|
Nu esti logat.
Care e cel mai neobisnuit loc in care ati facut sex?-10#172 2009-07-05 19:42:00
Re: Care e cel mai neobisnuit loc in care ati facut sex?am incercat eu in vestiarul de la strand[pana la capat] si a fost super tare... nasol a fost cand am iesit si am vazut ca astepta lumea la rand sa intre in vestiar si noi statusem 10 minute I like the way you shake your ass around me Offline #173 2009-07-05 19:45:40Re: Care e cel mai neobisnuit loc in care ati facut sex?
prima data cand s-a intamplat pe balcon a fost noaptea, pe la 10... peace and quiet acum era pe la 8 asa, inca lumina afara... si eu cu sanii pe pervaz Offline #174 2009-07-06 11:02:15
Re: Care e cel mai neobisnuit loc in care ati facut sex?
super Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #175 2009-07-06 14:54:30
Re: Care e cel mai neobisnuit loc in care ati facut sex?hai sa zic si eu, desi a fost o singura data si foarte demult, cred ca cel mai neobisnuit loc a fost seara pe plaja la mare, n-a fost prea ok ca fost cam incomod si cam cu stress, dar asa ca o noutate a fost bine si nu-mi pare rau c-am incercat-o Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia. Offline #176 2009-07-06 14:57:48
Re: Care e cel mai neobisnuit loc in care ati facut sex?cand am fost la un picnic(numai noi doi)si am facut-o in masina Offline Publicitateloading...
#177 2009-07-08 18:55:34
Re: Care e cel mai neobisnuit loc in care ati facut sex?hmmmmmmm...intrun lac,in camera cu fratesau cica ne uitam la un film,in toaleta unui restaurant,pe campul de langa blocul meu noapte,in baie cu tot familionul acasa si cam atat imi amintesc Offline #178 2009-07-08 19:11:50
Re: Care e cel mai neobisnuit loc in care ati facut sex?ultima chestie de genul asta a fost intr-o duba ..plecam la mare cu prietenii iar noi am stat in spate pe o saltea mare de apa . mai mult de jumatate din drum nici nu stiu cum a trecut a fost super marfa masina mergea cu viteza mai o frana mai o gropita mai o depasire Offline #179 2009-07-08 19:32:30
Re: Care e cel mai neobisnuit loc in care ati facut sex?mai nene....pe mine aproape ca m a prins mama facand sex ieri iubi saracu era varza...eu nu mai puteam de ras... m am simtit ca in filme ...HAPPY IN LOVE... Offline #180 2009-07-08 22:42:16
Re: Care e cel mai neobisnuit loc in care ati facut sex?in padure ...in plina zi ...pe jos ...aproape intr-o prapastie:))) iute iute ca eram la gratar ...cik cautam lemne Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline #181 2009-07-08 23:01:09
Re: Care e cel mai neobisnuit loc in care ati facut sex?super tare fetele, imi place de voi, sunteti nabadioase, divya referitor la amenzi depinde sa stii ca sunt cu dus intors, de exemplu sunt in mijlocul padurii, nu este absolut nimeni, in afara de politistul ala care a vazut masina eventual si m-a cautat mult si bine, unde incadreaza fapta mea???? ca doar nu sunt in public, sunt in masina de exemplu si daca mai am si geamuri fumurii, deci poti contesta in instanta si iti zic eu clar ca nu este nici o lege care sa zica clar nu ai voie in padure in mijlocul noptii in masina, asta depinde bineinteles daca te tine pe mine ma tine ca sunt maritata si nu mi-ar pasa, insa daca nu as fii fost ar fii fost aiurea sa afle tata nu??? Din Mai 2010 mamica. In sfarsit a venit bebitza sa ne bucure si sa ne inveseleasca casa Offline #182 2009-07-08 23:02:44
Re: Care e cel mai neobisnuit loc in care ati facut sex?la el acasa, in bucatarie, cu toate rudele in camera alaturata. noi cica trebuia sa facem inghetata...am dat-o dracu de inghetata, eu eram in picioare, sprijinita de usa, sa nu intre cineva. a venit tatal lui, impingea in usa, eu ma chinuiam sa imi dau fusta in jos, iubi era pe jos, se strica de ras... Offline #183 2009-07-08 23:10:49
ohoooo dar aveti ceva peripetii va indreptati spre exibitionism Din Mai 2010 mamica. In sfarsit a venit bebitza sa ne bucure si sa ne inveseleasca casa Offline #184 2009-07-09 00:25:08
Ma ... si daca eu ... sa zicem ... ca fac sex in masina ... intr-o parcare ... sau undeva ... puii mei ... intr-un loc chiar mai ferit ... si ma vede un policeman ... imi face ceva ? Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #185 2009-07-09 02:20:44Re: Care e cel mai neobisnuit loc in care ati facut sex?
da am patit-o eu o data, dar am avut noroc ca au fost 'draguti' si dupa misto-ul de rigoare, s-au carat... si nici macar nu faceam sex normal Offline #186 2009-07-09 12:54:56
Oh ... I see. Mersi Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #187 2009-07-09 13:09:23
P-asta cu masina chiar n-o inteleg. Masina e proprietate privata... poti sa faci ce vrei in ea,ca e a ta. Nimeni nu e obligat sa se benocleze pe geamuri,care oricum se aburesc daca e frig afara. Offline #188 2009-07-09 13:29:30
Re: Care e cel mai neobisnuit loc in care ati facut sex?Mda .. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #189 2009-07-09 13:34:14
Re: Care e cel mai neobisnuit loc in care ati facut sex?se aburesc si daca e cald Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #190 2009-07-09 14:44:07Re: Care e cel mai neobisnuit loc in care ati facut sex?da, masina e proprietate privata, dar esti pe spatiul public Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|