homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sexul si biserica....-7

#115 2008-03-28 19:40:12

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

Re: sexul si biserica....

aici deja o dai in paranoia, devii habotnica, ajungi la obsesii...
om fi noi pacatoase si nu mai stiu cum, dar nici cum faci tu nu e bine, serios acum...
si pt ce ti-a dat aghiasma mare?

hjarta

#116 2008-03-28 21:20:11

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

ca a facut sex presupun de aia se da...ca si eu am luat tongue

#117 2008-03-29 04:02:45

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

no thanks neutral  am asa o sila fata de cei mai multi dintre preoti incat la gandul spovedaniei mi se ridica parul neutral nu si nu si nu!!!! 
adina, ma bucur foarte mult ca ai o credinta asa mare, ai fi surprinsa, poate, sa afli ca si a mea este la fel de mare, dar deloc in oameni

There ain't no sunshine now that he's gone

#118 2008-03-29 11:19:31

annabel
Diamond member
Inregistrat: 2007-01-15

Loveable a scris:

aici deja o dai in paranoia, devii habotnica, ajungi la obsesii...
om fi noi pacatoase si nu mai stiu cum, dar nici cum faci tu nu e bine, serios acum...
si pt ce ti-a dat aghiasma mare?

de mine vorbesti?:f?rv?nad: aghiazma mare pt ca am facut sex inainte de casatorie

#119 2008-03-29 11:43:33

monibv
Full member
Inregistrat: 2007-05-03

eu credeam in preoti, si mergeam la spovedit pana de curand cand m-au facut sa ma gandesc de 2 ori, inainte sa am incredere in ei(oameni cum zice sonneale). un singur exemplu, la inmormanarea bunicului meu preotul catolic a refuzat sa intre in acceasi camera cu cel ortodox, din simplu fapt ca el era catolic si celalalt ortodox.....cand amandoua bisericile promoveaza toleranta etc....plus ca cel catolic era ceva cap pe zona respectiva, avea functie inalta....si trecand peste tot era o inmormantare....cum dracu poti sa-i zici asta sotiei care nu mai poate de durere si plans ca tu nu intri in casa ca e preotul ortodox acolo si cum a indraznit sa-l cheme si pe el pe un ton foarte....(slujba dubla a fost dorinta bunicului meu pt ca era catolic si bunica ortodoxa....)

Publicitate

loading...

#120 2008-03-29 12:30:01

annabel
Diamond member

rau ce s-a intamplat monibv.si eu cand m-am spovedit la preot(din pacate e o veche cunostinta de a mamei)a inceput sa ma "certe"ca de ce iubesc un baiat catolic si de ce merg si la slujbe la ei.si i-am zis"pai daca e un baiat bun,educat si credincios si mai ales crestin eu nu vad nimic rau in asta"dup-aia nu a mai zis nimic dar tot nu ii convenea.este vorba aia veche:"zici ca popa dar faci ca tine"

#121 2008-03-29 14:36:04

ankuzza
Hero member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2006-02-18

si ce?catolicismul nu e secta..dc sa nu fie de acord..of doamne ce `ti e si cu preotii astia..

Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc!

#122 2008-03-29 18:20:08

rarom
New member
Inregistrat: 2008-03-25

Vina o au preotii si nu religiile care din cate stiu eu se "impaca" destul de bine...dar asta nu inseamna ca tre' sa te intorci impotriva religiei...sunt si ei oameni si au greselile lor...

#123 2008-03-30 22:46:54

diana13_87
Full member
Inregistrat: 2008-01-19

buna seara , de exemplu dc daca esti insarcinata in 8 saptamani si mg la medic si sarcina e oprita si trebuie sa faci chiuretaj  ,cd mergi la biserica sa te spovedesti tot 7 ani nu ai voie sa te impartaseshti?

#124 2008-03-30 23:02:44

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

daca sarcina a fost oprita din evolutie din motive medicale iti va da impartasanie mai devreme...oricum trebuie sa mergi sa-ti citeasca ceva

#125 2008-03-31 07:21:23

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

mie mi se par astea niste povesti. si eu am avut sarcina oprita in evolutie...nu cad unde e vina mea....de ce sunt bagata la capitolul avort (voit)

#126 2008-04-02 04:39:00

reta
New member
Inregistrat: 2008-03-02

problema nu este daca te iarta un preot sau nu sau ce spune preotul ca e pacat sau daca te impartaseste sau nu, oricum toate astea numai Dumnezeu poatesa le faca si Lui trebuie sa ne cerem iertare, iar daca preotul spune ca ai/nu ai voie sa faci sex inainte de casatorie, Dumnezeu spune categoric ca nu e dorinta lui pentru noi...daca a nu fura si a nu ucide ni se par porunci demne de respectat si de condamnat daca nu sunt tinute, atunci de ce curvia nu ni se pare un pacat? Nu cred ca Dumnezeu ne vrea raul prin regulile pe care le-a dat, nu e nici o placere in a avea mai multi parteneri pana la casatorie, te gasesti si cu niste boli de care nu mai scapi, ramai insarcinata, trebuie sa avortezi ca nu esti casatorita si astea sunt doar cateva exemple, te vorbesc fostii iubiti si rad impreuna cu alti prieteni ca te-au avut, cand cu un sot e diferit...de ce sa te culci cu toti partenerii anteriori de sex cand poti sa ai sotul/sotia doar pentru tine? si credeti ca toti care fac sex inainte de casatorie nu o sa le para rau cand vor fi mai in varsta? sau credeti ca copiii vor fi mandri de niste parinti   destrabalati? sau am vazut ca multa lume cere binecuvantarea lui Dumnezeu sa aiba copii cand nu pot si inainte de casatorie au facut numai ce nu spunea Dumnezeu? eu cred ca e bine si sanatos sa te pastrezi curat pana la casatorie si nu e o treaba de moda, de generatii sau trecuta, ar trebuie sa fie o dovada de rabdare si auto control pentru sanatatea mentala, spirituala si fizica a fiecaruia...

#127 2008-04-02 14:09:35

mary-mary
Full member
Inregistrat: 2008-01-23

nimic nu poate fi perfect...in ziua de azi dak nu o faci dupa un anumit timp de relatie serioasa totul se rupe si pana la urma nu mai sta nimeni cu u...nu de alta,dar mentalitatea s-a schimbat.si nu vad de ce e pacat sa faci dragoste cu iubitul tau atata timp kt te iubeste si il iubesti.dumnezeu a lasat varianta asta(sexul)ptr 2 persoane kre se iubesc.  sincer consider k mai mare pacat fac cele kre umbla...ca sa zic asa...din p***a in p***a(prostituate,curve,cele kre isi inseala sotii...)acum nu stiu dak o sa ma impartaseasca,dar asta o sa vad de paste knd m-oi duce la spovedit;))

#128 2008-04-02 14:43:56

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

mie mi-e rusine sa ma duc iar la preot si iar sa ma intrebe: "tot nu v-ati casatorit?" si eu sa dau din umeri.... da asta e, ma duc, totusi...

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#129 2008-04-02 15:19:27

annabel
Diamond member

katami a scris:

mie mi-e rusine sa ma duc iar la preot si iar sa ma intrebe: "tot nu v-ati casatorit?" si eu sa dau din umeri.... da asta e, ma duc, totusi...

rotfl same here.dar eu am noroc(sper)ca nu mai merg la preotul ala care e o cunostinta a familiei.sper sa fie bun sfatuitor acesta la care voi merge sambata kapitulation

#130 2008-04-02 16:58:01

baby_blue2008
New member
Inregistrat: 2008-03-18

stii ce e cel mai trist?sa vezi k acolo(moldova) unde credinta e pe primul loc se intampla si cele mai multe crime violuri si furturi......si ca in loc sa fie biserica un loc intr-adevar de ruga si credinta se transforma pe zi ce trece intr-o afacere......imi pare rau ca trebuie sa zic asta dar este doar adevarul.....fara bani nimeni nu te mai ajuta pentru ca asa trebuie....totul se face contracost.....uitativa la prostia asta cu pastele catolic si cel ortodox.....nu cred  k Iisus a inviat de 2 ori....daca,craciunul il putem sarbatori impreuna putem si pastele la fel de bine sa-l sarbatorim impreuna......este infiorator ce se intampla in lumea asta......nimeni ne se mai ajuta..toti numai sa te poveseteasca si sa barfeasca....parerea mea...va rog nu ma criticati prea tare:D

Dragostea e asemenea febrei;nu le putem stapanii pe niciuna si nici nu putem limita durata sau intensitatea lor.

#131 2008-04-02 17:16:45

alinaa_me
Full member
Inregistrat: 2008-01-06

baby_blue2008 a scris:

stii ce e cel mai trist?sa vezi k acolo(moldova) unde credinta e pe primul loc se intampla si cele mai multe crime violuri si furturi......si ca in loc sa fie biserica un loc intr-adevar de ruga si credinta se transforma pe zi ce trece intr-o afacere......imi pare rau ca trebuie sa zic asta dar este doar adevarul.....fara bani nimeni nu te mai ajuta pentru ca asa trebuie....totul se face contracost.....uitativa la prostia asta cu pastele catolic si cel ortodox.....nu cred  k Iisus a inviat de 2 ori....daca,craciunul il putem sarbatori impreuna putem si pastele la fel de bine sa-l sarbatorim impreuna......este infiorator ce se intampla in lumea asta......nimeni ne se mai ajuta..toti numai sa te poveseteasca si sa barfeasca....parerea mea...va rog nu ma criticati prea tare:D

da....din pacate parca lucrurile merg din ce in ce mai rau...chiar si eu m-am gandit la faza cu pastele(eu sunt ortodoxa)..insa asta e.....cred ca cel mai bine e sa ne gandim bine ce facem cu viata noastra...inainte sa fie prea tarziu smile

#132 2008-04-02 17:40:41

baby_blue2008
New member
Inregistrat: 2008-03-18

si eu sunt ortodoxa insa am rude si prieteni in germania si crede-ma ca nici ei nu sunt de acord cu asa ceva.....unchiul meu este catolic....insa cred ca toata lumea s-a saturat de asta....si atunci sa mergi cu credinta la biserica?si cate ex mai stiu...dar ma rog parerile sunt impartite si fiecare are dreptul la opinie.totul este sa stii tu ca persoana cat este bine sa crezi si cat nu si sa nu devii fanatik sau obsedat de biserica......si inca ceva:daca ai constiinta curata si crezi ca esti o persoana sincera si corecta Dumnezeu te iarta...daca nu poti tu sa te spovedesti si sa tii postul postului ca il tii degeaba.nu in asta consta taria credintei...ci in ce ai in suflet.smile

Dragostea e asemenea febrei;nu le putem stapanii pe niciuna si nici nu putem limita durata sau intensitatea lor.

#133 2008-04-03 15:17:21

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

asa spune tata: credinta lui e in suflet.... gresit : credinta fara fapte e nula. tocmai postul si spovedania si toate celelalte (desigur, fara ipocrizie, cu sinceritate si dragoste) demonstreaza ca tu crezi si Il urmezi pe Dumnezeu.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.