homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Casatorie vs. concubinaj-19

#343 2010-04-28 22:46:17

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Re: Casatorie vs. concubinaj

Pill, spune-mi un singur motiv valabil pt care ai vrea sa te intorci. Dar nu ala cu "familia" big_smile

Ultima oara a fost editat de kathrynn (2010-04-29 19:05:04)

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#344 2010-04-28 22:46:59

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

mai vrei si surprize romantice? cam rar in partile alea(astea).
poate ca e mai bine ca esti tu mai,,rece,, asa nu o sa te izbeasca prea tare felul lor de a fi..

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#345 2010-04-28 22:55:45

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Kathrynn, un motiv foarte bun este faptul ca daca raman (si momentan cred ca o sa raman) toata viata o sa fiu privita ca o straina. Sau hai, nu toata viata, dar cei mai frumosi ani.

Plus, pentru mine familia este un motiv care imi da o strangere de inima pentru simplul motiv ca eu am o familie foarte mica, parintii sunt ambii destul de batrani, sunt singura la parinti si facuta cu chinuri, deci cand ma gandesc la asta ma vad ca fiind foarte egoista. Ma gandesc totusi ca atunci cand unul din parinti o sa ramana singur o sa poata veni aici smile Sau poate cand nu o sa mai aiba rude (adica atunci cand o sa moara bunicii) o sa vina aici.

wild, stiu ca vreau cam multe si cu surprizele romantice, incerc sa il invat asa putin, dra nu se prinde nimic de el rotfl Eh, macar sa se dovedeasca a fi asta singurul minus al lui.

Ultima oara a fost editat de PillBlast (2010-04-28 22:56:30)

#346 2010-04-28 23:06:37

kathrynn
Hero member

Eu cred ca daca o sa iti gasesti un job "intre ei" si o sa socializezi cu ei, incet-incet te vor accepta. 
in plus foarte probabil ca o sa castigi mai mult decat aici (facand aceeasi meserie) si o sa poti sa-ti ajuti parintii la batranete si material cu medicamente si ce mai au nevoie  dar si prin venirea ta acasa cand si cand sa-i vezi.

Mie, un motiv foarte bun mi s-ar fi parut daca ziceai de ex. ca nu mai suporti frigul lol
(eu fiind foarte friguroasa; un vis de-al meu e sa ajung sa locuiesc la un moment dat undeva unde nu sunt niciodata sub 0 grade si asta oricum noaptea).

Ultima oara a fost editat de kathrynn (2010-04-28 23:13:56)

#347 2010-04-28 23:09:26

anka9mai
Hero member
De la: Iasi
Inregistrat: 2008-03-28

PillBlast a scris:

Al meu e cald si iubitor, dar nu are nimic romantic in el rotfl Ma gandeam ca mai ales cand stam imprepuna o sa imi faca si el surprize romantice, dar nimic. CRed ca atunci cand o sa ma ceara in casatorie o sa imi dea un sms rotfl

nici al meu sot nu are nimic romantic in eo...pe mine chiar m`a cerut in casatorie prin sms  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl  asa ca Pill totul e posibil la barbati  chicot

pc  pc

Publicitate

loading...

#348 2010-04-28 23:11:56

Monica999
Hero member
Site

Kathryn, eu ti-am zis de ce nu as vrea. De ramas raman pentru ca momentan consider ca nu as putea simti pentru nimeni ce simt pentru el. Dar iti spun sincer ca mi-as dori ca el sa fie roman si dupa ce terminam studiile sa ne intoarcem in tara.

Ps poti te rog sa stergi ce natie e prietenul?

#349 2010-04-28 23:13:26

kathrynn
Hero member

anka9mai a scris:

PillBlast a scris:

Al meu e cald si iubitor, dar nu are nimic romantic in el rotfl Ma gandeam ca mai ales cand stam imprepuna o sa imi faca si el surprize romantice, dar nimic. CRed ca atunci cand o sa ma ceara in casatorie o sa imi dea un sms rotfl

nici al meu sot nu are nimic romantic in eo...pe mine chiar m`a cerut in casatorie prin sms  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl  asa ca Pill totul e posibil la barbati  chicot

vai, ce tare rotfl

acum cativa ani, de Valentine's Day ne-am certat si i-am zis ca e romanic "ca piciorul de la masa". Pt ca nu se gandise sa vina si el cu o floare  chicot

PS. Am sters. la noi situatia e fix pe dos. intr-un fel am ramas (adica nu am cautat sa plec) ca el era aici. daca nu l-as fi cunoscut pe el, de mult bantuiam prin ceva strainataturi.

Ultima oara a fost editat de kathrynn (2010-04-28 23:17:07)

#350 2010-04-28 23:16:53

Monica999
Hero member
Site

Vai, pai atata ii trebuie. Macar cred ca l-am pregatit destul de bine incat sa nu faca apsul asta prin sms lol Nu stiu ce ua baietii de sunt asa paraleli cu romantismul

#351 2010-04-28 23:16:58

anka9mai
Hero member
De la: Iasi
Inregistrat: 2008-03-28

kathrynn a scris:

anka9mai a scris:

PillBlast a scris:

vai, ce tare rotfl

acum cativa ani, de Valentine's Day ne-am certat si i-am zis ca e romanic "ca piciorul de la masa". Pt ca nu se gandise sa vina si el cu o floare  chicot

al meu a fost romantic si foarte atent cu mine cam 1 an...apoi si`a luat in serios rolul de sot(copil)

pc  pc

#352 2010-04-28 23:34:45

Monica999
Hero member
Site

Macar al meu a fost consistent de la inceput lol

#353 2010-04-29 19:24:12

kathrynn
Hero member

Revenin putin la topic, am eu o oarecare dilema.
Presupunand ca reusim ca convietuim bine timp de cateva luni bune si ca dupa lunilea asta o sa ajung eu la concluzia: "Da, mai, pot si vreau sa raman cu el". (Inca am dubiile mele  big_smile  in functie de cum ma trezesc sau culc).
Si prepupunand ca ma gandesc in sinea mea ca da, m-as casatori cu el.
Cum il fac eu pe el sa inteleaga asta fara sa para deloc ca-l cer eu in casatorie? Ca nu vreau sa fac asta, mi-a ajuns cat am insistat cu mutatul impreuna. Decat sa-l cer eu, mai bine raman nemaritata forever and ever.

#354 2010-04-29 21:57:25

Monica999
Hero member
Site

Eu i-am spus ca are unda verde sa ma ceara lol

#355 2010-04-30 12:25:37

wild_wind
Platinum member

e ciudata situatia...
la mine a fost de la inceput clar-nu se mai insoara...
dupa vreo doi ani,insa am deschis eu discutia din nou si am intrebat pur si simplu..ce mai urmeaza...pentru ca nu am timp de pierdut cu anii,dupa curul unui barbat care nu stie ce vrea sau nu vrea....simplu!

#356 2010-04-30 12:35:36

suzanaj
Sr. member
Inregistrat: 2010-04-22

pfoa .. ce discutie ce loveste la fix.. eu stau de 7 ani cu el si tot astept sa ma ceara. in curand o sa ma plictisesc . da il iubesc dar cred ca trebuie si nebunia momentului cand te casatoresti. acuma daca -ar cere er fi asa .. hai mai nu e cazul sa facem nunta si noi .. ba da .. o fi vremea.da eu pe deoparte zic ca  nu mai am rabdare ,, ca ma trezesc cu sutu in fund dupa ce imi mai trec inca n- ani si pe alta parte .. am stat atata cu el .. ce fac .. m-a pus pe ganduri un tip batoc ce  zis ceva de genul :cat 7 ani ? hai lasa oamenii daca se iubesc se casa udpa 1 an , 2 voi de ce ati stat atata, si acum mai e iubire .. eu nu cred ..  si m-a cam intors grairea lui ametita de bautura dar.. posibil reala.

Exista doua moduri de a-ti trai viata:ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.(albert einstein)

#357 2010-04-30 12:39:15

wild_wind
Platinum member

hmmm,cam mult ai asteptat sa ,,te ceara,,...eu sincer,dupa 4 ani..o sa imi iau jucariile si o sa plec,am stat destul..chiar daca il iubesc,e frumos intre noi..bla,bla....timpul trece ..ptr mine.

#358 2010-04-30 12:42:59

suzanaj
Sr. member

cam asa incep sa gandesc si eu dar mi-ar fi ff greu far el.pt ca alt motiv nu am sa ma despart de el. e atent, iubitor.dar incep sa ma gandesc ca nu ma vede ca pe aleasa lui .. desi zice ca sunt. tot o da ca avem vreme ca suntem tineri ..tineretea mea cam se duce .. ca vreau si un copil pana in 30 ani.

Exista doua moduri de a-ti trai viata:ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.(albert einstein)

#359 2010-04-30 12:45:19

wild_wind
Platinum member

pai eu cred ca el deja se complace in asa ceva...nu e legat de tine,nu aveti ce averi sa impartiti...deci...

#360 2010-04-30 12:54:43

suzanaj
Sr. member

pai va cam trebuii sa iau o decizie sau mai degraba el sa o ia
. ms de parere.cam ai dreptate big_smile

#361 2010-04-30 15:13:35

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

dar c?ți ani ai, suzana? că și noi ne-am căsătorit după 6 ani, deși timpul trecea și pt mine, că sunt mai mare ca el cu 2 ani. doar că a trebuit să fim siguri că facem alegerea corectă, am?ndoi, pt că știam ?n ce ne băgăm și că nu e o treabă așa ușoară ca o relație de prietenie care se poate sf?rși oric?nd, fără consecințe sau averi de ?mpărțit.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.