|
Nu esti logat.
Cum i-ati cunoscut?-5#77 2007-10-25 16:19:26
Re: cum i-ati cunoscut?
subscriu ,netu asta:X" take me as i am or watch me as i go! Offline #78 2007-10-26 22:23:28
Re: cum i-ati cunoscut?pe 3 oct 2006 incepe facult , eu primul an .... eu nu aveam o gara , eram "nebuna " , dimineatza intarzii la primul meu seminar , in cadrul caruia am facut cunostinta bla bla , eram in ultima bank si cu o colega radeam pe burta , toti ziceau k au venit la istorie (unde sunt ) din pasiune ...mai putin eu . el era intr-o alta bank si toata ora se uita la mn .dupa seminar am iesit la o cafea , unde l-am informat k am prieten , dar care e la bucuresti si de atunci era rece cu mn .... dar nu pt prea mult timp pt k a 2a zi a fost f dulce , am inceput sa vb pe mess si pe 6 oct iesisem cu colegii in gradina publica si dupa am iesit pe faleza. primul sarut(s-a chinuit sa il obtina )) a fost pe malul dunarii si seara aia a fost superba dupa ma condus acasa si am stat pana la ora 2 in scara si ne-am sarutat . si dupa asta am trait clipe minunate . in ian ne-am despartit ... el era cu cineva , eu singura si am plecat impreuna acasa la el (el nu e din acelasi oras cu mine ) si la putin timp ne-am impacat . acum as vrea sa va zic k suntem impreuna , dar nu va pot zice asta k ne-am despartit .oricum el stie k voi fi mereu langa el (cine stie poate mai plecam impreuna pe undeva ...noi vrem la mare ) Offline #79 2008-04-05 14:55:46
Re: cum i-ati cunoscut?noi ne-am cunoscut akum 4 ani...de fapt atunci am vb pt prima data..de cunoscut din vedere ne cunosteam dintotdeauna..amandoi suntm din bucuresti si avem bunicii in acelasi sat..initial el ma considera cea mai mare fitoasa din discoteca de la tara..apoi,intr-o zi l-am ntrebat pe un prieten comun cum il keama..a doua zi m-am trezit k ala ii daduse nr meu de tel,dar eu eram deja intr-o relatie..l-am inselat p celalalt cu iuby vreo 2 luni in kre iuby ma ruga in fiecare zi sa ma hotarasc.intr-un final m-am hotaart.am ramas cu celalalt.dar nu a mai durat mult si l-am parasit.am incerkt sa ma impac cu iuby dar era cu alta,ii spusesem k accept sa fiu kiar si a 5a roata a caruta si mi-a zis k el nu isi inseala prietena..vreo 2 sapt l-am tot kutat dar ma ignora complet.. intr-un final dupa cateva luni si alte relatii nereusite ne-am reintalnit si de atunci suntem impreuna..luna asta facem 3 ani..pe de o parte imi pare bine ca am fost despartiti pt k am cunoscut si alte tipuri de baieti si m-am mai copt si eu la minte fata de el kre e cu 7 ani mai mare k mn. acuma asteptam sa termin si eu facultatea si sa ne casatorim si sa facfem un bebe..nu l-as da pe iuby meu pt niciunu.. Ultima oara a fost editat de myhaela87 (2008-04-05 15:01:26) Sa nu te astepti sa te salut! Offline #80 2008-04-05 17:19:02
Re: cum i-ati cunoscut?Vai cata lume s-a cunoscut cu ajutorul internetului!La mine nu a fost prin posta electronica...ci prin posta normala.Eu corespondam pe tema Depeche Mode cu un tip din Brasov,a carui adresa o luasesem dintr-o revista.Dupa vreun an il rog sa imi mai dea adresele unur alti depecheri...si dintr-o lista de 10 persoane,am ales-o numai pe a lui iubi meu.Eu pe atunci aveam un iubit ,cu care am fost impreuna 5 ani....dar de care m-am despartit dupa ce a venit din armata(m-a parasit el pe mine...dupa toate eforturile mele de a-l vizita acolo).Si dupa 5 ani de corespondenta,a venit sa ma vada in iunie 2001,am fost la mare o saptamana in august si in septembrie acelasi an ne-am casatorit.O nebunie care s-a dovedit foarte minunata mai tarziu:sa te casatoresti pur si simplu cu un necunoscut,parea o casatorie de convenienta ca pe vremuri .Si acum suntem de 7 ani impreuna,cu 2 copii si multe realizari...chiar daca am mai luat si pe degeaba. Offline #81 2008-04-05 23:41:32
Re: cum i-ati cunoscut?noi ne-am cunoscut prin intermediul unor colegi de fac: colega mea era prietena colegului lui. prietena mea m-a invitat la aniversarea lor de 5 ani. initial nu prea voiam, pt ca nu cunosteam pe nimeni acolo, dar apoi am zis "de ce nu? ". a fost dragoste la prima vedere. toata seara ne-am privit pe furis, am vorbit putin.. in urmatoarele zile ne-am intalnit "din intamplare" la aceiasi prieteni comuni. si peste 2 saptamani ne-am cuplat. au trecut 3 ani si ceva... sper sa mai treaca de 10 ori pe atat, macar Ultima oara a fost editat de adina84 (2008-04-05 23:42:14) Offline Publicitateloading...
#82 2008-04-06 17:04:09
Re: cum i-ati cunoscut?noi am fost colegi de serviciu si acu suntem iar . cand ne-am cunoscut fiecare avea o relatie serioasa. apoi el s-a desp, a suferit f mult, si dupa un timp a plecat in itaila. asta era in 2006. spre sf sezonului in italia incepuse sa ma sune cam o data pe saptamana sa vada ce mai fac, desi eu eram inca cu fostul . apoi a venit acasa si nu ne-am mai vazut o vreme, decat f rar. venea la disco de la hotelul unde lucrez eu, si acu si el (e barman), si venea la receptie sa-si ia tigari si statea la pove de uitam de noi. si in 2007, prin februarie, dupa ce a plecat de la mine de la receptie, pe la 5 dimineatza, mi-a dat un sms in care imi zicea ca nu mai poate sa taca, s-a indragostit de mine... am ramas masca. adevarul e ca nici mie nu-mi era tocmai indiferent (sa-mi fie rusine, ca aveam iubit ). si a inceput sa vina in fiecare noapte cand lucram, la mine. nu prea vb despre asta, ca pe fata ii era un pic rusine. dar intr-o seara nu s-a mai abtinut si mi-a furat un sarut ( la propriu), pt ca eu nu ma asteptam, dar nici nu am putut sa ma retrag dup-aia. si apoi m-am despartit de cel cu care eram, cu care demult nu ma mai intelegeam bine, si asa mi-am dat seama ca nici macar nu-l mai iubeam... si sunt cu iubi de un an si un pic si ne iubim enorm Offline #83 2008-04-06 17:39:41
Re: cum i-ati cunoscut?Felicitari camys frumoasa poveste noi ne am cunoscut prin 1999 2000 el era bodoguard la disco [chios] si eu fregventam des ,eram inebunit dupa el ,el fetite de fite. Sa dus in armata ,intre timp nu mai intalneam un salut si atit .Bine eu aveamprieten dar tot dupa el ma topeam:P .A trecut 3 ani eu de revelion m am despartit de fostu si eram tare nervoasa pe barbati .Ne am reintalnit in disco la [jungel] am uitat avem noi un pariu facut ca la prima intalnire mergem la o butelie de vin .Am facut schimb de nr de tel si a doua zi ma sunat ,eu eram la biliard si a venit acolo cu un prieten ,in prima seara mi a furat un sarut si de atunci santem inpreuna ,la 5 luni de relatie ne am mutat inpreuna si la 1 an si 3 luni am facut nunta . Asa ca in luna asta in 24 avem 4 ani de casnicie fericita si un ingeras frumos http://www.tamagochi.ro/pet-Tony un votulet zilnic daca se poate ! Offline #84 2008-04-06 17:42:24
Re: cum i-ati cunoscut?iulia :k?ra: multi ani impreuna si sanatate voua si lui tony Offline #85 2008-04-06 17:43:23
mersi si voua la fel si sa auzim si de nunta ,vezi eu 3 ani am umblat dupa el http://www.tamagochi.ro/pet-Tony un votulet zilnic daca se poate ! Offline #86 2008-04-06 17:46:23
Re: cum i-ati cunoscut?eh, mai vedem ca la noi, el a inceput sa umble dupa mine, sa umble pana la capat glumesc umblam amandoi ca asa e frumos Offline #87 2008-04-06 17:47:20
Re: cum i-ati cunoscut?mie mi se tot strica calcu, ba imi cadea windowsul, ba aveam virusi samd. Asa ca i-am spus unei colege sa il roage frumos pe fiu-su sa vina sa se uite ce are nenorocitul de calculator ca ma scotea din minti. Si a venit, si guess what? acum suntem impreuna avem 1 an si 4 luni , dar de atunci nici nu sa mai stricat belitu asta de calculator... stia el ce facea . love my computer. Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #88 2008-04-06 17:57:26
ce tare http://www.tamagochi.ro/pet-Tony un votulet zilnic daca se poate ! Offline #89 2008-04-06 18:01:08
Re: cum i-ati cunoscut?noi ne-am cunoscut pe net.cunoscut e putin spus.nu ne suportam deloc,intram pe aceleasi canale pentru ca aveam prieteni comuni dar imi dadea Ban si Kick de cate ori avea ocazia .intr-o zi un amic comun(care de fapt se cam dadea la mine) ne-a facut cunostinta,numai ca sa il oftice pe el cand o sa ma vada in realitate..ei bine,cand ne-am vazut ne-a cam picat fata amandurora pentru ca ne formasem o imagine total diferita unul despre altul,pe net.. :k?ra: el mi-a dat tarcoale vreo doua saptamani si dupa aia am inceput sa iesim..am iesit in total 7 ani.ne-am cunoscut cand aveam 18 ani.acum avem amandoi 26 de ani si suntem casatoriti de un an. Ultima oara a fost editat de b4rbie (2008-04-06 18:01:36) Offline #90 2008-04-06 18:01:30
Re: cum i-ati cunoscut?printr-un prieten comun.dar povestea noastra a inceput dupa 4 luni dupa ce ne-am cunoscut...si a fost cu multe nabadai la inceput...probleme... i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #92 2008-04-06 18:08:36
Re: cum i-ati cunoscut?i love love i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #93 2008-04-06 18:15:18
doamneeeeeeeee, ce frumos There ain't no sunshine now that he's gone Offline #94 2008-04-06 20:08:41
Re: cum i-ati cunoscut?ne'am cunoscut anul trecut pe 23 aprilie de ziua lui cu numele de atunci suntem nedespartiti si ne iubim fff mult. IUBESC SI SUNT LA FEL DE IUBITA Offline #95 2008-04-06 22:50:26
Re: cum i-ati cunoscut?pe net, mai concret pe netlog (facebox) mi'am facut cont datorita unei prietene ... si asa incepe povestioara Ultima oara a fost editat de capcaun (2008-04-06 22:51:46) Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|