|
Nu esti logat.
Casatorie vs. concubinaj-5#77 2007-11-01 16:21:36
Re: Casatorie vs. concubinaj
subscriu "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #78 2007-11-03 23:24:49
am mai zis ca "hartia" cum ii spui tu e extrem de importanta Ultima oara a fost editat de bela (2007-11-03 23:26:24) Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #79 2007-11-04 00:34:32
foarte bine zis, bela, si foarte adevarat.de acord cu tine.eu, si casatoria o consider tot o dovada de iubire! Offline #80 2007-11-04 08:11:53
Re: Casatorie vs. concubinaje o dovada de iubire, nu zic nu, doar ca iubirea nu e vesnica...si atunci cand ea dispare, daca ei doi nu sunt casatoriti, se despart si fiecare isi vede de viata lui. e mai simplu. daca sunt casatoriti, in f multe situatii apar o multime de chestii care ii fac sa nu mai aiba curajul sa se desparta...copiii, banii, "gura lumii" etc etc. si asa, traiesc intr-o "familie fericita" unde de fapt nimeni nu e fericit...nici el, nici ea, nici copiii. Ultima oara a fost editat de mika (2007-11-04 08:13:01) Offline #81 2007-11-04 10:34:24
Re: Casatorie vs. concubinajeu sunt pro de ambele parti eu stau impreuna cu iubitul meu de aproape 1 an si asta ptr ca nu am mai putut sa stam separati...........dar bineinteles vreau ca orice femeie sa fiu mireasa(nu neaparat ptr hartia aia,dar cred ca este o dovada de iubire de ambele parti casatoria) Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume! Offline Publicitateloading...
#82 2007-11-04 10:51:37
Re: Casatorie vs. concubinajEu nu sunt de acord cu ideea ca "hartia nu ne leaga". E adevarat ca unele cupluri se mai si despart, dar daca despartirea vine dupa 20 de ani de convietuire......20 nu te casatoresti pt k exista posibilitatea sa te desparti? Pai atunci hai sa nu mai iubim cu tot sufletul, sa nu mai facem copii cu pers iubita, pt k la un mom dat poate ne despartim. You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline #83 2007-11-04 11:17:43
Re: Casatorie vs. concubinajeu vreau sa ma casatoresc cu iubi meu; adica el vrea mai repede ca mine; dar nu vreau sa fiu mireasa, nu vreau nunta, lume multa si chestii... ce va fi dupa? Dumnezeu cu mila.... nu ma simt constransa de societate, de prejudecati... este o dorinta.... dar capitolul "nunta" ma dispera! si il aman pe iubi mereu... si el crede ca nu tin suficient la el.... si din cauza de prrobleme de dezvoltare profesionala, adica multe examene in vara urmatoare... iar il aman un pic... in timpul scolii... no way... ce sa stau la mila celor 5 zile libere prin lege cand eu am vacanta trei luni???? nuuu.... poate in august.... dar ce fac cu nunta??? el vrea ... eu nuuuu! uoooofffff Offline #84 2007-11-04 11:28:05
Re: Casatorie vs. concubinajeu am locuit la iubitul meu aproape doi ani inainte de a ne casatori si totul a fost minunat. Ne-am casatorit doar la starea civila, deci nu am fost mireasa insa dupa cinci ani jumate de casatorie pot spune ca ne intelegem minunat, suntem realizati si ne dorim doar santate si multi ani impreuna de acum inainte. Inclin sa cred ca daca nu ne-am fi casatorit am fi fost la fel de fericiti, insa e un sentimen frumos sa fi casatorit. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #85 2007-11-04 12:50:49
Re: Casatorie vs. concubinajconcubinajul nu este o fuga de responsabilitate ci dovada de inteligenta chiar.......... este recomandat sa stai cu omul ala in casa inainte sa treci pe la starea civila,cu cat timp inainte asta depinde de cei 2 parteneri.concubinajul este un fenomen social din pacate el nu este legalizat la noi in tara si nici in proiectul actual de cod civil nu este asa ca daca unul dintre concubini pateste ceva mai greu cu succesiunea .eu zic ca este foarte bine sa locuiesti inainte cu viitorul sot,o bucata de hartie nu leaga 2 oamenii VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #86 2007-11-05 15:31:40
Re: Casatorie vs. concubinajnu cred ca ai prins ideea topicului...nu e nimeni impotriva concubinajului...ci "foarte pro"..e indicat sa cunosti persoana din toate puncetele de vedere inainte.... Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #87 2007-11-05 15:39:28
Re: Casatorie vs. concubinajcine nu a prins ideea topicului? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #88 2007-11-05 15:44:13
Re: Casatorie vs. concubinajpersoanele care insista cu "eu sunt de parere ca.....si ca ar trebui sa stea impreuna" cand s-a spus in nenumarate randuri ca e okconcubinajul si ca este f recomadat... Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #89 2007-11-05 16:49:50
subscriu...mai putin faza cu copii dar subscriu N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #90 2007-11-05 22:39:55
Re: Casatorie vs. concubinajeu una fetelor nu-s de acord cu concubinajul.ce-mi trebuie mie sa vad daca ma impac bine cu iubi meu in aceeasi casa...ce nu stau in fiecare zi cu el ,nu-l analizez nu imi dau seama ce fel de om e...ce-mi mai trebuie sa mai stau inca 2 ani sau 3 pana ma casatoresc...pt ce ...sa ma conving ca putem impartii treburile intre noi...sau ce.... Life is like a box of chocolates, you never know what you're gonna get Offline #91 2007-11-05 23:05:45
Re: Casatorie vs. concubinajcare sunt drepturile astea?..de curiozitate Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #92 2007-11-06 00:02:23
Re: Casatorie vs. concubinaj pai in primul rand dc te mariti cu unul bogat bunurile obtinute in timpul casatoriei sunt bunuri comune ..chiar dc sunt trecute pe numelel lui...un exemplu...daca aveti sa zicem ceva in comun ..in unele cazuri nu trebuie sa te duci la sot si sa-i zici stii vreau sa-l vand sau pot sa-l dau de poama ....in timp ce in concubinaj dc bunul e la amandoi trebuie sa-i ceri permisiunea ....altu ar fi ca daca el e prost si nu face apel tr-un proces u poti veni si sa faci apel in locul lui... si mai multe ...si cine stie poate castigi Life is like a box of chocolates, you never know what you're gonna get Offline #93 2007-11-06 01:01:29
Re: Casatorie vs. concubinajun singur raspuns:PARALOGISM....argumentele tale sunt..patibulare...dc pot spune asa (agata-le in cui)...nici una din situatiile de mia sus nu mise pare demna de luat in seamna...decat dc esti materialist Ultima oara a fost editat de bela (2007-11-06 01:03:02) Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #94 2007-11-06 01:03:35
Re: Casatorie vs. concubinajasa e bela. de acord cu tine.nu aprob argumentele,dar totusi, si eu consider ca e un pas important in viata oricaruia dintre noi, casatoria.sau, cel putin, asa o vad eu.! Offline #95 2007-11-06 01:04:45
Re: Casatorie vs. concubinajsi eu..mai mult decat aprob....spuneam doar ca "avantajele" de mai sus nu prea sunt convingatoare Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|