homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Incurajari pt bac ;)-4

#58 2006-07-04 22:56:49

Diana
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-03-23

Re: Incurajari pt bac ;)

ela, pls, spune-mi si mie unde ai citit sau de unde stii de faza cu romana de la anul ca m-ai speriat rau de tot...pls pls pls!!!!!

Razboiul sexelor este singura conflagratie mondiala in care combatantii celor doua tabere dorm noapte de noapte in acelasi pat - Quentin Crisp

#59 2006-07-04 23:30:51

Infinity
Hero member
Inregistrat: 2006-01-02

kitty iti multumesc pt link..e interesant ce scrie acolo, insa ideile abordate in acel articol fac parte din planurile de viitor probabil, pentru ca in prezent nu este nici pe departe asa..Cunosc foarte multe persoane (printre care am si un verisor..fosti colegi ) care iau parte la cursurile de la anumite facultati din Spiru (la ID)..si se studiaza dupa sistemul clasic ca si la alte facultati..singura diferenta este in sesiune cand examenele sunt date la calculator (teste de 20 de minute, unde primesti raspunsul pe loc).
  V-am spus asa ce stiam ca se intampla, momentan, pe acolo..poate or fi si alte facultati unde o fi cum scrie acolo, nu te contrazic. Am incercat doar sa va spun, dupa cunostintele mele, care era diferenta intre FR si ID pentru a va ajuta..eu cand am dat admiterea  nu stiam ..nimeni nu mi-a spus..dar nu ma interesa oricum in mod special atunci
P.S. Kitty  sa nu te superi te rog ca te-am contrazis, ca nu am avut de gand sa fac asta..voiam doar sa spun si ce stiam eu..doar atat smile

Ultima oara a fost editat de Infinity (2006-07-04 23:32:49)

#60 2006-07-05 08:24:48

ela
Full member
Inregistrat: 2006-05-08

diana...wow calm down smile mai nu stiu exact...eu sunt profil filologie si am o profa de romana care e la curent cu toate miscarile astea ce tin de bac si capacitate etc...ea ne-a spus la ora ca de la anu la proba scrisa o sa ramana doar poezia...adik asta include materia din clasa a 11a..adik ce am facut noi doua anul asta ( treci a 12a nu-i asa?)..iar la proba orala o sa fie toata materia din clasele a 9-a pana intr-a 12-a.Acuma nu stiu cat de sigur e lucrul acesta, dar nu cred ca ne-ar fi spus asa doar de dragul vorbei, pt k e o profa prea atenta la ceea ce spune si ce face...oricum eu m-as bucura daca ar fi numai poezia la scris..iti dai seama k ai repeta mai putin inainte de proba scrisa..pt ca oricum trebuie sa revizuiesti materia inainte de fiecare proba...cel putin eu asa o sa fac smile si nu fi prea stresata...o carte de comentarii iti rezolva problema...eu zic ca Eminescu, sau Bacovia nu sunt cine stie ce daca i-ai invatat de placere smile

What do you do when the only person who can make you stop crying is the person who made you cry?  sad

#61 2006-07-05 11:59:21

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-02-01

Cum s-or descurca fetele noastre la proba de azi(mate parca e....)? Cum or fi subiectele?

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#62 2006-07-05 12:04:47

ela
Full member

cred ca s-au publicat pe net:) da nu stiu sigur....matematica... cah cah big_smile

What do you do when the only person who can make you stop crying is the person who made you cry?  sad

Publicitate

loading...

#63 2006-07-05 12:12:16

ela
Full member

ba nu s-au publicat.M-am uitat pe edu.ro si erau doar cele de la romana si limba materna...probabil mai tarziu sau poate maine...  big_smile

#64 2006-07-05 12:15:24

Al Pacino
Administrator
Inregistrat: 2006-02-01

ela....si daca s-ar fi publicat...io m-as uita la ele ca mita in calendar si mi s-ar parea de nerezolvat, pentru ca, cu rusine recunosc, sunt paralela cu matematica

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#65 2006-07-05 13:31:46

kitty
New member
De la: timisoara
Inregistrat: 2006-07-02

doamne ce subiecte...smile norok ca nu am dat la mate ci isto....cam najpa eseul dar cu putina sfortare mintala, amintirile revin in ceea ce priveste situatia politica a Romaniei la sf. sec 19 si inceputul sec 20... nu pot aproxima acum nota ...dar in data de 10 se afisaza toate... au mai ramas doar 2 !!! yeeee... bafta all la ce a mai ramas

"in viata exista doua tragedii: una e sa nu obtii ceea ce doresti; cealalta e sa obtii..." G. B. Shaw

#66 2006-07-05 13:36:26

Diana
Sr. member

Da, normal ca si eu o sa mi le repet. Anul asta, in primul semestru am facut dramaturgia si la teza am luat 10. Pe al doilea semestru, la poezie, la teza am luat 7. Pur si simplu ma plictiseste...si ai dreptate, Bacovia si Eminescu mi-au placut, de fapt la Eminescu mi-a placut doar Luceafarul. Si mi-a mai placut Riga Crypto...
Da, azi e proba la mate, abia astept sa aflu ce au facut fetele, sa vad subiectele...doctoressa, nu cred ca are vreo importanta ca nu va place matematica atat timp cat va practicati cu succes meseria si sunteti foarte buna in ce faceti. Aaaah, lasati ca important acum e sa stiti sa faceti rezumate tongue

Razboiul sexelor este singura conflagratie mondiala in care combatantii celor doua tabere dorm noapte de noapte in acelasi pat - Quentin Crisp

#67 2006-07-05 13:47:43

kitty
New member

hmm....nu imi place ce vad.... numai statusuri de "sa nu va puna dreq sa ma intrebati ce am facut" si de "not here!!"...si cei care comunica spun ca au fost grele subiectele la mate....sad

"in viata exista doua tragedii: una e sa nu obtii ceea ce doresti; cealalta e sa obtii..." G. B. Shaw

#68 2006-07-05 13:51:05

alexia
Addicted member
Inregistrat: 2006-01-14

uuuuuuuuuuuuuuuuffff! Scapai si de matematicaa!!! smile LOL kitty, eu ii compatimeam pe cei care dau la istorie! big_smile Tu in ce liceu dai?

A fost bine la mate! Avand in vedere ca vroiam sa scot 5-ul.... si iau peste 7 big_smile poate si mai mult!

#69 2006-07-05 13:52:10

Diana
Sr. member

Vai...astia chiar sunt chititi pe noi. Si eu care speram sa muncesc sa iau 10 la mate, a luat anul trecut cineva de la noi, deci se poate. Mi-au disparut toate sperantele...kitty, oricum iei nota mare, asta e important! smile
Bravo, alexia! Ma bucur sa aud ca esti multumita...
Bafta multa in continuare.

Ultima oara a fost editat de Diana (2006-07-05 13:53:52)

#70 2006-07-05 13:54:03

alexia
Addicted member

Diana, parerea mea e ca trebuie sa fii un pui de geniu ca sa iei 10 la matematica M1-1 (specializarea mate-info)! Eu ma multumesc cu cat am facut!!

#71 2006-07-05 13:55:39

Infinity
Hero member

Felicitari fetelor..sa luati note mari (cele mai mari) la toate probele !

#72 2006-07-05 13:57:55

Diana
Sr. member

Da, stiu si stiu ca nu sunt si mai sunt si la MI...dar eu dau la ASE (chiar daca ti-am tinut tie toata pledoaria aia, mie asta mi-ar placea, abia astept) si imi trebuie si media de la bac si tre sa trag la toate. Iar daca as reusi sa iau o nota mare la mate (peste 9,5) as castiga incredere in mine si as fi increzatoare pentru admitere. De-aia am zis ca o sa muncesc.

#73 2006-07-05 14:02:10

alexia
Addicted member

Diana e foarte bine ca stii ce vrei si ca esti constiincioasa! Eu pana saptamana trecuta nu am stiut la ce facultate ma duc... si tre sa recunosc ca nici la bac nu m-am gandit cu prea mult timp inainte!! Sunt o lenesaaaaaaa!!!!
Daca faci meditatii si te apuci din vara chiar, eu zic ca ai toate sansele sa iei o nota mare! La ASE e foarte grea admiterea, in special partea de mate! eu recunosc ca nu cred ca stiu sa fac vreun exercitiu din cele care se cer la ASE! Nu seamana deloc cu ce faci in liceu... trebuie pregatire speciala!

#74 2006-07-05 14:16:55

Diana
Sr. member

Da, stiu, de-aia vreau sa ma apuc de invatat, iar mai incolo o sa incep sa ma duc la meditatie la mate, ceea ce ma enerveaza la culme, nici in vacanta nu scap...Pai si voiai sa dai la ASE? Pana la urma unde dai? Te-ai hotarat?

#75 2006-07-05 14:23:48

Infinity
Hero member

Diana daca vrei sa te apuci de meditatii la mate pentru admiterea in ASE, te sfatuiesc daca poti ..si gasesti.. sa faci meditatii cu un profesor din facultate, asta pt ca ei stiu cel mai bine pe ce sa puna accentul si sa iti explice modul in care sunt formulate cerintele (problemele date la admitere la mate mie nu mi s-au parut grele, oricum difera fata de ce faci in liceu, mai grea este deslusirea cerintei care este foarte incurcata).

#76 2006-07-05 14:33:31

kitty
New member

alexia....sunt la liceul teoretic "mihai eminescu" intr-un orash uitat de lume...motiv pt care ma zbat sa iau note mari sa plek de aici (bacu` se da la liceul meu, suntem cuplati cu un liceu de informatica)...anyway... aud acum pareri impartite: a fost bine la mate a fost rau...se va vedea dupa note... important este ca mai sunt doar 2 probe si gata!!...(la mine engleza si sport)...la astea nu imi mai fac probleme....daca am trecut de restul cu brio sigur trec si de astea smile...bafta in continuare la bac si bafta la admiteri dupa big_smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.