|
Nu esti logat.
Casatorie vs. concubinaj-10#172 2007-11-29 14:37:29
Re: Casatorie vs. concubinajeu cred k sunt pt casatorie,dar bineinteles inainte de asta,cei doi ar trebui s loqiasca o perioada impreuna,k poa doamne fereste,ceva nu merge qm ar trebui.oricum dk ne luam dupa c scrie in biblie(respect ceea c este scris)toti traim in pakt Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #173 2007-12-17 23:56:47
Re: Casatorie vs. concubinajar trebui sa ne dorim sa fim ultimii din viata partenerilor, si nu primii, pentru ca la ultimii se opresc.:)nu????> Offline #174 2007-12-18 00:06:28
Re: Casatorie vs. concubinajsczue.. da' curva nu e aia care ia bani? Offline #175 2007-12-18 00:57:11
Re: Casatorie vs. concubinajNu, aia e prostituata. Chestie de nuanta. Always remember that true beauty comes from within: from within bottles, jars, compacts, and tubes :-). Offline #176 2007-12-18 22:23:44
Re: Casatorie vs. concubinajsi amanta...tot de nuanta Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline Publicitateloading...
#177 2007-12-19 00:09:30
Re: Casatorie vs. concubinajeu sunt pentru concubinaj, dar asta cu ceva timp inainte de nunta, nu pentru toata viata. eu am trait in concubinaj cu prietenul meu 3 luni si eram de 5 ani impreuna si aceste 3 luni m-au facut sa ma razgandesc in privinta unei eventuale casatorii... „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #178 2007-12-19 00:18:20
Re: Casatorie vs. concubinajC?RVĂ, curve, s.f. 1. (Pop.) Femeie care duce o viaţă desfr?nată. ♦ Prostituată. 2. Fig. Om ipocrit, josnic; cutră. ? Din v. sl. kurŭva Offline #179 2007-12-19 00:22:07
Re: Casatorie vs. concubinaj
in biblie scrie ca femeia si barbatul trebuie sa fie virgini inainte de casatorie...deci nu face discriminare absolut deloc.Cartile de specialitate nu le fac pe femeile cu viata sexuala activa-curve . Ultima oara a fost editat de Butterfly20 (2007-12-19 00:26:31) Offline #180 2007-12-19 00:52:36
si eu am fost in aceesi situatie Offline #181 2008-01-16 00:19:16
Re: Casatorie vs. concubinajma gandeam azi de ce "fuge" lumea de casatorie...si o posibila explicatie ar fi mediul in care traim...pretutindeni, in ziare, reviste la tv, nu ne este prezentat un cuplu care traieste in pace si armonie de 30 ani...ne sunt prezentate numai divorturi, scandaluri, recasatoriri si iar divorturi....nimeni nu e interesat de promovarea unui lucru, frumos si calm, care nu ar aduce nici un pic de "rating"....in ziar despre ce citim despre cuplul de pe un varf de munte care au 35 ani de casatorie sau despre bahmhu, prigoana, tiriac si lazariuc etc?....si cred ca fara sa vrem , in timp toate aceste intamplari ne influenteaza fara sa vrem....dc ajungem si noi asa? Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #182 2008-01-16 00:46:21
Re: Casatorie vs. concubinaje mare pacate...dar ai f mare dreptate... happy with him...inlove with him... Offline #183 2008-01-16 19:17:55Re: Casatorie vs. concubinaj
Amin! De fapt nu inteleg diferenta dintre a fi casatorit si a sta cu cineva. Mai departe de faptul ca in prima varianta faci mare tam-tam si chemi toti cunoscutii sa iti dea bani. Si in afara de faptul ca despartirea devine mai incurcata si mai dureroasa atunci cand necesita trecerea pe la tribunal. In rest nu cred ca ar trebui sa fie diferente. Ultima oara a fost editat de bliss (2008-01-16 19:19:30) Offline #184 2008-01-16 23:10:36
Re: Casatorie vs. concubinajEu abia astept sa ma casatoresc, sa ma vad in rochie alba de mireasa... Pentru mine casatoria, si mai intai cererea in casatorie, este o dovada de iubire. Un om care vrea sa se casatoreasca cu tine, vrea sa fie cu tine toata viata. De aceea face acest pas... Parerea mea Offline #185 2008-01-18 13:49:00
institutia casatoriei nu sta in acea verigheta...nu pentru verigheta sau rochia de mireasa te casatoresti.... Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #186 2008-01-18 18:35:10Re: Casatorie vs. concubinajM-ar deranja la fel de tare! Offline #187 2008-01-18 18:36:57
Re: Casatorie vs. concubinajcred ca putem sa ne intrebam si cum se schimba relatia dupa ce te muti cu cel pe care il iubesti? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #188 2008-01-18 21:22:52
Re: Casatorie vs. concubinajeu nu vad casatoria si "hartia" ca un lant pus la piciorul celui iubit, ca o inchisoare. tocmai pentru faptul ca relatia ta nu e definita de acea hartie mie mi se pare o dovada de asumare a responsabilitatii fata de sine, de persoana iubita si de relatie in fata lumii intregi. E, cum sa spun, fapta nu vorba, asumarea declaratiilor si promisiunilor pe care le faci celuilalt prin acea hartie si nu datorita acelei hartii. eu cred ca o persoana care fuge la nesfarsit de casatorie fuge de fapt de responsabilitate, stie ca daca vrea sa plece a doua zi din relatie o poate face fara sa dea socoteala nimanui (lucru la care te supune intr-o oarecare masura divortul). prin "hartie" iti asumi responsabilitatea publica si pentru reusita relatiei, dar si pentru esecul ei. ca sa fac o comparatie mai grosolana, e ca si cum te-ai duce sa lucrezi fara contract de munca, pentru ca in caz ca te-ai plictisit de job sau de munca sa poti sa-ti bagi picioarele a doua zi. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #189 2008-01-18 21:23:16
oare...bun si presupunand ca si-ar da seama ca tu esti dragostea vetii lui si tu la fel...te-ar deraja sa divorteze sau sa se desparta de o tipa pur si simplu cum se desparte orice cuplu din ziua de azi....iti zic eu...casatoria deranjeaza mai tare...doar ca nu recunosti.... Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #190 2008-01-18 21:23:40
depinde dupa cat timp te muti Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|