homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Incurajari pt bac ;)-3

#39 2006-07-03 16:12:35

kitty
New member
De la: timisoara
Inregistrat: 2006-07-02

Re: Incurajari pt bac ;)

partea a 3-a: scrie un eseu de 2-4 pagini in care sa prezinti conditia intelectualului in societate, prin referire la un roman studiat, apartinand unui autor canonic (liviu rebreanu, camil petrescu sau marin preda).
mi-am ales stefan gheorghidiu din ultima noapte de dragoste intaia noapte de razboi; personal zic ca am facut bine...mai mult d atat nu aveam c big_smile...eh macar un 9.70 acolo (vai modesta mai sunt)...aici mai intervine si facorul de noroc caci depinde de corector. oricum preconizez o nota mare smile...sper ca si restul s-au descurcat smile... mai sunt 3 examene, bafta in continuare

"in viata exista doua tragedii: una e sa nu obtii ceea ce doresti; cealalta e sa obtii..." G. B. Shaw

#40 2006-07-03 16:17:11

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

felicitari kitty, bafta in continuare
felicitari si pentru alexia, desi inca nu ne-a zis ce a facut dar presimt eu ca merita si ea

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#41 2006-07-03 16:47:15

Infinity
Hero member
Inregistrat: 2006-01-02

Felicitari kitty (si alexia)..tinem pumnii si pt celelalte probe !

#42 2006-07-03 16:53:25

alexia
Addicted member
Inregistrat: 2006-01-14

da...si eu tot stefan gheorghidiu mi-am ales si bine am facut, caci multi au ales ion care este definitia taranului!!! I-au indus in eroare cu autorii lor si se repeta istoria de anul trecut!
Eu nu stiu ce nota voi lua...am facut tot, dar depinde de exigenta corectorului, cum spunea si kitty! Doamne ajuta! Si multumim pt urari! bafta kitty!

#43 2006-07-03 17:08:47

Diana
Sr. member
Inregistrat: 2006-03-23

Daca mi-ar pica si mie asta la anul as fi cea mai fericita!!! A fost romanul (si personajul) care mi-a placut cel mai mult. Bravo, fetelor, bafta multa in continuare! Sa ne tineti la curent!

Razboiul sexelor este singura conflagratie mondiala in care combatantii celor doua tabere dorm noapte de noapte in acelasi pat - Quentin Crisp

Publicitate

loading...

#44 2006-07-03 18:04:55

eakarina
Full member
Inregistrat: 2006-01-12

poate multi au ales romanul "ion",si au prezentat intelectualul de acolo,cine stie?!

A gandi e cea mai dificila munca, probabil de aceea o fac atat de putini.

#45 2006-07-03 22:09:57

anca80
New member

Bafta multa tuturor care aveti bacul si sa aveti incredere in voi !!!!!!!!!!!!!!

#46 2006-07-03 22:22:26

Infinity
Hero member

Am citit pe forum-ul Ministerului educatiei si cercetarii ca foarte multi elevi au scris despre Ion si Moromete la eseu..sa vedeti ce note vor fi sad Oricum bine ca fetele " noastre" sunt destepte si s-au pregatit, astfel nu au avut..si nu vor avea probleme..ne mandrim cu ele smile Bafta multa si in continuare !

#47 2006-07-04 00:32:31

iulia2021
Membru
Inregistrat: 2006-07-01

BUNA FETELOR!

SI EU DAU BACUL SI A FOST SUPER AZI LA PROBA SCRISA....EU MI-AM ALES ULTIMA,INTAIA NOAPTE... CU STEFAN GHEORGHIDIU...SI SPER SA IAU O NOTA DESTUL DE MARE..8...9...DEPINDE DE CORECTOR ACUM!....BAFTA TUTUROR CARE DAU BACU...SPER  SA NE AJUTE DUMNEZEU SA TRECEM PESTE TOATE PROBELE CU BINE SI CU NOTE BUNE..SI SA INTRAM LA CE FACULTATE VREM....smile....KISSESSS TO ALL  puss

#48 2006-07-04 00:36:08

iulia2021
Membru
Inregistrat: 2006-07-01

STITI CUMVA CARE ESTE DIFERENTA DINTRE FACULTATEA LA DISTANTA(ID) SI CEA CU FRECVENTA REDUSA (IFFR) ??? BINE INTELES CELE CU PLATA!..NU CRED K MAI SUPORT INCA 3-5 ANI LA ZI.....sad....SI CE PARERE AVETI DE STINTE INTERNATIONALE SI EUROPENE..SAU CEVA DE GENU' ASTA?

#49 2006-07-04 08:07:55

alexia
Addicted member

Eakarina... majoritatea care a ales romanul "ion" a scris despre ion... din pacate! Sunt putini cei care au atins partea intelectuala a satului din "ion" si oricum, mai mult de o pagina nu prea aveai ce sa scrii... Sper sa se rezolve intr-un fel...

Ultima oara a fost editat de alexia (2006-07-04 08:09:28)

#50 2006-07-04 08:32:30

ela
Full member
Inregistrat: 2006-05-08

pai mai bine scriau despre apostol bologa smile  din padurea spanzuratilor smile nu? cred k la romanul asta se refereau la liviu rebreanu...si la marin preda..la cel mai iubit dintre pamanteni...la petrini? sau ma insel smile eu abia dau bacu la anu asa ca lol incep sa imi fac griji din vara asta smile .La anu sigur ajung pe la un consult la doctoressa k ma mut in bucuresti lol

What do you do when the only person who can make you stop crying is the person who made you cry?  sad

#51 2006-07-04 11:32:05

alexia
Addicted member

da, ela ai dreptate! insa nu toti am studiat in liceu "cel mai iubit dintre pamanteni", la mine in manual nici nu se mentioneaza de el! Iar la liviu rebreanu se putea si "ion", dar despre familia herdelea sau preotul satului! In fine... sper sa le dea si lor punctaju pt redactare! Ela...pregateste-te bine! Ca scarbele astea in loc sa ne usureze munca, mai rau ne incurca! Nici nu-mi vine sa cred cat e de invatat la romana!!!!

#52 2006-07-04 12:16:22

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

iulia, din cate stiu eu, la forma de invatamant fr se fac niste "cursuri de sinteza" in vacanta (celor de la zi) de dinainte de sesiune. majoritatea universitatilor accepta si studentii de la id la acele cursuri. fr-ul (frecventa redusa) este pt cei care locuiesc in orasul respectiv, dar din diferite motive nu pot ajunge la cursurile de zi, iar id-ul (invatamant la distanta) este pentru cei din afara orasului. si era o diferenta si la numarul anilor de studiu. la fr parca se facea un an in plus. dar acum, de cand cu facultatea de 3 ani nu mai stiu cum e...

Nobody home

#53 2006-07-04 12:59:06

ela
Full member
Inregistrat: 2006-05-08

ai dreptate alexia..sa vezi ce porcarie o sa fie la anu...conform noului DOOM se scriu intrun intro niciunul niciuna legat....si de la anu daca scrii dezlegat te depuncteaza...ceea ce mi se pare o mmmaaareeee prostie sa se schimbe tocmai acuma.un avantaj ar fi...ca la anul la scris o sa ramana numai poezia...adik materia de clasa a 11a..la oral e toata materia.ei lasa eu am incredere ca o sa iei nota mare smile pupici puss

What do you do when the only person who can make you stop crying is the person who made you cry?  sad

#54 2006-07-04 13:03:17

kitty
New member

la liviu rebreanu se refereau la "padurea spanzuratilor"...la marin preda se refereau la "cel mai iubit dintre pamanteni" si la camil petrescu mergeau ambele..."ultima noapte..." si "patul lui proscust"... nu stiu exact de cursurile la distanta dar cred ca are de-a face cu internetul...ceva d genu...si cel cu frecventa redusa ai un numar de ore la care trebuie sa fii prezenta, difera d la faculta la alta...ma rog...cauta si u p net....cat despre relatiile internationale si studiile europene...mie mi se par interesante, motiv pt care facultatea p care o voi urma va avea aceasta specializare  smile....a da...si la mine la liceu au scri fff multi ION (caracterizarea lui ion) si ILIE Moromete...sad imi pare raupt ei ca nu sunt copii care sa nu invete...pur si simplu nu au fost atenti...la ilie moromete era o fraza in manual care spunea de moromete ca este "taran filosof" si asta a fost cea care i-a incurcat...acum eu nu cred ca dak au facut totul bine vor lua doar 6....ca un profesor bun isi da seama cand un elev stie si cand nu...depinzand de corector ar putea sa aibe norocul sa le dea 1o puncte sau 20 ...doar p redactare...noh maine istorie...ma duc sa mai repet ceva smile...baftaaaa

"in viata exista doua tragedii: una e sa nu obtii ceea ce doresti; cealalta e sa obtii..." G. B. Shaw

#55 2006-07-04 13:25:28

Diana
Sr. member
Inregistrat: 2006-03-23

Cum adica de la anul ramane numai poezia? Si materia de a 10a sau a12a??? Sau de la inceputul clasei a 11a??? Pe mine ma termina daca ramane poezia, nu-mi place deloc! Numai Bacovia mi-a placut. NU vreau poezie!!!

Razboiul sexelor este singura conflagratie mondiala in care combatantii celor doua tabere dorm noapte de noapte in acelasi pat - Quentin Crisp

#56 2006-07-04 14:50:21

Infinity
Hero member

kitty ID-ul nu are treaba cu internetu..chiar nici una. La Invatamantul la distanta ar trebui sa mergi la anumite cursuri si seminarii care, depinde de facultate, sunt puse in weekend sau in cursul sapt pe seara. Invatamantul la FR este cum a zis Nashira..se fac doar niste cursuri de sinteza inaintea examenelor..unde nu  se face prezenta ..e interesu tau sa mergi daca vrei sa auzi ceva din ce ti se va cere poate la examen (ca in rest nu ai avut nici un contact cu facultate).

Ultima oara a fost editat de Infinity (2006-07-04 15:03:36)

#57 2006-07-04 22:48:09

kitty
New member

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.