homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

O casnicie fericita...sau o cariera reusita?-16

#286 2010-11-08 21:57:59

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Re: O casnicie fericita...sau o cariera reusita?

coraline a scris:

oo da big_smile sustin motiunea  tummenupp cand vad copiii aia ca urla ca descreieratii si mamele citesc o revista, ii lasa sa urle si sa alerge, sau cand plang ca i****otii si nici nu ii baga in seama sau le fac toate mofturile cand eu personal le-as fi dat o palma sa nu se vada. de ce mai fac unii copii nu stiu.. ca sa nu zica ca nu au, ca acela nu este copil, este un viitor sumbru al societatii

rotfl2

Credeam ca numai eu am impulsuri din-astea. Desi nu mi-as bate copilul.
Dar ma dispera cand sunt intr-un super-market si aud copii urland dupa diverse chestii. Si nu e un plans din-ala serios de suferinta, de sa-ti fie mila si sa vezi ce are, ci e un plans de ala prelung si jalnic, care pe mine una ma termina.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#287 2010-11-08 22:48:00

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Eu sunt de parere ca, pana la urma, fiecare face cum il taie capul.

Dar eu ma gandesc asa, idealizand ca nah, never say never...

Eu mi-as dori momentan sa pun cariera pe primul loc. Si nu numai. Vreau sa plec din tara asap, nu neaparat definitiv, dar imi doresc extraordinar de mult in momentul asta sa vad locuri noi, sa cunosc oameni, sa vad cat de mult pot din lumea asta. Fiindca in momentul asta, asa cum vad eu lucrurile, tineretea trebuie traita cat mai frumos cu putinta. Sunt niste ani care nu se mai intorc, si experientele de genul asta - plecat de nebun backpacking prin Europa, un circuit in Cambodgia-Laos-Thailanda, o bursa de fotojurnalism in Haiti, etc etc sunt experiente care isi spun cuvantul asupra unui om. Si n-am dat exemplele astea doar fantezist, cunosc oameni care au facut asta, sau o planuiesc si sunt, in general, oameni care si-au lasat amprenta intr-un fel asupra mea.

Or chestiile astea nu le poti face cu un copil asteptandu-te acasa. Nu cred ca se poate pune intrebarea casnicie sau cariera? Nu poti transa lucrurile astfel. Pana la urma, prioritatile in viata se pot schimba. Da, acum imi doresc o cariera, imi doresc sa calatoresc, sa invat, sa ma duc intr-un bar in Beijing si sa beau si sa dansez si asa mai departe. Acum. Peste cativa ani probabil ca energia asta o sa se consume si o sa incep sa-mi doresc altceva. Sa ma asez la casa mea, sa fac un copil si sa-i ofer tot ce se poate mai bun.

Poor is the man whose pleasure depends on another

#288 2010-11-08 23:06:28

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Eu gandesc ca vreau sa fac un copil ianinte sa mi se consume energia wink)

#289 2010-11-08 23:10:15

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Am spus "energia asta", adica genul de energie pe care o ai la 20 de ani, sete de cunoastere lol Zi-i cum vrei tu. Asta nu inseamna ca la 30 de ani nu o sa mai fii bun de nimic. Tocmai, dupa ce am trecut de perioada aia de nebunie mi se pare un bun moment sa fac un copil

Poor is the man whose pleasure depends on another

#290 2011-09-14 15:29:03

Toriana
Sr. member
Inregistrat: 2010-10-18

In adolescenta  prietenii erau pe primul plan. In momentul de fata ma gandesc la cariera mea. Dar observ ca isi face simtita prezenta o dorinta tot mai mare de a-mi intemeia o familie. Pana in prezent toate au venit treptat in fata, asa ca nu am avut batalii interioare. Eu cred ca se pot impaca cat de cat, dar depinde si cat de important e postul pe care il ocupi, depinde si cat de solicitant e domeniul. Important sa-ti faci o lista cu prioritati si sa stii sa-ti imparti timpul.

Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. lol

Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin.

Publicitate

loading...

#291 2011-09-14 15:30:24

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

pentru mine e familia pe primul plan, dupa care cariera si prietenii. De ce? pentru ca nu as putea sa am ce vreau pe plan profesional fara sa am cu cine sa impart, sa trebuiasca sa ma intorc la o casa goala etc

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#292 2011-09-14 16:07:09

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

mie imi e greu sa le separ total, adica sa pun una in fata celeilalte
as putea sa fac asta daca ma gandesc poate la copil acum vs continuat cariera. daca e asa, aleg sa imi vad de job momentan
dar altfel, nu stiu...merg mana in mana, se dezvolta impreuna, cel putin in cazul meu
daca e vorba de "sacrificii" pt job din cauza carora ar trebui sa stau departe de prietenul meu o perioada, de exemplu, le-as face pt ca acum simt ca e timpul pentru ele, mai tarziu nu stiu..

Ultima oara a fost editat de ioana_4 (2011-09-14 16:14:03)

#293 2011-09-14 17:21:04

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Emilya a scris:

pentru mine e familia pe primul plan, dupa care cariera si prietenii. De ce? pentru ca nu as putea sa am ce vreau pe plan profesional fara sa am cu cine sa impart, sa trebuiasca sa ma intorc la o casa goala etc

Subscriu ...

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#294 2011-09-14 17:36:36

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Daca pana acu eram super concentrata pe cariera si vroiam sa ma apuc de docorat si alte minuni lol acu zici ca mi s-a luat si imi doresc copii si sa ma marit  va Sper sa fie doar o pasa "proasta" lol dar nu stiu de ce simt acu nevoia asta si-mi surade ideea hmm. Bine, nu vreau sa le fac maine...dar in maxim 2 ani parca m-as aseza la casa mea pentru ca mereu am vrut s afiu mamica tanara, sa ma bucur cat mai mult de copii, sa am maxima rabdare cu ei etc angel

#295 2011-09-14 17:45:22

ioana_4
Diamond member

apropo de asta Sum eu in liceu aveam o colega care zicea sus si tare ca ea vrea cariera, ca nu ii trebuie copiii samd..si s-a maritat in mai putin de un an de relatie si are copil de 3 ani acum lol
deci se mai intampla si altora big_smile
bine nici eu nu sunt departe..eu vroiam de la 20 de ani copil si acum la 25 nu mai simt chiar la fel..probabil e normal sa ne schimbam conceptiile in functie de persoane/situatii, etc.

#296 2011-09-14 17:54:19

_Summer_
Platinum member

Wai hjarta Si eu imi doresc 3 copii lol

Bine, eu nu zic ca nu-mi mai trebuie cariera deloc lol dar e okey sa-mi termin masterul si altele ce le mai am si sa incep sa ma orientez si pe celalalt domeniu smile Nush, trece timpul asta intr-un fel de ma sperie rau si nu vreau sa ma trezesc la 30 de ani fara cel putin un bby big_smile Am innebunit, stiu lol

#297 2011-09-14 17:56:00

ioana_4
Diamond member

ah, pai si ea are cariera, dar nu asa mareata cum vroia..de asta zic ca ne putem schimba destul de repede optiunile care la momentul respectiv ni se par de neschimbat lol

#298 2011-09-14 18:02:43

_Summer_
Platinum member

Ideea e sa gasim un echilibru lol

#299 2011-09-14 18:06:17

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

summ,n-ai innebunit rodnar si eu gandesc la fel big_smile

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#300 2011-09-14 18:07:49

_Summer_
Platinum member

Da rramo, tu esti cu al tau de cativa ani buni.

Ultima oara a fost editat de _Summer_ (2011-09-14 18:22:32)

#301 2011-09-14 18:09:25

rrammonna
Diamond member

offtopic :summ,pai nu mai esti cu ex?adica cel pe care il stiam si eu? wow no,vezi ca sunt in urma rau?si cand intreb de noutati,nimeni nu zice nimic diablo

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#302 2011-09-14 18:09:56

_Summer_
Platinum member

Nu nebuno lol

#303 2011-09-14 18:11:58

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Eu acum sunt fix la mijloc: imi doresc un copil dar imi doresc foarte mult si sa ma formez mai bine din punct de vedere profesional. Habr nu am ce imi doresc mai mult, sau ce anume sa aleg..Mai las si eu timpul sa treaca, poate ma mai maturizez si stiu ce vreau de la viata

#304 2011-09-14 18:12:32

rrammonna
Diamond member

offtopic  si inchei,te  sm   sm   sm  numa' sa te prind la topicul care trebuie si nu mai scapi

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.