homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Casatorie vs. concubinaj-9

#153 2007-11-09 17:57:47

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

Re: Casatorie vs. concubinaj

hmmm....poate nu vrei certificat de casatorie...sau mai esti casatorit cu cineva...chiar de ce fara primarie? smile ciudat...

mami de minuni hjarta

#154 2007-11-10 16:55:36

bela
Sr. member
Inregistrat: 2006-11-03

asta ziceam si eu...si faza cu "deja casatorit" e un argument in plusp t a face si cununia civila

Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer...

#155 2007-11-10 17:23:21

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

la noi conteaza casatoria civila d.p.d.v. legal,cea in biserica o faci daca vrei

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#156 2007-11-10 17:33:37

luna_amara
Hero member
De la: craiova
Inregistrat: 2007-08-16

ralucaelena a scris:

la noi conteaza casatoria civila d.p.d.v. legal,cea in biserica o faci daca vrei

unde conteaza?de ce conteaza?

take me as i am or watch me as i go!

#157 2007-11-10 17:40:17

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

pai la biserica e mai mult asa o binecuvantare din partea preotului ca sa nu zici ca nu ai binecuvantarea lui si sa zica lumea ca esti curva ca te culci cu el tongue

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

Publicitate

loading...

#158 2007-11-10 22:59:47

andrada79
Full member
De la: orasul celor 7 coline
Inregistrat: 2007-02-18

mai sunt si oameni care au o nevasta intr-o tara si una in alta tara.Ca sa nu fie pedepsiti de lege pt bigamie, probabil se casatoresc cu una doar civil si cu cealalta doar religios.Sau poate considera ca doar casatoria religioasa conteaza. La urma urmei, cel mai important lucru e sa ai binecuvantare de la Dumnezeu cand iti intemeiezi o familie si sa nu traiesti in pacat.

"Şi chiar dacă mă vei mai iubi
Peste crivăţul iernii ce vine,
Fără braţe, cu ochii pustii
N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure)

#159 2007-11-15 17:41:03

bela
Sr. member

dida a scris:

pai la biserica e mai mult asa o binecuvantare din partea preotului ca sa nu zici ca nu ai binecuvantarea lui si sa zica lumea ca esti curva ca te culci cu el tongue

fara suparare dar asta cu "dcnu esti casatorita cu el esti curva" ede pe vremea bunicii...si nici atunci...nu stiu cum pueu vb oamenii aia de curve si femei usoare cand ei faceau sex si copii de la 15-16 ani

#160 2007-11-16 10:52:54

andrada79
Full member
De la: orasul celor 7 coline
Inregistrat: 2007-02-18

Fara suparare, bela ... smile dar inca mai exista zone in tara asta unde se gandeste asa si sunt inca multe casatorii incheiate doar ca sa fie inchisa gura lumii. Si daca e sa ne luam dupa ce scrie in biblie, chiar asa e.Orice femeie care se culca cu cineva in afara casatoriei este curva.

Ultima oara a fost editat de andrada79 (2007-11-16 10:55:28)

"Şi chiar dacă mă vei mai iubi
Peste crivăţul iernii ce vine,
Fără braţe, cu ochii pustii
N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure)

#161 2007-11-16 10:54:45

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

andrada79 a scris:

fara suparare, bela ... smile dar inca mai exista zone in tara asta unde se gandeste asa si sunt inca multe casatorii incheiate doar ca sa fie inchisa gura lumii.

da? eu n-am auzit...poate la tzara

#162 2007-11-16 10:58:39

Sammy
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-10-24

ralluka a scris:

andrada79 a scris:

fara suparare, bela ... smile dar inca mai exista zone in tara asta unde se gandeste asa si sunt inca multe casatorii incheiate doar ca sa fie inchisa gura lumii.

da? eu n-am auzit...poate la tzara

exact, la tara, in anumite zone mai exista mentalitatea asta. din pacate

"The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo

#163 2007-11-19 22:22:40

bela
Sr. member

andrada79 a scris:

Fara suparare, bela ... smile dar inca mai exista zone in tara asta unde se gandeste asa si sunt inca multe casatorii incheiate doar ca sa fie inchisa gura lumii. Si daca e sa ne luam dupa ce scrie in biblie, chiar asa e.Orice femeie care se culca cu cineva in afara casatoriei este curva.

si oricarui barbat ii e trecuta cu vederea....econsiderat "jmecher"...in biblie de ce nu scrie ca si barbatii tre sa fie virgini?

#164 2007-11-19 22:34:34

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

bela a scris:

in biblie de ce nu scrie ca si barbatii tre sa fie virgini?

eeh uite asta e o intrebare buna!

Just like a tattoo
I'll always have you...

#165 2007-11-19 22:53:49

bela
Sr. member

multumesc big_smile !

#166 2007-11-20 07:43:31

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

casatoria...hartia  care  trebuie  sa  contina  2 semnaturi + martori...cred  k  a ajuns   o necesitate  in zilele  noastre... ne iubim, ne iubim..dar unde locuim???  vrem   sa   stam  impreuna,  dar  numa'  noi  2...un  eventual  copil... unde  stam? cu  kirie?  si  toata  viata  am sa  stau  in casa altuia? Nu. fac  un credit...si  evident  creditul  p care'l  obtinem  doar  pe un salariu..nu ajunge  decat  pt  un amarat  de  logan...eh..si  atunci  ce facem????  mergem  la  primarie..dc  tot ne iubim,  vrem  sa  facem  si  un  copil...ce  inconveniente   ne  opresc ?....acum  depinde...poate  k  exista  matusa  tamara...si  de  craciun  ne face cadou  o  vilutza  pe  la  romana.....acum   depinde   de  situatia   financiara  si  resursele   fiecaruia...dar  in romania   sunt  prea  multi  oameni   saraci  si  se   indatoreaza   p  viatza  la banca sad

#167 2007-11-20 07:53:27

capcaun
Platinum member

din alt pct  de vedere....nunta  a  ajuns  sursa  de  venit....invit  50  oameni  la  o  carciuma....sau  eventual  un  cort  saracacios  pus  in  mijlocul  ograzii....arunc   2  carnati  afumati   si  o  bucata de  paine...si gata nunta....omul  vrea  nu  vrea....mai  din  obligatie...mai  din  respect  pt  miri  sau  parinti....pun  si   ceva  in plus  fatza  de  meniul  mizer   ce  le'a  fost  servit... am  participat  la  o  astfel  de nunta....nu  mai  mentionez  cu ce  draci  am  plecat  acasa...k  am pierdut  o  noapte  inutil, n'au  fost  traditii....n'a  fost  mancarea  buna...muzik  era  de'ti statea  creierul  in loc.. s.a.m.d .... nu  k  ar  strange  sume  enorme  de  bani,  dar  nici  insesizabili  nu  sunt  banii   stransi  intr'o  sg  noapte

#168 2007-11-20 18:22:44

bela
Sr. member

wow...ce urat suna...sa transformi nunta intr-o "afacere"...ma rog aspectul financiar este unul f important...si presupun ca la faza cu locuinta te referi la bucuresti, nu?...pai nu te obliga nimeni sa stai fix in bucuresti dc nu ai bani...nu vreau sa fiu rautacioasa dar te poti muta intr-un oras mai accesibil....sau dc tii mortis sa stai in bucuresti...ei bine poti sta si "pe langa" ...la bragadiru de ex"...unde preturile sunt la cel mult jumatate fata de bucuresti, exista o multime de mijloace de transport inclusiv RATB-ul care ajunge acolo, sau chiar iti poti lua masina (pt ca locuind acolo in loc de bucuresti iti mai raman bani) si faci naveta....oricum ajungi in bucuresti mai repede decat dintr-un cartier in altul din bucurest...parerea mea...dar asta e o alta discutie....
decat o nunta ca cea descrisa de tine...mai bine lipsa...."concubini forever" smile

#169 2007-11-20 18:51:29

capcaun
Platinum member

deci sa'ti explic.,...stau  in  kitila...si  o  distanta   p  care  o  fac  in  mod  normal  in  10  min...ajung  sa  o fac  si  in 30min...sa nu mai  zic  costul  transportului....ratb'ul  circula  din ora in ora...deci,  sa  nu  intram  in  amanunte,  k  nu  vb  despre  cum  e  sa  stai   intr'un cartier  periferic (si la  faza  cu  "iti  mai  raman  bani" .. gresit...te'as  contrazice  mai  la tot  ce'ai  spus, dar  nu asta era  subiectul)...eu  am  incercat  sa  arat  si  o  alta  fatzada  a  casatoriei...k  o  faci  mai  mult  impins  de nevoie wink....indiferent  care  ar  fi  solutiile  de  a  evita  sa  faci  vizita  la  primarie

#170 2007-11-20 18:57:36

bela
Sr. member

nu cred...ma rog...nu sunt in postura in care sa o fac de nevoie....cred totusi ca acest pas ar trebui sa fie unul dintre cele mai frumoase evenimente din viata...parerea mea

#171 2007-11-29 12:39:22

bela
Sr. member

ivy a scris:

bela a scris:

in biblie de ce nu scrie ca si barbatii tre sa fie virgini?

eeh uite asta e o intrebare buna!

intrebare buna pe care din pacete nu si-o pun decat barbati....la ei e f important sa fie primii....de ce? nu stiu....poate din egoism....cred ca mai degraba ca barbat as prefera sa fiu ultimul....pt ca nu cred ca o femeie asteapta de la un barbat ca ea sa fie prima...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.