homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinim-15

#267 2009-12-02 12:48:58

mayra19
Sr. member
Inregistrat: 2009-05-28

Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinim

Tot timpul am avut o fantezie sa o facem in fata oglinzii. Iar pentru mine a fost asa mai mult o curiozitate sa facem oral si sa-si dea drumul fara ca eu sa ma mai opresc. Am facut si asta si nu mi sa parut mare lucru, dar am ramas uimita de cat de uimit a ramas el cand a vazut ce mi-am dorit sa fac:)

Voi fii mereu lângă tine hjarta La rău şi la bine hjarta Când ai nevoie de mine hjarta

#268 2009-12-02 13:08:19

annna
Hero member
Inregistrat: 2006-09-07
Site

anabella_n a scris:

sex doggie-style, pe gresia din hol, in fata oglinzii! o oglinda mare, mare, de sus pana jos, in care se vedea minunat big_smile
cred ca e fantezia care va deveni in curand rutina, la ce senzatii ma incercau in timp ce-l priveam pe el cum se misca in spatele meu si apoi ma priveam pe mine cum ma ating big_smile

Doamne Ana, ce spui tu acolo  drool  disperat E de incercat, musai!!!

LadyPink a scris:

nimic nu se compara cu rautatea amestecata cu dorinta si pasiune pe care o are in ochi atunci cand ma ia pe la spate big_smile

Absolut nimic big_smile hjarta

El, poate e singurul ce poate
Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... smile

#269 2009-12-02 19:58:24

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Eu am gasit de curand una noua: intr-o limuzina, care sa ne plimbe prin oras. O data ziua si o data noaptea. Noaptea - adica sa fie intuneric, dar sa nu fie tarziu, ca sa fie masini in trafic. Eventual cum e acum iarma intuneric pe la 6 dar e plin de masini. Si ziua tot asa, la o ora de varf, evident geamuri fumurii, sa nu ne vada cei de afara, doar noi sa-i vedem pe ei.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#270 2009-12-03 00:36:36

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

"masturbare pe A1" as putea intitula ultima isprava demna de mentionat. se intunecase deja, el conducea si pe mine m-a apucat cheful asa ca mi-am facut singura de lucru pret de 25 km big_smile
iar acasa n-am mai apucat nici sa ma descalt, ca am fost luata cu forta in pat si "abuzata" lol

#271 2009-12-03 23:11:39

1ul1an
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-11-08
Site

Andreea86 a scris:

Eu vreau pe plaja....asa...sa mai vina cate un val peste noi. Dar...nu cred ca am vreo sansa sa-mi indeplinesc dorinta...cel putin nu la noi in tara...unde plajele sunt extrem de populate la orice ora. Dar imi place prin filme...ca seara nu e nimeni pe plaja si...poti face orice... Chiar mi-ar placea....sa o facem pe plaja...seara...apoi sa privim rasaritul imbratisati....

Daca vine vreun val rece peste tine presimt un penis captivus  diablo

O femeie ar dori ca un singur barbat sa-i satisfaca toate dorintele, pe cand un barbat                                                                   si-ar dori ca toate femeile sa-i satisfaca singura lui dorinta diablo

Publicitate

loading...

#272 2009-12-03 23:59:20

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

si, adaugand la ce a spus iulian, se va spala lubrifierea si va intra nisip intr-insa si sa vezi bucurie rotfl

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#273 2009-12-04 20:51:31

Orange
Full member
Inregistrat: 2009-12-04

Probabil k e incredibil de banal dar ash vrea sa o facem pe o insula....sau eventual in sanul naturii  tongue  sau.....sa ma gandesc....intr-o sauna....sau la un party...in wc)) sunt teribila....sau poate nu indestul ca sa mai transkriu fanteziile in realitate...el 100% nu ar fi contra roll  cool

Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac hjarta Va pup si aveti grija de vOi hjarta

#274 2009-12-10 21:42:34

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

dorite si indeplinite:
69 si sa ne vedem in oglinda
la dus oral el mie in timp ce ii curgea apa in cap lol
si tot in cabina de dus: eu cu picioarele incolacite in jurul lui si apa curgand pe noi

dorite si neindeplinite lol
ciorapi negri cu banda si tocuri hjarta si atat  rotfl   sexinpat
legati la ochi
ziua afara -primavara/vara ...seara am tot facut-o dar trebuie incercat si pe lumina

Ultima oara a fost editat de carmen_21 (2009-12-10 22:06:58)

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#275 2009-12-11 22:41:32

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Cred ca m-am defectat... am fantezii cu un coleg de-al iubitului neutral

#276 2009-12-11 22:46:03

Fiametta
Full member
Inregistrat: 2008-12-29

ShineOfBlood a scris:

Cred ca m-am defectat... am fantezii cu un coleg de-al iubitului neutral

Lasa, Shine, si eu aveam cu fratele fostului. lol

#277 2009-12-11 22:46:59

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Problema e ca pic cu amandoi in aceleasi locuri. M-am surprins sarutandu-ma cu iubitul si uitandu-ma la ala. neutral E gresit.

#278 2009-12-11 22:50:27

Fiametta
Full member
Inregistrat: 2008-12-29

Eu cam de fiecare data eram in preajma amandurora...deci iti dai seama cum era...mai pleca iubitul, imi venea sa pun mana pe fra-su rotfl si nici lui nu cred ca ii eram antipatica...in fine, era ciudat, ajunsesem sa-mi imaginez ca sunt cu amandoi in acelasi timp. Bine ca ne-am despartit.

#279 2009-12-11 22:54:30

OmniaVincitAmor
Insomniac member

Mie tre' sa imi treaca. Si tre' sa imi treaca repede. Ca nu ma simt bine asa...da' gandurile imi umbla aiurea...

#280 2009-12-12 15:31:02

kathrynn
Hero member

Apropo de colegii prietenilor ...
Aveam in liceu un prieten destul de frumusel el de felul lui. Si vine intr-o dupa-masa la mine acasa sa ma scoata la o plimbare cu bicicleta impreuna cu alti 2 amici de-ai lui. Unul din ei ... hm ... nimic deosebit. Dar cand l-am vazut pe alalalt  drool   drool   drool   . Cred ca mi se facusera ochii inimioare, ca-n desene animate.

Later edit:
Am uitat sa zic la topic. Cea mai recenta fantezie a mea este sa apar la el acasa sub forma de Craciunita sexy si sa facem nebunii. I-am mai facut figura asta acum 4 ani.Trebuie sa scot costumul de la naftalina si sa-l reconditionez tongue

Ultima oara a fost editat de kathrynn (2009-12-12 15:33:18)

#281 2009-12-13 03:11:36

nasti
New member
Inregistrat: 2009-12-06

Cu medicul. Care incepe un consult, si lucrurile se precipita. Adica, sa ma pipaie de-a binelea si sa sar pe el, sa se lase cu strigaturi si toate cele, apoi sa plec ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

#282 2010-01-05 02:23:48

Pako
Full member
De la: Brasov
Inregistrat: 2010-01-04

indeplinite: pe capota masinii,legata de pat cu catuse roz cu puf ( lol ) , vara-noaptea intr-un camp de maci tongue

neindeplinite: in avion ( cam greu sad ) , pe plaja.

Anyone can die.Stare into death's eyes but have the courage to live.

#283 2010-01-05 02:40:54

Tucinela
New member
Inregistrat: 2008-08-21

hmmm in padure,pe plaja si in mare:Ptonguetonguetongue

#284 2010-02-10 01:07:34

kathrynn
Hero member

Mai nou am o fantezie: sa apar la el acasa, imbracata cu lenjerie sexy + un trench si neaparat tocuri si s-o facem pe cuier.
Sau, varianta extinsa, sa ne intalnim undeva in public - de ex. ca sa luam ceva pt o cina banala de la supermarket (eu imbracata ca mai sus), sa-i dau de inteles ca n-am mare lucru pe sub trench si apoi sa vad cum reactioneaza (isi vede linistit de restul cumparaturilor ca deh, oricum ajungem apoi acasa, sau le lasa balta si mergem repede acasa sau undeva cu masina).

#285 2010-02-10 09:46:51

BratzG
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-12

Astea nu is fantezii ce ziceti voi.Is chestii care se pot pune in aplicare oricand!Fanteziile sunt mai mult dorinte iesite din comun,bizare..ori sa o faci pe masina,pe plaja,langa cuier etc nu`i deloc bizar...Sa nu va suparati pe mine chicot

eu,tu si restul lumii...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.