|
Nu esti logat.
Mame agresive-5#77 2010-08-21 09:47:39
Re: Mame agresivealexa ce noroc aveti de copii "draguti" in parc ... nici nu stii cum sa te porti cu ei...cu sergiu ai reusit sa rez probl "cap in gura"? e tare neplacut sa-ti faca asa , cred ca te intristeaza si pe tine mamica de gemeni: Darius si Clarisa Offline #78 2010-08-21 10:04:41
Re: Mame agresivealexa, cat de dureros suna ce ti-a facut baiatul tau, a mai incercat ceva de genul de atunci? Offline #79 2010-08-21 10:06:48
Re: Mame agresivealexa da' te-ai gandit cum de au ajuns copiii aia asa? ca doar nu s-au nascut asa, nu? ceva undeva pe parcurs s-a schimbat. si eu si kata la momentul ala ne referim. cum sa nu ajungi sa schimbi copilul incat sa devina asa. si eu cred ca o palma il poate "ajuta" in sensul ala. un copil nu e agresiv de la natura ci invata sa fie asa. de unde, de la cine? ca doar nu traieste in camp de capul lui... mami de minuni Offline #80 2010-08-21 10:59:07
Re: Mame agresiveAna Offline #81 2010-08-21 11:01:39
Re: Mame agresivela vrasta lui deja intra in calcul si desenele animate daca nu a fost de la inceput asa mai ales la faza cu "te omor" sunt convinsa ca nu a auzit-o in casa da' la tv? mami de minuni Offline Publicitateloading...
#82 2010-08-21 11:02:56
Re: Mame agresive
Offline #83 2010-08-21 11:05:21
Re: Mame agresiveda, numa ca nu am stiut ce sa iti raspund mami de minuni Offline #84 2010-08-21 12:27:06
Re: Mame agresiveAm citit tot ce ati scris aici si am cazut pe ganduri.. ma gandesc cu groaza ca nu voi stii sa ma comport cu copilul meu Offline #85 2010-08-21 13:08:35
Re: Mame agresivenu stiu inca cum vor fi copiii mei peste ani cand toata copilaria li s-a dat/ li se va da voie sa faca orice, fara a trece limita bunului simt sau a pericolelor. insa nu vad semne de agresivitate, nu vad impotriviri decat pe cele firesti ale copilariei, nu vad sa imi para rau ca am actionat pana acum fara restrictii. nu va imaginat ca baby sta smirna in casa de cuminte ce e e un copil normal, vesel, sociabil, face si prostioare insa eu o las sa le faca, probabil aici e diferenta. casa noastra e mai mult a ei si locuim si noi pe aici , afara mergem in locuri amenajate pt copii sau cel putin fara pericole ca ea sa poata explora fara sa fie nevoie sa strig dupa dansa, are dreptul la opinie de cand a stiut sa si-l exprime, este ascultata, negociem cand ceva nu ni se pare ok din ce vrea ea, e tratata cu iubire si respect in tot ceea ce face sau cel putin ne straduim sa facem asa. mami de minuni Offline #86 2010-08-21 13:32:45
Re: Mame agresiveo'hara, iar m-ai uns pt inima. aia cu baltile abia o astept si io Ultima oara a fost editat de katami (2010-08-21 13:52:30) Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #87 2010-08-22 10:11:55
Re: Mame agresiveMultumesc katami pt linkuri. Am citit acolo lucruri pe care le simteam, dar nu eram constienta de ele. Foarte folositoare sfaturile de acolo pentru oricine are copii in preajma sau isi doreste Offline #88 2010-08-22 14:31:20
Re: Mame agresiveasa-i si eu la fel de bine "comunic" cu ai mei pe pb de educatie. de aia copilu' meu n-o sa stea la bunici decat fff putin, cand n-am de ales Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #89 2010-08-23 18:37:48
Re: Mame agresiveo`hara, singurul motiv pentru care eu vad un copil sa ajunga atat de neobrazat este atunci cand nu are limitele bunului simt stabilite foaaarte clar in minte. Iar asta inseamna lipsa educatiei, lipsa interdictiilor sau pur si simplu born bad, si asa mai departe. Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #90 2010-08-25 00:22:46
Re: Mame agresiveMa ingrozesc cand citesc si pe aceasta pagina si oriunde pe internet...ma intreb: "oare voi reusi sa fiu o mama cu capu' pe umeri si sa-mi educ copilul cat mai bine posibil?"..........din ce vad eu o exista 1 % care sunt multumiti de parinti, ca restul sunt vesnic nesatisfacuti....ceea ce ma trimite repejor cu gandul ca si noi vom fi la fel, copii nostri nu vor fi niciodata multumiti pe deplin de eforturile noastre...ca sa nu mai zic de metodele de educare....dar, speranta moare ultima It's so much easier to be happy ! It's so much easier to choose to love the things that you have, instead of always yearning for what you're missing, or what it is that you're imagining you're missing ! It is so much more peaceful ! Offline #91 2010-08-25 09:54:25
Re: Mame agresiveasa e daniele, din pacate cam asta ne asteapta si pe noi mamica de gemeni: Darius si Clarisa Offline #92 2010-08-26 18:29:38
Re: Mame agresiveEu m-am apucat de citit acest topic super interesant...pana sa vin si cu alte comentarii,spun doar ca un coleg de-ai sotului mei -un om foarte cald cu famila lui, foarte pasnic - ii spune sotului (care este cunoscut ca o persoana inofensiva): "sa o rogi pe Flower sa faca un film cand o bati prima oara pe Carol". Sotul a ramas fara cuvinte si i s-a explicat :stiu ca in Romania se bat copii de catre parinti. in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is. Offline #93 2010-08-26 23:37:20
Re: Mame agresiveAoleu si pe mine ma enerveaza chestia asta..... Are mama un baiat tare frumusel - Razvan Andrei Offline #94 2010-08-27 09:10:43
Re: Mame agresive
de ce?care e "logica"lor? Offline #95 2010-08-30 10:28:40
Re: Mame agresivecum flower sa te filmezi cand iti bati copilul? dar ce mentalitate e asta! nu credeam ca sunt oameni care pot spune asa ceva ... daca o sa se intample ceva si nu te mai poti intelege cu carol poate ii vei da o palma la fund (nu vreau sa te superi pe mine, spun ca si idee), dar nu cred ca asta e motiv de lauda si in plus nu e ceva sa-ti doresti "eu vreau sa-i dau o lectie copilului si nu pot altfel decat cu palma" ...mai aud dif pareri "e obraznic, da-i o palma ca sa se invete minte" ... oare chiar asa sa fie? ... si ai mei au incep sa ne traga de nas si sa ne ciupeaca, dar atunci le iau mainile si le spun ca ma doare....si le arat cum sa ne mangaie, sa vedem daca da roade "tratamentul" ... am observat ca daca te bagi in educatia altor copii si le spui parintilor ca poate nu e tocmai bine asa iti trantesc vre-o 2-3 cuv urate si ramai ca la dentist mamica de gemeni: Darius si Clarisa Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|