|
Nu esti logat.
Vacanta in afara romaniei-26#476 2009-05-25 22:06:15
Re: Vacanta in afara romanieimary_alee , sa regretam??? a fost o vacanta de vis, parca nici acum nu-mi vine sa cred ca e adevarat !!! singurul lucru ce regretam e cat am putut fi de fraieri...de 6 ori am fost la Mamaia....FRAIERI ! Offline #477 2009-05-26 20:54:16
Re: Vacanta in afara romanieiinnana...am fost in croatia acum 3 ani si anul trecut, vara asta mergem din nou...sincer recomand....ffff frumos....noi am mers in Zadar ( la 200 km de penis )si e f fain...preturi cam ca la noi pe la sinaia/busteni/predeal...e si cate ceva de vizitat in zona asta, au un parc national mare cu cascade misto unde te lasa sa faci baie...plajele cu pietre mai mari sau mai mici, n-am vazut cu nisip...deci eu recomand, nu se compara cu ce e pe la noi Offline #478 2009-05-26 21:40:25
Re: Vacanta in afara romanieiCe tare, forumu cenzureaza numele orasului automat #479 2009-05-27 10:02:05
Re: Vacanta in afara romaniei
am fost in sud, pe o insula, ceva mai la sud de Split. mie mi-a placut foarte mult, tzara e foarte frumoasa, sosele ca in vest, munti, tuneluri... drumul e lung din Ro (prin Ungaria); nu merita sa-l faci dintr-o bucata. plaja e stancoasa, iti trebuie obligatoriu papuci speciali ca sa intri in apa. merita sa-ti iei echipament de snorkeling (de aici sau de acolo, preturile sunt cam la fel) pentru ca ai ce vedea in apa. atentie mare la aricii de mare, daca te intepi intr-unul e foarte dureros si raman tzepii in piele! "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #480 2009-06-09 16:28:36
Re: Vacanta in afara romanieibuun...deci am dori si noi anul asta sa mergem in grecia. ne-am hotarat cam tarziu - circumstantele si nici acum nu e ffff sigur - si...de cand m-am apucat de cercetat sunt intr-o ceata totala... Ideal ar fi Zakynthos, Santorini (excluse insa din cauza costurilor ridicate cu avionul ), Corfu - insa m-ar omori drumul cu autocarul, Katerini si Olimpic Beach nu prea as vrea... ar mai ramane Nei Pori, Thassos sau ceva in Halkidiki... chestia e ca am citit o gramada de grozavenii legate de cazari etc... nu mai vrem lux (cand am vazut cat ne-ar costa ), nici macar o demipensiune...zicem ca ne-am descurca cu un mic dejun si sa ne luam noi de papa ce vrem de pe la taverne daca sunt preturi acceptabile... In principiu am vrea o statiune cu peisaje, ceva verdeata, apa curata, plaja, liniste - dar sa avem si ce sa vizitam (de la Nei Pori am inteles ca se pot face vizite pe Skiathos ) si o cazare...decenta. M-am tot documentat si mi-e cam groaza de unele chestii pe care le-am citit. Acum nu ca vreau lux, insa nici nu vreau sa bat atata drum cu autocarul - chin pentru mine - si nici nu am muncit un an de zile ca sa imi fac acolo nervi pentru mizerie si alte porcarii. E adevarat ca nu te duci acolo ca sa stai in camera, insa zic ca e esential sa poti face un dus in conditii de igiena si sa dormi linistit noaptea... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline Publicitateloading...
#481 2009-06-09 20:01:39
Re: Vacanta in afara romanieiSoleil, cat ati fi dispusi sa dati pe cazare cu MD de pers pe sejur? #482 2009-06-09 20:53:48
Re: Vacanta in afara romanieipersi, maxim o mie euro cu tot cu bani de cheltuiala...de banii astia ne-am putea duce cu avionul in corfu sau zakynthos, dar ...cu buzunarele goale... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #483 2009-06-09 22:05:22
Re: Vacanta in afara romanieiMaxim o mie cu tot cu cheltuiala de persoana? Ca mi se pare f mult. #484 2009-06-09 22:19:28
Re: Vacanta in afara romanieinu, persi, amandoi. daca aveam de fiecare... nu mai stateam pe ganduri "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #485 2009-06-09 22:22:34
Re: Vacanta in afara romanieiSol, dak tot aveti 1000 de euro eu zic sa mergeti in Zakynthos... sa va ajunga banii de mancare si atat...nu nush ce cheltuieli si cumparaturi...macar o sa fie ceva de vis #486 2009-06-09 22:40:25
Re: Vacanta in afara romanieiskumpi, cu 1000 de euro ne-ar ajunge acolo fix drum+cazare+demipensiune... o fi de vis, dar sa nu mai ai nici un ban pe langa, de o urgneta, oexcursie, de o cheltuiala...ca nu am de unde mai mult de atat...si in nici un caz nu ma duc la shopping sau altceva. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #487 2009-06-09 23:18:52
Re: Vacanta in afara romanieisoleil eu gasisem pe net o oferta ptr egipt,e adevarat,dar cu all inclusive la 4 stele,avion+transfer 450 sau ceva de genu cu plecare de pe 26 iunie(ti-as da siteul dar nu-l mai stiu)...cred ca daca iti cauti,o sa gasesti sa va ajunga banii....poate alta tara?incearca egipt,tunisia,bulgaria...sunt mai ieftinute... Offline #488 2009-06-09 23:36:45
Re: Vacanta in afara romanieida, chick...dar de obicei la pretul asta se mai adauga cam 100 euro taxa de aeroport...si tot depasesc mia de euro...chestia e ca, orice ar fi inclus in banii aia, tot ajung acolo fara un ban de cheltuiala...si nu e chiar ok . "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #489 2009-06-09 23:41:19
Re: Vacanta in afara romanieiwww.christiantour.ro au f multe oferte pt toate buzunarele ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #490 2009-06-09 23:56:00
Re: Vacanta in afara romanieiThassos ... acolo am vrut si noi sa mergem da pana la urma am renuntat k am zis k e insula si oricum totu e mai scump plus k n`ai f multe posibilitati de distractii dar voi in 1000 d euro va puteti incadra si inca fff bine..noi n`am avut atata ... si e si frumos acolo ...ce am vazut din poze Ultima oara a fost editat de skumpi (2009-06-09 23:57:15) #491 2009-06-10 01:08:13
Re: Vacanta in afara romanieiSolei, noi am fost anu trecut in Corfu. Ne-am luat prin agentie si am dat 400 si ceva de euro, cazare+MD, amandoi .. si eram 100 de m de plaja si cu piscina.. super.. Si totusi era 200 si ceva de euro camera de fapt, restu la agentie ..Mancarea era destul de ieftina, mancai cu 10 euro mult tare .. atat am avut noi, ca am mers cu masina. I miss you,I miss your smile And I still shed a tear Every once in a while And even though it's different now You're still here somehow My heart won't let you go And I need you to know I miss you... Offline #492 2009-06-10 01:53:17
Re: Vacanta in afara romanieipai katami nu lucreaza la agentie...ia da o fuga pana la ea si vezi ce are in program...imposibil sa nu gasiti ceva in jur de 600-700 pentru amandoi si restul va raman de chletuiala Offline #493 2009-06-10 09:35:46
Re: Vacanta in afara romanieiam fost si la ea, ufff... ca aveam o varianta in cap. si tot cautand informatii am mai tot dat peste posibile locuri faine.... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #494 2009-06-10 10:12:36
Re: Vacanta in afara romanieinoi in corfu am dat 130 euro/persoana 7 nopti plus autocar(pacat ca nu poti din cauza spatelui..sa stii ca de la noi din oras am pelcat la ora 6 dimineata si in corfu am ajuns la ora 6 dimineata a doua zi.)si inca 30 euro/persoana pt is-bucuresti si feribot Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|