|
Nu esti logat.
Cum i-ati cunoscut?-6#96 2008-04-07 00:17:43
Re: cum i-ati cunoscut? la ce a zis cristian_elena... fara suparare...una e sa tii la cineva cum ai zis tu k tii enorm la el...si alta e sa iubesti. parerea mea i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #97 2008-04-07 00:31:38
Re: cum i-ati cunoscut?Eu l-am cunoscut pe puiul meu la o petrecere data de prietenii fostului meu iubit, petrecere la care ma dusesem cu gandul sa cuceresc pe unul dintre prietenii fostului, dar in schimb l-am cucerit pe el. Offline #98 2008-04-07 08:41:16
Re: cum i-ati cunoscut?noi ne-am "cunoscut" dupa ce in prealabil supravietuisem toata clasa a9a in aceeasi clasa..parintii erau prieteni, si am ajuns in vacanta de ara cu totii la mare asa ca nu a mai avut scapare "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline #99 2008-04-07 09:11:05
Re: cum i-ati cunoscut?Noi ne-am cunoscut pe un site de intalniri. Eu avem la profil o chestie de genul "trebuie sa ma cunosti ca sa ma intelegi" iar el mi-a trimis "as vrea sa te inteleg". Nu stiu ce m-a apucat sa ii spun ca m-ar putea cunoaste mai bine la o cafea. La doua zile dupa asta urma sa ne intalnim, insa eu am racit foarte rau, i-am trimis mesaj ca imi este foarte rau si ca nu mai pot sa ies insa el a insistat sa vina sa ma cunoasca. Am fost jalnica la prima intalnire ... imbrobodita pana-n dinti din cauza febrei. Insa in ziua aia ne-am intalnit la 18.30 si ne-am despartit la 4 dimineata in conditiile in care amandoi munceam a doua zi. Si de atunci am simtit ca suntem unul pentru celalalt. Avem un an si un pic impreuna si am trecut prin multe amandoi. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #100 2008-04-07 09:57:48Re: cum i-ati cunoscut?
Foaaarte tare... Offline Publicitateloading...
#101 2008-04-07 13:39:35
Re: cum i-ati cunoscut?9 ore pe TREN...Timisoara- Brasov...26 februarie 2006...atunci ne-ma cunoscut. Nu avem probleme, ci doar solutii! Offline #102 2008-04-07 14:12:56
Re: cum i-ati cunoscut?ce povesti frumoase http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline #103 2008-04-07 14:49:25
Re: cum i-ati cunoscut?mami de minuni Offline #104 2008-04-07 16:06:16
Re: cum i-ati cunoscut?hihi...eu mi-am cunoscut marea dragoste langa cadavre, la ora de anatomie, la disectie pe vremea aia eu nu invatam acolo, eram la liceu, dar stiam eu ce stiam de m-am dus..(defapt eram curioasa, ca acum sunt studenta la medicinaa Ultima oara a fost editat de dyanach (2008-04-07 16:24:57) quod me nutrit me destruit Offline #105 2008-04-07 16:15:00
Re: cum i-ati cunoscut? „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #106 2008-04-07 16:19:11
Re: cum i-ati cunoscut?noi eram amici mde un timp.. eram in aceeasi gasca de prieteni, dar nu ne-am prea bagat reciproc in seama... pana, de un Craciun, la munte, mi-a facut un masaj... cel mai bun din viata mea am coborat cu totii in sala de mese, la un moment dat m-a invitat la dans... si, in mijlocul dansului, ne-am intersectat cu un tip pe care pusesem eu ochii... si el m-a "pasat" celuilalt"... alta data mi-as fi dorit asa o ocazie, dar atunci... tin minte ca am ramas cu o parere de rau absolut inexplicabila pt mine (nu-l iubeam) ca n-am terminat dansul cu El... apoi a urmat revelionul... cand lui i s-a pus pata, eu tot nu stiam nimic... si abia peste vreo luna de atunci m-a scos la un ceai si mi-a spus tot... si am ramas impreuna . Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #107 2008-04-09 14:57:13
Re: cum i-ati cunoscut?
a tine la cineva sau a iubi este tot aia,ori ca spui'' te iubesc'' ori''tin la tine'' este acelasi lucru doar ca se spune altfel,asta e tot. IUBESC SI SUNT LA FEL DE IUBITA Offline #108 2008-04-10 12:59:30
Re: cum i-ati cunoscut?pe net. eram in aceeasi retea si mergea netul foarte prost, mai deloc de multe ori. cand pica netu intram cu totii pe borg si-l injuram pe admin . ne-am cunoscut pe borg. vreo luna am vb pe borg cand ne gaseam pe-acolo. din iunie pana in octombrie am vb pe mess, in oct ne-am intalnit si impreuna chiar nush de cand suntem, cand am trecut de la amici, prieteni la iubiti au venit toate de la sine. Offline #109 2008-04-10 13:27:45
Re: cum i-ati cunoscut?eu l-am cunoscut acum 3 ani. Era cam pe vremea asta...defapt el m-a cunoscut pe mine mai repede 16.01.2016 si viata noastra e mai frumoasa boy Offline #110 2008-04-10 13:28:53
Re: cum i-ati cunoscut?
nu ne legam de cuvinte aici... si te cred ca pt tine au fost sinonime cand ai scris mesajul... dar tind sa-i dau dreptate lui green bubbles: atasamentul e una... iubirea adevarata e tocmai lipsa atasamentului . cand te atasezi, predomina frica de a pierde omul respectiv.... cand iubesti, nu mai e loc nici de frica, nici de gelozie, nici de nemultumire... nimic. cam grea iubirea asta, recunosc... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #111 2008-04-10 14:33:18
Re: cum i-ati cunoscut?da asa e,e grea IUBESC SI SUNT LA FEL DE IUBITA Offline #112 2008-04-26 13:06:18
Re: cum i-ati cunoscut?eu nu credeam ca se poate sa iti cunosti viitorul iubit in discoteca, unde toata lumea vine doar pt distractie, dar la mine asa a fost....si suntem de 1 an si cateva luni impreuna "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #113 2008-04-26 15:13:35
Re: cum i-ati cunoscut?eu il cunosteam de mult timp din vedere dar nu aveam nici o treaba unul cu celalalt, niic macar nu ne salutam.pana cand si-a facut curaj intr-o zi sa-mi spuna ca ii place de mine(ca de fapt ii placea de vreun an dar nu avusese curajul sa-mi zica) si eu chiar m-am mirat.mai ales ca nu vroiam sa mai intru intr-o relatie(tocmai se terminase ultima mea relatie).pana la urma, dupa c m-am mai gandit eu putin am zis: hai sa incerc si a fost cea mai buna alegere pe care o puteam lua.avem 1 an acum Offline #114 2008-04-26 17:56:50
Re: cum i-ati cunoscut?Parintii mei au o poveste extrem de romantica de la prima lor"intalnire" si intotdeauna mi-am dorit sa am si eu una ca a lor. Ultima oara a fost editat de pink_brain (2008-04-26 17:58:59) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|