|
Nu esti logat.
Iubitii nostri si italia-3#39 2007-09-18 21:46:53
Re: iubitii nostri si italiadin fericire, noi nu ne certam si nu cred ca ne vom desparti...sper sa trecem cu bine peste anul asta, ca dupa va fi mai usor...insa mi se intampla sa mai citesc 'povestile' altora pe forumuri si sa constat ca mai toate relatiile duc la o despartire, si imi apare nesiguranta...dar din fericire trec si peste ea Nothing happens without a reason... Offline #40 2007-09-18 21:48:16
Re: iubitii nostri si italiada e prima data plecat?prima data cand a plecat iubi meu il sunam numai eu o data pe sapt si cateva mesaje din cand in cand.acum e ok,munceste e pe banii lui.daca e mai nasol cu banii ar trebui sa il intelegi.sau poate nu iti trimite mesaje ca e la munca si nu are cand sa-ti dea.dak vrei putem vb si pe mess expect the worst , hope for the best! Offline #41 2007-09-18 21:52:08
Re: iubitii nostri si italianici noi nu ne certam.da,oana e pt prima oara plecat.da,vreau sa vorbim mai mult pe mess ca aici e aiurea. Ultima oara a fost editat de AdA_Ad9 (2007-09-18 22:03:22) Să dărui totul, să sacrifici totul fără speranţă de răsplată;asta inseamnă iubire.Albert Camus Offline #42 2007-09-18 22:59:13
Re: iubitii nostri si italiasi la noi primul an a fost extrem de dificil...cel putin pt mine...era aceeasi situatie cu a ta ada: eu ii dadeam mesaje si nici macar bip ca sa stiu ca le-a primit nu imi dadea ...nu mai suportam situatia si am decis sa ne despartim insa dupa cateva zile si-a dat seama de inconstienta lui si el m-a cautat si chiar a facut ceva eforturi ca sa-si faca timp sa se duca la net sa vb in liniste...sper ca si la tine sa fie cu final fericit pt ca nimeni nu merita sa sufere Nothing happens without a reason... Offline #43 2007-09-27 01:32:01
Re: iubitii nostri si italiaal meu iubit pleaca sambata in italia (((( e adevarat k pleaca doar pt o luna, dar mie mi se pare asa de muuulltt k de 2 ani jumate de cand suntem impreuna ne vedem in fiecare zi aproape si o sa-mi fie cam greu sa ma obisnuiesc fara el. plus k mi-e frica de cum ar putea sa ne afecteze chestia asta relatia. ne intelegem ff bine, ne iubim, am incredere in el, dar parca totusi am asa o teama... 29+ Offline Publicitateloading...
#44 2007-09-27 15:16:00
Re: iubitii nostri si italiala noi a fost mai simplu pt ca stiam in ce ne bagam...stiam din start ca va fi o relatie la distanta pt ca el locuieste acolo... Nothing happens without a reason... Offline #45 2007-09-27 15:55:44
Re: iubitii nostri si italiafallingstar,nu este mult o luna.trece imediat!eu zic ca o sa va apropiati mai mult.anul trecut,cand a fost iubitul meu plecat 3 saptamani in italia,tot la fel ziceam si eu,ca mi se pare asa mult si vreau sa iti zic ca m-am jelit ingorzitor de mult si acum cand ma gandesc ce fraiera am fost,pentru ca am stat atata si m-am jelit desi stiam ca se va intoarce,nu va ramane acolo.iar acum cand stiu ca ramane acolo,parca sunt mai puternica.bineinteles,am si eu momente si momente...pe noi ne-a apropiat atunci plecarea lui.ai incredere ca va fi totul bine.o luna trece asa repede.imediat o sa se intoarca!nu te chinui gandindu-te la plecarea lui,gandestete la sosirea lui si ai sa vezi ca asa o sa treaca mai repede timpul.eu te inteleg ca cu toate ca ai incredere in el,ai o teama in adancul sufletului,ti-e teama sa nu va raciti,asa simt si eu,dar iti garantez ca daca va iubiti distanta nu va face decat sa va apropie si mai mult.Curaj!Totul o sa fie bine. Să dărui totul, să sacrifici totul fără speranţă de răsplată;asta inseamnă iubire.Albert Camus Offline #46 2007-09-27 17:36:02
Re: iubitii nostri si italianici eu nu am crezut ca o sa rezis fara iubi meu care sincer va spun il vedeam zilnic, cateoata si mai putin de o ora dar era perfect...eram multumita ca il vad Offline #47 2007-09-27 18:06:07
Re: iubitii nostri si italiams fetelor pt sfaturi sunt constienta k 1 luna nu e chiar asa de mult, dar mi-e frica pt k o sa ne fie greu unul fara celalat...dar incerc sa fiu optimista, cum este si el de altfel, si sa-mi gasesc cat mai multe ocupatii cu care sa-mi umplu timpul. numai k majoritatea prietenilor mei pleaca si ei din 1 oct la facultati in alte orase si raman cam singura in perioada asta 29+ Offline #48 2007-09-27 18:15:16
Re: iubitii nostri si italiaconsidera-te o norocoasa pt ca vine intr-o luna!!! daca va iubi va va apropia mai mult.aveti incredere unul in altul.bafta expect the worst , hope for the best! Offline #49 2007-09-27 18:28:18
Re: iubitii nostri si italia
eu de cand ma stiu sunt singura, nu am avut prieteni din cauza tatalui meu...am trecut singura peste greutatile cu scoala, certurile cu alte pers iar acum tot singura trc si peste aceasta mica despartire de iubi meu. Offline #50 2007-09-27 20:39:28
Re: iubitii nostri si italiasi eu sunt singura,in sensul ca nu am cu cine sa vorbesc lucrurile foarte personale,ca in rest am colege cu care ma inteleg f bine dar nu pot discuta anumite chestii pt ca nu le-ar intelege.....acum spre exemplu ma simt aiurea rau...in ultima vreme am vorbit f putin....ajunge tarziu,ne dam mesaj cu ce am facut fiecare in ziua respectiva su gata,eu ma culc.simt ca ceva nu e ok dar nu stiu de ce....ce sa fac sa fie bine.... cand ma simt rau el simte asta si imi zice ca sunt rece,nu vreau sa fiu asta dar nu pot sa fiu altfel.ma intreaba ce am dar problema e ca nici eu nu stiu ce am......simt nevoia sa vorbesc cu el,sa-l am aproape... expect the worst , hope for the best! Offline #51 2007-09-27 21:25:28
Re: iubitii nostri si italiasi eu sunt la fel...de cand a plecat el nu am mai luat legatura cu absolut nimeni. m-am inchis in mn.si a observat si el asta inainte sa ii spun eu. Offline #52 2007-09-27 21:30:41
Re: iubitii nostri si italiae tare greu cand sunt departe de noi.iubitul meu acum lucreaza noaptea si vb numai dimineata cate o ora ca vine obosit si trebuie sa se odihneasca.ne mai dam mesaje,dar e greu.de-abia astept sa incep cursurile ca sa treaca mai repede timpu pana in decembrie,cand plec la el.ne e tare greu asa,dar nu avem ce face. Ca o ploaie in desert ai aparut Am simtit ca ma pierd intr-un sarut M-ai facut sa plutesc pe aripi de dor M-ai facut sa te ADOR Offline #53 2007-09-28 17:39:23
Re: iubitii nostri si italiamaine pleaca ((( incerc sa ma abtin sa nu plang in fata lui dar nu prea reusesc 29+ Offline #54 2007-09-28 21:22:36
Re: iubitii nostri si italiauff inca un baiat care pleaca...inca o fata care sufera... Offline #55 2007-09-28 22:18:41
Re: iubitii nostri si italiaal meu vine intr-o luna...nu sta chiar asa de mult din fericire...dar nu suntem obisnuiti cu distanta k ne vedeam pana acuma aproape in fiecare zi de 2 ani jumate...deci e greu 29+ Offline #56 2007-09-28 22:24:29
Re: iubitii nostri si italiaurasc distanta din toate puterile mele X( expect the worst , hope for the best! Offline #57 2007-09-28 22:26:47
Re: iubitii nostri si italiate cred oana_. abia acuma o sa vad si eu cum e sa fiu la distanta de cea mai importanta persoana din viata mea 29+ Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|