|
Nu esti logat.
Candida...-29#533 2007-12-02 14:05:32
Re: Candida...
eu asa am facut happy with him...inlove with him... Offline #534 2007-12-02 14:07:56
Re: Candida...si eu la fel VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #535 2007-12-02 14:23:17
Re: Candida...eu n'as face asta:P ca treb sa ne abtzinem...si noi nu ne prea putem abtine daca se vede ceva piele.... 6 ani de dragoste Offline #536 2007-12-02 14:25:09
Re: Candida...pai gandeste te...ca daca te ajuta...nu va trebui sa vamai abtineti multttt... happy with him...inlove with him... Offline #537 2007-12-02 14:28:47
Re: Candida...ca mi'ati adus aminte..de cand am luat flucovim am facut cu preze....(acum cu ovulele nu mai facem deloc) si ieri am facut cu preze...ma credeti ca imi place la nebunie?@-)avem orgasm simultan....plus ca in gandu meu sunt mult mai relaxata ca nu se int nimik..doar fol prez:P 6 ani de dragoste Offline Publicitateloading...
#538 2007-12-02 14:30:16
Re: Candida...daca vezi ca nu stiu daca poti cu prez cand pui gynozol...uita te pe prospectul lor se vezi daca cu ataca latexul...eu zic sa te abti...hai acuma ca 3 zile nu e greu...eu il tin pe al meu pe sec...numa cu oral si hand job pana scap de ea happy with him...inlove with him... Offline #539 2007-12-02 14:41:25
Re: Candida...pai asta am zis si eu! 3 zile cu gynozol ma abtin normal..si asha am trecut acum de 1 an..suntem mai familisti ca niciodata...eu nu mai sunt asha disperrata dupa cantitate:P asta am zis...ca ma abtin de tot acum...si dupa prezervativ...ca am descoperit ca'mi place tare:D 6 ani de dragoste Offline #540 2007-12-16 19:52:50
Re: Candida...doctoressa, buna seara ,te rog mult spune-mi ce sa fac sa scap de o iritatie care nu mai trece. nu am scurgeri , nu ma maninca, ci doar ma deanjeaza atit la contactul sexulal cit si pe mine ca persoana.... ma dispera , ce sa fac? Offline #541 2007-12-16 23:23:43
Re: Candida...in primul rand ar trebui sa mergi la medic...si pana atunci poti folosi crema de galbenele...extern doar... happy with him...inlove with him... Offline #542 2007-12-18 21:46:04
Re: Candida...buna, fetelor.... am si eu o problemuta.Am avut acum vreo 2 luni jumatate candida,pe care am tratat-o cu ovule Melcon.Mi-a trecut nu am mai avut nimic. de cateva zile ma deranjeaza un miros,dar nu foarte puternic... Nu am prurit,nici roseata, nici secretie abundenta, branzoasa,etc...E foarte putin mai alba decat o secretie normala,si in cantitate normala,nimic deosebit..dar mirosul este asemanator celui de candida. Chiar si introducand degetul in vagin, secretia nu este neobisnuita.Eu am mai avut doar o singura data. Mie ar trebui sa-mi vina menstruatia maine,si stiu ca efectele candidei iau amploare in perioada menstruatiei,si mi-a aparut mirosul de vreo 4 zile,dar treptat.. Imi puteti spune daca astea sunt semnele unui inceput de candida?O pot trata cu ceva acum, inainte sa mai fac tot tratamentul ala?? Mie mi-au mai ramas vreo 3 ovule Melcon, de care nu am mai avut nevoie la tratamentul ulterior.Le pot folosi acum? M-am mai spalat si in interior cu ceai,poate poate..ce sfaturi imi dati? multumesc "Cand esti tanar, incerci sa schimbi toata lumea; cand ai imbatranit, vrei sa-i schimbi pe cei tineri!" Offline #543 2007-12-19 11:41:02
Re: Candida...daca fac tratament cu flucovim si Gynozol,iar sotul Clotrimazol,imi trece clamidia definitiv? ca am auzit ca are "talentul" de a aparea si disparea, si iar apare si tot asa mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline #544 2007-12-19 11:42:44
Re: Candida...da, e un talent si asta al ciclamidiei. apare si dispare. dar dupa tratamentul spus de tine ar trebui sa scapi cel putin acum de problema. iubesc+Camelia+Matei Offline #545 2007-12-19 11:42:59
Re: Candida...poate vrei sa zici candida,ar trebui sa treaca,s-ar putea sa reapara,depinde.. Mamica de 2 pui scumpi Offline #546 2007-12-19 12:53:19
Re: Candida...nu candida,clamidia. de ce crezi ca am vrut sa spun candida? asta e tratament pt candida,nu pt clamidia?te rog mult sa-mi raspunzi,cosmina07 mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline #547 2007-12-19 12:56:35
Re: Candida...flucovim + gynozol e tratament pt candida Mamica de 2 pui scumpi Offline #548 2007-12-19 12:58:13
Re: Candida...am inteles,multumesc mult,se pare ca mi s-a spus gresit atunci,asa mi-a recomandat cineva mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline #549 2007-12-19 13:01:52
Re: Candida...pt Chlamidya se face o analiza specifica..tu vorbeai de candida,asta ti-a iesit la analiza de secretie,nu? Dc da ,poti face tratam cu gynozol Mamica de 2 pui scumpi Offline #550 2007-12-19 13:05:16
Re: Candida...nu,nu vorbeam de candida,intelege-ma! eu de clamidia ma interesez! se manifesta prin secretii albicioase si usoare mancarimi in vagin clamidia? eu asa patesc din cand in cand, la 2-3 luni,nu am facut ex de secretie,dar cineva pe forum mi-a zis ca e clamidia. mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline #551 2007-12-19 13:35:53
Re: Candida...deci bobita tratamentul pe care tu l faci nu e pt chlamydia ci pt candida...mg si fa un ex de secretie sa sti sigur ce ai...poti avea clamidia si de aceea iti reapare candidoza (daca aia ai)...ma indoiesc ca ti a zis cineva ca asta ai...pt a afla sigur trebuie sa faci un test pt chlamydia...ma indoiesc ca cineva ti a zis...Ai chlamydia! (nu mi amintesc dar cred ca eu ti am raspuns si eu stiu sigur ca nu ti am zis asa ceva...a drum lung de la a putea pana la a avea) happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|