|
Nu esti logat.
Casatorie vs. concubinaj-9#153 2007-11-09 17:57:47
Re: Casatorie vs. concubinajhmmm....poate nu vrei certificat de casatorie...sau mai esti casatorit cu cineva...chiar de ce fara primarie? ciudat... mami de minuni Offline #154 2007-11-10 16:55:36
Re: Casatorie vs. concubinajasta ziceam si eu...si faza cu "deja casatorit" e un argument in plusp t a face si cununia civila Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #155 2007-11-10 17:23:21
Re: Casatorie vs. concubinajla noi conteaza casatoria civila d.p.d.v. legal,cea in biserica o faci daca vrei VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #156 2007-11-10 17:33:37
Re: Casatorie vs. concubinaj
unde conteaza?de ce conteaza? take me as i am or watch me as i go! Offline #157 2007-11-10 17:40:17
Re: Casatorie vs. concubinajpai la biserica e mai mult asa o binecuvantare din partea preotului ca sa nu zici ca nu ai binecuvantarea lui si sa zica lumea ca esti curva ca te culci cu el it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline Publicitateloading...
#158 2007-11-10 22:59:47
Re: Casatorie vs. concubinajmai sunt si oameni care au o nevasta intr-o tara si una in alta tara.Ca sa nu fie pedepsiti de lege pt bigamie, probabil se casatoresc cu una doar civil si cu cealalta doar religios.Sau poate considera ca doar casatoria religioasa conteaza. La urma urmei, cel mai important lucru e sa ai binecuvantare de la Dumnezeu cand iti intemeiezi o familie si sa nu traiesti in pacat. "Şi chiar dacă mă vei mai iubi Peste crivăţul iernii ce vine, Fără braţe, cu ochii pustii N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure) Offline #159 2007-11-15 17:41:03
fara suparare dar asta cu "dcnu esti casatorita cu el esti curva" ede pe vremea bunicii...si nici atunci...nu stiu cum pueu vb oamenii aia de curve si femei usoare cand ei faceau sex si copii de la 15-16 ani Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #160 2007-11-16 10:52:54
Re: Casatorie vs. concubinajFara suparare, bela ... dar inca mai exista zone in tara asta unde se gandeste asa si sunt inca multe casatorii incheiate doar ca sa fie inchisa gura lumii. Si daca e sa ne luam dupa ce scrie in biblie, chiar asa e.Orice femeie care se culca cu cineva in afara casatoriei este curva. Ultima oara a fost editat de andrada79 (2007-11-16 10:55:28) "Şi chiar dacă mă vei mai iubi Peste crivăţul iernii ce vine, Fără braţe, cu ochii pustii N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure) Offline #161 2007-11-16 10:54:45
da? eu n-am auzit...poate la tzara Offline #162 2007-11-16 10:58:39
exact, la tara, in anumite zone mai exista mentalitatea asta. din pacate "The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo Offline #163 2007-11-19 22:22:40
si oricarui barbat ii e trecuta cu vederea....econsiderat "jmecher"...in biblie de ce nu scrie ca si barbatii tre sa fie virgini? Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #164 2007-11-19 22:34:34
eeh uite asta e o intrebare buna! Just like a tattoo I'll always have you... Offline #165 2007-11-19 22:53:49
Re: Casatorie vs. concubinajmultumesc ! Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #166 2007-11-20 07:43:31
Re: Casatorie vs. concubinajcasatoria...hartia care trebuie sa contina 2 semnaturi + martori...cred k a ajuns o necesitate in zilele noastre... ne iubim, ne iubim..dar unde locuim??? vrem sa stam impreuna, dar numa' noi 2...un eventual copil... unde stam? cu kirie? si toata viata am sa stau in casa altuia? Nu. fac un credit...si evident creditul p care'l obtinem doar pe un salariu..nu ajunge decat pt un amarat de logan...eh..si atunci ce facem???? mergem la primarie..dc tot ne iubim, vrem sa facem si un copil...ce inconveniente ne opresc ?....acum depinde...poate k exista matusa tamara...si de craciun ne face cadou o vilutza pe la romana.....acum depinde de situatia financiara si resursele fiecaruia...dar in romania sunt prea multi oameni saraci si se indatoreaza p viatza la banca Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #167 2007-11-20 07:53:27
Re: Casatorie vs. concubinajdin alt pct de vedere....nunta a ajuns sursa de venit....invit 50 oameni la o carciuma....sau eventual un cort saracacios pus in mijlocul ograzii....arunc 2 carnati afumati si o bucata de paine...si gata nunta....omul vrea nu vrea....mai din obligatie...mai din respect pt miri sau parinti....pun si ceva in plus fatza de meniul mizer ce le'a fost servit... am participat la o astfel de nunta....nu mai mentionez cu ce draci am plecat acasa...k am pierdut o noapte inutil, n'au fost traditii....n'a fost mancarea buna...muzik era de'ti statea creierul in loc.. s.a.m.d .... nu k ar strange sume enorme de bani, dar nici insesizabili nu sunt banii stransi intr'o sg noapte Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #168 2007-11-20 18:22:44
Re: Casatorie vs. concubinajwow...ce urat suna...sa transformi nunta intr-o "afacere"...ma rog aspectul financiar este unul f important...si presupun ca la faza cu locuinta te referi la bucuresti, nu?...pai nu te obliga nimeni sa stai fix in bucuresti dc nu ai bani...nu vreau sa fiu rautacioasa dar te poti muta intr-un oras mai accesibil....sau dc tii mortis sa stai in bucuresti...ei bine poti sta si "pe langa" ...la bragadiru de ex"...unde preturile sunt la cel mult jumatate fata de bucuresti, exista o multime de mijloace de transport inclusiv RATB-ul care ajunge acolo, sau chiar iti poti lua masina (pt ca locuind acolo in loc de bucuresti iti mai raman bani) si faci naveta....oricum ajungi in bucuresti mai repede decat dintr-un cartier in altul din bucurest...parerea mea...dar asta e o alta discutie.... Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #169 2007-11-20 18:51:29
Re: Casatorie vs. concubinajdeci sa'ti explic.,...stau in kitila...si o distanta p care o fac in mod normal in 10 min...ajung sa o fac si in 30min...sa nu mai zic costul transportului....ratb'ul circula din ora in ora...deci, sa nu intram in amanunte, k nu vb despre cum e sa stai intr'un cartier periferic (si la faza cu "iti mai raman bani" .. gresit...te'as contrazice mai la tot ce'ai spus, dar nu asta era subiectul)...eu am incercat sa arat si o alta fatzada a casatoriei...k o faci mai mult impins de nevoie ....indiferent care ar fi solutiile de a evita sa faci vizita la primarie Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #170 2007-11-20 18:57:36
Re: Casatorie vs. concubinajnu cred...ma rog...nu sunt in postura in care sa o fac de nevoie....cred totusi ca acest pas ar trebui sa fie unul dintre cele mai frumoase evenimente din viata...parerea mea Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #171 2007-11-29 12:39:22
intrebare buna pe care din pacete nu si-o pun decat barbati....la ei e f important sa fie primii....de ce? nu stiu....poate din egoism....cred ca mai degraba ca barbat as prefera sa fiu ultimul....pt ca nu cred ca o femeie asteapta de la un barbat ca ea sa fie prima... Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|