homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce parere aveti despre vraji si descantece?-7

#115 2009-03-11 16:47:15

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

Re: ce parere aveti despre vraji si descantece?

skumpi...nu stiu daca se duce.sau a fost la psihiatru..nu e in tara....dar e de doamne fereste..

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#116 2009-03-11 17:06:13

skumpi
Vizitator

cum zicea si ET dincolo, cei cu asemenea pb ...nici nu iau in calcul faptul k exista o pb...ei cred ca sunt perfect sanatosi... e clar ca de buna voie nu o sa mearga la dr. ... mama lui nici pe atat ... pacat neutral

#117 2009-03-11 19:21:57

James
Banat
De la: mă-ta din dulap
Inregistrat: 2009-03-04

un_gandacel a scris:

E mult mai usor sa dai vina pe vraji si alte prostii pt problemele tale decat sa accepti ca tu esti vinovat si ca tre sa faci putin mai mult decat sa vezi un preot daca vrei sa le rezolvi.

Ce-mi place mie la forumul ăsta? Că există femeia perfectă pe el. Puţină ici, puţină colo...

Ultima oara a fost editat de James (2009-03-11 19:22:30)

Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.

#118 2009-04-05 20:34:16

Bad_Angel
New member
Inregistrat: 2008-01-06
Site

buna
am si eu o intrebare (poate s-a mai scris despre asta dar eu nu am gasit...) :
aveti idee ce inseamna oua invelite in ziar si puse in coltul casei.  de curand mai multe rude de-ale mele au gasit asa: una 4 oua invelite in ziar si puse in soba intr-o casa in care nu a mai stat de un an; alta ruda a gasit 2oua in ziar la coltul casei si a 3-a a gasit 2 sau 4 (nu mai stiu) la fel invelite in ziar si puse intr-o casa noua in care nu a fost locuita niciodata (e a unei fiice care e plecata din tara). banuiesc cine le-a pus da nu stiu cu ce intentii (e un frate cu care nu se prea inteleg).
nimeni nu a vut curaj sa le sparga sa vada daca sunt sau nu clocite...

E important sa fii sincer cu tine insuti si sa nu asculti de ceilalti. Daca traiesti viata pentru altcineva inseamna ca nu traiesti...

#119 2009-04-05 20:53:52

Ewelina
Full member
Inregistrat: 2008-12-29

bunica unei prietene foarte bune de-ale mele citeste in cafea, si prietena mea mi-a zis ca ea nu vrea sa creada ca e doar o cana, dar ca de fiecare data s-a indeplinit ce i-a zis...de exemplu: avea iubit, dar bunica ei nu stia. si i-a zis ca o persoana draga o va astepta la aeroport atunci cand se va intoarce, cu flori, dar ca este o persoana rea si ca in curand va exista o despartire din cauza altei fete care se va preface ca e amica ei. si culmea, asa a fost! e foarte usor sa zici ca totul depinde de tine, dar ce sanse are o femeie din Maroc sau un copil nascut in Africa?? ei ce putere au asupra vietii lor?? sunt unele lucruri pe care nu le putem explica.

Publicitate

loading...

#120 2009-04-05 20:58:41

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

Bad_Angel a scris:

buna
aveti idee ce inseamna oua invelite in ziar si puse in coltul casei.  de curand mai multe rude de-ale mele au gasit asa: una 4 oua invelite in ziar si puse in soba intr-o casa in care nu a mai stat de un an; alta ruda a gasit 2oua in ziar la coltul casei si a 3-a a gasit 2 sau 4 (nu mai stiu) la fel invelite in ziar si puse intr-o casa noua in care nu a fost locuita niciodata (e a unei fiice care e plecata din tara). banuiesc cine le-a pus da nu stiu cu ce intentii (e un frate cu care nu se prea inteleg).

Daca intradevar e facuta vraja, ouale trebuie sa fie clocite din cate am citit eu pe undeva.nu stiu prea multe.mai bine intrebati un preot smile

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

#121 2009-04-05 21:14:02

Crssy85
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-11-09
Site

Parerea mea despre vraji? Proasta! smile Vrajile sunt pt persoane mai putin citite, nu vreau sa jignesc pe nimeni.

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#122 2009-04-06 10:47:29

Bad_Angel
New member
Inregistrat: 2008-01-06
Site

maryu a scris:

Bad_Angel a scris:

buna

Daca intradevar e facuta vraja, ouale trebuie sa fie clocite din cate am citit eu pe undeva.nu stiu prea multe.mai bine intrebati un preot smile

da am citit si eu pe undeva ca trebuie sa fie clocite, dar nu si ce "realizari" are "vraja"...

E important sa fii sincer cu tine insuti si sa nu asculti de ceilalti. Daca traiesti viata pentru altcineva inseamna ca nu traiesti...

#123 2009-06-06 13:33:35

lala20
Hero member
Inregistrat: 2009-03-07

Oh ba da, exista. Crede-ma ca exista. Din nefericire si bunicii mele i-au fost facute vraji in tinerete cu argint viu. Si printr-o femeie a reusit sa scape. Inainte sa apeleze la ea a fost la tot felul de doctori, i s-au dat o gramada de tratamente si degeaba.. niciun doctor nu a stiut sa-i puna vreun diagnostic exact. Toti isi dadeau cu parerea, fara sa stie ceva concret.
Chestiile astea exista chiar daca multi dintre noi nu credem...

The wise man said just find your place
In the eye of the storm
Seek the roses along the way
Just beware of the thorns.

#124 2009-06-06 13:37:59

leonora
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-01-24

E de Doamne fereste!...singurul lucru la care ar trebui sa apelam cu incredere si credinta, in orice situatie am fi, este Dumnezeu!

...HAPPY IN LOVE...hjarta

#125 2009-06-06 19:03:50

Lunatica
Full member
Inregistrat: 2008-10-21

pe mine ma inspaimanta astea sad sad sad sad

A man can fail many times, but he isn't a failure until he gives up!

#126 2009-06-06 19:14:16

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

doamneeee mi sa facut pielea de gaina...si tatal meu dumnezeu sal ierte gasea lumanari care au fost aprinse cu paman in 2...in birou..nu stiu ce sa intamplat dar..daca ia facut cineva ceva ia facut bine:( inca ceva gaseam paie sub presul de la usa mereu acuma mama curata paiele si a 2 a zi erau iar:-| stii ceva ce sunt cu lumanarile si paiele??

#127 2009-06-07 16:45:43

Laura_Micutzza
Full member
De la: orasul alb violet
Inregistrat: 2008-07-08

de la un timp yo si prietena mea nu mai ne prea merge bine in ce facem totul ne iasa pe dos sa ne fi blestemat cnva?am auzit k se poate face si cu inele incrucisate e adevarat cine stie pls ast raspuns ms mult

IubescUnVagabondPeMatzuMeuPeCareIlVoiIubyMereu:X

#128 2009-06-07 18:57:13

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

Laura_Micutzza a scris:

de la un timp yo si prietena mea nu mai ne prea merge bine in ce facem totul ne iasa pe dos sa ne fi blestemat cnva?am auzit k se poate face si cu inele incrucisate e adevarat cine stie pls ast raspuns ms mult

acum daca ceva nu merge nu inseamna ca aveti vraji facute tongue
nici mie nu-mi  mai  merg multe lucruri de la o vreme da acum nu inseamna ca trebuie sa dau vina pe vraji.Unori unele relatii sau lucruri sunt temporare..asta e...cand e sa nu fie nu e ,indiferent cat de mult ne dorim

#129 2009-06-07 23:02:49

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

apropo, nu prea are legatura cu subiectul, am gasit pe youtube un video foarte frumos despre cum anume a demonstrat albert einstein existenta lui dumnezeu:

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#130 2009-06-08 16:10:26

lala20
Hero member
Inregistrat: 2009-03-07

Foarte frumos filmuletul... chiar te pune pe ganduri.

The wise man said just find your place
In the eye of the storm
Seek the roses along the way
Just beware of the thorns.

#131 2009-06-08 23:11:36

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

eu cred si nu prea smile ratiunea imi spune ca nu se poate,dar,daca stam sa ne gandim,de ce nu se poate...? stiti,acum 500 de ani,pamantul 'era plat,si soarele se invartea in jurul lui'. in 2009, cutare lucru nu se poate (si nu ma refer numai la vraji si alte d-astea...). dar se poate. doar pentru ca nu poate majoritatea,nu inseamna ca nu poate nimeni. cum ziceau mai multe persoane inaintea mea,exista campuri energetice... pe langa asta,exista mai multe planuri,mai multe dimensiuni... doar pentru ca ceva a fost foarte dezbatut acum cateva sute de ani,si se pare ca i s-a gasit o explicatie pe care o prefera lumea nu inseamna ca lucrul acela nu este posibil acum. daca cu cateva secole in urma chiar existau vraji (pentru ca,totusi,the salem witch trials n-au inceput degeaba... cine a citit malleus maleficarum - ciocanul vrajitoarelor - stie despre ce vorbesc). adevarul e ca in lume exista multe lucruri pe care noi nu le putem explica... nu putem sa afirmam ca exista sau ca nu pana cand nu avem dovada ca. crezi ca nu exista? de ce? si viceversa. efect placebo sau nu,unele lucruri chiar functioneaza. desi mentin o pozitie neutra fata de lucrurile astea,multe persoane mi-au spus ca descant bine...desi eu habar n-am la ce se refera. mi s-a spus sa zic nu stiu ce rugaciune (desi nu sunt credincioasa) cand nu stiu ce se intampla cu cineva,si ce-i drept,se rezolva,da' mie inca mi se pare pura coincidenta. cand vreau cu indarjire sa se intample ceva,sunt 95% sanse sa se intample... dar asta cred ca tine de campul energetic al fiecarei persoane. daca o iau dupa traditii,sunt cotoroanta lol nu cred in tampeniile predicate de preoti,in dogma crestina (sau orice alta dogma,for that matter) si se intampla sa am si ochii verzi lol

#132 2009-06-26 21:47:01

un_gandacel
Full member
Inregistrat: 2008-11-18

AnaMeMaria a scris:

i-a zis ca are farmece de moarte facute si ca sunt facute si pe plan personal si profesional.
.... a gasit din ate, facute cruci si melci si alte forme imbracate intr-un fel de pielita.

adica sa moara de 2 ori sau cum?rotfl

sunt singura careia i se pare stupid ca cineva sa stea sa puna ate in perne?rotfl
pai daca are cum sa faca asta, nu mai bine imi pune niste cianura in mancare si scapa de "facut vraji"  ?!

c

#133 2009-06-26 23:40:50

puffball
Sr. member
De la: wonderland
Inregistrat: 2009-04-23

un_gandacel a scris:

AnaMeMaria a scris:

i-a zis ca are farmece de moarte facute si ca sunt facute si pe plan personal si profesional.
.... a gasit din ate, facute cruci si melci si alte forme imbracate intr-un fel de pielita.

adica sa moara de 2 ori sau cum?rotfl

sunt singura careia i se pare stupid ca cineva sa stea sa puna ate in perne?rotfl
pai daca are cum sa faca asta, nu mai bine imi pune niste cianura in mancare si scapa de "facut vraji"  ?!

c

Nu e chiar asa. Exista tot felul de "oameni" si nu, mie personal nu mi se pare stupid ca cineva care vrea raul altcuiva sa stea sa faca lucruri atata de stupide. Tot felul de ganduri au acele vrajitoare sau cum s-or numi si stiu ele prea bine de ce "stau" sa puna ate in perne. Dupa cum spuneam, tot felul de specimene exista pe Terra, deci chiar nu ma mai mira absolut nimic.
Cat despre parerea mea, da, eu cred in vraji si chiar ma tem de ele, mai ales ca cunosc si eu ceva cazuri reale.  rock

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.