Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinim-16
- anca90
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-07-16
Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinim
cuvantul "fantezie" nu are numai sensul pe care il stii tu. uita-te si la punctul 1 din dex, nu doar la 2 http://dexonline.ro/search.php?cuv=fantezie
- taniusha
- Full member
- Inregistrat: 2009-06-17
fantezii indeplinite: pe acoperish dupa o cina cu lumanari si vin..cerul instelat..aerul caaldd in WCul unui restaurant de ziua mea eram in excursie,ink cand eram la liceu..la munte si locuiam toti intr-o cabana cu profesorii..si am facuto in baiee comuna..super excitant in masina... din somn-adoooor..simt totul mult mai intens
neindeplinite: pe capota masinii..seara...in ploaie legata la maini..la ochi sa vin la el acasa,pe neprins de veste, imbracata doar in lengerie super sexy si paltonul deasupra sa fiu violata de iuby un oral la volan..
- BratzG
- Sr. member
- Inregistrat: 2009-02-12
Pai ce fantezie ii aia sa o faci in locuri absolut banale?
eu,tu si restul lumii...
- anca90
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-07-16
banale pt tine, ca probabil le-ai experimentat deja. la fel cum pt o incepatoare poate fi o fantezie sa faca sex oral... totu-i relativ
Ultima oara a fost editat de anca90 (2010-02-10 14:15:50)
- BratzG
- Sr. member
in fine
eu,tu si restul lumii...
- kathrynn
- Hero member
- Inregistrat: 2009-08-24
BratzG a scris:Astea nu is fantezii ce ziceti voi.Is chestii care se pot pune in aplicare oricand!Fanteziile sunt mai mult dorinte iesite din comun,bizare..ori sa o faci pe masina,pe plaja,langa cuier etc nu`i deloc bizar...Sa nu va suparati pe mine
Nu ştiu pentru alţii, dar pentru mine ar fi cel puţin neobişnuit, daca nu cu totul ieşit din comun să mişun prin oraş ?n lenjerie şi trench. Av?nd ?n vedere că ?n mod normal port lenjerie + haine + trench / jacheta. Oi fi eu mai ciudata?
Şi strict legat de fantezia asta, nu cred că se poate pune ?n aplicare chiar oric?nd, cel puţin eu n-aş putea, din cauza frigului (acum) sau a caniculei (la vară).
Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen
- BratzG
- Sr. member
kathrynn a scris:BratzG a scris:Astea nu is fantezii ce ziceti voi.Is chestii care se pot pune in aplicare oricand!Fanteziile sunt mai mult dorinte iesite din comun,bizare..ori sa o faci pe masina,pe plaja,langa cuier etc nu`i deloc bizar...Sa nu va suparati pe mine
Nu ştiu pentru alţii, dar pentru mine ar fi cel puţin neobişnuit, daca nu cu totul ieşit din comun să mişun prin oraş ?n lenjerie şi trench. Av?nd ?n vedere că ?n mod normal port lenjerie + haine + trench / jacheta. Oi fi eu mai ciudata?
Şi strict legat de fantezia asta, nu cred că se poate pune ?n aplicare chiar oric?nd, cel puţin eu n-aş putea, din cauza frigului (acum) sau a caniculei (la vară).
texte:))..iei taxi:P
1.Asta cu trench`ul oricand crede`ma.Iei telefonu,suni la taxi, vine taxi si te duce. 2.Ai zis ca vara ii cald,iarna e rece,la primavara nu e bine?
Ultima oara a fost editat de BratzG (2010-02-10 20:15:36)
eu,tu si restul lumii...
- OmniaVincitAmor
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-03-22
Vreau sa fim la munte,mai multi,restul sa fie plecati,seara,iar noi sa ne intoarcem...sa fie o singura persoana in casa,pe care sa n-o observam,si sa avem parte de scenariu d-ala din film: intram pe usa,nu aprindem lumina,scapam plasele,sare pe mine,hainele jos,patul sa fie aproape,sa facem dragoste in draci,si la sfarsit sa ne prindem ca ala pe care nu-l vazusem a privit totul.
Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2010-02-10 20:30:24)
- BratzG
- Sr. member
ShineOfBlood a scris:Vreau sa fim la munte,mai multi,restul sa fie plecati,seara,iar noi sa ne intoarcem...sa fie o singura persoana in casa,pe care sa n-o observam,si sa avem parte de scenariu d-ala din film: intram pe usa,nu aprindem lumina,scapam plasele,sare pe mine,hainele jos,patul sa fie aproape,sa facem dragoste in draci,si la sfarsit sa ne prindem ca ala pe care nu-l vazusem a privit totul.
Now,that`s a fantasy!
eu,tu si restul lumii...
- OmniaVincitAmor
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-03-22
Ar fi asa dragut...da' din pacate nu pot sa ma duc la unu' (am si in cap pe cine as vrea sa fie voyeur ) si sa-i spun "Dude,ia stai tu acolo in colt,pe intuneric,si cand venim noi de la cumparaturi si ne-o tragem tu sa te uiti,bine?" Nu de alta,da' omu' nu m-ar crede foarte normala.
Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2010-02-10 20:46:32)
- Alex2
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-08-11
- kathrynn
- Hero member
- Inregistrat: 2009-08-24
BratzG a scris:kathrynn a scris:BratzG a scris:Astea nu is fantezii ce ziceti voi.Is chestii care se pot pune in aplicare oricand!Fanteziile sunt mai mult dorinte iesite din comun,bizare..ori sa o faci pe masina,pe plaja,langa cuier etc nu`i deloc bizar...Sa nu va suparati pe mine
texte:))..iei taxi:P
1.Asta cu trench`ul oricand crede`ma.Iei telefonu,suni la taxi, vine taxi si te duce. 2.Ai zis ca vara ii cald,iarna e rece,la primavara nu e bine?
Am masina mea, nu transportul e problema. Si da, e foarte bine la primavara si/sau la toamna. Da chestiile astea nu ies niciodata ca-n filme, sau cel putin mie sigur nu mi-ar iesi. Sigur s-ar intampla ceva independent de vointa mea si de puterea mea de control care mi-ar da peste cap planurile. Ma refer aici la varianta extinsa a fanteziei pe care am descris-o - in care ne-am intalni undeva in oras si acolo i-as sugera ca n-am haine pe sub trench.. Ca altfel, prima varianta e simpla: ma sui in masina acasa si nu mai cobor pana la el acasa, orice ar fi
Damn, nu mai am rabdare pana la primavara. Cred ca incerc sambata (cu paltonul).
Oricum, consider ca intra la capitolul fantezii pentru ca nu e ceva obisnuit, ce as face prea des (si-ar pierde din farmec). Banal pt mine ar fi sexul pe masa sau la dus, locuri unde am facut-o de multe ori.
Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen
- miracle
- Full member
- De la: Londra
- Inregistrat: 2009-04-21
un sex nebun cu Cabral sau cu Bote..... ahh Doamne cat is de bun:x...
I'm going to succeed,because i am crazy enough to think i CAN...
- blackberry
- Insomniac member
- De la: Bucureşti
- Inregistrat: 2009-06-23
cabral ??? bleah eu vreau s-o fac in ploaie.. are cineva vreo idee stralucita unde as putea, de preferat nu in centrul orasului langa semafor ?
zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor
- albinuta_vesela
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-23
blackberry a scris:cabral ??? bleah eu vreau s-o fac in ploaie.. are cineva vreo idee stralucita unde as putea, de preferat nu in centrul orasului langa semafor ?
pe un drum de munte. mergeti cu masina intr- o zona mai putin frecventata... si pe capota masinii sau cum vreti voi. dar mai intai va uitati la prognoza meteo
- miracle
- Full member
- De la: Londra
- Inregistrat: 2009-04-21
fiecare cu gusturile lui....
Ultima oara a fost editat de miracle (2010-02-13 15:00:54)
I'm going to succeed,because i am crazy enough to think i CAN...
- Khristall
- Insomniac member
- De la: Casuta noastra
- Inregistrat: 2007-10-08
eu as vrea in mijlocul orasului, intr`o cabina cu geamuri din alea prin care vezi din interior dar nu se vede din exterior. si sa vad lumea trecand pe langa noi si sa mai vad si cate tipa din asta pitzi care se rujeaza in oglinda cabinei
Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013
- blackberry
- Insomniac member
- De la: Bucureşti
- Inregistrat: 2009-06-23
adina84 a scris:blackberry a scris:cabral ??? bleah eu vreau s-o fac in ploaie.. are cineva vreo idee stralucita unde as putea, de preferat nu in centrul orasului langa semafor ?
pe un drum de munte. mergeti cu masina intr- o zona mai putin frecventata... si pe capota masinii sau cum vreti voi. dar mai intai va uitati la prognoza meteo
sa vina vara aia mai repede..
zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor
- albinuta_vesela
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-23
in sfarsiiiiiiiit am facut-o: sex in masina. ne intorceam aseara de la buc. ne-am oprit intre buzau si braila, sa facem o pauza scurta de pipi si...s-a lungit pauza. am iesit de pe sosea pe un drum de tara cativa metri buni. cam eram stresata sa nu apara cineva. am lasat scaunele jos (desi era mai bine pe bancheta din spate..) si ne-am facut de cap. acum vreau sa studiez "kamasutra in masina" sa gasesc si alte pozitii. cine stie cand mai facem vreun drum noaptea
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|