|
Nu esti logat.
Sexul si biserica....-8#134 2008-04-03 16:21:26
Re: sexul si biserica....Parerea mea : o prostie. Sa te mariti virgina? Asa, si daca nu te potrivesti cu barbatu la pat? Ce faci? Mergi la popa? Nu avem probleme, ci doar solutii! Offline #135 2008-04-03 16:59:08
Re: sexul si biserica....voi nu intelegeti ca te impartaseste...da te impartaseste daca in urmatorii 7 ani fci macar o logodna la biserica ,ptr ca primesti taina casatoriei. Offline #136 2008-04-03 17:02:50
Re: sexul si biserica....aaaaaaaaaaaaaaa......asa deci....retrag ce-am spus atunci Nu avem probleme, ci doar solutii! Offline #137 2008-04-03 17:04:35
Re: sexul si biserica....
perfect de acord There ain't no sunshine now that he's gone Offline #138 2008-04-03 17:04:56
Re: sexul si biserica....nu e asa negru cum se prezinta...plus ca se intampla sa intalnesti un preot care poate a avut o zi grea,sau are probleme si se repezeste sa-ti explice si noi intelegem pe dos.plus ca daca un preot e mai slab in domeniu explicatiilor nu toti sunt asa.e ca si cum spui ca toti b sunt niste porci,magari si tot asa. Ultima oara a fost editat de Melany1 (2008-04-03 17:06:04) Offline Publicitateloading...
#139 2008-04-03 20:33:15
sincer, sunt de aceeasi parere cu tatal tau si cred ca gresesti www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #140 2008-04-03 20:49:14
te iubesc!!!! There ain't no sunshine now that he's gone Offline #141 2008-04-04 15:05:31
nu trebuie sa-l urmezi pe Dumnezeu ci tre sa urmezi destinul dat de El....si inca ceva cand ai credinta si suflet bun faci si fapte bune....si nu pentru ca asa trebuie ci pentru ca asa iti spune sufletul si credinta. Dragostea e asemenea febrei;nu le putem stapanii pe niciuna si nici nu putem limita durata sau intensitatea lor. Offline #142 2008-04-04 16:15:25
Re: sexul si biserica....uite un nonsens! zici tu ca avem un destin (adica un drum deja stabilit si batut in cuie prin viata) dar si ca ne putem abate de la el. Nobody home Offline #143 2008-04-04 16:17:35
Re: sexul si biserica....si eu zic tot asa credinta fara fapte e moarta dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #144 2008-04-04 17:11:53
exact.. nu-i deloc nonsens: ai un drum pregatit PT TINE, ceva in genul "pt asta esti trimis in lume, asta ti-e menirea, misiunea". dar tu ai dreptul sa ALEGI... poti sa mergi pe drumul care ti-a fost "destinat" sau poti sa-ti "ratezi destinul". e prost inteleasa povestea asta cu destinul... nu inseamna ca-ti ghideaza cineva (Dumnezeu) tot ce faci si ca, in fiecare gest, tu actionezi ca o marioneta. e doar problema lui "a fi sau a nu fi" la locul TAU... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #145 2008-04-04 17:14:27
Re: sexul si biserica....nashira nu am inteles faza cu "sa tin post, sa ma spovedesc, sa merg saptamanal la biserici dar sa ma doara in c*r de cei din jurul meu, sa ma cert, sa barfesc"chiar crezi ca oamenii se impart in aceste 2 categorii(pe langa cealalta spusa de tine)?eu nu prea cred.sunt(am vazut nu zic asa aiurea)ca sunt fffff multi oameni care ocolesc biserica dar care in acelasi timp se cearta,barfesc si nu le pasa de cei din jurul lor.dar si oameni care merg la biserica,tin post,se spovedesc &co. si le pasa de cei din jurul lor. Offline #146 2008-04-04 17:30:36
Re: sexul si biserica....katami: DEST?N, destine, s.n. 1. Soartă, viitor. 2. Forţă sau voinţă supranaturală despre care se crede că hotărăşte ?n mod fatal şi irevocabil tot ce se petrece ?n viaţa omului; fatalitate. ? Din fr. destin. (definitia din dex). ceea ce ai numit tu destin eu numesc "misiune". caz in care nu mai am nimic de comentat. Nobody home Offline #147 2008-04-04 17:44:44
Re: sexul si biserica....Eu topicul asta doar il citesc...nu imi dau cu parerea ca-mi sariti toate -n cap Offline #148 2008-04-04 17:51:51
Re: sexul si biserica....hai bre, c-ar fi interesant Nobody home Offline #149 2008-04-04 17:53:46
Re: sexul si biserica....gusturile nu se discuta dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #150 2008-04-04 21:55:03
Re: sexul si biserica....deci in concluzie ne contrazicem aiurea pe tema postului mersului la biserica si spovedanie pentru ca cine vrea sa mearga la biserica si sa tina post o face cine nu nu.si oricum mentalitatea omului nu o poti schimba indiferent ce ai face.... eu oricum raman la parerea mea si fac in continuare ce cred eu ca e bine.iar sexul(fie el in post sau nu) nu il consider un pacat.sunt o gramada de pacate mult mai mari decat asta.ca doar din pacat ne nastem,nu?..cele care merg la biserica ar trebui sa stie. Ultima oara a fost editat de baby_blue2008 (2008-04-04 21:58:25) Dragostea e asemenea febrei;nu le putem stapanii pe niciuna si nici nu putem limita durata sau intensitatea lor. Offline #151 2008-04-04 22:01:27
Re: sexul si biserica....exact taisha, baga There ain't no sunshine now that he's gone Offline #152 2008-04-05 12:46:33
Re: sexul si biserica....ceea ce scrieti voi aici e un mod prin care incercati sa va mintiti pe voi insiva....credeti ca sexul e bine inainte de casatorie dar va este rusine si evitati sa va duceti sa va spovediti si sa va impartasiti...daca ati crede cu adevarat ca este ceva normal atunci nu ar mai exista frica de cele Sfinte. e normal sa vrei sa crezi ca pacatul ce-l faci e ceva normal pt ca va este prea greu sa mergeti pe calea dreapta. dragostea e sentimentul care-l innobileaza pe om, dar daca concretizarea lui prin relatii intime se realizeaza intr-un mod murdar, atunci ajunge sa va coboare.....stiu ca atunci cand iubesti cu adevarat o persoana, atractia este foarte mare, dar din dragoste pt Dumnezeu ar trebui sa va abtineti si pentru a face fatza mai usor ispitelor ar trebui sa apelati la un duhovnic. cine spune ca nu e pacat sa faci sex si ca preotii exagereaza ar trebui sa deschida Sf Biblie si sa vada ca acolo spune ca noi suntem madularele lui Hristos, de aceea trebuie sa avem grija de curatia trupului nostru, caci altfel ne batem joc de creatia Domnului. nu erati de acord nici cu faptul ca Biserica interzice pozitiile la sex si metodele anticonceptionale.....e si normal intrucat unirea trupurilor ar trebui facuta din dragoste, iar fructul dragostei ar trebui sa fie un copil...si in nici un caz nu ar trebui sa apara din dorinta de placere fizica. Sf Apostol Pavel spune ,,Toate imi sunt cu putinta, dar nu toate imi sunt de folos"....ce credeti ca ar vrea sa spuna? omul are libertatea de a alege intre bine si rau, dar inainte de a alege trebuie sa ne gandim la repercusiuni.....veti spune ca si dragostea e ceva bun si este ingaduita, dar odata cea este pervetita si materializata prin ceva murdar, ne mai este de folos pentru mantuire....multi spun am o singura viata si aia trebuie sa o traiesc.....dar nu ar trebui sa intelegem ca in viata asta pamanteasca trebuie sa incercam sa facem voia Domnului, pentru a dobandi viata vesnica si a ajunge in rai unde ne asteapta fericirea absoluta....acum este Postul Pastelui, asa ca mergeti si va spovediti, si rugati-va la Dumnezeu sa va ajute sa gasiti calea cea dreapta, caci asta ar trebui scopul nostru principal in viata...sunt sigura ca voi fi atacata pt comentariul meu, dar prefer sa fie asa, daca macar aceste cuvinte ale mele va vor pune un semn de intrebare Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|