|
Nu esti logat.
Iubitii nostri si italia-4#58 2007-09-28 22:29:11
Re: iubitii nostri si italiaoana_ te inteleg, ti-am urmarit povestea si te apreciez. noi am fost despartiti doi ani pt ca el a vrut sa invete la Iasi si eu eram la Bucuresti...despartirile erau groaznice, numai eu stiu ce era in sufletul meu..noroc ca s-a mutat la buc si acum stam impreuna ca altfel nu cred ca ar fi supravietuit relatia. Offline #59 2007-09-28 22:30:45
Re: iubitii nostri si italiada ioana dar una e sa stii ca e in tara si poti tine usor legatura cu el.puteati vorbi mai mult.asa el fiind asa de departe......telefoanele sunt scumpe....acum am noroc ca si-a bagat net.putem tine legatura mai bine expect the worst , hope for the best! Offline #60 2007-09-28 22:33:17
Re: iubitii nostri si italiaasa e, ai dreptate, dar oricum era f greu, vorba ta cu telefoanele, aveam facturi gigantice, iar de net nici nu se punea problema..e super ca el are net acum..se vede ca il iubesti f mult si ai vointa, eu nu stiu daca nu as fi cedat.. Offline #61 2007-09-29 17:44:53
Re: iubitii nostri si italiagata... a plecat 29+ Offline #62 2007-09-29 18:23:08
Re: iubitii nostri si italiacapu' sus!sa vezi ce frumoasa o sa fie reintalnirea.. Offline Publicitateloading...
#63 2007-09-29 22:41:04
Re: iubitii nostri si italia
crede-am,am avut foarte multe momente in care eram pe pucntul de a pune capat si totusi nu am pus.nu stiu cum...eu ma demoralizez foarte usor,pun tot la suflet si probabil de asta.si el stie asta si inearca sa fie el cel puternic in exterior sa ma poata sustine pe mine chiar daca in interior saracul e distrus.... expect the worst , hope for the best! Offline #64 2007-09-30 11:41:01
Re: iubitii nostri si italiaofff...deja m-am saturat de situatia asta!simt ca ma inchid in mine si nu e deloc bine.acum 3 seri,am inceput sa plang dintr-o data si nu am vrut sa ma mai opresc,nu mi-a mai pasat ca ma aude ai mei,simteam o nevoie nebuna sa ma descarc.am plans ca niciodata.2 ore continu.pur si simplu tipam de durere.bineinteles ca m-au auzit ai mei si s-au speriat,au venit la mine,au incercat sa ma linisteasca,dar degeaba,simteam nevoia sa tip,sa scot toata durerea din suflet...se speriase rau ai mei,niciodata nu ma vazuse in starea aia.mama m-a luat in brate si plangea si ea langa mine,plangea de durerea mea,stateam asa la ea in poala ca un copil...2 ore nu am putut sa ma opresc.si dupa astea 2 ore m-a luat somnul la mama in brate,eram epuizata de atata plans.cat de nedrept este totul... Să dărui totul, să sacrifici totul fără speranţă de răsplată;asta inseamnă iubire.Albert Camus Offline #65 2007-09-30 12:09:29
Re: iubitii nostri si italiasi mie mi se intampla sa simt nevoia sa tip.dar iau perna in gura si o stranga tare de tot.o data m-a vazut mama cand plangeam si nu stiam ce sa-i spun,de ce plang.i-am zis sa ma lase in pace sa ma descarc,si a inceput si ea sa planga.a2a zi am gasit o scuza,nu stiu daca ma crezut sau nu dar m-a lasat in pace...si mai am zile in care chiar daca imi merge bine asa in general seara imi vine sa plang ca nu e si el langa mine atunci cand imi e bine.si atunci ma gandesc daca se merita sau nu... expect the worst , hope for the best! Offline #66 2007-09-30 14:42:12
Re: iubitii nostri si italiasi al meu a fost plecat... a fost greu, dar a trecut... acum e acs, si suntem iar impreuna You are the sunshine of my life.. Offline #67 2007-09-30 14:54:17
Re: iubitii nostri si italiama bucur amrita,pentru tine!esti o norocoasa! Să dărui totul, să sacrifici totul fără speranţă de răsplată;asta inseamnă iubire.Albert Camus Offline #68 2007-09-30 14:57:11
Re: iubitii nostri si italiada... acum da... dar la momentul respectiv, ce-am mai suferit, si cat am mai plans de dor... stateam numai cu tel dupa mine... numai cu mess-ul deschis, desi stiam ca munceste si nu are timp... dar asta e ... si fetele, aveti rabdare, ca timplul trece repede si o sa fie bine You are the sunshine of my life.. Offline #69 2007-09-30 14:59:24
Re: iubitii nostri si italiaasa fac si eu...toata ziua umblu cu telefonul dupa mine,ca poate poate ma suna si pe mine...dar astept in zadar.... Să dărui totul, să sacrifici totul fără speranţă de răsplată;asta inseamnă iubire.Albert Camus Offline #70 2007-09-30 15:05:07
Re: iubitii nostri si italiaimi pare rau AdA_Ad9, dar nu te suna pt ca nu vrea, sunt convinsa, probabil nu are timp... You are the sunshine of my life.. Offline #71 2007-09-30 15:21:33
Re: iubitii nostri si italiada,asa e...munceste mult si il inteleg,dar e asa greu... Să dărui totul, să sacrifici totul fără speranţă de răsplată;asta inseamnă iubire.Albert Camus Offline #72 2007-09-30 17:35:29
Re: iubitii nostri si italiaeu ma gandesc din ce in ce mau mult la despartire.relatia asta nu are viitor si ce rost are sa ne irosim timpul... expect the worst , hope for the best! Offline #73 2007-09-30 17:36:16
Re: iubitii nostri si italiamai oana_ nu te gandeai la asta si cand a plecat data trecuta? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #74 2007-09-30 17:43:26
Re: iubitii nostri si italianu pt ca data trecuta era hotarat ca dupa craciun sa nu mai plece... expect the worst , hope for the best! Offline #75 2007-09-30 17:48:32
trebuie sa fii puternica si sa te gandesti si la el si la tine.tu crezi ca lor nu le e greu acolo?crede-ma, ca le e tare greu,dar cateodata nu vor sa arate asta.eu cand am vb prima data dupa 3 luni cu iubitul meu pe mess,am plans amandoi ca ne era tare greu unu fara altu.cand ma suna imi spunea ca la doua zile dupa ce a ajuns acolo vroia sa se intoarca pt ca ii era dor de mine si ii era greu.hai sa-i intelegem si pe ei.si nu te mai gandi la despartire. Ca o ploaie in desert ai aparut Am simtit ca ma pierd intr-un sarut M-ai facut sa plutesc pe aripi de dor M-ai facut sa te ADOR Offline #76 2007-09-30 18:09:11
ms ioana, stiu k o sa fie intalnirea frumoasa dar timpul care mai e pana atunci n-o sa fie prea frumos...dar se pare k eu totusi sunt un caz fericit in comparatie cu celelalte fete a caror iubiti stau perioade mult mai lungi plecati. 29+ Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|