homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Semne sarcina in primele zile de la conceptie?-6

#96 2009-07-24 11:54:13

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Re: Semne sarcina in primele zile de la conceptie?

ieeeeee!!! ma bucur iubita!  felicitari! applause

#97 2009-07-24 14:21:34

fleurette
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-09-29

vreau-bebe-sonia a scris:

Text rosu produce Text rosu
fetiliiiiiiii..................... e bebe in burtica!!!!!!!!!! tummenupp
           mi-am luat unul de la Angelini pe care l-am facut primul.....a 2-a liniutza a ieshti f shtearsa...dar a ieshit....dupa jumate de ora am facut shi un clear blue digital ca sa fiu sigura shi asta e pozitiv clar dance ...scrie incinta care inseamna insarcinata lol party ....va pup shi de azi inainte o sa va bombardez cu intrebari shi lamuriri....
          puss puss puss

felicitari...sa ai sarcina usoara...sa ne pov cum ai dat vestea la cei din jur  wink

mamica de gemeni: Darius si Clarisa al9leacer

#98 2009-07-24 14:40:11

laura_ana
Full member
De la: sibiu
Inregistrat: 2009-05-15

Felicitariiiii vreau-bebe-sonia sa ai o sarcina usoara si sa te bucuri de bb din burtica puss majoreta

bebe hai in viata noastra!

#99 2009-07-24 14:44:27

vreau-bebe-sonia
Full member
De la: italia
Inregistrat: 2009-07-20

suntetzi tare dragutze gagici!!!...
sincer inca nu am dat veste in tzara...parca inca mi se pare ca nu e adevarat tongue
   DD intradevar e sus shi nu m-a lasat sa ashtept prea mult...sunt o norocoasa.... dance
   fetelor e normal sa am dureri de burta...???...ca la o menstruatzie dintr-o luna de iarna cand e shi ceva raceala....ma supara rau..mai mult chiar ma sperie
   la nenea doctor o sa merg luni( adica la asl sa ma dea pe mana unui ginecolog(...e umpic nashpa aici ca de cand nu mai am contract nu mai beneficiez de doctor de familie.o sa am umpic de umblatura de facut .
    la tati lu sonia inca nu i-am spus... nu vreau sa ii dau vestea la telefon ...o sa vb deseara cand se intoarce de la munca...
   pe ce topicuri discutatzi voi mai mult???ca eu nu am avut timp sa rasfoiesc prin forum
ms mult fetilii ....shi va tzin la curent... puss

sad

#100 2009-07-24 15:00:25

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

da, e normal la inceput sa te doara burta ca la ciclu... numa' sa nu te doara insuportabil, aia nu e bun.

pai uita-te la topicurile active de la "perioada prenatala", "forum pt mamici", "probleme de fertilitate"

sa ne povestesti reactia lui tati diseara big_smile

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

Publicitate

loading...

#101 2009-07-24 15:10:33

gargarita
Moderator

aici se converseaza gravidutele noastre:

http://forum.anticonceptionale.ro/t2436 … amici.html

#102 2009-07-24 15:35:18

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Felicitari pentru bebe, poate e chiar o micuta Sonia cum va doriti smile

#103 2009-07-24 15:38:21

adinagrig
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-06-05

felicitari pt bebe, sonia, ce repede ai resuit sa ramai...bravo voua...

9 ani de copilarie ....

#104 2009-07-24 17:13:54

Andreed
Addicted member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-07-06
Site

Felicitari pentru bebe dance

Mami de 2 minuni: Maria & Matei

#105 2009-07-24 22:13:01

vreau-bebe-sonia
Full member

ms mult fetelor... grater inca nu am apucat sa ii spun lu domnu meu ca e inca la munca ...offfff...tocmai azi!!!....nu mai pot sa tzin in mine... imi vine sa ies in balcon shi sa strig cat ma tzine gura...(oricum riscul sa ma intzeleaga cineva e f redus ca nu prea sunt romani pe aici lol )...acum coc o idee pt datu vestii...vreau sa fie mai special...nu chiar : "ciao iubire ...shtii... sunt gravida ...hi hi "
   doamne ma fetelor....minutele-mi par zile...
    ma duc sa fac ceva util ca poate mai trece vremea...
       v-am tzucat gagicile mele!!!

sad

#106 2009-07-24 22:14:59

gargarita
Moderator

big_smile sa ne povestesti reactia

#107 2009-07-25 08:48:59

vreau-bebe-sonia
Full member

ciao ragatze...
    vai ce shod a fost aseara  rotfl  dupa ce a mancat l-am intrebat daca vrea desert...shi i-am dus testele.prima lui impresie?: s-a pierdut total lol...a inceput sa intoarca pe toate partzile testul ala digital...shi la un moment dat zice: "da asta nu poate fi resetat shi folosit dinou?" bang (mentzionez ca e electrician)...lol .mi-am dat seama ca e in shoc shi nu e in stare sa zica nimic altceva wow ...au trebuit sa mai treaca cateva zeci de secunde ca sa realizeze defapt despre ce e vb....shi cand s-a trezit a inceput sa ploaie cu ventuze(pupe) shi strangeri pana la sufocare teiubesc  ...a fost un moment frumos pe care datorita voua o sa il tzin minte toata viatza bis ...ca trebuia sa il imortalizez pt a vi-l povestii.
a fost amuzant!!! chicot acum ashtept ziua de luni sa vad cum imi fac ceva programare la doctor...inca nu sunt f informata de ceea ce trebuie sa fac mai exact
ms mult pt sustzinere gagicile mele.
        merg la munca...ca e posibil sa fie cam ultimele zile sau saptamani tongue
     alor mei inca nu sunt pregatita sa le spun.....am sa mai ashtept ...sa merg la dr sa vad ca e sigur shi pe urma...voi cum atzi dat vestea????

Ultima oara a fost editat de vreau-bebe-sonia (2009-07-25 09:08:20)

sad

#108 2009-07-25 08:59:39

gargarita
Moderator

vaai, trebuie sa fi fost in sufletul lui cand a realizat smile f frumos. sper sa traiesc si eu candva astfel de momente

sa stergi cel de-al doilea mesaj si sa adaugi in primul continutul lui. nu ai voie sa postezi mesaje consecutive la mai putin de 15 min daca nu a mai scris nimeni intre timp.

Ultima oara a fost editat de gargarita (2009-07-25 09:00:08)

#109 2009-07-25 09:07:14

claudia78
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-05

katami a scris:

deci... is insarcinata rotfl

iar indemnizatie nu iau, chiar daca as tine cartea de munca pana in ziua in care nasc in mod fictiv la o firma, tot nu as face 12 luni sad dar oricum... incerc sa ma tin de fac, sa iau bursa (4 mil)... aia 2 pt bebe ii iau oricum, deci... asta ii sad

dar o dau dracului de indemnizatie... de acu inainte, bebe sa fie sanatos. ne-om descurca smile

katami, s-a bagat ceva lege noua ca au dreptul la indmnizatie si studentele si elevele atat timp cat continua facultatea
scuze de  offtopic

Ultima oara a fost editat de claudia78 (2009-07-25 09:08:54)

#110 2009-07-25 11:19:27

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

vreau-bebe-sonia sincere felicitari pt ochisorii din burtica!! majoreta
sarcina usoara puss
si ai warn pt mesajele consecutive nr 91 si 92.

#111 2009-07-25 14:52:47

katami
Platinum member

vreau-bebe-sonia a scris:

ciao ragatze...
    vai ce shod a fost aseara  rotfl  dupa ce a mancat l-am intrebat daca vrea desert...shi i-am dus testele.prima lui impresie?: s-a pierdut total lol...a inceput sa intoarca pe toate partzile testul ala digital...shi la un moment dat zice: "da asta nu poate fi resetat shi folosit dinou?" bang (mentzionez ca e electrician)...lol .mi-am dat seama ca e in shoc shi nu e in stare sa zica nimic altceva wow ...au trebuit sa mai treaca cateva zeci de secunde ca sa realizeze defapt despre ce e vb....shi cand s-a trezit a inceput sa ploaie cu ventuze(pupe) shi strangeri pana la sufocare teiubesc  ...a fost un moment frumos pe care datorita voua o sa il tzin minte toata viatza bis ...ca trebuia sa il imortalizez pt a vi-l povestii.
a fost amuzant!!! chicot acum ashtept ziua de luni sa vad cum imi fac ceva programare la doctor...inca nu sunt f informata de ceea ce trebuie sa fac mai exact
ms mult pt sustzinere gagicile mele.
        merg la munca...ca e posibil sa fie cam ultimele zile sau saptamani tongue
     alor mei inca nu sunt pregatita sa le spun.....am sa mai ashtept ...sa merg la dr sa vad ca e sigur shi pe urma...voi cum atzi dat vestea????

lol asta era grija lui lol daca nu se poate reseta rotfl super-tare

iti zice dr ce tre sa faci... mai citesti pe aici sa vezi cam ce fac si alte gravide... si cam asta... tre sa fii vesela si sa nu te stresezi big_smile

era un topic "cum ati anuntat?" sau asa ceva... l-am cautat ieri sa ti-l arat, ca sa-ti dau idei... dar nu l-am gasit. la mine a fost destul de funny lol eram la masa la ai mei, nu mai stiu cum a adus mama vorba de un salam nasol pe care l-a mancat in timp ce era insarcinata cu mine si i s-a facut rau... la care eu (total neinspirata, dar fericita ca am gasit ceva de care sa ma leg, ca nu stiam cum sa incepem): " aaaa... apropo de SALAM" rotfl iar al meu a scos o sticla de vin "vrem sa dam si noi de baut pt o prezenta noua in viata noasttra" lol

ai mei s-au schimbat la fatza... mama a ingaimat cea mai urat reactie posibila ("si cu masteru' ce faci, te lasi?"   skitarg asta era grija ei atunci?)... iar tata: "asta noapte visam ca imi plimbam NEPOTII prin parc" lol (atunci m-am schimbat eu la fatza, pt ca la noi in ambele familii sunt gemeni deci.... ma asteptam la 2 big_smile)

claudia, saru-mana, dar la mine e faza ca sunt la master non-bologna... deci.... no chances. intre timp am aflat ca s-ar putea sa iau totusi ca salariata, chiar daca imi lipseste 1 luna jum de pa cartea de munca... nush cum, dar aia de la protectia sociala asa mi-a zis, ca "s-ar putea sa iau" lol (de ce depinde "s-ar putea" asta nu m-a putut lamuri... probabil de grosimea spagii pe care o asteapta lol ). ms kram

Ultima oara a fost editat de katami (2009-07-25 14:53:21)

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#112 2009-07-29 18:58:50

denyela_14
New member
Inregistrat: 2008-02-18

buna! am o intrebare " la cat timp dupa ce ati intrerup ac ati ramas insarcinate ?" eu am deja 5 luni si nu mmai raman....ne dorimm foarte mult un bebe...am mmotiv sa intru in panica?
   merci !
asteptam si eu un raspuns sau macar o parere...dar...........merci oricum

katami te rog spune-mi unde gasesc topicul cu "aspirante..." merci mult pt raspuns....

Ultima oara a fost editat de denyela_14 (2009-07-30 20:52:11)

#113 2009-07-29 22:43:51

katami
Platinum member

cam vreo 6 luni, dar n-am incercat efectiv, la noi a vrut el sa vina... nu e cazul sa disperi, dr zic ca dupa 1 an tre sa te apuci de investigatii... vezi la topicul "aspirante" de la "probleme de fertilitate", sunt mai multe fete in aceeasi situatie acolo smile multa bafta!

#114 2009-07-30 00:12:57

daniela_patrik
New member
Inregistrat: 2009-07-29

sunt noua pe aici dar citesc de mult discitiile voastre am un baietel superb de 3 ani si 3 luni si ne dorim cu disperare si o printesa am o nelamurire am cm de 25 zile si in a8a zi am inceput testele de ovulatie se poate sa fi ramas insarcinata daca seara am facut dragoste si dimineata mi-a iesit pozitiv testul de ovulatie apoi in zilele de ovulatie nu am facut nimik pt ca sotu a trebuit sa plece din tara cat de repede pot face testul de sarcina mentionez ca am un test minut pe care scrie ca se poate face la 7 zile de la conceptie

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.