|
Nu esti logat.
Incurajari pt bac ;)-4#58 2006-07-04 22:56:49
Re: Incurajari pt bac ;)ela, pls, spune-mi si mie unde ai citit sau de unde stii de faza cu romana de la anul ca m-ai speriat rau de tot...pls pls pls!!!!! Razboiul sexelor este singura conflagratie mondiala in care combatantii celor doua tabere dorm noapte de noapte in acelasi pat - Quentin Crisp Offline #59 2006-07-04 23:30:51
Re: Incurajari pt bac ;)kitty iti multumesc pt link..e interesant ce scrie acolo, insa ideile abordate in acel articol fac parte din planurile de viitor probabil, pentru ca in prezent nu este nici pe departe asa..Cunosc foarte multe persoane (printre care am si un verisor..fosti colegi ) care iau parte la cursurile de la anumite facultati din Spiru (la ID)..si se studiaza dupa sistemul clasic ca si la alte facultati..singura diferenta este in sesiune cand examenele sunt date la calculator (teste de 20 de minute, unde primesti raspunsul pe loc). Ultima oara a fost editat de Infinity (2006-07-04 23:32:49) My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline #60 2006-07-05 08:24:48
Re: Incurajari pt bac ;)diana...wow calm down mai nu stiu exact...eu sunt profil filologie si am o profa de romana care e la curent cu toate miscarile astea ce tin de bac si capacitate etc...ea ne-a spus la ora ca de la anu la proba scrisa o sa ramana doar poezia...adik asta include materia din clasa a 11a..adik ce am facut noi doua anul asta ( treci a 12a nu-i asa?)..iar la proba orala o sa fie toata materia din clasele a 9-a pana intr-a 12-a.Acuma nu stiu cat de sigur e lucrul acesta, dar nu cred ca ne-ar fi spus asa doar de dragul vorbei, pt k e o profa prea atenta la ceea ce spune si ce face...oricum eu m-as bucura daca ar fi numai poezia la scris..iti dai seama k ai repeta mai putin inainte de proba scrisa..pt ca oricum trebuie sa revizuiesti materia inainte de fiecare proba...cel putin eu asa o sa fac si nu fi prea stresata...o carte de comentarii iti rezolva problema...eu zic ca Eminescu, sau Bacovia nu sunt cine stie ce daca i-ai invatat de placere What do you do when the only person who can make you stop crying is the person who made you cry? Offline #61 2006-07-05 11:59:21
Re: Incurajari pt bac ;)Cum s-or descurca fetele noastre la proba de azi(mate parca e....)? Cum or fi subiectele? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #62 2006-07-05 12:04:47
Re: Incurajari pt bac ;)cred ca s-au publicat pe net:) da nu stiu sigur....matematica... cah cah What do you do when the only person who can make you stop crying is the person who made you cry? Offline Publicitateloading...
#63 2006-07-05 12:12:16
Re: Incurajari pt bac ;)ba nu s-au publicat.M-am uitat pe edu.ro si erau doar cele de la romana si limba materna...probabil mai tarziu sau poate maine... What do you do when the only person who can make you stop crying is the person who made you cry? Offline #64 2006-07-05 12:15:24
Re: Incurajari pt bac ;)ela....si daca s-ar fi publicat...io m-as uita la ele ca mita in calendar si mi s-ar parea de nerezolvat, pentru ca, cu rusine recunosc, sunt paralela cu matematica Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #65 2006-07-05 13:31:46
Re: Incurajari pt bac ;)doamne ce subiecte... norok ca nu am dat la mate ci isto....cam najpa eseul dar cu putina sfortare mintala, amintirile revin in ceea ce priveste situatia politica a Romaniei la sf. sec 19 si inceputul sec 20... nu pot aproxima acum nota ...dar in data de 10 se afisaza toate... au mai ramas doar 2 !!! yeeee... bafta all la ce a mai ramas "in viata exista doua tragedii: una e sa nu obtii ceea ce doresti; cealalta e sa obtii..." G. B. Shaw Offline #66 2006-07-05 13:36:26
Re: Incurajari pt bac ;)Da, normal ca si eu o sa mi le repet. Anul asta, in primul semestru am facut dramaturgia si la teza am luat 10. Pe al doilea semestru, la poezie, la teza am luat 7. Pur si simplu ma plictiseste...si ai dreptate, Bacovia si Eminescu mi-au placut, de fapt la Eminescu mi-a placut doar Luceafarul. Si mi-a mai placut Riga Crypto... Razboiul sexelor este singura conflagratie mondiala in care combatantii celor doua tabere dorm noapte de noapte in acelasi pat - Quentin Crisp Offline #67 2006-07-05 13:47:43
Re: Incurajari pt bac ;)hmm....nu imi place ce vad.... numai statusuri de "sa nu va puna dreq sa ma intrebati ce am facut" si de "not here!!"...si cei care comunica spun ca au fost grele subiectele la mate.... "in viata exista doua tragedii: una e sa nu obtii ceea ce doresti; cealalta e sa obtii..." G. B. Shaw Offline #68 2006-07-05 13:51:05
Re: Incurajari pt bac ;)uuuuuuuuuuuuuuuuffff! Scapai si de matematicaa!!! LOL kitty, eu ii compatimeam pe cei care dau la istorie! Tu in ce liceu dai? Offline #69 2006-07-05 13:52:10
Re: Incurajari pt bac ;)Vai...astia chiar sunt chititi pe noi. Si eu care speram sa muncesc sa iau 10 la mate, a luat anul trecut cineva de la noi, deci se poate. Mi-au disparut toate sperantele...kitty, oricum iei nota mare, asta e important! Ultima oara a fost editat de Diana (2006-07-05 13:53:52) Razboiul sexelor este singura conflagratie mondiala in care combatantii celor doua tabere dorm noapte de noapte in acelasi pat - Quentin Crisp Offline #70 2006-07-05 13:54:03
Re: Incurajari pt bac ;)Diana, parerea mea e ca trebuie sa fii un pui de geniu ca sa iei 10 la matematica M1-1 (specializarea mate-info)! Eu ma multumesc cu cat am facut!! Offline #71 2006-07-05 13:55:39
Re: Incurajari pt bac ;)Felicitari fetelor..sa luati note mari (cele mai mari) la toate probele ! My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline #72 2006-07-05 13:57:55
Re: Incurajari pt bac ;)Da, stiu si stiu ca nu sunt si mai sunt si la MI...dar eu dau la ASE (chiar daca ti-am tinut tie toata pledoaria aia, mie asta mi-ar placea, abia astept) si imi trebuie si media de la bac si tre sa trag la toate. Iar daca as reusi sa iau o nota mare la mate (peste 9,5) as castiga incredere in mine si as fi increzatoare pentru admitere. De-aia am zis ca o sa muncesc. Razboiul sexelor este singura conflagratie mondiala in care combatantii celor doua tabere dorm noapte de noapte in acelasi pat - Quentin Crisp Offline #73 2006-07-05 14:02:10
Re: Incurajari pt bac ;)Diana e foarte bine ca stii ce vrei si ca esti constiincioasa! Eu pana saptamana trecuta nu am stiut la ce facultate ma duc... si tre sa recunosc ca nici la bac nu m-am gandit cu prea mult timp inainte!! Sunt o lenesaaaaaaa!!!! Offline #74 2006-07-05 14:16:55
Re: Incurajari pt bac ;)Da, stiu, de-aia vreau sa ma apuc de invatat, iar mai incolo o sa incep sa ma duc la meditatie la mate, ceea ce ma enerveaza la culme, nici in vacanta nu scap...Pai si voiai sa dai la ASE? Pana la urma unde dai? Te-ai hotarat? Razboiul sexelor este singura conflagratie mondiala in care combatantii celor doua tabere dorm noapte de noapte in acelasi pat - Quentin Crisp Offline #75 2006-07-05 14:23:48
Re: Incurajari pt bac ;)Diana daca vrei sa te apuci de meditatii la mate pentru admiterea in ASE, te sfatuiesc daca poti ..si gasesti.. sa faci meditatii cu un profesor din facultate, asta pt ca ei stiu cel mai bine pe ce sa puna accentul si sa iti explice modul in care sunt formulate cerintele (problemele date la admitere la mate mie nu mi s-au parut grele, oricum difera fata de ce faci in liceu, mai grea este deslusirea cerintei care este foarte incurcata). My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline #76 2006-07-05 14:33:31
Re: Incurajari pt bac ;)alexia....sunt la liceul teoretic "mihai eminescu" intr-un orash uitat de lume...motiv pt care ma zbat sa iau note mari sa plek de aici (bacu` se da la liceul meu, suntem cuplati cu un liceu de informatica)...anyway... aud acum pareri impartite: a fost bine la mate a fost rau...se va vedea dupa note... important este ca mai sunt doar 2 probe si gata!!...(la mine engleza si sport)...la astea nu imi mai fac probleme....daca am trecut de restul cu brio sigur trec si de astea ...bafta in continuare la bac si bafta la admiteri dupa "in viata exista doua tragedii: una e sa nu obtii ceea ce doresti; cealalta e sa obtii..." G. B. Shaw Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|