|
Nu esti logat.
Candida...-30#552 2007-12-19 13:43:34
Re: Candida...nu,nu tu,crys_ty_na! vorbisem cu ralluka si ea mi-a zis ca am clamidia din descrierea simptomelor,doctoressa mi-a zis ca mai degraba am candidoza care se cronicizeaza din cand in cand. nu am fost diagnosticata cu nimic.te pup!nu fac nici un tratament, intrebam doar informativ mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline #553 2007-12-19 17:35:34
Re: Candida...fetelor imi raspundeti si mie la intrebare? va rog "Cand esti tanar, incerci sa schimbi toata lumea; cand ai imbatranit, vrei sa-i schimbi pe cei tineri!" Offline #554 2007-12-19 17:47:51
Re: Candida...bobita cel mai sigur mergi fa toate analizele pentru bts. nu se pot pune diagnostice corecte pe forum de unde rezulta k nu se pot da nici tratamente corecte (k in lipsa diagnosticului nu prea ai cum, decat daca ghicesti) http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #555 2007-12-19 18:21:12
Re: Candida...multumesc deadrose "Cand esti tanar, incerci sa schimbi toata lumea; cand ai imbatranit, vrei sa-i schimbi pe cei tineri!" Offline #556 2008-02-05 12:39:15
Re: Candida...putin ajutor! a inceput aseara sa ma pape la intrarea in vagin se duce spre perineu senzatia secretia e mai abundenta si laptoasa de la o perioada.luni imi vine si bucuria.analiza la secretie fac in februarie dar pana o sa ajung cu ea la doctor mai dureaza in plus nu ma incanta ideea de a plati 2 analize una acum si alta mai tarziu luna asta.deci sa imi pun gynozol? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#557 2008-02-05 12:40:59
Re: Candida...da, pune Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #558 2008-02-05 12:42:40
Re: Candida...sarumana.pot sa am contact in seara asta si dupa sa pun ovulul ? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #559 2008-02-05 13:05:53#560 2008-02-05 13:42:01
Re: Candida...am si eu o problema...am avut candida acum o luna am facut tratamentul cu gynozol ovule 400 si diflucan si vreo 2 zile iaurt intravaginal si bioctis....am inceput de o saptamana sa iau anticonceptionale novynnette ( cred ca asa se scrie) si azi am avut contact sexual si a inceput sa-mi curga o secretie lichida, nu cremoasa, ca la candida, dar urat mirositoare...lichida si transparenta....plus ca parca ma doare in timpul actului sexual si ma si ustura...maine ma duc la ginecolog...dar inainte as vrea sa stiu daca este o reactie a organismului la AC Offline #561 2008-02-05 14:14:48
Re: Candida...nu, nu e reactie la anticonceptionale Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #562 2008-02-05 14:20:44
Re: Candida...si atunci sunt simptome de candida?sau ceva mai grav? dar cum spuneam maine ma duc la doctor....si imi fac iar analizele....multumesc oricum Offline #563 2008-02-06 07:52:58
Re: Candida...mi-am pus primul ovul aseara.ideea e ca la introducere ma pisca putin si a si usturat nitel.nu prea are legatura cu topicul dar decat sa deschid altul mai bine intreb aici.usturime e doar pe partea stanga unde sa vad si bulbii aia himenali mari unde ma si ustura mai tare daca nu sunt suficient lubrifiata.ce are partea aia? sa fie de la ramasitele de himen care dupa contact se umfla ma gandesc eu? si inca ceva de cateva zile dimineata simt o jena la urinare pot sa ii zic usturime doar ca se duce spre vagin ca sa zic asa eu ma gandesc sa nu fie de la candida ca daca era cistita pana acum o dadea in mai rau? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #564 2008-02-06 11:50:38
Re: Candida...evilpink, sa nu ai tu o sensibilitate crescuta pe zona aia... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #565 2008-02-06 12:03:05
Re: Candida...a trecut senzatia aia de urinare frecventa a tinut o zi maxim 2 acum dimineata se mai intampla treaba asta de cateva zile.ma gandesc si eu ca am o sensibilitate mai mare acolo.banuiesc ca o rana acolo nu are cum sa fie ar sangera sau ceva de genul asta. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #566 2008-02-06 12:04:25
Re: Candida...exact Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #567 2008-02-06 12:06:03
Re: Candida...sarumana . si nu pot s afac nimic sa scap de sensibilitatea asta? sau sa ma grija la,lubrifiere etc.etc Ultima oara a fost editat de evilpink (2008-02-06 12:10:50) VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #568 2008-02-06 12:44:47
Re: Candida...sa inteleg ca o rana vaginala sangereaza? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #569 2008-02-06 14:44:05
Re: Candida...A revenit candida, de Craciun, ca asa si-a facut obicei de vreo 2 ani. In fine, nu a fost prea rau, a mers bine cu Bioclin, dar le-am facut vanzare mare alora... De vreo 3 saptamani a devenit chinuitoare. Incepand de joi am folosit Miconal Ecobi crema apoi am continuat cu Micoheal crema pentru ca nu mai aveau Miconal (e oricum acceasi Marie). Am luat si Flucovin 150. Vreo 3 zile am pus si dimineata si seara crema, apoi am continuat numai seara. A cedat putin, dar inca ma supara, mai ales in timpul zilei (probabil cand se scurge crema). Oare are rost sa mai continui cu tratament pe baza de imidazol, daca de o saptamana nu cedeaza? Mi-e si teama sa nu apara iritatii. Dupa tratamente mai indelungate in timpul primei sarcini si dupa prima nastere nu am mai suportat ovulele (de aceea am incercat crema). Am tolerat bine doar ovule preparate in farmacie cu nistatin 200 si unt de cacao, dar doar au pastrat vaginul curat pentru nastere, ca la putin timp dupa nastere a revenit (era in timpul ultimei sarcini). Si Pimafucin am tolerat, dar nu au avut nici urma de efect. Anul trecut am folosit Gynozol (mai folosisem si in trecut) si am avut iritatii, arsuri, f. urat a fost, a trebuit sa scot ovulul de acolo si nu am mai facut tratament, a cedat atunci cu Bioclin. Acum insa nu cedeaza... Mi-am facut programere la homeopat pentru joi, om vedea ce-o fi... Offline #570 2008-02-06 14:49:50
Re: Candida...cred ca poti lasa deoparte crema daca tot nu vedem imbunatatiri ale situatiei, Satina draga Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|