homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Casatorie vs. concubinaj-27

#495 2010-06-09 19:02:18

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Re: Casatorie vs. concubinaj

Evident ca o simti, toata lumea o simte lol Eu vroiam sa accentuez ideea ca nu conteaza numa durata statului in concubinaj.

#496 2010-06-09 20:47:06

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

concubinaj!
principalul motiv: se pot face lucruri mult mai interesante si constructive cu banii!

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#497 2010-06-09 21:52:05

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

dea_di crede-mă că dacă te duce capul, faci ?n așa fel ?nc?t să nu ai dec?t de c?știgat dintr-o nuntă smile dar na... fiecare cu concepțiile lui chicot

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#498 2010-06-10 00:04:53

dea_di
Platinum member

te rog, spune-mi ca nu te referi la a-mi scoate banii de la invitati, pentru ca sincer mi se pare de foarte mare prost gust....
daca ai alte idei, sunt curioasa, capul meu m-a dus doar la ideea pe care am expus-o pe primul rand tongue

#499 2010-06-10 00:50:39

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

nu vad care e faza...? si unde e greseala?? ti se pare de prost gust cand mergi la o nunta si dai bani? big_smile tongue
sau daca vine lumea la tine la nunta cu bani, ai de gand sa spui: "luati-va banii de aici si plecati k nu de-aia am facut nunta" ??  rotfl2
si crede-ma ca daca faci ceva restrans, nu iesi in pierdere mai mult decat daca ti-ai face ziua undeva smile so.. daca vrei sa faci pasul asta, o poti face foarte frumos in familie, doar cu parintii vostri, eventual frati, surori sau prieteni foarte apropiati tongue deci nu-mi spune tu mie ca ai vrea sa te casatoresti dar cheltuiesti prea mult k asta nu ti-o cred... sau ca daca ai face nunta mare nu te-ai gandi ca strangi bani apoi lol ma poti minti pe mine sau pe cele care sunt aici dar pe tine nu te poti minti wink

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

Publicitate

loading...

#500 2010-06-10 01:07:48

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Mai sincer si mi se par aiurea nuntile al carui scop e sa se scoata profit. dar ana la urma inteleg. Cine se poate astepta de la 2 tineri sa iti permita sa aiba 100 de invitati?

#501 2010-06-10 01:11:52

dea_di
Platinum member

da, sincer la cele cateva nunti la care am fost pana acum nu m-am dus cu bani, ci cu un mic cadou smile
daca ar fi sa ma casatoresc vreodata, as face-o intr-un cadru restrans, dar nu din motive financiare, ci pentru ca oamenii la care tin cu adevarat sunt destul de putini....si as vorbi cu fiecare in parte, le-as spune ca mi-ar placea mai degraba sa am o amintire de la ei decat niste bani care oricum se duc intr-un fel sau altul.....bineinteles, asta in cazul in care mi-as dori cu adevarat sa ma casatoresc si nu as privi toata situatia ca pe o afacere, caz in care bineinteles ca mi-ar conveni sa-mi umplu buzunarele....stiu ca ultima varianta se practica pe scara larga.....chiar, buna idee pe criza asta, hai sa ne casatorim cu totii ca ies bani frumosi! super idee! dar oricum, nu cu asta m-ai dat pe spate, ci cu ultima fraza, atat de plina de psihologie...! rotfl

#502 2010-06-10 01:25:02

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Trecand peste faptul ca ma ingrozeste modul in care nuntile au inceput sa fie vazute tot mai mult ca niste afaceri (cat ai bagat vs. cat ti-a ramas dupa, notarea amanuntita cine cat a dat ca sa sa stii si tu cat sa dai, sa nu cumva sa-i dai mai mult, ca iesi in paguba etc.) vreau sa spun ca daca m-as fi maritat si abia APOI as fi venit sa locuiesc cu prietenul meu, cred ca as fi fugit mancand pamantul in mai putin de o luna.  disperat 

Si cred ca in cazul lui Almi, a fost mult mai usor pt el sa se adapteze in locuinta ei si a parintilor. Cel putin, asta e parerea mea, un barbat are mai putine pretentii si cerinte, are nevoie de mai putin spatiu, etc. Asta o spun din experienta mea recenta, de femeie mutata in apartamentului unui burlac. E mult mai greu asa, trust me. E foarte greu sa-l convingi ca lucrurile trebuie sa aiba fiecare un loc, nu aruncate toate unele peste altele in toata casa, ca amandoi trebuie sa participe la curatenie si la treburile casei, ca vasele se spala cand termini de mancat, nu cand nu mai ai altele curate, sa te lase sa-i organizezi un pic spatiul vital (pentru ca pe el nu-l intereseaza) etc.

Ori, sa te mariti si sa constati ca el nu face nimic din toate astea, cred ca e cam horror. Automat cand stai cu parintii, o multime de probleme dispar. (E drept si ca apar altele, care nu ar exista daca cei doi ar locui doar ei singuri, dar asta e alta discutie.)

Almi, eu sunt curioasa: cum si cat de repede s-a adaptat sotul tau sa locuiasca impreuna cu ai tai? Sa respecte regulile din casa lor, sa-i gaseasca "locul" in casa aia, etc. Ca, practic, el e cel care a venit pe teritoriul inamicului si a trebuit sa se supuna. A acceptat totul fara impotrivire?

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#503 2010-06-10 01:34:59

Monica999
Hero member
Site

Almi, pai nici nu am observat ca voi stati cu parintii. Wow, ma bucur ca s-a adaptat asa de bine, dar sa vezi ca atunci cand va mutati la casa voastra o sa intervina alte probleme

#504 2010-06-10 10:43:06

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

dea_di a scris:

chiar, buna idee pe criza asta, hai sa ne casatorim cu totii ca ies bani frumosi! super idee!

ca nuntasii n-or fi si ei in criza si au de unde da dar bogat roll. posibil unii nici sa nu vina, deci eu zic ca slabe sanse de castig cu nunta in vreme de criza. or fi si unii care fac nunta pt bani, dar hai sa nu generalizam.

kathrynn, nu toti barbatii sunt asa. eu zic ca il poti ghici ce tip e inca din faza in care nu locuiesti cu el, deci stii la ce sa te astepti dupa ce te muti cu el, nu e chiar asa mare socul.

PillBlast a scris:

dar sa vezi ca atunci cand va mutati la casa voastra o sa intervina alte probleme

prea privesti totul cu negativism. parerea mea e ca mai degraba apar pb cat stau cu parintii, decat singuri.

#505 2010-06-10 11:15:44

Monica999
Hero member
Site

He, he cand stai cu parintii in general mama gateste, mama spala vase, poate mama spala si haine, mama va mai spune sa faceti curat, cand stai numai cu el trebuie sa faci tu toate astea.

Crede-ma oricat de banale par chestiilea astea nu sunt, mai ales daca nu esti genul bubulina gospodina care sa vrea sa le faca pe toate in casa. Eu nu vreau sa le fac pe toate, si a durat ceva timp pana sa ajungem la armonie in domeniul asta lol

Anca, chiar sunt curioasa daca esti casatorita, sau in concubinaj, sau ce?

#506 2010-06-10 11:27:16

anca90
Platinum member

depinde ft mult de barbat. sunt si exemplare care se ofera sa ajute, dornice sa imparta treburile in mod egal.

Ultima oara a fost editat de anca90 (2010-06-10 13:40:23)

#507 2010-06-10 12:24:45

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

PillBlast a scris:

He, he cand stai cu parintii in general mama gateste, mama spala vase, poate mama spala si haine, mama va mai spune sa faceti curat, cand stai numai cu el trebuie sa faci tu toate astea.

Crede-ma oricat de banale par chestiilea astea nu sunt, mai ales daca nu esti genul bubulina gospodina care sa vrea sa le faca pe toate in casa. Eu nu vreau sa le fac pe toate, si a durat ceva timp pana sa ajungem la armonie in domeniul asta lol

Anca, chiar sunt curioasa daca esti casatorita, sau in concubinaj, sau ce?

adica tu si el.ca si e sta in casa respectiva

iar legat de mama gateste si spala si.. inseamna ca e pensionara nu? forgetit

#508 2010-06-10 12:38:47

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

kathryn ai dreptate ca atunci cand se muta el la tine e mult mai usor pt ca il inveti tu cum vrei, eu una nu m-as muta la el sub nici o forma, imi convine mult mai mult sa respecte regulile mele in casa mea, unde mai pui ca eu una nu suport puturosii sau sa fac ordine dupa ei ca dupa copii mici, daca vreau copil mi-l fac nu il iau gata facut pe post de iubit

pillblast daca pune mana oricine altcineva pe hainele mele i-o tai wink sunt foarte exigenta cu lucruruile mele si nu las pe nimeni sa se ocupe de ele, daca e sa se strice apoi sa le stric eu nu altu`, In ceea ce priveste mancarea si ordinea e treaba unui cuplu nu a lui mami si tati si totul absolut totul se face in doi.

Ultima oara a fost editat de luminitza (2010-06-10 12:43:48)

#509 2010-06-10 13:17:56

Monica999
Hero member
Site

luminitza, de multe ori cuplurile care stau cu aprintii nu au aceleasi responsabilitati ca cei care stau singuri. In general mamele sunt mai de moda veche si fac treaba singure in casa, si na, cu doua femei in casa nu e nevoie sa puna si el osul la treaba.
Plus, nu prea vad doua facandu-se doua tipuri de mancare separate in casa doar ca sa aiba ocazia si el sa gateasca.

Si annbel, da vroiam sa zic ca atunci cand te mti cad in sarcina cuplului tot ce insirasem. M-am exprimat prost.

#510 2010-06-10 13:34:32

suzanaj
Sr. member
Inregistrat: 2010-04-22

saluti fetelor. am avut si discutia mult necesara, eu oricum nu stiuce sa cred pentru ca nu s-au mai intamplat asemenea lucruri intre noi. cand a ajuns acasa primul lucru si-a cerut scuze pt ca a vorbit asa cu mine, ca a avut nervi dar ca nu meritam sa se descarce pe mine.eu am luat fata de bosumflici.mi-a zis ca nu se gandeste sa stea pe vecie in concubinaj, ca normal ca vrea sa ram,ana cu mine, sa ne casatorim si sa facem copii doar ca nu acum ci in 2-3 ani pt ca acuma el considera ca banii pe care i-am investii intr-o nunta ii purtem cheltuii vazand lumea.i-am zis ca oricum m-a deranjat remarca lui, ca o fi fost o gluma proasta ca o fi fost adevarata m-a deranjat si ca nu trebuia sa reactioneze asa violent.mi-a zis ca ma iubeste si ca a gresit si ca depinde de mine daca vreau sa-i fiu alaturi sau nu. na ziceti si voi ..

Exista doua moduri de a-ti trai viata:ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.(albert einstein)

#511 2010-06-10 13:36:23

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

si de ce nu i-ai zis...ok,vreau sa vad lumea...

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#512 2010-06-10 13:47:18

anca90
Platinum member

suzanaj a scris:

el considera ca banii pe care i-am investii intr-o nunta ii purtem cheltuii vazand lumea

1. banii investiti intr-o nunta se recupereaza de cele mai multe ori din dar (poti sa iesi si in castig - ca tot s-a vb pe aici de nunta ca o afacere tongue), deci dupa nunta, ai bani sa vezi lumea, nu i-ai "pierdut" pe toti cu nunta.
2. de ce peste 2-3 ani? dupa casatorie nu mai poti sa vezi lumea?

parerea mea e ca fuge de responsabilitati. acum tu stii cat a fost de credibil si daca vrei sa mai stai dupa el inca 2-3 ani.

#513 2010-06-10 13:48:10

Monica999
Hero member
Site

Eu i-as fi spus ok, nu vreau sa vad lumea lol Sau si mai bine, hai maine la starrea civila si dupa ne ducem sa vedem lumea in luna de miere. Nu trebuie sa invitam pe nimeni, sa dam nici un ban pe nunta lol Cred ca ramanea masca rotfl

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.