|
Nu esti logat.
O casnicie fericita...sau o cariera reusita?-15#267 2010-11-05 21:40:39
Re: O casnicie fericita...sau o cariera reusita?
ce fain ai zis-o Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #268 2010-11-05 21:53:22
Re: O casnicie fericita...sau o cariera reusita?katami, m-ai descris pe mine perfect din pacate cam asa am fost crescuta si nu de putine ori ma intreb de ce draq` m-au facut ca doar m-au chinuit iar acum ca adult ma chinuie altii ...tare de rahat e viata asta uneori si oricat de mult am luptat si oricat de multe eforturi am facut...e egal cu zero deoarece eu am nevoie de un singur lucru care mi-a lipsit mereu: dragostea manifestata...ca doar nu am de unde sa ghicesc ca sunt iubita daca nu simt si daca nu mi se arata...teoria o cunosc insa practica lasa mult de dorit Offline #269 2010-11-05 22:12:45
Re: O casnicie fericita...sau o cariera reusita?mda, asa-s si io, desi asta cu sotu pe locu 2 nu e prea sanatoasa dpdv energetic... dar la fel fac si io, exact din motivele zise de tine Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #270 2010-11-05 22:22:27
Re: O casnicie fericita...sau o cariera reusita?kata, din proprie experienta stiu ca oricat de mult ti-ai rasfata sotul (partenerul)din toate punctele de vedere, el tot o sa sara gardul pentru ceva nou....nu toti sar gardul (sunt unii care iti suporta toate toanele si nici prin cap nu le trece sa te schimbe - probabil asta o fi dragostea adevarata pe care o am dar nu pot sa nu ma intreb "si totusi daca....") insa ...copilul ala...carnita din carnita mea...orice mi-ar face...e...parte din mine si fac totul pentru el (daca o fi sa fie un copil "rau" probabil ca aia merit...ca o fi rau din nastere, ca il inraiesc eu fara sa imi dau seama...e crucea mea...) insa...sotul pana la urma ramane un "strain" care oricat ti-ar lasa impresia ca e totul bine si frumos iti poate oferi surpriza vietii (si aici nu ma refer neaparat la un simplu f***i ci la orice tip de ...umilire...ca e o vorba..ca e o palma...niciodata nu poti sti ce zace intr-un om) so`...prefer sa fiu "pres" pentru copilul meu Offline #271 2010-11-05 23:02:59Re: O casnicie fericita...sau o cariera reusita?Katami, ai explicat perfect. Si, brusc, a avea un copil nu mai pare o chestie simpla (din pct de vedere afectiv/emotional), multi nu se gandesc mai departe de momentul din prezent, la cum i-ar influenta pe termen lung un anumit comportament, anumite chestii pe care i le impui sau le accepti etc. Meseria de parinte nu e deloc asa de usoara cum ar crede unele persoane care se gandesc ca daca ii pun in fata ce are nevoie atunci n-are cum sa greseasca... Offline Publicitateloading...
#272 2010-11-05 23:11:53
Re: O casnicie fericita...sau o cariera reusita?Habar n-am daca am raspuns vreodata pe-aici si mi-e si lene sa caut.. cert e ca eu pot sa am cariera carierelor, daca afectiv nu am liniste si stabilitate, n-am nimic. Ideal e evident amandoua, dar cred totusi ca doar cariera nu mi-ar da linistea de care eu personal am nevoie, eu sunt prea lesinata #273 2010-11-05 23:14:02
Re: O casnicie fericita...sau o cariera reusita?eu as vrea sa le pot imbina pe amandoua,sa am o cariera frumoasa,sa imi placa ceea ce fac,iar familia sa fie familie...consider ca oricati bani si succes ai avea,daca nu ai cu cine sa le imparti si cu cine sa te bucuri,degeaba.. •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #274 2010-11-06 00:00:04
Re: O casnicie fericita...sau o cariera reusita?La faza asta zau ca nu inteleg cum a reusit mama sa ma educe sa fiu civilizata fara sa ma traumatizeze. Am fost invatata de mica cu anumite reguli (cum ar fi aia ca daca vin la noi musafiri, adultii stau cu adultii si copiii cu copiii, iar daca nu vin cu copii, eu stau si ma joc cuminte la mine in camera, fara sa ma bag in povestile lor) dar nu mi-a lipsit afectiunea. Da e drept ca oricat am urlat, mama nu m-a luat sa dorm in pat cu ea si o admir ca a avut puterea asta, ca stiu ca o durea sufletul sa ma auda cum plang. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #275 2010-11-06 09:25:10
Re: O casnicie fericita...sau o cariera reusita?fetelor, cand o sa aveti un copil trebuie sa aveti grija de el si voi sa`l cresteti, nu bona, bunicii si restul. va zic din proprie experienta... pe mine nu m`au crescut parintii ci bunicii. parintii au plecat de cand m`am nascut pe alte meleaguri. si e greu, foarte greu... eu de exemplu nu le prea pot spune mama si tata... nu sunt atasata de ei. cand eram mai mica sufeream mult din cauza asta... mai ales cand imi ziceau copii ca la ei merg parintii la serbare/premiere si la mine nu. sufeream pt ca aveam parinti cumva doar o data pe an si uneori nici atunci ca s`au intamplat si 5 ani sa nu vina acasa. e greu, foarte greu. am respect pt ei, ca au plecat ca sa imi fie mie bine... nu ii judec deloc... dar am suferit enorm si nu vreau si copilul meu sa simta ce am simtit eu... ar fi mai multe, dar mi`ar lua o zi sa va relatez. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #276 2010-11-06 09:58:13
Re: O casnicie fericita...sau o cariera reusita?si totusi nu este mportant sa ii oferi copilului acela o viata buna? sa nu stai sa plangi in fiecare zi ca nu ai bani de rate sau de facturi, sa il poti rasfata cum poti mai bine? Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #277 2010-11-06 10:18:00
Re: O casnicie fericita...sau o cariera reusita?Eu sunt de parere ca pe primul loc ar trebui sa fie cariera.Dupa parerea mea dragostea chiar trece prin stomac asa ca nu mi-as dori sa traiesc inconjurata de lipsuri,cu grija zilei de maine.La o familie m-as gandi abia dupa ce m-as realiza pe plan profesional si as stii ca am ce sa-i ofer copilului meu. Offline #278 2010-11-06 10:18:28
Re: O casnicie fericita...sau o cariera reusita?khristall, perfect de acord cu tine Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #279 2010-11-06 10:34:50
Re: O casnicie fericita...sau o cariera reusita?
total de acord! Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #280 2010-11-06 10:54:16Re: O casnicie fericita...sau o cariera reusita?Zicea cineva mai sus de copiii educati, kataami nu se referea la cei bine educati de parinti prin puterea exemplului, ci cei care sunt educati cu frica. Eu stiu ca eram copil foarte cuminte, si ai mei m-au rasfatat in prostie. Nici nu ceream bine ceva ca aparea, dar au avut grija sa nu ma faca o razgaiata, sa ma educe cum trebuie, si sa imi dea niste valori dupa care sa ma ghidez mai departe.Sper sa gasesc si eu calea de mijloc cum au facut ei, doar ca eu imi doresc ca si mai departe sa am succes. Ai mei au cam zabrcit-o cum am devenit eu adolescenta, si sincer, nu am fost prea rebela Offline #281 2010-11-06 12:06:58
Re: O casnicie fericita...sau o cariera reusita?sincer,nu cred ca e o varsta propice sa faci copii,da considre ca la 19 20 de ani e mult prea devreme.tanara sau tanarul va regreta cu siguranta intr-o zi-bine,sunt si exceptii-ca nu si-a trait tineretea.eu zic ca toate la timpul lor,acum depinde de fiecare cand se simte pregatit,din toate punctele de vedere.eu am ajuns la varsta cand ma simt pregatita sa am un bebe,chiar daca e cam tarziu din punctul unora de vedere,da am avut alte prioritati pana acum.sper sa fie bine si in curand sa am bebele meu aaaaaaaa,si eu nu o sa fac niciodata diferenta intre copilul meu si sotul meu,pe amandoi ii voi iubi la fel cat timp voi respira "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Offline #282 2010-11-06 22:45:49
Re: O casnicie fericita...sau o cariera reusita?Cred ca toti / toate am vorbit aici de niste extreme: a sta non-stop cu copilul vs. a-l da altcuiva sa-l creasca si tu sa-l vezi ocazionale. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #283 2010-11-07 01:08:56Re: O casnicie fericita...sau o cariera reusita?Vai, sunt unele mame, imi vine sa le bat, si au niste GOE de copii . Si stiu ca sunt goe, dar nu fac nimic sa ii schimbe. De-abia astept sa ajunga copchii aia la scoala, atunci o sa se planga ca nu invata, ca nu fac aia si ailalta. Uhhhh, can't wait for it. Offline #284 2010-11-08 18:15:58
Re: O casnicie fericita...sau o cariera reusita?sunt destule femei care nu merita sa fie mame, ar trebui sterilizate cate unele Offline #285 2010-11-08 18:53:59
Re: O casnicie fericita...sau o cariera reusita?oo da sustin motiunea cand vad copiii aia ca urla ca descreieratii si mamele citesc o revista, ii lasa sa urle si sa alerge, sau cand plang ca i****otii si nici nu ii baga in seama sau le fac toate mofturile cand eu personal le-as fi dat o palma sa nu se vada. de ce mai fac unii copii nu stiu.. ca sa nu zica ca nu au, ca acela nu este copil, este un viitor sumbru al societatii Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|