Casatorie vs. concubinaj-28
- Monica999
- Hero member
- Inregistrat: 2009-03-11
- Site
Re: Casatorie vs. concubinaj
Cum zicea si anca, el cam fuge de responsabilitati. Eu dupa 6 ani clar as zice acum sau niciodata
- anca90
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-07-16
acum v-ati impacat, suzana? cu subiectul asta a ramas ca-n tren? adica el e ferm pe pozitie, ramane sa te gandesti tu ce vrei?
- kathrynn
- Hero member
- Inregistrat: 2009-08-24
suzanaj a scris:saluti fetelor. am avut si discutia mult necesara, eu oricum nu stiuce sa cred pentru ca nu s-au mai intamplat asemenea lucruri intre noi. cand a ajuns acasa primul lucru si-a cerut scuze pt ca a vorbit asa cu mine, ca a avut nervi dar ca nu meritam sa se descarce pe mine.eu am luat fata de bosumflici.mi-a zis ca nu se gandeste sa stea pe vecie in concubinaj, ca normal ca vrea sa ram,ana cu mine, sa ne casatorim si sa facem copii doar ca nu acum ci in 2-3 ani pt ca acuma el considera ca banii pe care i-am investii intr-o nunta ii purtem cheltuii vazand lumea.i-am zis ca oricum m-a deranjat remarca lui, ca o fi fost o gluma proasta ca o fi fost adevarata m-a deranjat si ca nu trebuia sa reactioneze asa violent.mi-a zis ca ma iubeste si ca a gresit si ca depinde de mine daca vreau sa-i fiu alaturi sau nu. na ziceti si voi ..
Cum au zis si alte fete, si eu i-as fi zis ceva de genul: "ok, nu facem nunta, hai sa ne casatorim civil, chemam doar familia f.f. apropiata" Ba mai mult eu i-as fi propus o chestie super traznita, sa 'fugim" undeva sa ne casatorim si apoi sa incepem sa spunem lumii: "ghiciti ce-am facut weekend-ul trecut: ne-am casatorit!!!". Da pt asta trebuie sa-si doreasca intr-adevar sa se casatoreasca si sa fie mai traznit el. Eu sunt intr-o situate asemanatoare cu a ta, am discutat cu el recent subiectul (tot eu am deschis discutia) si pe scurt concluzia e ca daca nu ar fi vrut un viitor cu mine, nu ar fi acceptat sa ne mutam impreuna (deci de vrut, ma vrea) dar ca e imatur, inca nu simte ca are varsta pe care o are (stiam si singura asta) si de aceea nu se simte pregatit pentru pasul asta. Deocamdata nu m-am stresat prea tare, o sa ma stresez in momentul clar in care o sa vreau sa fac un copil si acela o sa fie momentul hotarator, daca ramanem sau nu impreuna.
PillBlast a scris:Crede-ma oricat de banale par chestiilea astea nu sunt, mai ales daca nu esti genul bubulina gospodina care sa vrea sa le faca pe toate in casa. Eu nu vreau sa le fac pe toate, si a durat ceva timp pana sa ajungem la armonie in domeniul asta
Eu tocmai am avut o revelatie - ca nu-s deloc genul "bubulina-gospodina" cum foarte bine ai exprimat tu . Nu-mi place sa fac niciun fel de treaba in casa, prefer de 1000 de ori sa-mi aduc de lucru de la serviciu si sa-mi petrec dupa-masa lucrand decat smotruind si frecand etc. Fac treburile necesare, pt ca nu-mi place sa traiesc in mizerie si dezordine, dar sunt constienta ca le fac superficial si fara tragere de inima, sau raman in urma cu ele si sunt momente in care nu-mi doresc altceva decat sa pot sa platesc pe cineva sa faca lucrurile astea in locul meu, intr-o zi. Iar pe el ma pot baza prea putin pt asta: l-am facut responsabil cu aspiratul, dar daca aspira intr-o saptamana nu intelege de ce mai trebuie sa aspire si saptamana urmatoare si se lasa cu cearta sau fac eu, daca vreau sa fie facut. Cand l-am rugat sa spele vasele, mi se parea de la sine inteles ca trebuie spalate TOATE vasele din chiuveta, el a spalat cate a avut el chef. Pe el nu-l deranjeaza asa de tare (sau asa de repede) mizeria si dezordinea, de aia e foarte greu sa-l conving sa faca ceva al carui rost el nu-l vede, numa asa ca am zis eu.
Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen
- suzanaj
- Sr. member
- Inregistrat: 2010-04-22
uf, ca nu prea am vreme sa stau pe forum azi ca ieri am lalait-o toata ziua , a zis ca dca eu vreau cununia civila o facem cat despre vazut lumea in fiecare an am tot umblat. nu stiu daca ne-am impacat pt ca nu imi e mie ok .. sunt confuza
Exista doua moduri de a-ti trai viata:ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.(albert einstein)
- AyraBlack
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-08-29
Bai ... si la mine asta ar fi o problema majora daca m-as muta cu cineva si nu ar fi exact cum vreau eu.
Pentru ca, la mine in casa nu face nicium membru al familiei curatenie - bun, ca sa mai spala vasele din cand in cand, sau se mai cu o matura e altceva, dar in afara de facut patul, bagat rufe la spalat si spalat vase nu se face nimic in mod special pentru ca avem o doamna care vine la noi si ne face curatenie si calca.
Bun ... asta in primul rand. In al doilea rand, eu nu gatesc. Cateodata mai gateste mama, dar si atunci nu face manancaruri complicate. O ciorba/supa sau ceva carne bagata la cuptor sau pusa pe gratar care e gata in maxim o ora Altceva ioc, pentru ca nu ne prea dam in vant dupa asta. Mai mult, eu nu prea mananc deloc mancare gatita, prajituri, placinte, chestii de genul asta. 2 felii de paine cu sunca pe zi imi sunt de-ajuns
Asa ca probabil ca m-as muta cu cineva de acasa (desi nu prea vad de ce din moment ce momentan stau intr-un fel de duplex mare) in conditiile in care ar fi cineva sa face curatenie, altcineva decat noi 2 si am avea o stare materiala suficient de foarte buna incat el sa isi cumpere mancare de la un restaurant Ca nu prea accept sa imi vina el cu oale de ciorba de pe vremea lui Pazvante Chioru de la ai lui si sa mi le tina mie prin frigider
Asadar ... e cam complicat. Plus ca am nevoie de spatiul meu, mare, mult. Banuiesc ca daca ma mut, n-o voi face sub nicio forma intr-un apartament, pentru ca as innebuni in secunda 2 in care nu gasesc vreo carte
Eh ... prea complicat.
- _Summer_
- Platinum member
- Inregistrat: 2010-01-27
Pai kathryn, el nu ar trebuie sa faca toate cele pentru ca asa zici tu ci ar trebui sa le faca din proprie initiativa, ca asa e normal sa faci curat nu sa stai in jeg si in mirosuri de vase nespalate, sa se adune mustele si in plus ar trebuie sa-si doreasca sa te ajute, sa-ti usureze si tie munca dar chestiile astea vin din interior ori daca el nu le simte ... In ziua de azi lucrurile casnice trebuie impartite pentru ca fiecare are un servici, fiecare are probleme si stres, nu o sa fie unu sluga si celalt o sa stea sa se odihneasca. Vezi cum abordezi situatia pentru ca asa cum il "cresti" acu asa o sa-l ai si pe viitor. Nimanui nu-i face o deosebita placere sa faca curat dar sa speli niste vase din cand in cand , sa duci gunoiu, sa dai cu aspiratoru o data pe saptamana mi se pare rezonabil, asta pentru el ca oricum femeile fac mai multa munca dar macar sa-l vezi acolo ca are putin interes. daca nu, foarte bine, sa plateasca femeie sa-i faca curat
- anca90
- Platinum member
kathrynn a scris:Cand l-am rugat sa spele vasele, mi se parea de la sine inteles ca trebuie spalate TOATE vasele din chiuveta, el a spalat cate a avut el chef.
sunt fenomenali barbatii astia!
- blueeyes
- Platinum member
- De la: BearLand
- Inregistrat: 2006-11-30
anca90 a scris:kathrynn a scris:Cand l-am rugat sa spele vasele, mi se parea de la sine inteles ca trebuie spalate TOATE vasele din chiuveta, el a spalat cate a avut el chef.
Asa face si al meu Alege numai ce-i place
- kathrynn
- Hero member
Acuma sa nu-ti inchipui ca stam in jeg, doar ca nu e asa curat si asa de ordine cum mi-ar placea mie sa fie. Nu stam zile in sir cu vasele nespalate (el statea asa cand locuia singur, mai spala cate ceva cand nu mai avea vas curat), si odata pe saptama tot facem curatenie. Daca il rog sa ma ajute la curatenie, imi zice sa nu ma mai stresez atata ca nu-i murdar A venit sora lui pe la noi intr-o zi si mi-a zis (i-a spus si mamei lor) ca se vede cand intri in casa ca m-am mutat acolo ca e ordine si curatenie. Compliment mai frumos nu putea sa-mi faca , dar chiar nimerise intr-un moment bun.
Si, da stiu ca asa il ai cum il obisnuiesti, dar sa nu uitam ca 20 si ceva de ani din viata a fost invatat complet altfel (de catre maica-sa) si anume sa nu faca nimic si e cam greu sa schimbi asta peste noapte. Da' macar aspira si duce gunoiul , tot e un inceput ...
- ioana_4
- Diamond member
- Inregistrat: 2006-11-13
suzanaj, poate sunt eu mai ciudata, dar nu mi s-a parut nimic aiurea in ce a zis prietenul tau. a zis ca vrea sa ramana cu tine, ca te iubeste, ca vrea sa va construiti un viitor, doar ca nu vrea nunta acum, ci peste 2-3 ani... deci unde e problema? mie mi se pare ca te agiti degeaba, sincer. daca iti zicea ca nu vede un viitor impreuna, ca nu o sa se casatoreasca niciodata intelegem, dar asa? eu zic sa te linistesti, sa nu iti mai faci ganduri negre care te afecteaza si pe tine si pe el.
- suzanaj
- Sr. member
- Inregistrat: 2010-04-22
m-sm msi linistit, nu de aia eram agitata ci de la faptul ca aruncase niste cuvinte in gluma ..zice el si nu mi-au picat bine
Exista doua moduri de a-ti trai viata:ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.(albert einstein)
- kathrynn
- Hero member
anca90 a scris:kathrynn a scris:Cand l-am rugat sa spele vasele, mi se parea de la sine inteles ca trebuie spalate TOATE vasele din chiuveta, el a spalat cate a avut el chef.
Mi-a aratat ceea ce ramasese in chiuveta si a zis ca pe alea nu le considera vase. Nu mai stiu ce erau, dar cu siguranta erau vase (caserole sau cutii de la mancare) ca doar nu pun haine la spalat in chiuveta din bucatarie .
- sleeping_beauty
- Addicted member
- Inregistrat: 2006-11-23
- Monica999
- Hero member
- Site
ioana_4 a scris:suzanaj, poate sunt eu mai ciudata, dar nu mi s-a parut nimic aiurea in ce a zis prietenul tau. a zis ca vrea sa ramana cu tine, ca te iubeste, ca vrea sa va construiti un viitor, doar ca nu vrea nunta acum, ci peste 2-3 ani... deci unde e problema? mie mi se pare ca te agiti degeaba, sincer. daca iti zicea ca nu vede un viitor impreuna, ca nu o sa se casatoreasca niciodata intelegem, dar asa? eu zic sa te linistesti, sa nu iti mai faci ganduri negre care te afecteaza si pe tine si pe el.
Mai, dupa 6 ani de relatie, si dupa ce ii spune o chestie de genul si dupa ce o trimite sa doarma la parinti, ma scuzi, dar are toate motivele sa se agite.
- ioana_4
- Diamond member
aia cu trimisul sa doarma la parinti a fost urat..dar am inteles ca a fost o vorba spusa la nervi si regretata apoi si da, daca dupa 6 ani de relatie inca nu vrea casatorie, eu tot nu vad unde e problema, din moment ce stau impreuna si e totul ok in relatie.
- anca90
- Platinum member
pb e acolo ca ea isi doreste casatoria iar el (deocamdata) nu, deci au asteptari diferite de la relatia asta.
- Monica999
- Hero member
- Site
exact. chiar nu inteleg de ce fata trebuie sa lase tot timpul de la ea.
- ioana_4
- Diamond member
pai poate sa lase de la ea si sa il mai astepte cativa ani, nu sa se insoare presat sau sa ii dea papucii sa isi caute pe altul. si care e varianta mai ok? sa ramana cu el pt ca se iubesc si le e bine sau sa dea cu piciorul relatiei pt ca el a mai cerut un ragaz pana la semnarea actelor?
- Monica999
- Hero member
- Site
Varianta pe care o prefera ea. Cum ea poate lasa de la ea, asa poate face si el. Plus, daca mai asteata 2-3 10 ani, el poate sa ii spuna iar ca nu e pregatit. Si asa isi trece tineretea langa o persoana care poate nu o iubeste destul de mult.
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|