|
Nu esti logat.
Sexul si biserica....-4#58 2008-02-12 17:02:03
Re: sexul si biserica....Huumm...o tema cu adevarat importanta atat pt fete cat si pt baieti nu stiu care este pozitia bisericii din zilele noastre fata de a face dragoste cu persoana iubita inainte de casatorie...cert este ca...prietenul meu a fost si s-a spovedit...si a marturisit ca a facut dragoste cu mine...si ce credeti ca i-a spus...a zis asa...ca daca ne iubim si am fost amandoi virgini si avem ganduri sa ne casatorim ..adik...sigur o sa ne casatorim...nu este pacat...asta au fost vorbele lui...si eu m-am simtit oarecum usurata....pt ca imi era f frica...de consecinte...acuma nush ce sa zic...eu stiu sigur ca sa o sa ma casatoresc cu el si nu prea ma simt vinovata...pt ca ne iubim enorm...suntem fideli unul fata de celalalt, asta pot sa o spun cu mandrie si sper ca totul sa fie bine in continuare Offline #59 2008-02-12 17:06:14
Re: sexul si biserica....toate bune si frumoase, Diviana, si daca doamne fereste nu va casatoriti ce se intampla ? sau trebuie musai s-o faceti ca sa nu ajungeti in iad ? Offline #60 2008-02-12 19:56:46
Re: sexul si biserica....Pai...Heimdall...eu m-am referit in cazul meu....si da...stiu ca o sa ne casatorim:D sunt f sigura de asta...eu merg pe ideea asta...si sa zicem....prin reducere la absurd ca nu ne mai putem casatori...atunci intervin alte probleme...de constiinta...etc...si at chiar ca sa o fim pacatosi 100% din nefericire ...eu sunt credincioasa si tind sa cred ca n-o sa intervina nimic care sa ne umbreasca fericirea...am trecut pot sa spun peste un obstacol important si am ramas impreuna....asa ca nimeni n-o sa poata sa ne impiedice sa ne casatorim...pt ca avem mare grija de relatia noastra Offline #61 2008-02-14 23:19:28
Re: sexul si biserica....fi-ti atente aici ce baliverne scot astia din ei,apai sa ma ierte Dumnezeu dar daca asta nu e ignoranta atunci nush ce e Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata... Offline #62 2008-02-15 10:01:55
Re: sexul si biserica....lol Offline Publicitateloading...
#63 2008-02-15 10:51:43
Re: sexul si biserica....7 ani numai pt furt se mai dau...la jail Offline #64 2008-02-15 12:37:44
Re: sexul si biserica....am fost si eu anul trecu inainte de sf.maria,in august,si m-am spovedit la man. lainici.am fost cu iubitul si cu viitoarea soacra.m-a intrebat daca mi-am inceput viata sexuala si i-am spus ca da.adevarul e ca nu m-a impartasit ci mi-a dat doar aghiazma mare si mi-a zis sa fac seara si dim matanii.mi-a zis ca nu e bine ce facem si sa incercam sa ne casatorim.dar pe prietenul meu l-a intrebat cum am facut-o.deci va dati seama cat am ras cand mi-a spus .l-a intrebat daca am facut-o fata in fata. . Ca o ploaie in desert ai aparut Am simtit ca ma pierd intr-un sarut M-ai facut sa plutesc pe aripi de dor M-ai facut sa te ADOR Offline #65 2008-02-15 14:24:10
Re: sexul si biserica....si mie tot d 7 ani mi-a zis da pan' la urma m-a impartasit...ma rog mi-a dat un canon si post mierc si vinerea....oricum faza e k nu-mi pare rau si probabil cand o sa mai am ocazia si pers potrivita n-o sa stau pe ganduri....oricum nimeni nu tine cont de ceea ce spune biserica sa fim seriosi...Am o prietena kre s-a dus la spovedit si a plecat d acolo plangand...Preotu o tot intreba daca au schimbat pozitia, k e pacat si nu mai stiu cate alte tampenii...doamne pazeste Offline #66 2008-02-15 14:26:24
Re: sexul si biserica....mie mia fost grozasa mai ma duk sa ma spovedesc , poate la un preot pe acre nul cunosc dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #67 2008-02-15 14:32:14
Re: sexul si biserica....io m-am dus la alt preot...k nu ma simteam in stare sa-i pov preotului care ma stia d mica... Offline #68 2008-02-15 14:53:27
Re: sexul si biserica.... Eu cred in Dzeu, ma rog singurica si chiar cred ca sunt ocrotita:) amnadoi strabunicii au fost preoti, dar ai mei nu sunt fanatici cu religia. Offline #69 2008-02-15 15:13:45
Re: sexul si biserica....si eu cred in d-zeu, sunt ff credincioasadar nush nu prea ma leaga chestai cu spovedania dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #70 2008-02-16 17:36:32
Re: sexul si biserica....Stiu un preot (foarte ok) care a intrebat-o pe o tipa, la spovedanie... daca a facut sex contra naturii... Offline #72 2008-02-18 01:05:17
Re: sexul si biserica....am auzit ca nu este ortodox nici sa te tii de mana sau sa te imbratisezi...sau sa te saruti Ultima oara a fost editat de mihaela2289 (2008-02-18 01:05:50) www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #73 2008-02-18 01:47:04
Re: sexul si biserica....
si daca a facut cu o pers de acelasi sex tot contra naturii se considera Offline #74 2008-02-22 13:17:23
Re: sexul si biserica....eu cu prietena mea mergem impreuna la spovedit. ne da un canon pe care trebuie sa-l facem si sa postim in anumite zile si ne spune sa incercam sa nu mai facem. dc nu se mai intampla pana in urmatorull post, ne impartaseste.. asa ca... eu n-am auzit sa nu te imparatseasca preotul 7 ani dc ai facut dragoste... Offline #75 2008-02-23 18:12:13
Re: sexul si biserica....Noi a trebuit sa ne spovedim acum cativa ani, cand am fost nasi la nunta unor prieteni si nu eram casatoriti. Ca sa fim nasi, a trebuit sa ne logodim, deci sa ne spovedim. Pe mine m-a intrebat tot felul de lucruri, iar pe prietenul meu l-a intrebat daca s-a masturbat vreodata. Ne-am distrat dup-aia I'll be nice if you give me chocolate! avem un puiutz de om Oliver 21.05.2010 Offline #76 2008-02-23 18:20:10Re: sexul si biserica....eu nu m-am mai spovedit de cand mi-am inceput viata sexuala....am auzit la unele colege de ale mele ca daca ai facut sex si nu esti casatorita nu ti se mai da impartasanie ci aghiazma mare pana te casatoresti Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|