|
Nu esti logat.
Casatorie vs. concubinaj-3#39 2007-10-28 14:41:28
Re: Casatorie vs. concubinaj
Subscriu. Mai ales ca nu cred in Dumnezeu... Ar fi o ipocrizie din partea mea sa ma visez mireasa, in fatza altarului... Daca chiar ar fi sa ma marit vreodata, as face la starea civila, dupa care ash inchiria un loc unde sa se duca parintii, si toate rubedeniile sa manance, sa bea si sa danseze, iar noi cu prietenii nostri ne-am duce undeva intr-un bar, am bea pana am cadea lati si asta ar fi cea mai tare petrecere de nunta "Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga) My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette) Offline #40 2007-10-28 14:42:43
Re: Casatorie vs. concubinajmika, e super vergheta din dreapta. imi place la nebunie! "The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo Offline #41 2007-10-28 14:52:44
Re: Casatorie vs. concubinajda...si mie imi place Ultima oara a fost editat de mika (2007-10-28 14:52:58) Offline #43 2007-10-28 15:01:31
Re: Casatorie vs. concubinajimi place a doua rochie postata de mika ...deci e superba it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline Publicitateloading...
#44 2007-10-28 15:02:47
#45 2007-10-28 15:37:31
Re: Casatorie vs. concubinajmika, ai idee cat costa vergheta aia? de curiozitate... "The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo Offline #46 2007-10-28 15:44:27
Re: Casatorie vs. concubinajarata bine da parca totusi nu mas imbraca asa la nunta it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #47 2007-10-28 16:09:25
Re: Casatorie vs. concubinajeu sunt pro casatorie..ce e mai frumos decat sa fii imbracata in alb ,la biserica,si toate cele..o familie care se respecta o face..parerea mea Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #48 2007-10-28 16:12:06
Re: Casatorie vs. concubinajeu stau cu prietenul meu acum dar avem de gand sa facem nunta, momentan nu se poate pt ca eu sunt in doliu. nici nu ma gandesc sa nu ma casatoresc, e visul meu de mica..e momentul meu de glorie ca sa zic asa, de frumusete, de bucurie, de implinire...vreau sa fiu superba, sa ma admire toata lumea, sa fiu fericita..eu tin mult la Biserica si la ceea ce inseamna taina cununiei. in schimb nu vreau sa aud de lautari si de obiceiuri tampite, sau de hore pe strada...vreau mult stil si simplitate la nunta mea..deja visez... Offline #49 2007-10-28 16:48:58
e relativa faza cu "la ce foloseste o hartie"...atunci sa nu mai mergem la liceu sau la facultate pt o hartie si sa fim autodidacti....de ce ne mai trebuie buletin si nu ne recomadam singuri.... Ultima oara a fost editat de bela (2007-10-28 16:54:08) Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #50 2007-10-28 16:54:09
nu am idee, Sammy...am luat poza de pe www.ghidulmiresei.ro Offline #51 2007-10-28 16:56:50
Re: Casatorie vs. concubinajSi eu sunt pentru casatorie, nu as accepta sa traiesc cu un barbat nu stiu cati ani si sa nu ne luam.....e aiurea, bineinteles ca un timp e bine sa locuiesti impreuna sa vezi ce si cum, dar nu multi ani. #52 2007-10-28 17:00:10
subscriu bela Offline #53 2007-10-28 17:03:18
Re: Casatorie vs. concubinajintrebarea e ...de ce nu? de ce sa nu ne casatorim....mai ales ca nu mai suntm pe vremea bunicilor in care o casatorie era pe viata si dc te desparteai ramaneai "de gura satului"...in ziua de azi o casatorie nu inseamna obligatoriu o zi in care musai sa ne imbracam in alb si sa fim scortosi.... Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #54 2007-10-28 17:10:19
Re: Casatorie vs. concubinajsi eu cred la fel plus ca sa fim seriosi din concubinaj de cele mai multe ori fetele si-au luat clapa..ptr ca pe el nu-l tinea nimic legat de ea...si sa te lase la 35de ani si cu un copil pe deasupra..se cam duce viata ta.de foarte multe ori cuplurile care s-au casatorit s-au impacat ptr ca erau casatoriti,aveau copii etc.doar in situatii grave in care nu mai era nimic de facut s-au despartit.si asa ce fac traiesc un an cu unu,inca 2 cu altu etc si ce frumos mi-am trait viata.. Ultima oara a fost editat de Butterfly20 (2007-10-28 17:11:03) Offline #55 2007-10-28 17:13:02
Re: Casatorie vs. concubinajeu suntmai de moda veche si sunt pro casatorie...dar doar daca sunt 100% sigura ca el e...nu de singuratate...gura lumii sau cine stie ce..si as sta in concubinaj...asta pana ne am organiza nunta...sau am strange bani pt ea...sau daca ar interveni alte probleme...si cand spun asta ma refer la relatia actuala...care cu ajutorullui Dumnezeu va fi pt toata viata... happy with him...inlove with him... Offline #56 2007-10-28 17:20:49
Re: Casatorie vs. concubinajnu cere nimeni nimanui sa nu treaca si prin concubinaj....consider ca este obligatorie aceasta perioada...cunosc cupluri care stateau aproape 24 din 24 impreuna....dar nu locuiau impreuna....si dupa casatorie au obs ca nu mergea asa cum ar fi dorit....sau cuplu in care fata a dorit sa fie virgina pana la nunta si asta a fost si motivl divortului....nu s-au potrivit dpdv sexual....si nu e de gluma...cred ca si acesta e un aspect f important...credeti ca putem trai o viata langa o persoana cu care nu suntem compatibili dpvd sexual? Ultima oara a fost editat de bela (2007-10-28 17:21:42) Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #57 2007-10-28 17:33:56
Re: Casatorie vs. concubinajnu stiu sincer...noi ne intelegem super in pat...si in ceea ce priveste traiul impreuna...deseori dormim unul la altul...petrecem mult timp impreuna...ne stim tabieturile (cum ar fi ca e strang de oriunde pasta de dinti...el doar din capat:P )...si fitele...si desi nu suntem cu toate de acord...le toleram...si incercam sa le acceptam...caci fara compromisuri nu se poate... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|