|
Nu esti logat.
Sexul si biserica....-3#39 2008-01-03 08:28:45
Re: sexul si biserica....
eee au har pe naiba....sunt unii care intr-adevar au harul de la dumnezeu si aia merita tot respectul Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume! Offline #40 2008-01-03 11:54:43
Re: sexul si biserica....io abia de 4 luni mi'am inceput viatza sexuala...si eu la spovedit ma duc o data pe an si atunci de pasti ...si kiar si asa ..preotul de la biserik la care ma duc io nu pune intrebari legate de sex ....dar am sa ma duc si eu un preot mai sever...sa vad cum ma pedepseste ....am o prietena careia ia interzis si ei sa se impartaseasca...si ma cam speriase Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #41 2008-01-03 12:17:52
Re: sexul si biserica....Eu din pacate am nimerit la un preot care lasa de dorit(cand nu e la biserica e la bar)si nu m-a lasat sa imi spun pacatele,m-a intrebat el rpd 2-3 si a terminat cu mine.De atunci nici nu am mai fost.Cat despre studentii la teologie........am fost si eu cu unul si credeti-ma ca dintre toti lui ii statea capul doar la sex.Dupa 2 zile i-am dat papucii.Si parea asa sfant(inainte sa il cunosc).....pe naiba.Mi-e sila. ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #42 2008-01-03 12:29:24
Re: sexul si biserica....biserica de azi nu mai are rolul de dinainte...de fapt nici nu stiu dk l-a avut vre-o data! Offline #43 2008-01-03 12:36:55
dragele mele nu va obliga nimeni sa va duceti la nu`sh ce preoti care nu va convin.Am mai scris si in alt topic..numai generalizati atat... In alte discutii spuneati k de ce barbatii care intalnesc 10-15 femei usoare afirma apoi k toate sunt asa...ori in lumea asta sunt miliarde de femei..asa si voi.Nu va convine un preot mergeti la altul tre sa va convina unu sau spunetii preotului respectiv in fata ce aveti de zis sa va raspunda. Si ei sunt oameni si ei gresesc.Nu trebuie sa judecam noi!!! Aduceti-va aminte ca in trecut Capul Preotilor a fost cel care l-a rastignit pe Iisus http://www.youtube.com/watch?v=mhKclOFokdQ about Sublocotenet Claudiu Marius Covrig http://www.youtube.com/watch?v=ZRHKERmF-rg Offline Publicitateloading...
#44 2008-01-03 12:46:19
E posibil sa fie numai cei batrani preocupati de treaba asta. Dar sa stii ca e pacat mare sa te impartasesti fara sa te fi spovedit inainte, dar sa te spovedesti cu adevrat. Chiar daca nu te intreaba preotul tu ai obligatia sa ii spui daca vrei sa fii iertata de toate pacatele. Eu de exemplu merg la spovedanie ori de cate ori am ceva pe suflet care ma macina. Poate am si noroc ca am un preot duhovnic foarte bun. In afara de faptul ca ma spovedeste, ma si sfatuieste si ma povatuieste. Stie sa vorbeasca cu omul, ce mai. Preotul meu nu mi-a dat impartasanie de cand mi-am inceput viata sexuala, ci doar aghiazma mare. Dar asta nu ma opreste sa merg sa ma spovedesc. Fac asta in primul rand ca imi face mie bine sa imi descarc sufletul. Nu sunt habotnica si nici foarte bisericoasa, dar din cand in cand merg la preot si doar stau de vorba cu el. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #45 2008-01-03 15:53:50
Re: sexul si biserica....se zice bine fa ce zice popa,nu ce face popa....si eu am remuscari uneori.dar cred ca asta tine de subconstient expect the worst , hope for the best! Offline #46 2008-01-03 21:59:49
Re: sexul si biserica....e offtopic: la baieti o fi aceleasi canoane? fericita mamica de Teodora din 11.02.2012 Offline #47 2008-01-03 22:32:15
#48 2008-01-03 22:41:18
asa e da' ma intrebam caci era si un topic cu femeile si biserica sau ceva de genu plus ca in traditiile noastre romanesti barbatul avea voie (si mamele se mandreau din cate stiu eu ) sa o faca inainte de casatorie in schimb fetele nu.. fericita mamica de Teodora din 11.02.2012 Offline #49 2008-01-04 12:21:44
Re: sexul si biserica....ultima mea spovedanie a fost de pasti anul trecut...si mi a cam skimbat destinul....m am dus acasa si m am despartit de prieten (nu mai mergea si nu puteam sa ii zic pt ca ma iubea ff mult...)...cand m a spovedit am plans....mi a vb f frumos...m a intrebat si de relatia sexuala....nu a zis sa ma abtin....sa nu fac sau altceva....a spus doar sa am grija....un preot extraordinar... Moartea nu vine odată cu vârsta, ci odată cu uitarea... Offline #50 2008-01-04 21:43:16
Re: sexul si biserica....ptr baieti sunt acelasi canoane ca si ptr fete nu e nici o discriminare. Offline #51 2008-01-15 12:03:12Re: sexul si biserica....cu totii suntem pacatosi in felul nostru. eu nu am mai mers la spovedit de cativa ani si nici nu cred ca o sa ma mai duc vreodata. daca vreau sa ma caiesc de pacatele mele o pot face si acasa, nu tb sa ma duc la cine stie ce preot care sa judece ce fac eu si sa-mi dea fel de fel de canoane. nu inteleg rolul spovedaniei. e ca si cu rugaciunile si mersul la biserica. ma pot ruga si acasa si sa fie primit atata timp cat o fac sincer. si are dreptate micanarcisa: dupa ce sa tin post de la mancare daca fac toate tampeniile posibile...si faza cu sexul...ar trebui si biserica sa se schimbe, ca si lumea s-a mai schimbat un pic Cu zambetul pe buze... Offline #52 2008-01-15 14:29:01Re: sexul si biserica....Un pic mai foarte mult. Offline #53 2008-01-20 13:38:06
Re: sexul si biserica....asa e bliss N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #54 2008-02-03 23:01:37
Re: sexul si biserica....care este legatura dintre sex si biserica ... Offline #55 2008-02-12 14:47:08
Re: sexul si biserica....atunci cand te spovedesti preotul are har de la dumnezeu si prin gura lui vb dumnezeu.sunt sotia unui preot si sa stiti ca nu mananc bataie si ma inteleg perfect cu el.sf impartasanie simbolizeaza multumirea noastra lui iisus hristos ca sa jertfit pentru noi si inseamana si o purificare completa a sufletului.var place sa fiti judecati in functie de ce prieteni aveti???nu cred asa ca lasati preotii ca o sai judece destul dumnezeu si pentru pacatele lor si pentru cele ale carora sau spovedit la ei.sotul meu nu mai e acelasi pe care lam cunoscut de cand e preot:te macina ceea ce auzi la atata lume.nu e usor si pentru ei.iar dk exista unii care isi bat neveste si copiii credetima ca au incercari si necuratul incearca sai stapaneasca pentru ca sunt mai slabi si nu foarte intariti in credinta..nu va supi pe mine Offline #56 2008-02-12 14:49:33
Re: sexul si biserica....pt corii:::cand ai nevoie de ajutor sa stai tot asa acasa sa vezi daca te ajuta cineva;) Offline #57 2008-02-12 14:56:41
Re: sexul si biserica....iepuras_roz, editeaza mesajele te rog No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|