|
Nu esti logat.
Religia corupe omul#1 2007-05-31 17:32:24
religia corupe omuldeci fiecare om are propria sa parere in legatura cu religia Offline #2 2007-05-31 17:40:42
Re: religia corupe omulParerea mea ca asta nu este un subiect de discutie..nu ca ar fi rau..ci ca s-ar putea ca iar sa se creeze discutii in contradictoriu..ideile referitoare la Biserica, Dumnezeu..avort..manele..etc. e bine sa le ocolim pentru a nu strica buna armonie a forumului Ultima oara a fost editat de Infinity (2007-05-31 17:41:02) My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline #3 2007-05-31 17:42:52
Re: religia corupe omulok inteleg... dar ca fapt divers... ti s-ar parea corecta povestea? Offline #4 2007-05-31 17:44:51
Re: religia corupe omulPersonal,trec printr-o faza ciudata legata de Credinta...dar problema e k totusi in ziua de azi societatea este formata din mase...si s-au facut numeroase sondaje conform carora institutia in kre romanul are cea mai mare incredere este Biserica,trist sau nu,omul a avut din cele mai veki timpuri (vezi Antichitatea cu mitologia zeilor) tendinta de a-si explika intr-un mod sau altul fenomene care nu-si gasesc raspuns la o prima dezbatere.. Ultima oara a fost editat de Lelaina (2007-05-31 17:47:20) Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #5 2007-05-31 18:06:43
Re: religia corupe omulIn ceea ce priveste Biserica nu vreau sa comentez prea multe..as vrea doar sa spun ca nu sunt de acord cu investitiile foarte mari care se fac la ele..daca vrei sa mergi la biserica si crezi in Dumnezeu, o faci fara a avea termopane ..aer conditionat sau altele. Mai bine acei bani ar fi indreptati catre centrele de plasament..catre copiii cu dezabilitati si alte asemenea cazuri dificile...este greu pentru un om normal sa isi gaseasca un loc de munca decent in ziua de azi ..dar nu pentru un copil care sufera de un anumit handicap sau orice altceva, de ce sa nu ne gandim la ei inainte de a ne gandi cum sa facem atmosfera mai confortabila unor persoane care poate nu au nevoie de asa ceva? My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline Publicitateloading...
#6 2007-05-31 18:11:11
Re: religia corupe omulMie mi se pare aiurea si garderoba preotilor...nu mi se pare nimic umil in hainele alea aurii si argintii...dar asta e,nu avem ce face... Offline #7 2007-05-31 18:14:14
Re: religia corupe omulFetelor, va dau un sfat. Lasti-o balta cu subiectul acesta de discutie inainte sa se intample ceea ce s-a intmplat aseara din cauza manelelor. Exista o multime de teme despre care se poate vorbi la nesfarsit. Nu mai puneti paie pe foc. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #8 2007-05-31 18:17:24
Re: religia corupe omulaku nu vad de ce nu putem discuta diferite subiecte...nu vad cu ce se pun paie pe foc...la manele sa zikem...dar la partea cu religia fiecare isi spune pctul de vdr..nimeni nu judeca pe nimeni...personal,mi se pare kiar interesant si asteptam de mult ocazia sa pot vb despre asta... Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #9 2007-05-31 18:19:37
Re: religia corupe omulPana acum nu vad sa se fi enervat cineva,eu una sunt foarte calma si stiu ca oricat m-as putea enerva pe tema asta,nu as rezolva nimic Offline #10 2007-05-31 18:35:47
Re: religia corupe omulfiecare are pctul lui de vedere...mai bn sa o lasam moarta....nu e o problema mondiala asta in asa fel incat sa nu putem dormi noaptea Offline #11 2007-05-31 20:16:59
Re: religia corupe omulof... si tocmai ce v-am rugat ceva de dimineata... Nobody home Offline #12 2007-05-31 21:03:12
Re: religia corupe omul
da.. aer conditionat am vazut in biserici ... Offline #13 2007-05-31 22:07:24
Re: religia corupe omulcurios dar adevarat... sunt de acord cu tres.malade . Offline #14 2007-05-31 22:08:09
Re: religia corupe omulam mare credinta in d-zeu,dar uneori e atat de nedrept ce se intampla....de ce sa mai creat lumea asta,daca exista atata suferinta care nu se mai termina.....tineri care mor,cand ar trb sa fie cel mai frumos...inteleg,in viata mai dai si de greu...dar chiar asa,atatea necazuri....nu se mai poate,ori lumea a luat-o razna si nu mai are credintza si pt asta platim toti prin necazurile pe care le primim...ori intradevar cum se spunea ca in anul 2000 va venii sfarsitul lumii,asta consta in moartea zilnica a prea multor oameni,nevinovati,chinuiti si batuti de soarta...iar noi care ramanem suferim dupa ei,si nu mai avem timp,ca apoi ne ducem si noi......prea nedrept... Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline #15 2007-05-31 22:10:57
Re: religia corupe omulcred ca biserica a devenit o afacere prospera in romania. toti preotii, arhiereii, episcopii si mai ales mitropolitii....mama ce mashinutze au.... de productzie germana( ca sa nu zic marca) chiar si cei pe vechi (care sunt numitzi "stilishti" de preotii de pe nou) sunt finantzatzi de greci si au nishte bolizi frumusheiiiii. nu o zic cu rautate...e doar o constatare din ceea ce am vazut. e treaba lor daca sunt hapsani dupa bani si daca dau o alta intrebuintzare banutzilor din cutia milei . oricum... nu am vazut nici un popa care sa faca greva Offline #16 2007-05-31 22:18:15
Re: religia corupe omulin ziua de azi te faci preot ca sti sigur ca vei avea o masina scumpa,o vila si nijte apartamente prin bucuresti....aaa si la teologie majoritatea sunt popnari..ma scuza-ti dar am vaz 1000 de cazuri dastea....asa ca,bisericile cam majoritatea sunt egale cu 0....daca ai credinta roaga-te acasa..si ai frica de d-zeu si incredere ca iti va ajuta o data si o data chiar daca doar pt cateva momente...dar poate vei fi fericit in acele momente.... Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline #17 2007-05-31 22:23:03
Re: religia corupe omulcorect. dumnezeu este peste tot ....chiar si in mijlocul codrului. nu e neaparat nevoie sa te duci sa pupi o icoana. poate, daca eshti amarat si simti nevoia sa fii inconjurat de imaginile sfintzilor e ok sa mergi la biserica (sunt deschise toata ziua), stai in linishte, te rogi sau citeshti o rugaciune, aprinzi o lumanare....sau foarte bine poti sa faci lucrul asta la tine acasa in linishte. Offline #18 2007-05-31 22:32:37
Re: religia corupe omulBiserica a fost dintotdeauna o afacere extrem de profitabila...din veki vremuri..ganditi-va k preotii inainte ofereau indulgente in schimbul unor sume de bani,indulgente prin care se presupune k le sunt iertate pacatele..si clerul in trecut era o clasa sociala extrem de stabila din pct de vdr economic..as putea kiar spune k influenta bisercii a intrat oarecum in declin comparativ cu alte vremuri...oamenii au inceput sa nu mai traisca cu frika lui d-zeu si critica mult mai deskis dekt inainte.. Ultima oara a fost editat de Lelaina (2007-05-31 22:33:08) Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #19 2007-05-31 22:41:57
Re: religia corupe omulcei mai multi oameni au murit in numele religiei ex: inchizitia si cruciadele. cred ca atomica a fost mic copil Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|