homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Casatorie vs. concubinaj-3

#39 2007-10-28 14:41:28

soulfly
Full member
Inregistrat: 2007-08-25

Re: Casatorie vs. concubinaj

deadrose a scris:

skumpi eu nu ma visez mireasa. pur si simplu nu suport ideea de nunta, sa ma imbrac in alb din cap pana in picioare, sa ascult aberatiile preotului, si dupa sa mergem cu toti la carciuma unde neamurile deh trebuie sa se imbete, k altceva nu stiu

Subscriu. Mai ales ca nu cred in Dumnezeu... Ar fi o ipocrizie din partea mea sa ma visez mireasa, in fatza altarului... neutral Daca chiar ar fi sa ma marit vreodata, as face la starea civila, dupa care ash inchiria un loc unde sa se duca parintii, si toate rubedeniile sa manance, sa bea si sa danseze, iar noi cu prietenii nostri ne-am duce undeva intr-un bar, am bea pana am cadea lati si asta ar fi cea mai tare petrecere de nunta lol

"Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga)
My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette)

#40 2007-10-28 14:42:43

Sammy
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-10-24

mika, e super vergheta din dreapta. imi place la nebunie!

"The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo

#41 2007-10-28 14:52:44

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

da...si mie imi place tongue

Ultima oara a fost editat de mika (2007-10-28 14:52:58)

#42 2007-10-28 14:55:56

skumpi
Vizitator

http://i22.servimg.com/u/f22/11/61/58/67/aaaaaa10.jpg

http://i22.servimg.com/u/f22/11/61/58/67/aaaaaa11.jpg

superba rochia asta smile desi as opta intre o rochie tip sirena si una d aia d printzesuca..da cat mai simpla...si normal..crem

#43 2007-10-28 15:01:31

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

imi place a doua rochie postata de mika ...deci e superba big_smile big_smile

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

Publicitate

loading...

#44 2007-10-28 15:02:47

skumpi
Vizitator

deadrose a scris:

skumpi eu nu ma visez mireasa. pur si simplu nu suport ideea de nunta, sa ma imbrac in alb din cap pana in picioare, sa ascult aberatiile preotului, si dupa sa mergem cu toti la carciuma unde neamurile deh trebuie sa se imbete, k altceva nu stiu

uite ..asta e pt tine tongue sper sa nu te superi smile

http://i22.servimg.com/u/f22/11/61/58/67/soufly10.jpg

#45 2007-10-28 15:37:31

Sammy
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-10-24

mika, ai idee cat costa vergheta aia? de curiozitate...

"The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo

#46 2007-10-28 15:44:27

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

arata bine da parca totusi nu mas imbraca asa la nunta big_smile

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#47 2007-10-28 16:09:25

ankuzza
Hero member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2006-02-18

eu sunt pro casatorie..ce e mai frumos decat sa fii imbracata in alb ,la biserica,si toate cele..o familie care se respecta o face..parerea mea

Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc!

#48 2007-10-28 16:12:06

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

eu stau cu prietenul meu acum dar avem de gand sa facem nunta, momentan nu se poate pt ca eu sunt in doliu. nici nu ma gandesc sa nu ma casatoresc, e visul meu de mica..e momentul meu de glorie ca sa zic asa, de frumusete, de bucurie, de implinire...vreau sa fiu superba, sa ma admire toata lumea, sa fiu fericita..eu tin mult la Biserica si la ceea ce inseamna taina cununiei. in schimb nu vreau sa aud de lautari si de obiceiuri tampite, sau de hore pe strada...vreau mult stil si simplitate la nunta mea..deja visez...

#49 2007-10-28 16:48:58

bela
Sr. member
Inregistrat: 2006-11-03

and a scris:

eu cred ca nu trebuie sa te casatoresti doar de gura lumii. un act nu te leaga mai mult si nu face relatia mai frumoasa.
inainte de casatorie sunt de acord sa existe o perioada de proba, in care cei doi sa stea impreuna pentru a vedea daca se inteleg bine si daca sunt probleme, in ce fel pot fi corectate.

e relativa faza cu "la ce foloseste o hartie"...atunci sa nu mai mergem la liceu sau la facultate pt o hartie si sa fim autodidacti....de ce ne mai trebuie buletin si nu ne recomadam singuri....
casatoria eu sunt de parere ca nu rtebuie in nici un caz privita ca o privare de libertate....casatoria cred ca ar trebui privita mai degraba ca o completare adusa vietii de cuplu....ultima piesa a unui puzzle inceput cu ceva timp in urma....
scanteia nu va disparea pur si simplu pt ca ne-am casatorit....ci va fi mai intensa....
simplul fapt ca atunci cand eram mai micute ne visam printese sau miresuci imbracate in alb denota faptul ca asta ne dorim  cu adevarat....chiar daca dupa un timp aflam ce inseamna libertatea ca persoana, libertatea sexuala etc....

Ultima oara a fost editat de bela (2007-10-28 16:54:08)

Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer...

#50 2007-10-28 16:54:09

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

Sammy a scris:

mika, ai idee cat costa vergheta aia? de curiozitate...

nu am idee, Sammy...am luat poza de pe www.ghidulmiresei.ro
am vazut ceva asemanator si prin oras dar nu m-am uitat cat costa si nici nu mai tin minte unde am vazut...

#51 2007-10-28 16:56:50

andrutza
Vizitator

Si eu sunt pentru casatorie, nu as accepta sa traiesc cu un barbat nu stiu cati ani si sa nu ne luam.....e aiurea, bineinteles ca un timp e bine sa locuiesti impreuna sa vezi ce si cum, dar nu multi ani.

#52 2007-10-28 17:00:10

just-me
Hero member
Inregistrat: 2007-02-04

bela a scris:

and a scris:

eu cred ca nu trebuie sa te casatoresti doar de gura lumii. un act nu te leaga mai mult si nu face relatia mai frumoasa.
inainte de casatorie sunt de acord sa existe o perioada de proba, in care cei doi sa stea impreuna pentru a vedea daca se inteleg bine si daca sunt probleme, in ce fel pot fi corectate.

e relativa faza cu "la ce foloseste o hartie"...atunci sa nu mai mergem la liceu sau la facultate pt o hartie si sa fim autodidacti....de ce ne mai trebuie buletin si nu ne recomadam singuri....
casatoria eu sunt de parere ca nu rtebuie in nici un caz privita ca o privare de libertate....casatoria cred ca ar trebui privita mai degraba ca o completare adusa vietii de cuplu....ultima piesa a unui puzzle inceput cu ceva timp in urma....
scanteia nu va disparea pur si simplu pt ca ne-am casatorit....ci va fi mai intensa....
simplul fapt ca atunci cand eram mai micute ne visam printese sau miresuci imbracate in alb denota faptul ca asta ne dorim  cu adevarat....chiar daca dupa un timp aflam ce inseamna libertatea ca persoana, libertatea sexuala etc....

subscriu bela

#53 2007-10-28 17:03:18

bela
Sr. member

intrebarea e ...de ce nu? de ce sa nu ne casatorim....mai ales ca nu mai suntm pe vremea bunicilor in care o casatorie era pe viata si dc te desparteai ramaneai "de gura satului"...in ziua de azi o casatorie nu inseamna obligatoriu o zi in care musai sa ne imbracam in alb si sa fim scortosi....
dc tot gandim occidental sa o facem pana la capat...exista divortul pt cazurile sa le zicem asa nefericite....
eu cred ca in momentul in care ajungem cu relatia intr-un punct in care totul e ok, adica avem imreuna o casa, ne intelegem perfect atat noi cat si cu parintii (care apropos nu fac presiuni) nu vad care ar fi problema...
reprezinta concubinajul o fuga de responsabilitate?
adica ...constientizam ce inseamna viata de familie cu adevarat?

#54 2007-10-28 17:10:19

just-me
Hero member
Inregistrat: 2007-02-04

si eu cred la fel plus ca sa fim seriosi din concubinaj de cele mai multe ori fetele si-au luat clapa..ptr ca pe el nu-l tinea nimic legat de ea...si sa te lase la 35de ani si cu un copil pe deasupra..se cam duce viata ta.de foarte multe ori cuplurile care s-au casatorit s-au impacat ptr ca erau casatoriti,aveau copii etc.doar in situatii grave in care nu mai era nimic de facut s-au despartit.si asa ce fac traiesc un an cu unu,inca 2 cu altu etc si ce frumos mi-am trait viata..
iar cu nuntile atipice nu stiu ce sa zic....nu cred ca mi-ar placea intr-o carciuma doar eu cu el.asta o pot face in privat oricand si inainte de nunta si dupa nunta.singura nunta atipica la care am fost a fost o nunta fara dar tongue
bine dar mirele isi permitatea orice si nu-l impresiona cat ar fi strans la dar

Ultima oara a fost editat de Butterfly20 (2007-10-28 17:11:03)

#55 2007-10-28 17:13:02

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

eu suntmai de moda veche si sunt pro casatorie...dar doar daca sunt 100% sigura ca el e...nu de singuratate...gura lumii sau cine stie ce..si as sta in concubinaj...asta pana ne am organiza nunta...sau am strange bani pt ea...sau daca ar interveni alte probleme...si cand spun asta ma refer la relatia actuala...care cu ajutorullui Dumnezeu va fi pt toata viata...

happy with him...inlove with him...puss

#56 2007-10-28 17:20:49

bela
Sr. member

nu cere nimeni nimanui sa nu treaca si prin concubinaj....consider ca este obligatorie aceasta perioada...cunosc cupluri care stateau aproape 24 din 24 impreuna....dar nu locuiau impreuna....si dupa casatorie au obs ca nu mergea asa cum ar fi dorit....sau cuplu in care fata a dorit sa fie virgina pana la nunta si asta a fost si motivl divortului....nu s-au potrivit dpdv sexual....si nu e de gluma...cred ca si acesta e un aspect f important...credeti ca putem trai o viata langa o persoana cu care nu suntem compatibili dpvd sexual?

p.s.

Ultima oara a fost editat de bela (2007-10-28 17:21:42)

#57 2007-10-28 17:33:56

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

nu stiu sincer...noi ne intelegem super in pat...si in ceea ce priveste traiul impreuna...deseori dormim unul la altul...petrecem mult timp impreuna...ne stim tabieturile (cum ar fi ca e strang de oriunde pasta de dinti...el doar din capat:P )...si fitele...si desi nu suntem cu toate de acord...le toleram...si incercam sa le acceptam...caci fara compromisuri nu se poate...

happy with him...inlove with him...puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.