SEX ORAL ! ! !-85
- Ewelina
- Full member
- Inregistrat: 2008-12-29
Re: SEX ORAL ! ! !
wow....nu stiu cum poti sa fii asa dezinhibata sa te uiti in oglinda...eu inca nu stiu daca as putea...cateodata am impresia ca nici nu mi-am acceptat sexualitatea in totalitate, dar banuiesc ca depinde si de persoana alaturi de care esti...
- LadyPink
- Platinum member
- De la: el din brate
- Inregistrat: 2008-12-20
- Site
Ewelina,depinde foarte mult de persoana cu care esti!!! Primul meu partener era groaznic si ma facea sa ma simt nasol cand faceam sex. Pe langa ca nu stia cum sa faca in asa fel incat sa imi placa si mie (in perioada aia mi se parea ca sexul e oribil!), tot timpul avea ceva de comentat legat de silueta mea.. ma simteam total neatragatoare, lipsita de pasiune, lipsita de orice. Apoi a venit el .. cel care e si in prezent. Si m-a luat, m-a invatat, m-a intors pe toate partile; imi arata constant cat de bine ii e cu mine si nici nu mai trebuie sa imi spuna ca sunt frumoasa sau mai stiu eu ce. E suficient sa ii vad privirea aceea in ochi si ma duc pana la nori si inapoi. M-a eliberat de orice inhibitie, de orice fel de stres, m-a incurajat sa am fantezii, sa le punem in practica, sa iesim din tiparele unui sex obisnuit si plin de rutina. Iubesc tot ce fac cu el, exista comunicare maxima la capitolul asta si orice am facut impreuna a iesit foarte misto pentru ca suntem noi doi, pt ca exista compatibilitate maxima intre noi, chimie, atractie, dorinta, pasiune etc.
Si mie mi s-a parut ciudat prima data cand a venit vb de chestia asta cu oglinda; cand m-am vazut in fatza faptului am realizat, intr-o fractiune de secunda, cat de ... perfect este totul. Suna a fairytale, nu? Cel putin la capitolul asta sa fie!
Deci da... conteaza enorm sa ai un partener care sa te ajute sa iesi din inhibitii, sa te descoperi, sa iti lasi sexualitatea sa debordeze. Am facut o intreaga polologhie pe tema asta, a potrivirii, pentru ca mie mi se pare f. important. Am avut incompatibilitate cu altul si compatibilitate cu el. Nu-ti imaginezi cate se pot face doar de la asta..
Scuzati pentru proza de mai sus, dar ma mai las si eu dusa de val din cand in cand!
- Ewelina
- Full member
LadyPink a scris:Ewelina,depinde foarte mult de persoana cu care esti!!! Primul meu partener era groaznic si ma facea sa ma simt nasol cand faceam sex. Pe langa ca nu stia cum sa faca in asa fel incat sa imi placa si mie (in perioada aia mi se parea ca sexul e oribil!), tot timpul avea ceva de comentat legat de silueta mea.. ma simteam total neatragatoare, lipsita de pasiune, lipsita de orice. Apoi a venit el .. cel care e si in prezent. Si m-a luat, m-a invatat, m-a intors pe toate partile; imi arata constant cat de bine ii e cu mine si nici nu mai trebuie sa imi spuna ca sunt frumoasa sau mai stiu eu ce. E suficient sa ii vad privirea aceea in ochi si ma duc pana la nori si inapoi. M-a eliberat de orice inhibitie, de orice fel de stres, m-a incurajat sa am fantezii, sa le punem in practica, sa iesim din tiparele unui sex obisnuit si plin de rutina. Iubesc tot ce fac cu el, exista comunicare maxima la capitolul asta si orice am facut impreuna a iesit foarte misto pentru ca suntem noi doi, pt ca exista compatibilitate maxima intre noi, chimie, atractie, dorinta, pasiune etc.
Si mie mi s-a parut ciudat prima data cand a venit vb de chestia asta cu oglinda; cand m-am vazut in fatza faptului am realizat, intr-o fractiune de secunda, cat de ... perfect este totul. Suna a fairytale, nu? Cel putin la capitolul asta sa fie!
Deci da... conteaza enorm sa ai un partener care sa te ajute sa iesi din inhibitii, sa te descoperi, sa iti lasi sexualitatea sa debordeze. Am facut o intreaga polologhie pe tema asta, a potrivirii, pentru ca mie mi se pare f. important. Am avut incompatibilitate cu altul si compatibilitate cu el. Nu-ti imaginezi cate se pot face doar de la asta..
Scuzati pentru proza de mai sus, dar ma mai las si eu dusa de val din cand in cand!
Proza asta imi da multa speranta!! Multumesc:* Esti o tipa pe cinste
- LexyaLadyM
- Full member
- Inregistrat: 2009-01-15
iubi al meu e primul.. si cine stie.. sper eu si ultimul pt k ne iubim k in povesti.. cum zicea ladypink.. a avut el grija sa scoata totul la inveala.. inca n-am ajuns in stadii asa avansate.. incat sa ne folosim de oglida. dar am incercat si noi.. totusi.. n-am reusit sa-i provoc un orgasm asa, dar ne place sa ne jucam asa.. ne excita foarte tare pe amandoi
sunt cea mai fericita fata din univers pt ca am cel mai minunat iubit din lume
- LadyPink
- Platinum member
- Site
- ancutika
- Sr. member
- De la: Unirea, Alba
- Inregistrat: 2007-11-19
LadyPink a scris:Ewelina,depinde foarte mult de persoana cu care esti!!! Primul meu partener era groaznic si ma facea sa ma simt nasol cand faceam sex. Pe langa ca nu stia cum sa faca in asa fel incat sa imi placa si mie (in perioada aia mi se parea ca sexul e oribil!), tot timpul avea ceva de comentat legat de silueta mea.. ma simteam total neatragatoare, lipsita de pasiune, lipsita de orice. Apoi a venit el .. cel care e si in prezent. Si m-a luat, m-a invatat, m-a intors pe toate partile; imi arata constant cat de bine ii e cu mine si nici nu mai trebuie sa imi spuna ca sunt frumoasa sau mai stiu eu ce. E suficient sa ii vad privirea aceea in ochi si ma duc pana la nori si inapoi. M-a eliberat de orice inhibitie, de orice fel de stres, m-a incurajat sa am fantezii, sa le punem in practica, sa iesim din tiparele unui sex obisnuit si plin de rutina. Iubesc tot ce fac cu el, exista comunicare maxima la capitolul asta si orice am facut impreuna a iesit foarte misto pentru ca suntem noi doi, pt ca exista compatibilitate maxima intre noi, chimie, atractie, dorinta, pasiune etc.
foarte bine zici LadyPink. Si prima mea relatie sexuala era aiurea..nu chiar ca la tine..sa-mi zica ca is grasa..sau chestii delea. Nu exista comunicare intre noi. O faceam,el se termina, si gata. Credeam si eu ca si cele din epoca de demult..ca sexu e o obligatie Insa acuma am gasit si eu persoana cu care chiar imi place sa fac sex/dragoste pt ca ii pasa in primu rand de mine, sa ma simt eu bine, apoi sa se termine el. Am vazut si eu ca sa faci sex nu inseamna doar sa desfaci picioarele si sa-l lasi pe el sa faca toata treaba. Am trecut peste orice inhibitie si avem o relatie sexuala poate nu chiar completa, dar sigur foarte frumoasa. Exista comunicare intre noi si suntem deschisi la nou. am facut si noi sex normal in fata oglinzii, dar oral nu. Insa avem timp pentru toate
16.01.2016 si viata noastra e mai frumoasa boy
- ancutika
- Sr. member
LadyPink a scris:Ancutika, ce va lipseste ca sa fie completa?
Ewelina, d-asta si ziceam de privat.. acolo vin adevaratele juicy details da-mi un mail daca e cu idul de mess si iti dau add if u want to, of course.
Acuma depinde si ce intelege fiecare printr-o relatie sexuala completa..eu ziceam asta din cauza sexului anal. Am incercat de cateva ori, el se poarta super bine, da mi-i frica mie ca am auzit atatea povesti si pe forum si legat de asta..Discutam despre asta..ne pregatim pentru momentu ala..stiu ca se va intampla..dar cum i-am zis i lui..avem toata viata inainte..asa ca nu are rost sa ne grabim. Si el asteapta dupa mine
- Zeyna
- Platinum member
- De la: Constanta
- Inregistrat: 2007-07-07
mai lady da bine le zici
Dragostea nu se stă, se face.
- LadyPink
- Platinum member
- Site
- ancutika
- Sr. member
- narissa
- Full member
- Inregistrat: 2009-01-04
uf..ce bine suna tot ce ziceti voi acolo...Dar si eu,la fel ca si Ewelina, sunt deschisa,dar parca ceva ma opreste sa trec la fapte.
Come play my game.
- lady in black
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-11-28
LadyPink a scris:aah, sa va mai zic una buna de luat in seama: faceti-o in fatza oglinzii daca puteti you'll know what i mean!!
done that
- Ewelina
- Full member
lady in black a scris:LadyPink a scris:aah, sa va mai zic una buna de luat in seama: faceti-o in fatza oglinzii daca puteti you'll know what i mean!!
done that
si cum a fost?
- lady in black
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-11-28
- LadyPink
- Platinum member
- Site
see? v-am zis eu ca va invat de bine
- Mandy
- Hero member
- De la: Bucuresti most of the time
- Inregistrat: 2006-04-15
lady in black a scris:LadyPink a scris:aah, sa va mai zic una buna de luat in seama: faceti-o in fatza oglinzii daca puteti you'll know what i mean!!
done that
Si eu
- skumpi
- Vizitator
LadyPink a scris:see? v-am zis eu ca va invat de bine
si cu degetele nu le`o zici ?
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|