homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Mame agresive-4

#58 2010-08-07 18:28:28

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

Re: Mame agresive

o'hara a scris:

o vecina gravi statea pe banca in fata casei, copii pe front yard cu alti copii. opreste masina politiei si ii ia copii. aia a ramas masca ca si asa abia se putea misca. explicatia politiei - cum ti-am luat eu asa putea sa ti-i ia oricine

asta e chiar exagerat. si ce sa fac, frate, sa-i tin legati de mine?

bebe V., soarele si luna

#59 2010-08-07 18:48:51

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

la ce crimunalitate au ei cice stie ce vroiau sa demonstreze...

mami de minuni hjarta

#60 2010-08-07 22:04:36

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

ce faze, o'hara sad nici asa, clar exagerat.

eu stiu o mamica din italia care se teme sa nu-i ia protectia copilului plozii care alearga descult prin balti in parc lol

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#61 2010-08-07 22:05:54

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

clar. la aia ori e alba ori e neagra.

mami de minuni hjarta

#62 2010-08-08 14:57:30

fleurette
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-09-29

o'hara si eu le fac la fel..ii imbrac in hainute frumoase si curate...iar dupa 30min in parc arata ca porcisorii, dar sincera sa fiu nu ma deranjeaza deloc, sunt copii si treb sa se joace, nu-i scot din casa sa-i tin legati in carut...si eu ma pun lg ei pe jos, am incep sa am probl cu ovarele pt ca stau pe jos, dar vreau sa fiu lg ei, nu sa-i las si eu sa stau pe banca...ieri am fost la o prietena la gratar si mai erau pritenii pe acolo, i-am pus pe ai mei sa faca cativa pasi, ca treb sa fac inspectia si la un dupa aia pe jos...au incep sa o ia de-a busile si taras pe ciment, nu aveau treaba...pritenii mi-au sarit in cap "se murdaresc si racesc" si le-am spus ca i-am scos sa se simta bine, nu sa-i tin in brate eventual sa le spun "nu aveti voi, sunteti niste bibelouri, sa nu va spargeti"...fata prietenei mele era racita, avea mucii pana la brau si ma-sa fugea cu ea de astia mici sa nu ia si ei raceala si i-am zis sa o lase pt ca si fata ei vroia sa stea cu ei...daca e sa raceasca am eu grija, dar macar sa se joace si ei cand au ocazia, in parc suntem printre cei mai mici si ei raman singurei in funduet, uneori mi-e si mila de ei...ceilalti o iau la fuga, ar vrea si ei, dar inca nu pot, ii mai iau pe rand, dar nu prea departe pt ca celalat vrea si el....asa ca at cand am ocazia ii las sa-si faca de cap  chicot ..mi se pare aiurea sa ai pretentia de la un copil sa se tina "curat" ... chiar daca uneori nu stau o sec si sunt f obositori sunt fericita ca sunt copii normali si vioi, ii prefer asa decat un copil frustrat si speriat
ieri a venit fratele meu la noi, am vrut sa ma cert urat cu el numai ca am ramas socata supa ...darius se plimba prin casa tinut de mine si la nu stiu de ce s-a suparat si incep sa bazaie putin, cred ca ii era somn...eu am vrut sa-i distrag atentia cu o jucarie si fratele meu (are 37ani, abia s-a insurat si vor copii) a incep sa ridice tonul la el "treci in camera la tine! ce e cu scandalul asta! tu esti barbat sau femeie?" darius a ramas mut pt ca nu stia ce se intampla,eu parca l-am vazut si auzit pe tatal meu cand ne certa...concluzia e ca am ramas socati n-am putut sa reactionez...fratele meu a spus in gluma, dar copilul nu stie...i-am zis si sotului ca data urmat ma iau de el...nu-mi place sa-mi certe copilul daca el nu a gresit cu nimic, copilul nu mai intelege cand greseste si cand nu supa

mamica de gemeni: Darius si Clarisa al9leacer

Publicitate

loading...

#63 2010-08-08 15:10:03

katami
Platinum member

ce aiurea faza cu fratele, fleur sad

cu murdaritul si "racitul"... de acord smile

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#64 2010-08-09 21:44:35

indie
Full member
Inregistrat: 2008-02-15

Nici pe mine nu m-au batut ai mei niciodata, am mai primit palme la fund, dar cred ca pot sa le numar pe degetele de la o singura mana. Cand mama se supara pe mine, nu imi mai vorbea...si asta durea mult mai mult!!! De multe ori preferam sa ma bata, doar sa vorbeasca cu mine dup-aia. Pana nu imi ceream iertare nu ne impacam. Si acum, cand ne ciondanim, aplica aceeasi regula...nu mai vb cu mine. Si acum, la varsta asta, ma scoate din minti cand face asta! Deci functioneaza...

I'll be nice if you give me chocolate!
avem un puiutz de om bebe Oliver 21.05.2010

#65 2010-08-12 10:56:38

fleurette
Hero member

-  no coment

asta e socant...daca e un cuv potrivit

Ultima oara a fost editat de fleurette (2010-08-12 11:00:04)

#66 2010-08-12 11:02:06

katami
Platinum member

neutral grater intr-adevar no comment neutral

#67 2010-08-12 11:06:09

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

sad

#68 2010-08-12 11:07:20

fleurette
Hero member

ma intreb de ce Dumnezeu le da copii unor astfel de oameni? ii fac ca sa-i omoare? cum e posibil asa ceva?

#69 2010-08-12 13:18:31

Juli
Hero member
Inregistrat: 2008-07-03

Nu ma pot uita ca ma ia cu rau la inima.
Fleurr, cu iesitul afara cu murdareala si taratul pe jos, asta e. Si eu il las.
Dar stiu parinti care au copii marisori 9-10 luni care ii tin mai mult in carut ca se murdaresc pe jos. Nici chiar asa.
Ieri s-a jucat in nisip si s-a mrdarit, avea nisip si in sandalute, peste tot. Mai rau e ca vroia sa-si bage degetul in gura, asa ca  am consumat jumate de pachet de servetele. Seara cand ne-am intors, l-am bagat direct in cada sa-l dezbrac  big_smile
Iar la mare avea aproape 10 luni si a mancat la nisip.....ce era sa-i fac, o secunda nu ma uitam la el, se impiedica si venea cu nasul in nisip, apoi stranuta  big_smile l-am lasat sa mearga de-a busilea prin nisip.

Acum ceva timp am vazut o faza in biserica: un tatic cu un baietel de vreo 2 ani si ceva cred, care vroia sa-si puna copilul in genunchi. Era slujba, toti oamenii erau in genunchi iar copilul era un pic agitat si se fataia un pic. Il lua si-l zdruncina sa-l faca sa stea in genunchi. Apoi copilul a inceput sa vorbeasca pe limba lui si ii dadea peste gura sa taca, sa nu-i deranjeze pe ceilalti (mai ales ca erau batrani carcotasi pe acolo).
Imi venea sa-i zic sa lase copilul in pace ca nu are el pacate ca sa stea in genunchi, ca nu stie el ce se spune acolo la slujba, iar daca un om a venit la biserica sa ia parte la slujba, pai atunci sa se concentreze la ce spune preotul, si daca e deranjat vreunul de vorbaraia unui copil inseamna ca nu e cu gandul la slujba ci a venit la biserica doar de forma, doar sa fie prezent fizic nu si sufleteste.

Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei

#70 2010-08-12 13:27:19

fleurette
Hero member

nu poti invatat si obliga un copil atat de mic sa stie ce e Dumnezeu, sa se roage si sa stea in genunchi...mi se pare aiurea...o sa invete, dar sa creasca, daca il vei obliga atunci o sa faca pt ca trebuie, nu ca asa simte..saracul copil  supa
juli si noi mai mergem la spatii de joaca cu nisip si isi baga in gura, dar ce sa le fac...cand a fost ziua lui petru ne-a servit cu biscuti in parc alex, iar clarisa era cu un bicuite, il scapase pe jos si cand m-am uitat era cu noroi la gura, cu biscuitele in gura, era f mandra...m-a bufnit si rasul...iar darius cu o frunza in gura..repede i-am bagat un deget un gura sa-i scot frunza, ma amuza cand ii vad asa...sunt atat de fericiti de traznaile facute incat nu am cum sa ma supar  chicot

#71 2010-08-12 14:22:44

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

inca o data sunt socata de rautatea oamenilor (videoclipurile expuse de tine fleur), la modul cel mai sincer nu stiam ca exista abuz chiar in halul asta de animalic asupra unei fiinte dulci si nevinovate   skitarg

#72 2010-08-12 17:04:17

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

eu pe oamenii astia (daca s-ar demonstra ca au avut discernamant cand au comis faptele) i-as tortura pana si-ar da ultima suflare. pedeapsa cu moartea si tortura mi s-ar parea cea mai potrivita in anumite situatii.
30 de ani pt ca omori un copil??? si nu numai copii...si adulti sa fie...cum sa omori? cum sa provoci atata suferinta? si sa primesti doar niste ani? ca sa nu mai spun ca unii puscariasi (exemplu ai nostri) o duc excelent in inchisoare...mai bine decat unii oameni liberi care-si consuma toata energia lucrand pt a-si asigura un trai decent. nici la munca nu-i mai pun ca cica privarea de libertate e pedeapsa lor, deci nu pot sa-i puna sa faca altceva daca ei nu vor. ca sa nu mai spun de tv-urile pe care le au in celule, de mancarea pe care o primesc fara sa faca nimic pt ea. in felul asta platesc ei pt crimele comise? unde e suferinta pe care ar trebui s-o indure? cum dau socoteala pt faptele lor inumane? uitandu-se la tv? bang ce nervi pot sa am bang

bebe V., soarele si luna

#73 2010-08-12 17:09:21

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

eu i-as scoate intr-o piata publica si as lasa lumea sa ii omoare cu pietre

#74 2010-08-12 18:14:14

andreeapopa
Full member
Inregistrat: 2007-12-26
Site

Doamne Dumnezeule,cum pot sa existe astfel de monstri,ca nu ii putem numi oameni?Nu au avut mila de sufletelul ala nevinovat?Ar fi trebuit dupa parerea mea sa primeasca condamnare la moarte...cum au avut suflet sa ucida un copil?Ce rau a putut sa le faca?Oameni bolnavi care merita chinurile Iadului.
Mi s-a facut rau dupa ce am vazut clipurile insa trebuia sa le vad asa cum trebuie sa le vada toata lumea,sa se stie ce fel de oameni exista printre noi si sa condamne cu mai multa asprime astfel de orori...pai cum sa arunci cu copilul de tavan,sa il violezi,sa il musti?Acestia au fost considerati oameni normali dpdv psihic?

Ultima oara a fost editat de andreeapopa (2010-08-12 18:24:45)

I can be sweet,I can be tough,I can be an angel,I can be a bi*ch, I can be your friend or your worst enemy.It depends how you treat me.

#75 2010-08-13 14:54:15

fleurette
Hero member

nici nu nu am crezut ca exista bestiile astea  supa , mi-a fost f greu sa cred ... f bine zici april, pedeapsa lor de 30ani e muuuult prea mica pt o asemenea fapta...tortura fizica e cea mai nimerita in asemenea cazuri ... asa am zis si eu andreea ca trebuie sa vad filmuletele pana la capat, desi plangeam in hohote, sa vad ca exista si oamenii de genul acesta lg noi

#76 2010-08-21 01:35:24

_alexa_
Hero member
De la: ghinioane mi se trage!!
Inregistrat: 2008-03-20

Eu una i-am ars doua palme la fund lui fi-meu cand a invatat de la taica-su ca e funny sa loveasca cu capul in gura, ochi etc. Probabil ca totul a inceput cand asta mic l-a lovit fara sa vrea si el a ras sau ceva de genul. Nu-mi explic.
Acum doua saptamani, ceva de genul, se pune domnul pe canapea langa mine, imi da cu mana pe umar sa ma uit la el si fix un cap in ochi mi-a dat de mi-a umflat fata, si mi-a invinetit ochiul de zici ca ma batuse barbatul. Nu i-am facut nimic atunci l-am dat jos de pe canapea si i-am explicat ca NU are voie. N-a inteles, si la cateva zile mi-a izbit o frunte in gura de am scuipat sange ceva vreme ca imi strivise buzele de dinti. Atunci l-am pleznit nene peste cur ca deja aratam ca doroftei. Acum evita sa ma mai loveasca, pentru ca probabil a invatat lectia durerii.
Nu sunt de acord cu lipsa corectiei. Cumva copiii trebuiesc corectati. Cand face fi-meu cate o boacana il iau de la locul lui de joaca (parc sau balcon) si nu il bag in seama o perioada. Dar cand face una grava il ciupesc de picioare. La varste asa mici prind imediat obiceiuri foarte proaste.
Kata, intrebai pe pagina anterioara ce anume stabileste daca un copil este rau sau nu. Nu stiu, dar pot spune ca sunt atat de multe lucruri care stabilesc daca este prost crescut sau nu. Iar astfel de copii afecteaza activitatea celorlalti din jurul lui in orele de joaca in parc.
Exemple: un baietel in parc il ia pe sergiu al meu si-l impinge de ceafa si-l da cu capul de asfalt. Asta se zgarie pe fata. Vine maica-sa, intreaba ce a facut, ii explic ca mi-a lovit copilul, si pleaca aproape razand mandra de idiotul ei copil. Imi venea sa-i sparg fata!!! PROST CRESCUT, deja are stigmatul in frunte. Altul, in timp ce stateam pe banca, se urca cu picioarele unde stateam eu cu fundul si incepe sa ma loveasca cu pumnii in spate. Nici nu-l cunosteam pe copil!! Ii zic sa inceteze si da si mai tare. Il iau de-o aripa si-l dau jos. Vine ma-sa la mine ca de ce l-am dat jos? Pai ca-mi rupea coastele si ficatii!! Nu mai stiu ce-a comentat si i-am zis ca data viitoare sa-si tina cainele in lesa daca nu e in stare sa creasca un copil disciplinat!! Unii copii pur si simplu NU inteleg nene de vorba buna orice le-ai face!! Fetita vecinei mele pana cand nu e ciupita putin de ureche nu intelege, si e capoasa si nu vrea sa asculte. Are obiceiuri gen: ia mingea de fotbal, si i-o arunca in cap lui fi-meu de-l da pe asta pe jos lol, sau trage de el pana il face sa planga, etc. Ii zici o data, ii zici de doua ori, ii zici minute la rand, si nimic. Ce optiune ii mai ramane? S-o lege de gard ca sa lase copiii in pace? Nu. Jap una la cur si s-a cumintit. Nu mai dramatizati atata o palma la fund sau un tras de ureche, si ziceti mersi ca v-a dat D`zeu copii care probabil asculta de vorba buna si inteleg si vor sa fie prietenosi. Ca daca ati fi avut niste specimene cum am povestit eu mai sus cred ca nu vi se mai parea atat de socant.
Fiecare isi cunoaste copilul, si stie cel mai bine la ce reactioneaza el cel mai eficace. Al meu raspunde rapid la ciupitul de picioare. Imi smulgea tot din priza, si scotea cu totul din perete pana stateam cu firele p-afara. Am incercat toate metodele posibile. Le-am astupat, dar tot gasea o portita catre ele lol. Mai tare se sperie si se intristeaza daca urlu la el, decat daca il ciupesc de picioare. Daca tip la el se timoreaza, isi pierde interesul catre joaca si ramane stana de piatra. Cand il ciupesc, isi vede in continuare de joaca cu ce stie ca are voie, si asa a inteles in sfarsit.
Iar pentru bestiile din film normal ar fi fost pedeapsa capitala. Nici nu ma uit la filme, ca iar visez urat noaptea dar imi imaginez ce arata...

Ultima oara a fost editat de _alexa_ (2010-08-21 01:40:38)

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.