|
Nu esti logat.
Incurajari pt bac ;)-2#20 2006-06-29 14:49:56
Re: Incurajari pt bac ;)Se face carte cred ca mai bine decat la stat...e teroare...la examene suntem tratati ca si cand am fi infractori, nu prea ai voie sa faci contestatii iar regulile (in special cele de natura financiara) se schimba de la luna la luna. Profesori ff exigenti, chiar exagerati, unii tinzand spre paranoia...(in special cei din anii terminali) Offline #21 2006-06-29 17:34:59
Re: Incurajari pt bac ;)orice facultate este grea,chiar dc este de stat sau particulara. A gandi e cea mai dificila munca, probabil de aceea o fac atat de putini. Offline #22 2006-06-30 08:51:18
Re: Incurajari pt bac ;)Pai eu as vrea sa ma duc la finante/banci la una particulara... am vazut ce se da la ASE si crede-ma, ca fara un noroc chior, nu as rezolva in veci exercitiile la mate! Nu stiu... ma mai gandesc! Offline #23 2006-06-30 09:05:54
Re: Incurajari pt bac ;)alexia daca rezolvi corect subiectele de la geografie/economie si putine pe la mate..poti intra la taxa, urmand ca in anul urmator sa se faca iar redistribuire in functie de media din anu 1 si poti intra la locurile de la buget(daca ai medie mare). D-asta ziceam ca e bine sa incerci ..dar faci cum vrei, alegerea e a ta..normal..eu am incercat doar sa iti dau un sfat My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline #24 2006-06-30 17:28:32
Re: Incurajari pt bac ;)Nu ma pot abtine, sper sa ma ierte Alexia, dar trebuie sa o pirasc: ea ar face mai degraba medicina, sau biologie....eu ma stradui sa o incurajez sa faca ceva ce-i place, chiar daca acum perspectiva nu pare roza(cel putin din punct de vedere financiar....) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#25 2006-06-30 17:50:05
Re: Incurajari pt bac ;)Eu zic sa dea la medicina sau biologie daca asta ii place, normal..e mai bine cand faci ceva de placere (chiar daca pt moment remunerarea nu este pe masura) decat sa lucrezi intr-un domeniu care nu te pasioneaza..si poate dupa ceva timp sa te plictisesti, sa nu o mai faci cu drag..sa te saturi...si sa regreti ca nu ai facut ceva din pasiune/placere pentru ca nu te mai confruntai cu astfel de situatii. Ultima oara a fost editat de Infinity (2006-06-30 17:51:22) My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline #26 2006-06-30 18:30:35
Re: Incurajari pt bac ;)exact asta ii tot zic si eu...mai ziceti-i si voi, poate se hotaraste pina la urma Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #27 2006-07-02 00:15:57
Re: Incurajari pt bac ;)offffffffffff! EU as da din tot sufletul la biologie...dar ce fac cu facultatea asta??? NU vreau sub nici o forma sa ma fac profesoara, urasc profesia asta! Dar eu ma gandesc ce perspective am.... Offline #28 2006-07-02 00:20:12
Re: Incurajari pt bac ;)aaaaaaa, si cum sa ma supar, doctoressa??? Stiu ca vrei doar sa ma ajuti si sincera sa fiu, n-am mai intalnit pe nimeni caruia sa-i pese atat de mult de niste persoane absolut necunoscute!!!!!!!! Esti un fenomen, oameni ca tine putini mai sunt pe lumea asta! daca am fi toti asa, am trai intr-o lume prea buna! Offline #29 2006-07-02 12:18:31
Re: Incurajari pt bac ;)Alexia sa sti ca orice facultate ai face, la inceput ti se va parea grea(pana te vei obisnui cu stilul de acolo) insa daca iti place si te intereseaza domeniul..te vei duce de drag la cursuri si seminarii si nici nu o sa iti dai seama cand trece. Ultima oara a fost editat de Infinity (2006-07-02 12:20:35) My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline #30 2006-07-02 13:44:09
Re: Incurajari pt bac ;)pai m-am mai gandit si am ajuns la alta concluzie: medicina veterinara si biologie! la aman2 se intra doar cu dosarul! Si mi-am zis asa: daca Dumnezeu vrea ca eu sa-mi urmez pasiunea, voi intra acolo (la buget), daca nu intru, imi depun frumos dosarul la o particulara si gata! Mi-ar placea la vet si sper ca nu e concurenta prea mare... Offline #31 2006-07-02 14:13:18
Re: Incurajari pt bac ;)Ma bucur alexia ca in cele din urma, te-am convins macar sa incerci..mai departe vedem ce se va intampla si vorbim atunci My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline #32 2006-07-02 15:07:26
Re: Incurajari pt bac ;)uh boy... eu sper sa nu pice ceva poezie la punctul mare ... efectiv nu mai pot baga atata informatie in mine si gata... dumnezeu cu mila... bafta all la scris ...incepe o saptamana foarte....plina... "in viata exista doua tragedii: una e sa nu obtii ceea ce doresti; cealalta e sa obtii..." G. B. Shaw Offline #33 2006-07-02 16:04:19
Re: Incurajari pt bac ;)kitty, da-ti una peste gura! Nu cred ca ne pica poezia... nici la simulare, nici la sesiunea speciala, nici in ultimele teste propuse nu e poezie la partea a 3a! Nu stiu ce-o sa pice, insa cu siguranta se va pune accent pe creativitatea noastra (a mea tinde catre 0)!!! Iar mi-e frica, sper sa fie OK! Dumnezeu sa ne ajute! Bafta! Offline #34 2006-07-02 16:09:30
Re: Incurajari pt bac ;)Muulta bafta fetelor sapt asta la examene..Doamne Doamne e acolo Sus si are grija de voi..nu va faceti griji My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline #35 2006-07-02 16:24:54
Re: Incurajari pt bac ;)Alexia, parerea mea de persoana care la anul va fi in situatia voastra este sa dai unde iti place, sa faci ce te pasioneaza. Imagineaza-ti ca peste 10 ani vei lucra la un birou, in fata unui calculator, cu ochelarii pe nas si stresandu-te ca nu stii unde ai pierdut 50 de bani in bilantul de pe luna asta. Si ca vei avea un sef care te va bate la cap ca trebuie terminata balanta la data de... si tu nu ai facut nimic. Si te hotarasti sa o faci acasa in seara respectiva pentru ca la serviciu ai altceva pe cap, e agitatie, te doare capul si tu tot nu iti termini treaba. Si cand ajungi acasa constati ca odorul tau mic cu care nu ai mai iesit in parc de vreo 2 saptamani e racit sau plange ca i s-a stricat jucaria si tu nu poti sa ai grija de el. Asa ca o chemi pe mama sau pe soacra (daca pot) sa stea cu el. Vine, dar cat ii face lui un ceai sau cina are grija sa-ti spuna ca nu poti sa ai grija de copilul tau din cauza serviciului si sa se planga ca ea a muncit toata ziua si ca e bolnava...asta in timp ce sotul e la munca, la televizor sau isi face ceva de mancare, ca tu nu ai timp de el. Se face 1 noaptea si realizezi ca iar nu ai mancat si nu ai culcat tu copilul....si maine o iei de la capat. Ma rog, ce zic eu aici probabil ca e cel mai rau lucru ce se poate intampla unui economist, dar se poate intampla si in alte meserii...numai ca daca se intampla asa, macar sa stii ca renunti la tine sau la cei dragi pentru ceva timp sa faci ceva ce-ti place, nu sa-ti faci reprosuri. Bafta multa in continuare!!! Razboiul sexelor este singura conflagratie mondiala in care combatantii celor doua tabere dorm noapte de noapte in acelasi pat - Quentin Crisp Offline #36 2006-07-03 12:19:25
Re: Incurajari pt bac ;)Diana, daca nici pledoaria ta nu o convinge...atunci nu stiu ce altceva ar putea sa o convinga! Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #37 2006-07-03 15:48:03
Re: Incurajari pt bac ;)yeheeeeeeeeee......a pikat bine ....tot asa si in continuareeeeeeee "in viata exista doua tragedii: una e sa nu obtii ceea ce doresti; cealalta e sa obtii..." G. B. Shaw Offline #38 2006-07-03 15:49:53
Re: Incurajari pt bac ;)Ce s-a dat la partile a doua si a treia? Ce ati facut fetelor? Sunteti increzatoare? Razboiul sexelor este singura conflagratie mondiala in care combatantii celor doua tabere dorm noapte de noapte in acelasi pat - Quentin Crisp Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|