|
Nu esti logat.
Sexul si biserica....-6#96 2008-02-28 17:26:13
Re: sexul si biserica....
din nou depinde de ce ...ca una e sa-ti placa sa ucizi...si sa te gandesti ca e "interzis" de legile bisericii... ca la sex cred ca intra absolut toate subcategoriile de sex Offline #97 2008-02-28 17:29:32Re: sexul si biserica....da, ziceam de "general", nu de "colonel"... adica nu ma refeream strict la sex Offline #98 2008-02-28 17:31:03
Re: sexul si biserica....pai ca sa si raspund la intrebarea ta: cred ca te abtii mai mult. Offline #99 2008-03-16 19:31:23
Re: sexul si biserica....buna ,eu pot sa va spun un mic secretel dar ma mai gandesc daca vi-l dezvalui sau nu:) exact cum spunea si alexutza_ali e o porcarie asta cu maritatul mai intai,in primul rand si baietilor le este valabila chestia ca si ei sunt oamenii lui D-zeu,dar daca ei nu ar avea experienta la primul nostru contact ar fi o problemuta,stiti suntem stresate,daca nu stiu cum sa te ia poti ramana chiar si marcata,asa ca in concluzie trebuie sa facem cum simtim,sunt alte pacate mult mai mari care nu trebuiesc facute! Offline #100 2008-03-26 17:17:52
Re: sexul si biserica....ca sa te spovedesti si impartasesti tr sa ti post, daca sunt insarcinata mai tr sa tin post? as vrea sa merg acum de Paste. Mami, tati si David: sunt pe drum, vin in iulie!!!!!!!!!! Offline Publicitateloading...
#101 2008-03-26 22:02:21
Re: sexul si biserica....pai cred ca poti sa tii 3 zile...dupa 3 zile iti da impartasanie Offline #102 2008-03-26 23:54:22
Re: sexul si biserica....sa ma ierte d-zeu daca pacatuiesc, dar eu nu m-am spovedit in viata mea si nu pt ca as fi necredincioasa, ci pt ca nu cred ca un om, un ins ca noi ceilalti, poate cu mai putine pacate sau nu, cum este un preot, poate absolvi alt om de pacate!!! no way! ma duc la biserica pt mine, orice biserica ce imi iese in cale si mi se pune mie sa intru in ea, ma rog Lui, fara a ma-nchina la icoane si alte cele si ma simt bine There ain't no sunshine now that he's gone Offline #103 2008-03-27 15:14:48
si care e secretul ? Offline #104 2008-03-27 18:10:09
Re: sexul si biserica....eu cred k religia are un rol important in educarea unui copil...insa dupa aia nu prea isi mai are rostul..poate doar la batranete cand te gandesti sa te caiesti pt toate cele facute p parcursul vietii..asa cum se duc toate babele la biserica...acum sunt putin rea . adica mie la religie preotul imi spunea k un copil trebuie facut la 20 si un pic de ani k dupa aia suntem uzati dpdv biologic..ceea c inseamna k dupa c terminam liceul ne casatorim. facem copii sh apoi dak mai e facem si facultatea si restu..o aberatie... in ziua de azi, adica la mentalitatea de azi religia nu mai are loc... Offline #105 2008-03-27 19:30:22
Re: sexul si biserica....sunt total de acord cu tine SonneAle...nici eu nu m-am spovedit in viata mea iar lucrul acesta nu il consider un pacat......singururl care iti poate ierta greselile este Dumnezeu...si cred k pacate avem fiecare pe care poate le facem inconstient.si inca ceva nu cred ca as putea sa ii povestesc problemele mele unui om(pentru ca si preotul este un om si la cat sunt de devotati in ziua de azi...ma rog)pe care il vad o data in viata......nu spun ca nu merg la biserica dar vb ta merg pentru mine casa ma simt eu bine si linistita..... Dragostea e asemenea febrei;nu le putem stapanii pe niciuna si nici nu putem limita durata sau intensitatea lor. Offline #106 2008-03-27 21:01:52
nu preotul iti iarta pacatele !!!!!!!!!!!! el este doar un intermediar, un martor !!! cum sa iti ierte el pacatele, este si el om supus pacatului. cine v-a invatat asta ? nici un preot nu iti spune "Eu iti iert pacatele !" daca exista astfel de preoti, aia n-au ce cauta la biserica... Offline #107 2008-03-27 21:41:01
uite unde e confuzia........nu preotul te iarta.In nici un caz.Preotul respectiv poate avea pacate si mai mari ca ale tale..el este doar intermediarul....nu-ti iarta el pacatul si in fond,si el se spovedeste cuiva.Eu cred ca pacatele marturisite pot fi iertate cu conditia sa ne caim pt ele. Offline #108 2008-03-28 03:46:16
Re: sexul si biserica....pt a nu se ajunge ulterior la un eventual schimb de replici mai "dure"... imi sustin pararea intiala!!! intermediar sau nu, niciun preot nu ma va spovedi vreodata!!! si eu stiu ce zic dat fiind faptul ca am intalnit preoti pe care numai asa nu-i puteam numi... rusineeeeeee!!!!!!! e suficient sa te rogi cu credinta, oriunde si sa-I marturisesti Lui si doar Lui pacatele-ti in gand, cu voce tare, cum o fi, te aude! There ain't no sunshine now that he's gone Offline #109 2008-03-28 19:03:23
Re: sexul si biserica....scuze daca am parut agresiva. nu am intentionat. dar ma aprind cand vine vorba de Dumnezeu si Biserica pt ca lumea are o perceptie gresita si as vrea tare mult sa se skimbe lucrul acesta. poate intr-un fel incerc sa contribui si eu la asta, intr-o masura foarte mica. Offline #110 2008-03-28 19:16:59
ale, o sa-ti pove eu cand o sa ai chef de ce e bine sa te spovedesti... Offline #111 2008-03-28 19:17:18
Re: sexul si biserica....nici pe mine............ dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #112 2008-03-28 19:26:30
Re: sexul si biserica....pe mine acusica.saptamana viitoare tin post si dup-aia la spovedit si la luat aghiazma mare Offline #113 2008-03-28 19:30:28
Re: sexul si biserica....si eu am luat aghiazma mare. si am plecat plangand de la biserica. asa tare m-a durut ... asa pacatoasa m-a facut sa ma simt... asa sunt... a fost prima oara cand nu am luat impartasanie si m-am simtit pedepsita. oribil sentiment... Offline #114 2008-03-28 19:39:05
Re: sexul si biserica....da stiu.mie imi spui.eu sunt deja la a 3a.asta e.trebuie sa te gandesti ca acus vei lua iar sf impartasanie Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|