homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Incurajari pt bac ;)-5

#77 2006-07-05 14:36:40

Diana
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-03-23

Re: Incurajari pt bac ;)

Ma hotarasem sa fac mate in oras cu un prof din ai carui elevi nu stiu daca sunt 20 care nu fi intrat in toata "cariera" de prof, iar economie cu Popescu de la ASE...dar inca nu stiu sigur. Oricum la mate ma ajuta si prietenul meu care e as in mate, si frate-meu care e un geniu...macar de-as invata eu si sa ajung sa le cer ajutorul la niste probleme la care se incurcau si ei candva...

Razboiul sexelor este singura conflagratie mondiala in care combatantii celor doua tabere dorm noapte de noapte in acelasi pat - Quentin Crisp

#78 2006-07-05 15:36:46

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-02-01

Felicitari Alexia, si felicitari Kitty! Tinem pumnii pe mai departe

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#79 2006-07-05 16:07:31

Infinity
Hero member
Inregistrat: 2006-01-02

Diana cum se numeste acel profesor..Popescu si mai cum ?

#80 2006-07-05 16:13:34

Diana
Sr. member

Constantin Popescu. De ce?

Razboiul sexelor este singura conflagratie mondiala in care combatantii celor doua tabere dorm noapte de noapte in acelasi pat - Quentin Crisp

#81 2006-07-05 16:35:56

Infinity
Hero member
Inregistrat: 2006-01-02

Okay..am intrebat de curiozitate smile

Publicitate

loading...

#82 2006-07-05 16:50:14

Diana
Sr. member

Am crezut ca stii ceva despre dansul...de bine sau de rau. Daca stie cineva ceva despre dansul, spuneti-mi, va rog, nu vreau sa fac o alegere pe care sa o regret.

#83 2006-07-05 17:07:34

alexia
Addicted member
Inregistrat: 2006-01-14

da, m-am hotarat sa dau la medicina veterinara si la biologie! Prefer medicina vet dar....sa vedem!

#84 2006-07-05 17:24:50

eakarina
Full member
Inregistrat: 2006-01-12

mie mi-ar fi placut sa dau la farmacie, dar nu m-a dus capatana deloc la chimie si mate sau fizica,decat pana intr-a 9-a.de atunci s-a rupt firu'!si cu el si visul meu s-a dus pe apa sambetei.

Ultima oara a fost editat de eakarina (2006-07-05 17:25:05)

A gandi e cea mai dificila munca, probabil de aceea o fac atat de putini.

#85 2006-07-05 17:38:59

Diana
Sr. member

eakarina, eu niciodata nu le voi putea intelege pe persoanele care dau la medicina sau farmacie...nu as putea retine toate acele denumiri nici in 5 vieti de-acum incolo, asa ca te inteleg...alexia, ma bucur ca ti-ai ales ceva care sa-ti placa, cu toate ca eu nu as putea face asta. Dar nu asta e important, important e sa-ti fie tie bine in viata si sa te simti implinita si satisfacuta de meseria pe care ti-o alegi. Iti tin pumnii la bac incontinuare si la admitere!

#86 2006-07-05 18:06:07

Al Pacino
Administrator
Inregistrat: 2006-02-01

Eu de cind ma stiu, de mic copil mi-am dorit sa fiu medic. Fizica nu am stiut....m-a si picat de altfel de 2 ori. Pur si simplu nu am fost in stare sa o invat....de matematica m-am rupt si eu, ca si Eakarina, la clasa a 9a.
E un moment acum, in voata tarisoarei asteia, in care nu e simplu sa fii medic....sa traiesti adica, daca vrei sa nu te umilesti cersind spaga si daca nu vrei la rindul tau sa o dai pentru vreun post.
Dar eu am incredere ca lucrurile se vor schimba in cursul vietii mele active(adica inainte sa implinesc virsta de pensionare). Si, ma credeti sau nu, mie imi umplu ziua de lumina cuvintele"multumesc doamna doctor"

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#87 2006-07-05 18:14:05

alexia
Addicted member

smile Doctoressa, eu o sa aud ham-ham doamna doctor!!!! hahahahaha ce rad!! big_smile

Diana, daca nu-ti place n-ai cum sa intelegi! Mie imi place biologia la nebunie! Pt bac (maine dau la bio) n-am invatat nici macar o pagina...pur si simplu citesc si stiu! smile Mi-am descoperit pasiunea in clasa a 7a cand am fost la olimpiada la bio din anatomie si am luat premiul I pe sector si 2 pe municipiu! big_smile Ma laud, stiu, dar asta e adevarul! Vreau sa disec, sa descopar, sa cunosc, poate iau si eu vreun premiu Nobel, mai stii? big_smile Visez la ora asta...sunt increzatoare! ce ma faceam fara voi? Doctoressa, infinity si diana! Voi 3 sunteti cele care m-ati facut sa-mi dau o sansa! Va multumesc din suflet! Dar...de ce zic eu hop pana n-am sarit? daca nu intru? sad

#88 2006-07-05 18:34:14

eakarina
Full member

ei nu intri!cum sa nu?apropo de ce spunea doctoressa referitor la multumesc doamna doctor.cat timp am suplinit la scoala,ma umopleau de bucurie privirile celor mici de fiecare data cand intram in clasa si chiar nu mai conta partea materiala cand abia asteptam sa-mi revad"piticii".

#89 2006-07-05 18:38:57

alexia
Addicted member

big_smile Asta pentru ca iti plac copiii... mie imi plac animalele big_smile ! Nu am trecut degeaba prin generala si liceu... am vazut cat de mult se consuma profii si cat de absurzi sunt elevii! Nu numai o data am facut o profesoara sa planga (clasa mea) ... e mult prea mult!

#90 2006-07-05 18:44:53

eakarina
Full member

imi plac"piticii"enorm de mult.dar chiar si asa nu vreau sa raman profa pt ca ai f mare dreptate cand zici cat de absurzi sunt unii elevi.si clasa noastra era una din alea cu pb si abia cand am ajuns la facult am inteles cat de urat ne-am comportat cu profii.a...si mie-mi plac animalele, chiar am unul.

#91 2006-07-05 18:47:20

alexia
Addicted member

ce animal ai? eu am un pisoi, un papagal si un porc de guineea
big_smile

#92 2006-07-05 18:49:59

eakarina
Full member

un pisoi, frumusel foc.e iubirea mea,fara el as fi terminata,mai ales ca eu stau singura.es fi vrut sa-i caut o pereche,dar si asa el face cat 3.e un nebun si jumatate si-l iubesc de nu mai pot!

#93 2006-07-06 00:16:23

Diana
Sr. member

Eu am cel mai frumos catel din lume!!! E un boxer cu un botic pe care iti vine sa-l mananci si niste ochisori care iti arata toata dragostea. Chiar daca nu cred ca e sanatos catelul asta...dar tot imi venea sa plang cand vedeam ca nu poate sa-si puna labuta in pamant pt ca se intepase...
Va inteleg pasiunile numai ca eu sunt mai rezervata in ceea ce priveste oamenii si cat de mult apreciaza ceea ce facem pentru ei, sunteti norocoase ca aveti parte de asta. Daca atunci cand eram mica imi doream sa ma fac invatatoare pt ca invatatoarele primesc multe flori big_smile, doctor nu as putea sa devin pentru ca lesin daca vad sange sau vreun corp deschis (din cate stiu, in facultate se trece prin toate sectiile pana la specializare).

#94 2006-07-06 13:47:54

alexia
Addicted member

uffffffffffffff !!! Am scapat si de biologie!! A fost foarte simplu si frumos examenul la bio! smile Normal ar fi sa iau 10...dar nu se poate sa nu fi gresit eu ceva pe ici pe colo... oricum...e bine!
Mai am geografie maine si Doamneeeeeeeee, scap in sfarsit!
Va pup! Kitty, ce-ai facut?

#95 2006-07-06 14:06:17

Diana
Sr. member

Bravo, alexia! Mai aveti putin de tras, aveti grija de voi! Chiar, ce biologie ai dat? S-au dat "probleme" sau cum s-or numi alea?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.