homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Parintii....

#1 2007-06-23 19:19:57

A.W.
Full member
Inregistrat: 2007-04-10

parintii....

fetelor...parintii vostrii stiu k voi v-ati inceput viata sexuala? ati discutat cu ei despre acest subiect? pt k eu nu am vorbit niciodata cu mama despre asta, desi acum am aproape 20 d ani si mi-am inceput viata sexuala d cateva luni...bine k am o sora cu care vb...insa nu asta e problema...ci k ei nu prea realizeaza k e ceva destul d normal...d tata nu mai zic,cred k dak ar afla cine stie c ar face...si acum prietenul meu care e din alt oras mi-a propus sa ma duc la el cateva zile,cu parintii lui acasa,mama lui e dispusa sa vb cu mama mea sa 'garanteze' pt mine...si totusi abia am apukt sa ii spun mamei si mi-a trantit un NU categoric...probabil din cauza asta..k ii e frik sa nu fac ceva cu el...sad dar eu consider k sunt destul d mare,cu capul p umeri,am fost mereu cuminte, ascultatoare,devreme acasa, acum iau ac. si ma protejez (ea stie k sunt doar pt o problema medicala p care o am)...oare chiar nu poate accepta k am crescut si eu? nu am nevoie sa vb cu ea despre acest subiect pt k m-as simti extrem d incomod...vreau doar sa-si dea seama k nu e ceva atat d rau sau rusinos...si sa ma lase la el...:-<

#2 2007-06-23 21:22:57

andrutza
Vizitator

Re: parintii....

mama mea stie...i-am zis la cateva zile dupa ce am facut-o prima data si chiar vb cu ea cand am vreo nelamurire ma mai invatat anumite lucruri si nu ma simt inhibata smile chiar mi-a zis la un moment dat ca ma vedea mai nervoasa, abatuta cica hai daca rvei noi plecam si aveti casa la dispozitie....mi-a dat D-zeu niste parinti super si ii multumesc pt asta in fiecare seara inainte sa ma culc. Eu una as incerca sa vb cu ea si sa-i explic cum sta treaba ca vremurile s-au schimbat si e altfel acum, ca ai un prietend e incredere va iubiti si etc

#3 2007-06-23 21:27:43

fallingstar
Full member
Inregistrat: 2007-02-27

eu ma inteleg destul de bine cu ai mei...dar cu toate astea nu am avut curajul sa le spun k mi-am inceput viata sexuala, chiar dak de atunci au trecut aproape 2 ani...
cred k banuiesc ei k nu mai sunt virgina (mai dorm uneori la prietenul meu, mai doarme el la mine, mai raman eu singura aksa big_smile, sau mai mergem la munte la cabana...deci cred k s-au prins...) dar pur si simplu nici ei si nici eu nu avem curajul sa deschidem subiectul... ma cam deranjeaza k nu pot sa vb cu mama despre subiectul asta dar chiar nu stiu cum sa o iau k sa nu faca o criza de nervi...ati mai trecut careva prin situatia asta? ce ar trebui sa fac?

Ultima oara a fost editat de fallingstar (2007-06-23 21:28:18)

29+

#4 2007-06-23 21:40:25

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

mama zice ca ar fi bine sa astept pana la 20 de ani neutral nu ar fi de acord
andrutza ce bafta ai....

expect the worst , hope for the best!

#5 2007-06-23 21:49:38

Shosanna
Insomniac member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-04-26

si mama stie ca nu mai sunt virgina, da a fost haios cum i'am "zis" : m-a intrebat daca am facut'o pana acum si am zis "NU MAMA!!!"si ea : "ma, esti sigura?" si eu : " NU MAMA!!!" big_smile si pe urma a zis faza ca poate gasesc pe unu care imi reproseaza, da nu am gasit smile
oricum, ea incearca sa aiba discutii cu mine pe tema asta si le evit....ma rusinez :">
Tata daca ar afla m'ar spanzura, desi anu trecut m'a lasat la mare 4 nopti cu fostu....acum...cat de cuminte ma crede el, e treaba lui, dar eu mi'as imaginea ca fata mea nu mai e virgina dupa un an de relatie si 4 nopti singuri la mare smile

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

Publicitate

loading...

#6 2007-06-23 21:50:59

_yohana_
Platinum member

da si mie imi zice sa nu gasesc unu apoi care sa imi reproseze.
sora unei prietene,s-a casatorit si la ceva timp cand se certau ii reprosa.

#7 2007-06-23 21:56:34

Shosanna
Insomniac member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-04-26

oana_ a scris:

sora unei prietene,s-a casatorit si la ceva timp cand se certau ii reprosa.

eu cand i'am zis ubitului faza cu reprosatu , a inceput sa rada si sa zik " in ce secta se reproseaza asta?" smile

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

#8 2007-06-23 21:57:48

_yohana_
Platinum member

mai sunt si de astia.dar ea ii zice f inteligent "asa eram de cand m-ai luat,daca nu iti convenea trebuia sa nu ma iei"

#9 2007-06-23 21:59:46

amv
Full member
Inregistrat: 2007-03-08

nu....mama zice sa astept pana ma marit................ neutral daca ar stii ea cred ca acolo unde imi sunt picioarele imi va fi si capul big_smile

eu cu bibi meu hjarta

#10 2007-06-23 22:02:40

_yohana_
Platinum member

da mama la inceput zicea la fel pana ma marit,apoi s-a mai trezit si a zis pana fac 18 ani,acum vazand ca mai e doar un pas pana fac 18 ani i am si iubit de mult timp zice sa astept pana fac 20 de ani.probabil la 21 imi va zice sa astept pana fac 24 lol.oricum sper sa nu afle curand.n-as vrea sa o dezamagesc sad

#11 2007-06-23 22:08:26

A.W.
Full member

pai da...tata ma crede fata cuminte si nu pot spune k nu sunt,doar k am facut si eu c era normal....si dak ar afla cumva k eu am facut ceva...nici nu vreau sa ma gandesc...insa ar trebui in primul rand sa se gandeasca la ei k nici ei la vremea lor nu au fost usa d biserica...iar eu pana acum nu am lipsit noaptea d acasa, nu am fost nicaieri cu el...si sunt sigura k ei cred k ink sunt...poate mai putin mama care m-a intrebat d vreo 2 ori cand ajungeam mai tarziu dak am fost la el in camera...si normal k ziceam nu... tot c as vrea ar fi sa ma lase la el..grater

#12 2007-06-23 22:11:39

_yohana_
Platinum member

nici nu eu am lipsit noaptea de acasa.vara asta merg cu ai mei la mare si va venit si iubitul meu dar el va sta in alta camera iar eu cu ai mei sad ma simt asa nasol stiind ca el va sta singur in camera....sa nu avem noi o noapte a noastra.... :smilesmilesmilesmile(smile( da decat fara el la mare....mai bine asa

#13 2007-06-23 22:37:43

A.W.
Full member

da...nici noi n-am petrecut o noapte makr impreuna d cand suntem d 6 luni.....si saracul asta e tot c isi doreste mai mult...sa doarma si el cu mine.....d aia ne-am facut sperante k prostii k ar fi tare frumos sa ma lase la el...

#14 2007-06-23 22:42:20

_yohana_
Platinum member

da si noi suntem de 2 ani si 10 luni.si nici macar o noapte de la cap la coada,sa ne trezim unu langa altul....

#15 2007-06-23 22:42:43

amv
Full member

eu am avut 2 nopti cu el dar...mai era si a treia persoana in camera. totusi mi-a placut, am dormit in bratele lui... smile
A.W. cati ani ai?

eu cu bibi meu hjarta

#16 2007-06-23 22:44:47

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

la mine e complikt rau..inainte vb orice cu mama...dar orikt de deschisi ar fi parintii,knd vine vb de virginitatea fetei lor se schimba foaia (dekt dak n-or fi fost si ei cine stie ce hippie,dar asa cred k e si mai rau)
  Din anumite motive,m-am hotarat sa nu-i zik mamei knd am facut the big thing..si motivul a fost k atunci knd ii povesteam despre o rpietena a mea (ea a facut prima oara sex inaintea mea),mama vb foarte urat despre ea,de park s-ar fi dus p centura..atunci am decis sa nu-i zik niak despre mine...
  Si la vreo luna dupa ce sa intamplat m-a intrebat ea singura,si yo ca proasta (asta e unul dintre singurele lucruri pe kre le regret cu adevarat) i-am zis k da....si s-a suparat rau de tooot......
  Si ca dovada,si aku,dupa mai bine de un an imi mai reproseaza kestia asta,la fiekare cearta mai mare..si tot timpu am impresia k are ceva cu el,desi ea neaga..dar stiu k nu e asa...si zike k m-am indepartat de ea...si bla bla bla...
  Ideea e k dak va decideti sa le spuneti parintilor,aveti mare grija cum abordati kestiunea,sa nu faceti cum am facut yo

Poor is the man whose pleasure depends on another

#17 2007-06-23 22:47:49

_yohana_
Platinum member

la mine e aiurea ca imi spune mai mereu ca ea s-a maritat virgina neutral si nu intelege ca sunt alte vremuri.

#18 2007-06-23 23:22:28

amv
Full member

si mama la fel...tot virgina si nici nu vrea sa se gandeasca ca eu voi face altfel neutral

eu cu bibi meu hjarta

#19 2007-06-23 23:25:14

A.W.
Full member

eu dak as avea un copil care are iubit d mult timp  mi s-ar parea normal sa ma gandesc si la faptul k poate el nu mai este virgin...k..nu multi stau impreuna fara sa faca nimic...tare as vrea sa fiu in capul unui parinte...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.