci o mie de ganduri. Dar CREDE-MA, daca nu i-ar placea, daca i-ar fi scarba, nu ar face-o! Poti sa incepi cu un preludiu care sa fie un pic mai lungut si care sa aiba drept punct culminant asta... daca se intampla o data si iti place, o sa mai vrei si a doua oara, sunt convinsa 100%! Si n-are ce sa nu iti placa, asta doar daca nu e el total pe langa big_smile
Iar cu sexul oral pe care il oferi lui... inca n-am intalnit barbat care sa prefere oralul normalului. La noi e parte din orice act sexual, din preludiu si e prezent si mai apoi, in timp - adica ne mai oprim si mai prestez si niste oral smile Stiu ca-i place in general si in special cu mine pentru ca I go all the way si n-are cum sa nu ma aprecieze pentru asta big_smile

#1572 2009-01-29 12:50:26

oxxy
Full member

LadyPink a scris:

E normal sa ai senzatia asta la inceput. Multe femei o au. Te gandesti la cum arata, gust, miros, iti faci o mie de ganduri. Dar CREDE-MA, daca nu i-ar placea, daca i-ar fi scarba, nu ar face-o! Poti sa incepi cu un preludiu care sa fie un pic mai lungut si care sa aiba drept punct culminant asta... daca se intampla o data si iti place, o sa mai vrei si a doua oara, sunt convinsa 100%! Si n-are ce sa nu iti placa, asta doar daca nu e el total pe langa big_smile
Iar cu sexul oral pe care il oferi lui... inca n-am intalnit barbat care sa prefere oralul normalului. La noi e parte din orice act sexual, din preludiu si e prezent si mai apoi, in timp - adica ne mai oprim si mai prestez si niste oral smile Stiu ca-i place in general si in special cu mine pentru ca I go all the way si n-are cum sa nu ma aprecieze pentru asta big_smile

Pai asta e... eu sunt prima fata careia el ii face sex oral, probabil ca din cauza asta nici nu stie prea bine ce trebuiesa faca  big_smile  Eu nu am zis ca prefera oralul celui normal, dar ii place atat de mult ce-i fac incat mi-e teama sa nu se ajunga acolo...  tongue  De curand am experimentat si noi ceva nou, adica a ejaculat in gura mea, dar n-am inghitit  rodnar  Vreau sa incerc si asta, dar am un oarecare sentiment de teama, poate va reactiona organismul intr-un mod neasteptat big_smile Adica nu vreau sa vars pe acolo  lol  In fine, voi vedea daca voi face asta... Voi ce sfaturi imi dati? Am vazut ca unele fete dupa ce inghit beau ceva. E mai ok asa?

#1573 2009-01-30 01:04:59

LadyPink
Platinum member
Site

Eu nu beau nimic smile adica, beau daca am ceva prin preajma, ca ramane un gust specific in gura, dar nu e regula... eventual imi iau o guma de mestecat dupa smile Daca a ejaculat in gura si a fost ok, nu cred sa ai probleme la inghitit.. pentru ca papilele gustative sunt pe limba, de acolo se duce semnalul la creier si de acolo stii daca-ti place sau nu... succes! big_smile

#1574 2009-01-30 01:28:30

skumpi
Vizitator

roll

#1575 2009-01-30 10:34:37

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

lol ce-i skumpi?

baby Dragos hjarta rugaciune

#1576 2009-01-30 12:01:21

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

pfuai,numai daca citesc ce scrieti mi-e rau smile

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#1577 2009-01-30 12:57:03

LadyPink
Platinum member
Site

De ce, Andra?

Skumpi e deja in pat de cat de rau i s-a facut big_smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.