Casatorie vs. concubinaj-17
- kathrynn
- Hero member
- Inregistrat: 2009-08-24
Re: Casatorie vs. concubinaj
Deci pana la urma uniunea consensuala e acelasi lucru cu concubinajul? Eu initial am inteles pe dos, din postul tau in care ne cereai ajutorul, de aceea am si fost derutata de chestiile pe care ti le-am scris in mail, credeam ca ne-ai incadrat la "cupluri in care fiecare sta la casa lui" si unele intrebari nu puscau cu asta. Acuma m-am luminat.
Pill, referitor la intrebarea ta, nu stiu cum e in cazul lui Wild-wind dar stiu ca sunt persoane carora le e teama de responsabilitatile care vin odata cu casatoria si se gandesc ca daca nu au actul ala, e mai usor sa plece. Desi, dupa mine, suferinta e aceesi, cu sau fara hartie.
Ce nu inteleg eu, Wild, de ce sa te desparti de el pt ca nu vrea sa se casatoreasca? Daca esti fericita cu el si asa, de ce?
Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen
- wild_wind
- Platinum member
- De la: tara nimanui
- Inregistrat: 2008-08-14
wild si pill...hm...ne intelegen bine acum,insa diferenta de mentalitate se vede clar.. noi ca popor suntem calzi,vulcanici,iubitori,nervosi,romantici...sange latin ei sunt mai reci,mai molcomi(ca ardelenii,asa),pragmatici,fixati pe job si exclusiv viata personala a lor. plec,pentru ca am un copil(bine..nu mai e copil) care e departe de mine si pentru ca nu pot avea o viata proprie aici,legal nu pot nimic daca nu sunt casatorita. el nu vrea,ptr ca...nu vrea,i-a fost deajuns odata,nu vrea sa se complice,iar cu mine ca straina,aici se complica(asta o stiu sigur,ptr ca nu e asa usor)...iar eu i-am acceptat decizia,cum si el mi-a acceptat decizia de a pleca intr-un final. avem mult mai multe decat alte cupluri de aici...insa...nu imi voi forta norocul. este timpul sa,,imi intind aripile si sa zbor,ptr ca am avut ce invata de aici si de la el,,...
VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!
- uffff
- Insomniac member
- De la: mii de km departare
- Inregistrat: 2008-02-29
wild_wind a scris:ei sunt mai reci,mai molcomi(ca ardelenii,asa),pragmatici,fixati pe job si exclusiv viata personala a lor.
de acord....viata personala insemna viata lor proprie si personala....neincluzand familia...pun accent pe familie mult prea putin .... totul se rezuma la bunul lor plac si atata imi pare rau sa aud asta wild, dar tu stii ce e mai bine pentru tine si pubertos ... noi suntem alaturi de tine
- Monica999
- Hero member
- Inregistrat: 2009-03-11
- Site
Wow wild, eu nu as putea. Cred ca in momentul in care mi-ar fi spus ca el nu se gandeste la casatorie ca nu vrea sa se complice l-as baga in aia ma-sii si as pleca (asta ca tot suntem popor cu sange latin ) Oricum, tu esti in alta situatie, ca nah, ai copilul langa care vrei sa fii.
Eu ma tot gandesc ca momentan sunt indragostita pana peste urechi, si ca vream amandoi sa ne casatorim la un moment dat , da cand ma gandesc ca o sa fiu tot timpul departe de ai mei, si ca o sa fiu primita toata viata ca o imigranta parca mi se strange putin stomacul. Tu ce parere ai? Iti cer tie parerea ca ai ceva mai multa experienta decat multe persoane de pe aici. Merita sa lasi tara in urma pentru iubire?
- wild_wind
- Platinum member
uffff-ulica pupe mami de fata
- Monica999
- Hero member
- Site
Nu stiu, dar aici parca nu cunosc decat familia. Mi s-a acrit de cat am vazut familia lui. Serios, al meu se intalneste mai mult cu familionul decat cu prietenii.
- uffff
- Insomniac member
am avut ocazia sa cunosc un cuplu de nemti care traiesc impreuna de ceva ani ....am zis ca in veci nu o sa accept asa ceva...chiar si dupa cativa ani calculeaza fiecare ce a cumparat si ce a mancat si fiecare isi plateste mancarea si jumatatea de chirie ..... si am vb cu mai multi si toti mi-au spus la fel despre nemti..... te calculeaza la fiecare banut ....
- wild_wind
- Platinum member
hmmm,pill...la asta nu iti pot da un sfat depinde de tara,de partener,de familia lui,de mentalitatile de acolo nu stiu cat se merita..dar...intotdeauna vei fi singura printre straini. de bagat,l-am bagat si eu odata,insa dupa un an,am incercat din nou..nu zic ca nu merge,insa...eu trebuie sa ma gandesc la viitorul meu..ca de trait pot trai cu el la infinit,dar cu mine,pe post de(ce?)..ce o sa se intample la un moment dat? cand nu ai siguranta...nu trebuie sa ti-o faci tu unde simti si poti??
- wild_wind
- Platinum member
uffff a scris:am avut ocazia sa cunosc un cuplu de nemti care traiesc impreuna de ceva ani ....am zis ca in veci nu o sa accept asa ceva...chiar si dupa cativa ani calculeaza fiecare ce a cumparat si ce a mancat si fiecare isi plateste mancarea si jumatatea de chirie ..... si am vb cu mai multi si toti mi-au spus la fel despre nemti..... te calculeaza la fiecare banut ....
e..in privinta asta pot spune ca sunt printesa ...
- uffff
- Insomniac member
wild_wind a scris:uffff a scris:am avut ocazia sa cunosc un cuplu de nemti care traiesc impreuna de ceva ani ....am zis ca in veci nu o sa accept asa ceva...chiar si dupa cativa ani calculeaza fiecare ce a cumparat si ce a mancat si fiecare isi plateste mancarea si jumatatea de chirie ..... si am vb cu mai multi si toti mi-au spus la fel despre nemti..... te calculeaza la fiecare banut ....
e..in privinta asta pot spune ca sunt printesa ...
deci tot are ceva latin in el ... dar pacat ca se rezuma doar la atata
- _Summer_
- Platinum member
- Inregistrat: 2010-01-27
wild_wind a scris:wild si pill...hm...ne intelegen bine acum,insa diferenta de mentalitate se vede clar.. noi ca popor suntem calzi,vulcanici,iubitori,nervosi,romantici...sange latin ei sunt mai reci,mai molcomi(ca ardelenii,asa),pragmatici,fixati pe job si exclusiv viata personala a lor. plec,pentru ca am un copil(bine..nu mai e copil) care e departe de mine si pentru ca nu pot avea o viata proprie aici,legal nu pot nimic daca nu sunt casatorita. el nu vrea,ptr ca...nu vrea,i-a fost deajuns odata,nu vrea sa se complice,iar cu mine ca straina,aici se complica(asta o stiu sigur,ptr ca nu e asa usor)...iar eu i-am acceptat decizia,cum si el mi-a acceptat decizia de a pleca intr-un final. avem mult mai multe decat alte cupluri de aici...insa...nu imi voi forta norocul. este timpul sa,,imi intind aripile si sa zbor,ptr ca am avut ce invata de aici si de la el,,...
- wild_wind
- Platinum member
uffff,sa zicem ca asa a fost sa fie am intrat prea tarziu in viata lui,cand nu ii mai arde de gagicareli ca la tinerete..si totusi,am nimerit bine acum,e mult mai linistit si calm,ptr ca in tinerete a fost un,,nebun,, care nu prea ii pasa de familie(adica asigura totul f bine,insa la capitolul timp liber petrecut cu familia-aproape zero).
- OmniaVincitAmor
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-03-22
Nu ridica spranceana, Summer, si eu am observat asta la ardeleni. Da, in relatii, nu altundeva.
- wild_wind
- Platinum member
hai mai summer,ca nu m-am referit la un mod rau...ci doar la,,molcomeala,,atat.
- Monica999
- Hero member
- Site
Momentan ma gandesc ca nu voi fi niciodata singura printre straini cat il am pe el. Sper sa dureze asta. Ma mai apuca dorul de casa, inainte cand nu era nimci serios cu el nu m aapuca dorul ca stiam ca o sa ma intorc, dar acum cand cred ca nu e mai greu.
Wild, cu el ai vorbit despre asta? Despre lipsa de siguranta in lipsa casatoriei? Adica ar trebui sa inteleaga ca tu totusi esti singura intr-o tara straina in care ai drepturi limitata ca "concubina"
- wild_wind
- Platinum member
pill...esti naiva...dar ai o scuza-iubesti normal ca am vorbit cu el,vorbim multe,despre tot...am sprijin material si atat. aici denumirea de ,,concubin,, este cat se poate de legala,daca declari asta. ai aceleasi drepturi ca si sotie(aproximativ)..dupa un nr de ani(cinci ,parca).
- SoareleMeu
- Hero member
- Inregistrat: 2007-11-16
Eu nu m-am simtit niciodata singura printre straini ... chiar toata lumea imi e draga.
- wild_wind
- Platinum member
ca sa nu risc iar o disputa si aici...cand m-am referit la ..molcomi(ca ardelenii) nu m-am referit decat la faptul ca nu se grabesc sa faca ceva,ci stau si cugeta. daca ati inteles altceva din context...imi cer scuze,nu vreau sa isc polemici pe ceva ce nu a fost afirmat de mine.
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|