homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce parere aveti despre vraji si descantece?-6

#96 2008-10-19 17:55:59

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

Re: ce parere aveti despre vraji si descantece?

fetelor credeti-ma ca mi s-a zbarlit parul p mine cnd am citit.e un pic din sfera paranormalului dar s-a intamplat: aseara am dormit la al meu , si el  a adormit eu am mai ramas sa ma uit la tv, am adormit si eu la un momemnt dat apoi m-am trezit ca sa ma duk al wc(toaleta este exact langa camera surorii lui, avea tvul aprins ea dormea), dupa ce m-am intors de la toilet am dat sa inchid tv-tunerul si pc-ul si m-am bagta in pat, apoi s-a trezit el si mi-a zs s inchid si monitorul ca licarea,m-am ridicat l-am inchis si m-am bagat in pat.eei, nushu cum dar am auzit un tipat, si nu era de la tv-ul sorasii sunt sigura.m-am gandit ca o fi visat urat ori mama lui ori sora lui, ca era un tipat feminin.credeti-ma k mi s-a zbarlit pilea pe min si mi-am pus plapuma in cap si m-am dat cat mai spre iubi.am reusit intr-un final sa adorm.deci nu stiu ce sa va zic dar tipatul ala nu-mi parea unul de la tv.

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

#97 2008-10-19 18:04:08

mcdreamy
Full member
De la: calculator
Inregistrat: 2008-09-11

blue_elf a scris:

fetelor credeti-ma ca mi s-a zbarlit parul p mine cnd am citit.e un pic din sfera paranormalului dar s-a intamplat: aseara am dormit la al meu , si el  a adormit eu am mai ramas sa ma uit la tv, am adormit si eu la un momemnt dat apoi m-am trezit ca sa ma duk al wc(toaleta este exact langa camera surorii lui, avea tvul aprins ea dormea), dupa ce m-am intors de la toilet am dat sa inchid tv-tunerul si pc-ul si m-am bagta in pat, apoi s-a trezit el si mi-a zs s inchid si monitorul ca licarea,m-am ridicat l-am inchis si m-am bagat in pat.eei, nushu cum dar am auzit un tipat, si nu era de la tv-ul sorasii sunt sigura.m-am gandit ca o fi visat urat ori mama lui ori sora lui, ca era un tipat feminin.credeti-ma k mi s-a zbarlit pilea pe min si mi-am pus plapuma in cap si m-am dat cat mai spre iubi.am reusit intr-un final sa adorm.deci nu stiu ce sa va zic dar tipatul ala nu-mi parea unul de la tv.

yikes  nu mai dorm diseara

Uitarea si mersul mai departe sunt cea mai mare intelepciune. kram
http://www.youtube.com/watch?v=4rGvq3cdJkk  hjarta Great Song music

#98 2008-10-19 18:15:42

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

fetelor nu zic asta ca sa va bag in sperieti, pur si simplu eu asta am auzit. nu am intrebat-o pe mama lui si nici pe sora lui de dim. chestia e ca nici nu mi-au spus ceva.dar le voi intreba.eu sper sa fi fost ed la tv.

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

#99 2009-02-21 23:02:10

bb_tavy
Membru
Inregistrat: 2009-02-21

am fost intr-o zi la ghicit in cafea...mai mult de distractie....si va jur ca la iesire nu mai eram asa de distrat
Femeia respectiva mi-a spus tot(eram despartit de iubita)...mi-a spus numele ei, exact cuvintele po care le-a folosit in discutia noastra, data exacta cand ne certasem, chiar si ceea ce ii spusesem eu...cuvant cu cuvant
Zilele astea cautam pe net tamaduitoare...minute cosmote cu gramada...hai sa sun sa ma distrez mai multe
Am sunat cateva..si dupa mi-au cerut numele de botez si anul nasterii...mi-au spus sa revin dupa 20-30 minute
Zis si facut..mentionez ca o femeie era din prahova..alta arad...si alte judete
Surpriza....toate mi-au spus acelasi lucru...2 dintre ele chiar identic...surpriza si mai mare...corespundea si cu ce a zis doamna cu cafeaua....acum 2 ani...
Concluziile le trageti voi...eu nus daca mai dorm la noapte

#100 2009-02-21 23:14:15

LadyDeeDee
Full member
Inregistrat: 2008-12-28

Fetelor destinul vine de la sine in schimb NOROCUL tzil faci tu cu mana ta!

Publicitate

loading...

#101 2009-02-21 23:20:11

wra_blu
Banat
Inregistrat: 2008-08-31

eu nu cred in vraji, descantece...

#102 2009-02-22 01:04:28

BabyLove
Sr. member
Inregistrat: 2008-07-19

Eu cred in vraji.Mamei mele i s'au facut vraji.I'a facut mama amantei tatalui meu,de fapt fosta,acum vreo 4 ani.Acea 'femeie' i'a dat tatalui meu un bol de sticla care era vrajit.Si mama a fost la preot si a intrebat ce sa faca si i'a zis sa dea acel bol cuiva sa acea persoana sa se duca sa'l sparga,deci nu avea voie vreo persoana din familie sa faca asta.diablo
Deci asa ceva se intampla. mad

hjarta hjarta

#103 2009-02-22 11:37:11

your.dream
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-06
Site

Si eu cred pt k mi s-a intamplat...
Cand stateam cu parintii sotului meu (atunci ink nu eram casatoriti) eu nu ma intelegeam deloc cu mama lui(si nici acum nu vb cu ea) ma tot stresa sa ma casatoresc,sa nu mai stam asa ... si eu  u vroiam atunci,asa la comanda.
Si intr-o sambata dimineata cand eu stergeam parchetul,am gasit niste picaturi de ceara pe jos...Nu m-am gandit la cine stie ce...le-am inlaturat si gata.Sambata urmatoare la fel...si tot asa cateva saptamani...In tot acest timp eu ma tot certam cu el.Si mi-am dat seama k era ceva necurat la mijloc si am chemat un preot (nu pe cel din sat) si mi-a confirmat ca mi-a facut "ceva" mama lui...
Deci...se pot face ...

Iubesc si sunt iubita

#104 2009-02-22 11:41:51

blueeyes
Platinum member
De la: BearLand
Inregistrat: 2006-11-30

Eu cred doar in puterea gandului - daca credeti va si atrageti asupra voastra toate prostiile.

Eu nu cred nici in vraji, nici in descantece.

patfierbinte      sjuk     
mamica de Davidut si Anna-baba hjarta hjarta hjarta

#105 2009-02-22 13:14:52

BabyLove
Sr. member
Inregistrat: 2008-07-19

Pe mine descantecul asta ma incanta,oare l'as putea face si eu?big_smile

DESCANTEC DE DRAGOSTE

Este vorba de un farmec care se lucreaza numai in mod direct pe numele si trupul unei anumite persoane fie de sex feminin, fie masculin. El face ca legatura dintre doua persoane sa dureze timp indelungat, sa fie tare si de nedesfacut, iar femeia sau barbatul respectiv sa nu mai poata avea ochi pentru altcineva si nici aplecare catre dragosteea altcuiva.

Luati un vas cu apa neinceputa, lasata peste noapte la lumina Lunii, vas in care turnati 12 picaturi de miere si 6 bucatele dintr-o lumanare rosie care a ars in biserica la o nunta ori la un botez. Presarati apoi putina tamaie si un pic de busuioc sfintit. Trebuie sa aveti mare grija insa, ca sa nu cumva sa vada apa aceasta lumina soarelui, in dimineata in care veti rosti lucrarea de legare. Cu o lingura noua de lemn, amestecati apa din vas de 12 ori, in sensul in care merge Luna pe bolta cereasca, rostind urmatoarele:

Cum se lipeste ceara de maini,

Si mierea de gura,

Asa sa se lipeasca dragostea lui (numele de botez al barbatului respectiv)

De dragostea lui (numele de3 botez al femeii)

Sa ramaie manoasa

Ca painea in incapere,

Ca mierea in ulcele,

Ca vinul strecurat,

Ca izvorul cel curat.

De dragoste, de iubire

Si de multumire.

Adaugat si primit si umplut.

Apa respectiva se va da barbatului sau femeii sa o bea, fie direct fie, daca nu doriti sa stie despre descantec, strecurata in mancare ori in bautura.

hjarta hjarta

#106 2009-03-10 11:02:15

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

mai...eu nu stiu ce sa zic....poate ca sunt sau nu
problema este ca eu ma confrunt cu asa ceva indirect..
fostul meu sot,a inceput de multi ani sa zica,ca i-am facut eu farmece..si de aceea a avut ghinion si s-a despartit si de cealalta sotie
mai rau este ca,el chiar crede si a inceput sa se duca pe la ,,vrajitoare,,care in sete de bani,au inceput sa-i spuna tot felul de prostii
el traind in afara,va dati seama ca avea bani(ptr ca acum nu mai are) si astea l-au mancat de bani...
din cauza lor,si-a pierdut mintile,crede ca mama-sa are comori in podul casei,ca eu am facut vraji si m-am culcat cu diavolul...nu ati vrea sa trece-ti prin ce trec eu...si suntem despartiti de 8 ani
mai nou,cred ca sufera de paranoia...se crede vlad tepes,se crede statuie,se crede....nici eu nu mai stiu ce se crede....
ptr moment,norocul meu este ca nu traieste in romania,dar in nebunia lui....
deci nu stiu ce sa cred despre vraji......fereasca dumnezeu....

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#107 2009-03-10 18:46:03

persifona
Vizitator

neutral

#108 2009-03-10 19:46:22

blue_ellf
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-03

fara cuvinte...

13.04.2011  deja mamica de Natalia Ana-Maria
relax,take it easy smile
Cel mai important lucru pe care un tată îl poate face pentru copiii lui este să o iubească pe mama acestora.
http://lmtf.lilypie.com/kA8zp2.png

#109 2009-03-11 12:25:35

wild_wind
Platinum member

si totusi...te face sa te gandesti...

#110 2009-03-11 12:55:29

James
Banat
De la: mă-ta din dulap
Inregistrat: 2009-03-04

...că trebuie dus la nebuni, at?ta tot.

Suntem ?n secolul 21, trecuţi de copilărie şi voi mai credeţi ?n Moş Crăciun, Z?na Măseluţă, Baba Cloanţa, Zeul Ploii... neutral

Ultima oara a fost editat de James (2009-03-11 12:56:13)

Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.

#111 2009-03-11 12:56:39

wild_wind
Platinum member

depinde cine crede....in ce crede....
Tu crezi in Dumnezeu???Eu da..

#112 2009-03-11 12:59:51

James
Banat
De la: mă-ta din dulap
Inregistrat: 2009-03-04

Dumnezeu, Moş Crăciun... zi-mi diferenţa. Nu am nimic cu cei care cred, ba chiar le respect alegerea, ?nsă religia creştină e departe de tot, de adevăr.

Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.

#113 2009-03-11 16:37:37

un_gandacel
Full member
Inregistrat: 2008-11-18

E mult mai usor sa dai vina pe vraji si alte prostii pt problemele tale decat sa accepti ca tu esti vinovat si ca tre sa faci putin mai mult decat sa vezi un preot daca vrei sa le rezolvi.

#114 2009-03-11 16:43:44

skumpi
Vizitator

cam asa ceva gandacel
eu cred ca ghicitoarele alea sau pe unde o fi fost au fost doar stimulu neutral pt ca la el era ceva de inainte... asta`i clar
singura persoana care`l mai poate ajuta e psihiatru  !

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.