homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vreau sa slabesc :D-52

#970 2008-07-08 16:53:15

pitzipoank
Insomniac member
De la: ...casuta cu vise
Inregistrat: 2008-06-17

Re: vreau sa slabesc :D

heimdall a scris:

pitzipoank, din experienta iti zic sa incerci sa mananci cate ceva (nu twix big_smile ), pentru ca mai pe seara o sa ti se faca o foame teribila si o sa mananci te miri ce smile

de obicei eu am o foame crunta dim, cand ma trezesc lol seara nu pap decat daca fac ceva boon tare.. :big_smile

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel
roccolino big_smile http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related

#971 2008-07-08 16:54:24

pitzipoank
Insomniac member

ella_mina a scris:

ma gandeam si eu sa iau lipostop...dar dak ma vede mama k dau banii pe el cand eu am o sticla cu otet de mere in frigider cred k m-ar bate...de fapt am o chestie facuta din otet de mere,usturoi si miere...ce ziceti...credeti k e bun sa iau in loc de lipostop?...si dak da...de cate ori pe zi si ce cantitate?

nu cred k e chiar grozav.. makr pastilele astea sunt facute cu cap hmm

"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel

#972 2008-07-08 16:56:57

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

pitzipoank, pai e super bine ca poti sa mananci dimineata... mie pe seara mi se face o foame neutral
dar ia zi, ce inaltime si greutate ai ? ca parca vad ca si tu esti o slabanoaga big_smile

#973 2008-07-08 16:58:57

pufu
Sr. member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2008-06-28

heimdall a scris:

sa nu care cumva sa bei otet de mere, pentru ca te vei alege cu o gaura in stomac... nu e gluma

pai nu beau otet gol...doamne fereste...o lingura de otet intr-o cescuta cu apa...stiu k am citit in mai multe locuri k ar fi foarte buna combinatia asta...chiar si pt obezitate da nush...cred k mai rpd iau lipostop...app...cat costa?...si cate pastile luati pe zi si cand?

Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha

#974 2008-07-08 16:59:55

pitzipoank
Insomniac member

heimdall a scris:

pitzipoank, pai e super bine ca poti sa mananci dimineata... mie pe seara mi se face o foame neutral
dar ia zi, ce inaltime si greutate ai ? ca parca vad ca si tu esti o slabanoaga big_smile

rotfl pai, 1.64 si 56kg. da la mine grasimile sunt de la burta pan la genunchi..  si nu, nu sunt o slabanoaga.. sad

Ultima oara a fost editat de pitzipoank (2008-07-08 17:17:46)

Publicitate

loading...

#975 2008-07-08 17:04:57

heimdall
Diamond member

si la mine tot asa e grasimea asezata pitzi sad
ella, depinde, eu de ex am probleme cu stomacul si n-as bea otetul ala nici cu apa... mai bine apa cu lamaie

#976 2008-07-08 17:16:03

pitzipoank
Insomniac member

eu  in 2 luni am aj d la 64 la 56.dar m0am mutat si nu am mai avut timp d sala shame on me.. sper sa merg din nou cat mai curand:signof10:

#977 2008-07-08 17:26:10

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

otetul face rau la stomac, chiar si cu apa...deci mai bine iei pastilele decat sa te trezesti cu gastrita sau ulcer...(eu am gastrita si crede-ma ca sunt niste dureri groaznice de stomac...cand ma apuca trebuie sa stau ghemuita ca sa suport...la ulcer nici nu vreau sa-mi imaginez cum or fi durerile...deci nu te juca cu asta)
Cat despre diete...nici eu nu pot sa le tin pentru ca sunt foarte mofturoasa la mancare...mie de ex nu imi place spanacul, telina fiarta, carnea de vita....cafea nu prea beau(cu atat mai putin neindulcita). Prefer sa renunt eu la anumite alimente...si sa mananc ce imi place si nu ingrasa.

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#978 2008-07-08 17:30:49

pitzipoank
Insomniac member

eu mananc aproape orice. dar imagineaza-ti 2 luni numai gratar d piept d pui, salate, fructe si legume. si n-am murit. m-am simtit mai bine k niciodata. acu vreau sa ma apuc din nou. dar e cam greu inceputul. dumbom

#979 2008-07-08 17:37:13

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

lasati ca am facut eu gastrita de la otet de mere cu miere si nu amis tiu ce. pe langa ca mi-era rau de la el, m-am ales cu ditamai agstrita. decat asa, ami bine grasa!!!

p.s. am fost in parc cu rolele...ce bin a fost. bine, ca de plimbt m-am plimbat cam 30 min dar am avut companie frumoasa big_smile

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#980 2008-07-08 17:58:59

pufu
Sr. member

multumesc fetelor k mi-ati spus...gata...nu iau asa ceva...deci maine ma duc la plafar sa cumpar lipostop...sper sa ma ajute...zilele astea o sa incep sa iau si anticonceptionale...sper sa nu fie vreo problema intre lipostop si ele

#981 2008-07-08 18:04:28

pitzipoank
Insomniac member

ella_mina a scris:

multumesc fetelor k mi-ati spus...gata...nu iau asa ceva...deci maine ma duc la plafar sa cumpar lipostop...sper sa ma ajute...zilele astea o sa incep sa iau si anticonceptionale...sper sa nu fie vreo problema intre lipostop si ele

http://www.naturaplant.ro/produse/808/Lipostop uite aici vezi c contine si poti intreba farmacista. desi nu cred k au legatura. dar k sa fii u cu inima impacata... :k?ra:

Ultima oara a fost editat de pitzipoank (2008-07-08 18:04:39)

#982 2008-07-08 18:05:02

heimdall
Diamond member

nu e nici o problema cu AC si Lipostop smile

#983 2008-07-08 19:27:08

pufu
Sr. member

k...multumesc mult fetelor...maine imi iau si eu lipostop...sper sa-mi scada pofta de dulciuri...si poate si de mancare...k e jale...sunt tare pofticioasa...grater

#984 2008-07-08 19:58:17

anka9mai
Hero member
De la: Iasi
Inregistrat: 2008-03-28

fetelor voi statzi f bine cu kg in raport cu inaltzimea...la mine e mult mai grav...1.77/ 80 kg....stie cineva vro metoda eficienta pt topit grasimea....mentzionez ca nu mananc dulce, paine si nici paste fainoase....iar dupa ora 19 nu mai pun nimic in gura....pur si simplu nu pot slabi...de vina este sedentarismul...sunt in concediu de cresterea copilului....singura miscare este cand ies cu copilul la plimbare....

pc  pc

#985 2008-07-08 20:50:01

pufu
Sr. member

feteleee...am gasit pe un forum o dieta recomandata de cineva care spune k a slabit f mult...o sa va copiez cate ceva din ce a zis doamna/domnisoara respectiva...si astept parerile voastre...poate chiar a mai tinut cineva aceasta dieta...

" Este o cura stabilita de o echipa de medici, pentru a asigura necesarul de elemente obligatorii pentru organism. Exista cateva reguli generale:
1. Sa respectati ordinea zilelor,
2. O zi pe luna este pentru hidratare, deci numai apa sau ceai, totdeauna inainte de ziua cu proteine si dupa cea de fructe,
3. Sa respectati exact toate elementele caci fiecare are rolul ei.
4. Fiecare zi micul dejun este format din doua fructe perechi.
5. In 90 de zile poti slabi 21 kilograme!
Dar, fetelor, e vorba de 90 de zile!!! Pana la Pasti cum ar veni! Daca vreti, va voi spune regula celor patru zile, acum plange Tony, dar voi reveni (a fost cam bolnavioara). Eu am slabit pana acum aproape patru kilograme... deci e garantata!

ZIUA1 - PROTEINE
Micul dejun: doua fructe perechi (2 banane sau 2 mere sau 2 kiwi sau 2 portocale,etc)
Pranz: 3 felii = 200g carne fiarta sau gratar + 1 felie paine + salata in orice cantitate dar fara ulei. Dupa pranz obligatoriu 200ml supa fara taitei
In loc de carne, in ziua de proteine poti consuma 3 oua sau branza degresata iar in loc de supa lapte.
Cina: La fel ca pranzul dar fara supa
Aveti grija!!!! Ce mancati la pranz trebuie sa mancati si seara!
Eu dupa ce am tinut prima zi am spus ca n-as fi crezut cat de putin inseamna 200g dar, o prietena care a tinut acest regim fara sa tina seama de cantitate (deci papa ce scrie aici dar in cantitatea care o satura) a slabit ceva, de scurta durata si fara schimbarea metabolismului.

ZIUA2 - AMIDON
Micul dejun: doua fructe perechi
Pranz: orice fel de legume dar fierte obligatoriu (fasole boabe sau verde, mazare, linte, morcovi, cartofi, etc.)+ o felie de paine+salata (fara ulei). Cantitatea sa fie cat o farfurie adanca de supa.
Cina: la fel ca pranzul dar jumatate de cantitate!!
Aici puteti folosi condimente sau bulion, merge si ketchup)
Sa nu credeti ca e usor, cu fiecare zi va va fi mai greu, cel putin in prima saptamana, dupa care veti astepta cu nerabdare ziua de proteine, care va va mai domoli foamea!
ZIUA 3 - CARBOHIDRATI
Micul dejun ca in celelalte zile:2 fructe
Pranz: spaghete sau paste sau pizza (corespunzator unei portii de 200g)cu condimente sau sos sau bulion
Cina: 2 feliute tort sau 2 feliute cozonac sau 3 cupe inghetata, obligatoriu un rand de ciocolata menaj.
Fetelor, ciocolata impiedica aparitia alergiilor care sunt frecvente pe timpul dietelor.

Ziua 4 - FRUCTE
Orice fel de fructe si in orice cantitate!

Deci, cele patru zile se tot repeta, respectati strict regulile pe care le-am scris mai sus si, n-o sa va para rau! Daca aveti vreo intrebare, eu va stau la dispozitie si musai sa va faceti timp si pentru sport macar zece minute pe zi! "

#986 2008-07-08 20:51:45

pufu
Sr. member

din cate am citit a slabit 8kg in prima luna....o sa mai citesc...k sunt vreo 43 de pagini...si va tin la curent...
sau dak vreti pot sa va dau link-ul :k?ra:

#987 2008-07-08 22:00:17

pitzipoank
Insomniac member

anka9mai a scris:

fetelor voi statzi f bine cu kg in raport cu inaltzimea...la mine e mult mai grav...1.77/ 80 kg....stie cineva vro metoda eficienta pt topit grasimea....mentzionez ca nu mananc dulce, paine si nici paste fainoase....iar dupa ora 19 nu mai pun nimic in gura....pur si simplu nu pot slabi...de vina este sedentarismul...sunt in concediu de cresterea copilului....singura miscare este cand ies cu copilul la plimbare....

l-carnitina

#988 2008-07-08 22:06:49

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

fetelooorrr...azi mi-am expus celulita cu nesimtire!! fusta super scurta si vedere la bulane..si m-am simtit bine in pielea mea!!!
sunt happy, chiar daca n-am mai slabit, am inceput sa invat sa ma iubesc!!!

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.