homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Candida...-31

#571 2008-02-06 15:08:57

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Re: Candida...

satina scuze ca ma bag si eu dar de ce nu faci o antifungigrama se vezi exact la ce reactioneaza ? si dupa vezi cum faci poate e si o crema care sa ajute daca nu poyi sa suporti ovulele

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#572 2008-02-06 15:12:05

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Satina a scris:

Doctoressa, crezi ca e bine sa continui cu crema Micoheal pana se fac cele 14 zile, sau sa o las incolo ca sa pot sa fac spalaturi cu ceaiuri, sa pun iaurt si sa treaca timp sa pot sa merg la doctor pentru antifungigrama?

ia uite ca se gindeste sa mearga sa faca antifungigrama

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#573 2008-02-06 15:22:30

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

greseala mea,scuze

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#574 2008-02-06 18:10:49

Satina
Full member
Inregistrat: 2006-10-24

Multumesc mult doctoressa. Las crema si peste 2 saptamani ma duc sa fac antifungigrama.

#575 2008-02-17 01:17:23

ariciutza
Full member
Inregistrat: 2008-01-08

Fetelor....Clotrimazolul crema aplicat pe vulva interactioneaza cu anticonceptionalele???

Today, everything's OK!smile

Publicitate

loading...

#576 2008-02-17 01:21:38

@adriana
Banat
De la: unde sunt mereu happy
Inregistrat: 2007-09-28

#577 2008-02-17 11:28:59

cecil
Full member
Inregistrat: 2007-02-21

doctoressa a scris:

1. nu ai luat prea multe medicamente...ai luat atitea cite trebuia
2. presupun ca infectia urinara e tratata de acuma, candidoza vaginala insa nu stiu....
3. nu ai de ce sa fii complet impotriva spalaturilor intravaginale, ele sunt necesare...important e sa nu abuzezi....nu ai facut deci rau ca te-ai spalat in vagin in perioada tratamentului cu clotrimazol...cum insa din picioare ai facut asta, eu una nu imi pot imagina...
4. te udai pina la pantalon cu lichidul retinut intra vaginal dupa spalatura...
5....nu inteleg cum poate secretia vaginala sa fie sub forma de praf.....

Si cel mai important....obiceiul acesta, larg raspindit in populatia romanesca, de a corecta/completa prescriptia medicala cu sfatul prietenelor/vecinelor/etc este foarte pagubos ...daca medicina s-ar putea invata la coltul blocului nu ar mai fi nevoie de 6 ani de facultate si altii inca de specializari

referitor la spalatul in vagin, este o pozitie/metoda de spalare? asta cu din picioare n-am inteles-o

#578 2008-02-19 19:57:00

gentiana
New member
Inregistrat: 2008-01-11

doctoressa ajuta-ma si pe mine te rog...
azi am aflat ca nu am scapat de candida (rezultat lama : micoza prezenta candida albicans, micelii + spori, flora abundenta alcale... din colibacili) care ma chinuie de la inceputul lunii ianuarie
pe 25 ian am facut un tratam cu ovule lomexin 2 buc la 5 zile, 1 doza unica fluconazol si unguent canesten;
saptamana trecuta am inceput sa dau si cu crema lomexin pana la obtinerea rezultatului secretiei la indicatia medicului care m-a controlat (alt medic);

pt ca m-am simtit mai bine aproape ca nu mai aveam nimic am zis ca e momentul sa reiau viata sexula de mult timp
absenta....
eroare ...a 2 a zi iar usturimi sigura manifestare de altfel, nu am mancarimi nici secretie sau cel putin nu pe chilot
medicul care m-a controlat ultima oara a spus ca arata f bine colul meu si nu ii venea sa creada ca nu m-am spalat de mult timp inauntru (la recomandarea lui ar trebui sa ma spal la 2 zile in vagin cu ceai si bicarbonat 1 lingura la 1 litru)

mi-a dat nistatin la 8 ore pastile si 6 ovule polygynax 6 seri la rand + crema lomexin
si mi-a recomandat daca nu trece si cu acest tratam sa merg la un dermatolog
credeti am sanse cu acest tratam? nu este prea puternic? joi trebuie sa plec din localitate si numai chef de tratam cu ovule in deplasare nu aveam
va rog daca puteti sa-mi raspundeti in seara asta pt ca la ora 23 ar trebui sa incep tratam cu nistatin
acum mi-a mai bagat un cui in inima cu dermatologul...daca cumva sunt alergica la medicamente ce Dzeu sa fac? am facut de 2 ori alergie medicametoasa dar de la niste antibiotice mai puternice si a 2 a oara de la o combinatie de pastile pt dureri menstruale....help me!!!!
Imi cer scuze daca v-am innebunit cu problemele mele aproape ca m-am obisnuit cu usturimea dar nu mi se pare corect sa nu mai am viata sexuala...imi iubesc f mult sotul si ne simtim f bine impreuna.
Apropo pt sot nu mi-a recomandat nimic.drink

#579 2008-02-19 20:03:12

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

iti zic eu pana una-alta
nu inteleg ce treaba are dermatologul. poti sa iei tratamentul pe care ti l-a dat, dar da-i si sotului nistatin sau mai bine o pastiluta de flucovim de 150
dupa tratament ia o luna Biotics si incearca si tratamentul cu iaurt (scrie pe aici cum sa procedezi)
daca tot nu merge sa te gandesti sa faci o antifungigrama
dar nu te ingrijora, e intr-adevar stresanta candida, dar nu e grava, toate fetele de aici au avut cel putin o data...

#580 2008-02-19 20:30:07

gentiana
New member

ms heimdall...eu am luat pana acum 1 cutie biotics si am inceput  sa iau acidophilus de la calivita
pot sa continui cu acidophilus in timpul tratam cu nistatin? sau sa le opresc ? ms inca o data

#581 2008-02-19 21:27:11

Satina
Full member

Continua cu acidophilus in timpul tratamentului cu nistatin, e foarte bine.

#582 2008-02-19 22:50:50

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

o luna de biotics e prea mult...o cutie ajunge...

happy with him...inlove with him...puss

#583 2008-02-20 08:07:15

gentiana
New member

intreb de acidophilus pt ca am vazut pe acest site ca este recomandat tratam min o luna dar nu situ daca nu cumva "taie" efectul nistatinului...am inceput de aseara sa iau nistatin si polygynax si deja ma simt mai bine...poate da Dzeu si e ultimul tratam care il fac pt candida....
candida albicans m-a albit la propriu.....a scapat cineva definitiv cu tratam de mai sus ?

#584 2008-02-20 11:51:14

Satina
Full member

Biotics sau acidophilus nu taie efectul nistatinului. Biotics/acidophilus nu sunt practic medicamente, sunt suplimente alimetare. Ai intr-o cantitate ami mare fermenti lactici pe care altfel i-ai putea lua din alimente.

Nimeni nu scapa definitiv de candida, dar poate sa nu mai fie suparat niciodata in viata de ea, sau pe o perioada lunga de timp. Exista mereu pericolul de a reaparea in momentul sacaderii imunitatii, aparitiei unui diabet, utilizarii antibioticelor, unui consum mare de dulciuri (in mod special ciocolata si aluaturi dulci cu cacao)... Zi-i soarta, n-ai ce-i face sad

#585 2008-02-20 21:45:32

gentiana
New member

pupici satina...zic soarta si plec cu ovulele dupa mine in deplasare...of...karma

#586 2008-02-20 21:57:26

Rose
Hero member
Inregistrat: 2007-08-30

Incearca sa-ti faci o lama dupa tratament, dar inainte de a avea contact...Daca iese negativ , inseamna ca o prvoaca ceva care are legatura cu sexul, fie este partenerul purtator, fie ca se intampla ceva, gen niste microabraziuni, care se infecteaza, sau altceva care tulbura echilbrul...Macar stii in ce directie sa cauti...Intrebare: dintotdeauna a fost asa? A fost o perioada in care nu pateai asta?

21.04.2013 -  bebic Bebe Chitaila
www.pisicamov.ro

#587 2008-02-25 11:05:03

gentiana
New member

scuze rose...nu am avut timp sa intru pe site pana azi....mi-a iesit de 2 ori candida la analize si pana acum nu am avut niciodata astfel de probleme.....azi termin al 2 lea trat pt candida + 1 trat homeopat....si nu pot sa zic ca ma simt bine...inca mai am senzatii de mancarime+usturime + uscaciune vagin
candida mea draguta a aparut in urma unui tratam indelungat pt rana col....am scapat de rana si am rams cu candida....sper sa treaca mai repede..iau in paralel si spirulina pt imunitate si acidophillus 1 luna de zile
ms pt sfaturi...o zi buna !
...si cred ca o sa mai incerc cu iaurt cateva zile...bioclin mi-e teama sa folosesc de cand am avut o eruptie urata dupa aplicarea gelului...se poate sa fie doar o coincidenta dar am ramas cu impresia asta ca imi face rau ...bani aruncati degeaba grater

Ultima oara a fost editat de gentiana (2008-02-25 11:07:20)

#588 2008-02-25 11:55:44

Satina
Full member

Gentiana, bioclin e foarte bun, ar putea fi o coincidenta. Acum nu e exclus sa nu mearga la tine... dar eu zic ca ar merita sa mai incerci odata. Eventual sa incerci intai pe piele (pe brat), apoi daca acolo e bine sa incerci si la intarea in vagin, dar f. putin, pe o zona f. mica. Si daca iar nu se intampla nimic, sa-l folosesti fara grija...

Eu am facut tratament homeopat si deocamdata sunt multumita, mai vedem ce o mai fi. Am scris despre el acum la subiectul candidoza (acela care e sticky).

#589 2008-02-26 15:40:37

snasic
New member
Inregistrat: 2008-02-08

mhm.. :-? ... si eu urmez un tratament pentru candida.. despre care am mai scris pe forum.. si am o intrebare.. este normal ca pe timpul tratamentului, simptomele candidei sa fie mai accentuate?.. in sensul ca mancarimile si inflamatiile la nivelul vaginului sunt mai suparatoare decat inainte de inceperea tratamentului... sad

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.