|
Nu esti logat.
Cum i-ati cunoscut?-8#134 2008-08-25 15:21:36
Re: cum i-ati cunoscut?in practica, eram in acelasi autocar ... eu nu prea`l bagam in seama, ma despartisem de fostul de curand, dupa 3 ani jumate dar a reusit sa ma cucereasca, si suntem impreuna de un an si jumatate Offline #135 2008-08-25 17:11:25
Re: cum i-ati cunoscut?noi ne-am cunoscut pe mirc pe #timisoara eu am scris ca ascult AC/DC si mi-a "urlat" pe privat ca ma iubeste ) , dupa cateva luni ne-am vazut a trecut un an de atunci .Si acu il mai intreb "Daca nu ascultam AC/DC nu ma mai iubeai a? " All the flowers that you planted,mama In the backyard. All died when you went away. Offline #136 2008-08-25 17:27:02
Re: cum i-ati cunoscut?
Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate Offline #137 2008-08-25 17:36:29
Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #138 2008-08-25 17:39:16
Re: cum i-ati cunoscut?rockeras mancal-ar mama All the flowers that you planted,mama In the backyard. All died when you went away. Offline Publicitateloading...
#139 2008-08-25 17:41:11
Re: cum i-ati cunoscut?noi ne-am cunoscut...prin poze . Am avut niste colegi din camin cu care am petrecut intr-o seara, ne-am tras in poze si a doua zi s-au dus la el sa le descarce. M-a vazut, m-a placut, a vb cu prietena mea din camin sa-l anunte cind mai trec eu pe acolo si... gata. "Nu trai in trecut, nu visa la viitor, concentreaza-te asupra clipei prezente.." Buddha Offline #140 2008-08-25 19:01:35
Re: cum i-ati cunoscut?in noaptea de ajun anul trecut...si de atunci ii multumesc lui dumnezeu si lui mos craciun caci am primit cel mai frumos cadou...un suflet si un om deosebit care a avut curajul si puterea de a-mi schimba viata radical si de a-i da un nou sens...unul plin de optimism si vise comune il iubesc Chiar daca in al noualea cer stelele-si cauta partener sa-l tina cu miere si lapte,tu ai ales sa ramai pe pamint cu iubirea facind legamint, stiind ca in ceruri e frig si e noapte . 27+ Offline #141 2008-08-25 22:02:27
Re: cum i-ati cunoscut?noi ne-am agatat tot pe net acu` un an jumate Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #142 2008-08-25 22:12:45
Re: cum i-ati cunoscut?Mi'a dat friend request pe hi5 si cateva comm,i'am dat si eu dupaceea si apoi ne'am dat id'urile de mess..Am inceput sa vb pe mess dar normal nu ceva iesit din comun si cum tot vorbeam am vazut ca avem f multe in comun,aveam mereu ce sa vb,ne intelegeam perfect..ne'am dat poze,ne'am vazut la web si dupa un timp(cam 3 luni) chiar am inceput sa tinem unu la celalalt..El era in Italia si a venit home sa ne cun..ne'am vazut,ne'am placut la fel de mult,chiar mai mult..tot aveam ce vb,tot ne intelegeam bine..si asa ne'am si indragostit si dureaza si acum ..Povestea e mai elaborata si mai frumoasa dar pe scurt cam asa a fost Ultima oara a fost editat de life (2008-08-25 22:13:29) We Have To Be Strong !!! Offline #143 2008-08-25 22:28:24
Re: cum i-ati cunoscut?dar vai ce amintiri mi`a trezit topicul asta, parca a fost ieri Dragostea nu se stă, se face. Offline #144 2008-08-25 22:34:16
Re: cum i-ati cunoscut?Deuzza dar de cand sunteti impreuna de zici ca il cun din clasa a 7-a? We Have To Be Strong !!! Offline #145 2008-08-25 22:42:16
Re: cum i-ati cunoscut?pai in octombrie facem 4 ani Dragostea nu se stă, se face. Offline #146 2008-08-25 22:43:35
Re: cum i-ati cunoscut?Multi inainte ..Si nu mai faceti pauze asa lungi We Have To Be Strong !!! Offline #147 2008-08-25 22:47:50
multumesc frumos sa dea domnul sa nu mai facem deloc Dragostea nu se stă, se face. Offline #148 2008-08-25 22:49:01
Re: cum i-ati cunoscut?eu l`am cunoscut pe iuby pe mirc. am intrat o data pe mirc, a vb cu mine, a doua oara la fel, ne`am regasit pe mirc(pt ca nu am facut schimb de id`uri)apoi pe messenger...mai tarziu dupa vreo 3 luni ne`am combinat...am vb 3 luni(asta acu 6 ani) ne`am despartit pt ca eram copii( eu clasa a 9a el a 10a) iar apoi au mai fost cativa ani in care am fost amici...si acum suntem impreuna. indata se fac 2 ani:X Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #149 2008-09-03 03:13:25
Re: cum i-ati cunoscut?ne-am intalnit la balul liceului... eu m-am asezat pe un scaun , l-am zarit ca statea de vorba cu persoane cunoscute mie si am intrebat un coleg de-al lui daca este cu noi in liceu. habar nu aveam. apoi am facut cunostintza, am vorbit putin de fostul lui liceu si urma vremea sa plecam... am dansat o melodie impreuna...eram toti si eu si colegii lui. apoi eu m-am evaporat cu colegii mei, el habar nu am. Offline #150 2008-09-03 15:54:00
Re: cum i-ati cunoscut?Noi ne-am cunoscut acum vreo 3 ani, eu o cunosteam pe sora-sa si pe el, asa din vedere. mergeam dimineata cu acelasi autobuz la scoala..si usor usor am inceput sa vb.. dupa ce s-a terminat scoala am ramas prieteni, am inceput sa iesim la o tigara in parcul din spatele blocului (stam in acelasi cartier, la vreo 300m unul de altul).. si am tot iesit la tigara cam vreun an jumate... si pe urma am inceput sa iesim la film, la o pizza, la un suc...eram doar prieteni dar nimeni nu ne credea. pe 8 martie (aniversarea alor mei de 22 ani de casatorie) am fost la teatru, cand ne-am intors mi-a zis ca isi doreste de mult sa ma sarute... a fost asa ciudat, parca mi-as fi sarutat fratele. dar usor usor...mi-a placut dupa o sapt s-a intamplat inevitabilul ... and the story goes on.. cu bune cu rele suntem fericiti.. Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?... Offline #151 2008-09-19 13:05:29
Re: cum i-ati cunoscut?L-am cunoscut la inceputul anului universitar(1 oct 2007).L-am observat din prima deoarece se tot "baga in seama" cu toata lumea. El nu ma observase deloc ca eram prea "micutza" si prea speriata de tot tumultul din Bucuresti. "I may not have gone where I intented to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams Offline #152 2008-11-20 13:25:28
Re: cum i-ati cunoscut?Pai, eu m-am dus sa fac practica la postul de radio unde lucreaza el... si, am sunat la usa vreo 10 minute- ca sa nu se auda zgomot pe post, e un bec ce se aprinde, si se aprindea in cabina lui- dupa ce ma saturasem de stat acolo a aparut la usa EL. eu il stiam, ca mai lucrase si pe la tv, deci stiam cine e, insa cand l-am vazut face to face am simtit ca ma lasa genunchii. pe urma am aflat ca si el a simtit la fel Ultima oara a fost editat de pokemon (2008-11-20 13:35:22) Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|