homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vreau sa slabesc :D-51

#951 2008-07-07 00:02:33

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

Re: vreau sa slabesc :D

Andreea86 a scris:

GreenBubbles a scris:

de maine imi iau clarionol si lipostop,sper big_smile o sa va anunt dak imi sunt bune,dupa ce mai bag sport...dar tre sa asteptati kam o luna sa va zic lol

cat costa clarinol si cat costa lipostop? si sunt din plante sau sunt din alea care afecteaza metabolismul? ca ma bate gandul sa incep si eu...

km 43 clarinolul si km 18 lipostopul

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#952 2008-07-07 00:05:39

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

e bun...sa le iau pe amandoua o data sau intai iau lipostop vreo luna sa vad daca are vreun efect...si daca tot nu slabesc iau si clarinol? Ca dupa 10 iulie, dupa ce termin cu licenta, vreau sa ma duc iar la sala...poate acum se vede ceva diferente. Ca nu mai iau Marvelon (yeeeee), am inceput iar yasmin si cu ele data trecuta cand am luat ajunsesem la 43 kg...ma gandesc acum si cu yasmin si clarinol si lipostop si sala...parca vad ca ajung la 35kg. rotfl uf...ce vise frumoase... rotfl

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#953 2008-07-07 18:38:34

pitzipoank
Insomniac member

De ce iei in greutate?
Te supui unui sir chinuitor si interminabil de diete insa kilogramele in plus nu par sa se lase infrante. Afla care sunt inamicii ascunsi din cauza carora nu slabesti!

Regimul de viata dezorganizat sau infometarea sunt inamicii principali ai unei diete sanatoase . Printre acestia isi fac loc si altii care merita mentionati pentru ca tu sa-i poti ocoli pentru a te putea bucura de o silueta de invidiat in aceasta vara!

1. Lipsa odihnei
Organismul are nevoie de odihna pentru a functiona in parametrii normali. In momentul in care este privat de somn, acesta are tendinta de a stoca grasimile cu scopul de a elibera energia necesara. Grasimile ?bune? vor genera acesta energie, in timp ce acelea ?rele? vor ramane in organismul tau. Rezultatul? Kilograme in plus! Trebuie sa stii ca este absolut necesar sa dormi cel putin 6 ore pe noapte. Evita mesele dupa ora 19:00 si, in cazul in care nu poti rezista, opteaza pentru fructe sau legume. In niciun caz nu inlocui somnul cu mancarea!

2. Stresul
Intr-o societate in care nu te poti afirma decat dupa batalii crancene, stresul se simte ca la el acasa. Acesta ne afecteaza in primul rand emotional, motiv pentru care, de cele mai multe ori, in incercarea de a-l combate, ne refugiem in mancare. Dulciurile, biscuitii si alte ?mese? secundare sunt cateva dintre obiceiurile care adauga kilograme in plus. Daca stresul nu poate fi combatut, obiceiurile da! Inlocuieste toate aceste mese nocive cu fructe, legume sau iaurturi. In acest fel vei evita senzatia de foame si te vei hrani sanatos. Rezultatul? Un corp armonios!

3. Medicamentele
Unele medicamente ce au ca scop combaterea depresiei, a migrenelor sau cele prescrise diabeticilor, au ca prim ?efect? secundar rotunjirea formelor. Steroizii, tratamentele hormonale sau anticonceptionalele fac de asemenea parte din randul medicamentelor ?rele?. Din nefericire, la marea lor majoritate nu se poate renunta. Nu trebuie sa te dai batuta sau sa dai vina pe medicamente pentru noile tale proportii. Pentru a reduce efectele secundare generate de acestea, trebuie sa te inarmezi cu multa rabdare. In primul rand va trebui sa nu cedezi poftelor, va trebui sa consumi cat mai multa apa si, in special, sa incepi sa faci miscare.

4. Sanatatea
Hipotiroidismul reprezinta o dereglare a glandei tiroide, aceasta incetandu-si functionarea normala. Primele simptome sunt date de castigul in greutate, in ciuda faptul ca suferi de o acuta lipsa a poftei de mancare . Desi nu mananci aproape nimic, kilogramele in plus se vad de la o zi la alta. Daca te simti obosita, letargica, daca inghiti cu greu, dormi prea mult, trebuie sa consulti de urgenta un medic! Acesta iti va prescrie un tratament medicamentos care va regla activitatea glandei tiroide si te va ajuta sa scapi/sa te mentii la greutatea optima.

5. Menopauza
Nu exista o varsta exacta la care femeile intra in menopauza. Aceasta se poate manifesta fie foarte devreme din cauza stresului, a socurilor emotionale, etc., fie mai tarziu, in jurul varstei de 45-50 de ani. Instalarea menopauzei aduce dupa sine incetinirea metabolismului si acumularea alarmanta a kilogramelor in plus. Singura modalitate prin care iti poti imbunatati metabolismul si implicit aspectul fizic este sportul. Plimbarile lungi, inotul sau mersul pe bicicleta medicinala sunt cateva dintre sporturile care iti vor pastra corpul ca la 20 de ani! Sau macar te vor face sa te simti asa!

Acum nu mai ai niciun motiv pentru care sa te plangi de acumularea nejustificata de kilograme. Identifica problema si ia masuri! Solutii exista pentru fiecare problema?

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel

#954 2008-07-07 21:45:17

pufu
Sr. member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2008-06-28

feteloooor...sambata am fost la strand....si cand am vazut in poze in ce hal mi se observa celulita pe picioare...m-am ingrozit...si dupa o portie de plans...m-am hotarat sa renunt la scuze si la lene...si sa ma apuc de treaba...asa k de ieri am renuntat la dulciuri,paine si grasimi si am inceput sa fac sport...ieri m-am balacit cam o ora in bazin...nu stiu sa inot f bine dar am dat din picioare tot timpul...iar azi am iesit sa alerg...din pacate singura...dar sunt foarte fericita...si acum chiar nu ma mai opreste nimic pana nu reusesc sa slabesc cat vreau...pt k m-am ambitionat foarte tare...si n-o sa renunt...in momentul asta pot sa spun k sunt mandra de mine...si stiu k inceputul a fost greu...
o sa va spun pe parcurs dak am mai slabit...big_smile...pe mine nu ma intereseaza kg...ci cum arat in haine....adik vreau sa scap de celulita si grasime...si sa fac masa musculara

Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha

#955 2008-07-07 21:47:11

andrutza
Vizitator

poti sa-ti iei si crema de la l`oreal pt celulita e f buna

Publicitate

loading...

#956 2008-07-07 21:49:15

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

ella daca dispui de banuti iti recomand loreal perfect slim...eu folosesc doar de noapte ca ziua nu am timp dar este si de zi...ma dau seara dupa dus ma infasor in folie si stau vreo 2 ore...face minuni de la primul tub...in 2 saptamani sotul meu s-a crucit ca nu se mai vede prin pantalonul subtire celulita...acum sunt infasurata si transpir la greu lol
aaa costa cam 50 de roni

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#957 2008-07-07 22:06:32

old_soul
Insomniac member
De la: locul unde e liniste
Inregistrat: 2008-04-29

vreau sa slabeeeeeeeeesc!! grater grater grater

My Tears Dry On Their Own

#958 2008-07-07 22:59:40

pufu
Sr. member

micanarcisa a scris:

ella daca dispui de banuti iti recomand loreal perfect slim...eu folosesc doar de noapte ca ziua nu am timp dar este si de zi...ma dau seara dupa dus ma infasor in folie si stau vreo 2 ore...face minuni de la primul tub...in 2 saptamani sotul meu s-a crucit ca nu se mai vede prin pantalonul subtire celulita...acum sunt infasurata si transpir la greu lol
aaa costa cam 50 de roni

multumesc pt sfaturi si ma bucur pt tine k ai scapat de celulita...
deocamdata am luate 2 tuburi de crema anticelulitica de la avon...deci astept sa le termin...ma masez in fiecare seara dupa baie cu crema si cu o perie speciala...sa vad cum o sa arat dupa ce le termin pe aceastea...si cred k o sa iau si ce imi recomanzi tu...

#959 2008-07-08 16:23:08

pufu
Sr. member

fetelor am gasit pe net o cura foarte interesanta si care mi se pare si usor de tinut si sanatoasa...voiam sa va intreb dak a mai tinut cineva aceasta dieta si dak a slabit
dieta este urmatoarea:

"Dieta pe care v-o recomand a fost elaborata de cercetatorii Institutului de nutritie "MAX PLANK"din Germania . Cine tine aceasta dieta vreme de doua saptamani, nu-si mai schimba greutatea corporala trei ani. Metabolismul se modifica si creaza un camp energetic care impiedica depozitarea grasimilor.

Ce este absolut interzis la aceasta dieta: nu se bea nici un fel de alcool (bere, vin, tarie).

Important:
- se foloseste numai sare dietetica
- se bea cel putin 2 litri de lichid pe zi (ceai cu lamaie si cafea fara zahar, apa minerala slab concentrata, exclus sifonul si bauturile dulci acidulate)
Cine tine aceasta dieta va fi un om slab, dar plin de energie.

LUNI
Dimineata: cafea (fara zahar sau lapte) si nimic altceva
La pranz: 2 oua fierte tari si spanac fiert (cu putina sare) - cat vrei (exclus paine)
Seara: 1 gratar (mare) de vaca cu salata verde si telina - cat vrei (exclus paine)

MARTI
Dimineata: cafea (fara zahar sau lapte) si nimic altceva
La pranz: 1 gratar (mare) de vaca cu salata verde si fructe - cat vrei (exclus paine)
Seara: sunca de Praga - cat vrei (exclus paine)

MIERCURI
Dimineata: cafea (fara zahar sau lapte) cu 50 gr. paine intermediara
La pranz: 2 oua fierte tari cu salata verde si rosii - cat vrei (exclus paine)
Seara: sunca de Praga si salata verde - cat vrei (fara paine)

JOI
Dimineata: cafea (fara zahar sau lapte) cu 50 gr paine intermediara
La pranz: 1 ou + morcovi fierti (sau cruzi) + Schwitezer - cat vrei (exclus paine)
Seara: fructe cu iaurt - cat vrei (exclus paine)

VINERI
Dimineata: cafea (fara zahar sau lapte) +morcovi cruzi, rasi cu lamaie si nimic altceva
La pranz: peste fiert + rosii - cat vrei (exclus paine)
Seara: 1 gratar de vaca + salata verde - cat vrei (fara paine)

SAMBATA
Dimineata: cafea fara zahar sau lapte + 50 gr. paine intermediara
La pranz: pui la gratar - cat vrei (exclus paine)
Seara: 2 oua fierte tari + morcovi cat vrei (fara paine)

DUMINCA
Dimineata: ceai cu lamaie si nimic altceva
La pranz: 1 gratar de vaca + fructe - cat vrei (exclus paine)
Seara: orice si cat vrei (mancarea preferata)

( NU alcool sau dulciuri)

LUNI se reia dieta pentru inca o saptamana

ATENTIE: nu se inlocuieste nici un produs din dieta "

#960 2008-07-08 16:25:51

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

eu am tinut-o, nu e chiar 100% asta, dar foarte asemanatoare, sub denumirea de dieta daneza - cica de schimbare a metabolismului, care promitea ca slabesti un kg pe zi
dupa 10 zile in care n-am slabit nici un gram, am renuntat din cauza durerilor infioratore de stomac, mie una nu-mi mai trebuie

Ultima oara a fost editat de heimdall (2008-07-08 16:27:07)

#961 2008-07-08 16:30:59

pufu
Sr. member

heimdall a scris:

eu am tinut-o, nu e chiar 100% asta, dar foarte asemanatoare, sub denumirea de dieta daneza - cica de schimbare a metabolismului, care promitea ca slabesti un kg pe zi
dupa 10 zile in care n-am slabit nici un gram, am renuntat din cauza durerilor infioratore de stomac, mie una nu-mi mai trebuie

offf....imi pare rau heimdall...mi se parea mie ciudat totusi k mananci destul in dieta asta...adik in momentul de fata eu mananc mai putin decat zic ei acolo...si ma gandeam k secretul o fi vreo combinatie de alimente...macar acum stiu sa nu o mai incerc...ms mult k mi-ai zis :k?ra:

Ultima oara a fost editat de ella_mina (2008-07-08 16:32:19)

#962 2008-07-08 16:33:44

heimdall
Diamond member

pai nu stiu ce sa zic, poate la alte persoane o fi mergand, varianta mea avea si niste chestii scarboase pe care nu le-am putut manca : morcovi rasi cu lamaie, spanac fiert fara sare, telina fiarta acklad
oricum pe mine ma termina psihic dietele astea in care ti se spune strict ce trebuie sa mananci, prefer sa-mi fac singura meniul, chiar cu niste restrictii...

#963 2008-07-08 16:37:45

persifona
Vizitator

Sterge unul din posturi, ori de aici ori de la topicul nou deschis.

telina cruda data prin razatoare si cu lamaie m-a rupt! numa cand simt miros de telina acum, ma ia cu rau neutral

#964 2008-07-08 16:42:10

pufu
Sr. member

persifona a scris:

Sterge unul din posturi, ori de aici ori de la topicul nou deschis.

telina cruda data prin razatoare si cu lamaie m-a rupt! numa cand simt miros de telina acum, ma ia cu rau neutral

k...o sa-l sterg pe celalalt...scuze..big_smile

#965 2008-07-08 16:47:24

pitzipoank
Insomniac member

fetili, is la a2-a zi d lipostop.. pot sa zic k nu am mankt pana la ora asta decat un twix (chiar nu ma pot abtine d la asta) si nu mi-e foame deloc. dar am sa pap si oleak d iaurt, numai asa, k trebe.

Ultima oara a fost editat de pitzipoank (2008-07-08 16:47:58)

#966 2008-07-08 16:48:37

heimdall
Diamond member

pitzipoank, din experienta iti zic sa incerci sa mananci cate ceva (nu twix big_smile ), pentru ca mai pe seara o sa ti se faca o foame teribila si o sa mananci te miri ce smile

#967 2008-07-08 16:48:54

pufu
Sr. member

gata l-am sters pe celalalt.
eu deocamdata sunt fericita cu noul meu stil de viatza sa zic asa...de 3 zile am renuntat la grasimi si dulciuri(la acestea partial k mai scap cate o napolitana la 2 zile k nu rezist big_smile)...si am inceput sa fac sport...plus k nu mai stau numai in fata calculatorului...imi gasesc cate ceva de facut k sa ma misc...si deja cred k am slabit putin....1kg sigur l-am dat k se cunoaste la niste pantaloni care nu ma incapeau...iar acum ii iau pe mine dar sunt f strimti...deci tot am avansat big_smile...nu am cantar....deci nu o sa masaor rezultatele in kg ci dupa haine...asa e cel mai bine

#968 2008-07-08 16:52:00

pufu
Sr. member

ma gandeam si eu sa iau lipostop...dar dak ma vede mama k dau banii pe el cand eu am o sticla cu otet de mere in frigider cred k m-ar bate...de fapt am o chestie facuta din otet de mere,usturoi si miere...ce ziceti...credeti k e bun sa iau in loc de lipostop?...si dak da...de cate ori pe zi si ce cantitate?

#969 2008-07-08 16:53:07

heimdall
Diamond member

sa nu care cumva sa bei otet de mere, pentru ca te vei alege cu o gaura in stomac... nu e gluma

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.