homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce parere aveti despre vraji si descantece?-4

#58 2008-05-09 09:39:36

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Re: ce parere aveti despre vraji si descantece?

si eu stiu un caz... o colega de fac de-a lui iubi... cica stateau in acelasi camin si aia venea la chefuri si "recolta" fire de par de pe pieptene etc. si au vazut baietii smocuri intregi adunate la ea in camera.

vraji exista.... dar de ele sunt afectati aceia care se afla in "raza" lor de actiune, cei care vibreaza pe acelasi nivel energetic (inferior) cu vrajitoarele. daca tu esti al lui Doamne Doamne, nu se prinde nik de tine (aici nu ma refer la babe pt care biserica=pomana si plecaciuni.. si atat). vrajile actioneaza pe un plan energetic superior celui mental pe care il controlam noi, dar net inferior celui pe care actioneaza rugaciunea. de aia care nu cred se prind vrajile foarte bine... cel mai bine, chiar smile

si inca ceva....vraja/magie=orice actiune a noastra in plan subtil care modifica ceva din drumul prin viata al celuilalt, fortat, fara dorinta/cererea lui si FARA INTERVENTIE DIVINA. vrajitoarele nu-s doar alea care calaresc maturi, fierb oase si descanta cu pieptenul. vraji facem si NOI toti, atunci cand focalizam foarte puternic forta noastra mentala si/sau afectiva spre ceva. de exemplu, nu suport pe una si-i doresc raul atat de puternic, incat, fara ca eu sa-i fac nik fizic, i se face rau. sau invers... iubesc pe unu la modul "patologic", obsesiv... si canalizez tot ce am ca forta mentala si afectiva spre a-l aduce  la mine... functioneaza si asa (numai la mine nu grater nu-s buna de vrajitoare lol... stiu si de ce, dar e alta poveste). vraja facem atunci cand injuram un om in mod "convins si din suflet". Vraja facem atunci cand dorim din tot sufletul binele celui de langa noi (dar nu-l implicam pe Dumnezeu, ci ne dorim noi, de exemplu, ne e copilul bolnav si e senzatia aia ca ti-ai da si viata numai sa se faca bine... il influenteaza... si tot "magie" se cheama, chiar daca e "alba"). iar cele mai puternice efecte le au persoanele cu un camp puternic (vrajitoarele "de meserie" au un camp mult mai dezvoltat decat media, dar, repet, mult inferior unuia care "cocheteaza" cu rugaciunea). aia sunt cei care "sunt pociti"..... daca eu ii zic uneia "o sa cazi de pe tocuri" si ea cade in urmatorul minut, e semn ca ceea ce am emanat eu a avut o vibratie energetica atat de puternica, incat a produs efectiv modificari in planul fizic in timp real. sau cei care te vindeca prin atingere/apropiere.... acolo e mult, mult mai tare... au un camp atat de curat si puternic, incatr te curata instantaneu, doar prin faptul ca ai intrat in campul lor. altii stau si se chinuie sa faca rau sau, dimpotriva, bine cuiva si nu reusesc... aceia au campul slab, lor le trebuie muuult de lucru pana produc modificarea vizibila. de multe ori, decalajul in timp este atat de mare, incat nici nu mai facem corelatii... eu ii zic azi colegei "ai sa cazi de pe tocuri" si ea cade poimaine sau peste jumatate de an... eu am si uitat ca i-am zis, ea la fel... dar Universul nu.

orice cuvant al nostru are incarcatura.... s-au facut de catre japonezi (parca) teste pe apa... apa pusa la inghetat, dupa ce era binecuvantata, blestemata, pusa in vase pe care scria iubire, ura, Dumnezeu, blestem, suflet etc etc.... apa care era binecuvantata, careia i se vorbea frumos sau care era in vase pe care era scris ceva pozitiv cristaliza superb. cealalta cristaliza diform. la fel s-au facut experimente cu plantele... dar asta cu apa e chiar un film, nu-mi amintesc acum numele, dar il caut daca intereseaza pe cineva. orice cuvant are in el informatie energetica. daca eu spun "Dumnezeu" si-s rece in interior fata de El, cuvantul in sine tot ma modifica, chiar daca prea putin ca eu sa-mi dau seama... dar daca spun "Dumnezeu" cu iubire, credinta, speranta... atunci energia si vibratia din cuvant se amplifica enorm, prin energia si vibratia mea. la fel si cu blestemele. daca eu ii zic in gluma iubitului "du-te dracu'" (am vazut genul asta de "alint" in multe cupluri, mai ales de rockeri, ca am multi prieteni), dar fara sa-l urasc, fara sa simt ce spun, ci, mai degraba, intr-o stare vesela si-n gluma, CUVANTUL TOT VA AVEA UN EFECT NEGATIV ASUPRA SA. aviz amatorilor! iar daca spun asta unuia chiar cu naduf, cu ura sau cu nervi.... efectul se amplifica de mii de ori.

asa ca.... mare grija la cuvinte.... orice spunem arunca o vibratie in lume care NU DISPARE. chiar daca noua ni se pare ca "nu s-a intamplat nimic".... se intampla... sau... se VA intampla.

si da.... tot ce emitem se intoarce, in final, asupra noastra. emitem bucurie si iubire... asta vom primi. emitem rau si dorim raul altuia... ne-o luam pe cocoasa cand e lumea mai draga....

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#59 2008-05-09 09:44:38

ankuzza
Hero member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2006-02-18

da..si eu cand ma cert cu iubi si il injur in gand,se loveste..chiar dak eu nu vreau asta..da` e efectul ala negativ asupra lui

Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc!

#60 2008-05-09 09:53:15

angelaflory
Hero member
De la: F.City
Inregistrat: 2006-12-27

eu sincer nu am stat sa ma gandesc la chestiile astea ca de obicei ce e de rau nu imi place sa analizez dar am ramas uimita de ce i s-a intamplat mamei mele o data la servici...nush exact detalii da stiu ca a avut probleme cu un nene ca ar fi furat ea de la servici ceva si asta o acuza si mama la nervi i-a zis ca daca a furat ea ceva de acolo sa il trasneasca D-zeu ..si la cateva zile nenea ala a fost lovit de fulger neutral nu mai spun cat de rau i-a parut mamei mele ca a zis asa ceva sad  acum nush cata legatura are...poate a fost intamplare sad

"Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..."

#61 2008-05-09 10:05:13

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati
Inregistrat: 2008-01-14

foarte frumos spus katami smile

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

#62 2008-05-09 10:32:23

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

eu in deochi cred...si stiu sa si descant, m-a invatat bunica mea. a incercat sa le invete si pe fata ei si pe nora ei, dar lor nu le-a iesit niciodata, nici macar nu au putut sa tina minte "poezia". mie insa imi iese mereu. deci, cred. in vraji, nu stiu, ma mai gandesc...si va mai scriu

Publicitate

loading...

#63 2008-05-09 10:36:09

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

pai descantecul de deochi nu se invata asa ca o poezie...daca vrei sa ai leac trebuie sa-l furi..asa m-a invatat mama..ea are leac si de cate ori ma descanta stateam cu urechile cascate sa fur si eu...stiu juma de descantec lol ...insa la deochi cel mai bine e sa spui Tatal Nostru...cica descantecele daca le spui faci pacat...mie imi spune victor mereu cand ma deochi Tatal Nostru de 3 ori si-mi trece capul

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#64 2008-05-09 14:36:14

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

subscriu in mare parte la ce a zis katami.
mie de multe ori mi se intamplat sa deochi lumea ptc o ziceam din toata inima 'ce bine iti sta asa tunsa' sau in rochia asta etc.. si li se facea rau lol

Dragostea nu se stă, se face.

#65 2008-05-09 14:40:24

cocoleta
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

deochiul se rezolva si cu tatal nostru spus de 3 ori

#66 2008-05-09 14:42:19

Ramona_gl
Sr. member
De la: Galati
Inregistrat: 2007-08-29

Cica deoache persoanele"intoarse de la tzatza"...adica copiii care au fost intarcati....dar peste ceva vreme tot au mai prins momentul sa mai suga macar o data(cand mama adormise or something).

#67 2008-05-09 15:15:15

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

eu nu cred in chestii din astea.cred k dak vrei binele cuiva,chiar i-l doresti din tot sufletul tau...chiar i se intampla ceva bun. la fel si cu raul,dak ii doresti ceva rau cu toata fiinta ta...pana la urma i se intampla.
eu am dureri de cap zilnic,is deocheata zilnic? lol com on...
mama a zis o data k a fost deocheata de o tipa care era invidioasa p ea...atata se holbase aia la mama,cu ura direct,k i s-a facut rau brusc (ameteli,dureri d cap,greturi) si cineva a zis nush ce descantec si i-a trecut. dar eu nush dak sa cred nici macar in deocheat..

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#68 2008-05-09 15:27:38

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

eu nu aveam cum sa fur descantecul pt ca bunica mea il spunea f incet, nu auzeam ce zice...in fine, nu stiu care e treaba, cert e ca functioneaza

#69 2008-05-09 20:29:42

leeah
Full member
Inregistrat: 2008-05-02

eu nu cred in asa ceva..

#70 2008-05-10 00:20:30

GreenBubbles
Insomniac member

si eu cred in fantome,sau macar in ceva energii... nu cred k arata ca si casper lol

#71 2008-05-10 15:43:10

ankuzza
Hero member

eu am auzit ceva de broaste legate la gura..ca alea ar fi cu vraji..am auzit si eu f multe cazuri,,.dar daca nu era cel al matusii mele,nu credeam...

#72 2008-05-10 15:54:48

ankuzza
Hero member

cusuta pardon

#73 2008-05-10 16:00:26

GreenBubbles
Insomniac member

p mine m-a pus o tiganca odata sa pun intr-un servetel sare si piper si sa-l arunc peste drum cand trec...k cik mi se facusera vraji si nush ce sa le dezleg...

#74 2008-05-10 16:03:46

ankuzza
Hero member

eu sa nu vad tiganci..orice da` nu tiganci..mi`e groaza de ele..i`am dat lu` una odata o tigara sa scap de ea..si mi`a ghicit cica,cu toate ca eu ii zisesem sa ma lase ca nu`mi trebuie..langa mine,alta tiganca ii ghicea lu` pr mea..si ii zicea acelasi lucru ca si mie rotfl..aveau peoezie invatzata

#75 2008-05-10 16:07:17

GreenBubbles
Insomniac member

da,asa se baga in seama,cer tigari. eu ii dadusem una si s-a pus p ghicit... mi-a zis niste chestii adevarate totusi,personale. si m-a shutit de 10 ron neutral nush cum a facut...ii bagase in batic,si baticu era in palma.si cat a vb ea acolo am urmarit baticu...nici nu-l atinsese.apoi banii nu mai erau. cum naiba??

#76 2008-05-11 17:19:00

GreenBubbles
Insomniac member

animalele se pot deochea? duamne,mi frik sa nu mi-l deoache p Ziggy dupa ce o sa-l am,ca va fi cel mai frumos catelush din lume,dupa tata-sau evident... se fac slujbe la caini? mi-ar fi cam rusine sa-mi duc cainele la preot lol sau sa ii pun ceva rosu sa poarte sau cum?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.