|
Nu esti logat.
Vacanta in afara romaniei-27#495 2009-06-10 10:39:03
Re: Vacanta in afara romanieideci 24 de ore, anna . am inteles ca se fac cam 10 ore in plus pentru corfu si mai e si drum cu serpentine...nu rezist. voi cu ce agentie ati plecat? "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #496 2009-06-10 10:40:44
Re: Vacanta in afara romanieila ce anume nu rezisti ? #497 2009-06-10 10:44:21
Re: Vacanta in afara romanieiskumpi, eu fac fata la maxim 9-10 ore de mers cu masina. 24 ar fi criminal. in primul rand pentru spate - eu dupa 2-3 ore de stat in fund deja nu mai pot - si in al doilea rand raul de masina, daca exagerez cu mersul... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #498 2009-06-10 10:45:50
Re: Vacanta in afara romanieise pare ca s-a deschis autostrada pana in port de unde se ia Ferry, si daca s-a intamplat asta se reduce timpul si nu se mai trece prin munti ceva gen transfagarasan (bine se spune ca e mult mai crunt prin muntii Pindului). Para hacer bien el amor hay que venir al sur.... Offline #499 2009-06-10 10:47:50
Re: Vacanta in afara romanieisoleil si eu merg in corfu si ma rupea avionul pana acolo.. asa ca facem variata avion low-cost plus ferry. cauta un avion low cost pana intr-un aeroport in grecia mai aproape si apoi cauti ferry care sa te duca pana in corfu. hotel=scump.. apartament=mai ieftin. noi am gasit cu 900? (avion-ferry-apartament-masina inchiriata) de plecat 9 zile in iulie. fara bani de cheltuiala dar gandeste-te ca plec in italia unde e muuult mai scump decat in romania. Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?... Offline Publicitateloading...
#500 2009-06-10 10:55:15
Re: Vacanta in afara romanieimersi, mary . din pacate, nu mai am mult timp la dispozitie. in maxim 3 saptamani ar trebui sa plec, acum imi dau si eu seama ce din scurt e.... cu avionul, am vazut ca mai peste tot se plateste acea taxa de 95 euro...ori 2 inseamna deja aproape 200 de euro doar taxa de aeroport "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #501 2009-06-10 11:05:27
Re: Vacanta in afara romanieice incerca mary sa zica e ca la zboruri low-cost taxele de aeroport sunt mai mici... adica ai sanse sa gasesti bilet cu tot cu taxe la tarife mai bunute... numai ca low-cost pe grecia nu sunt f multe destinatii cu plecare din romania... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #502 2009-06-10 11:10:39
Re: Vacanta in afara romanieivaii nu soleil. Noi am gasit cu 170 dus-intors amandoi, cu taxe cu tot. taxa aia de 95? e o inventie ale agentiilor. in primul rand fiecare aeroport are taxe diferite, in functie de marime si etc. de ex la Venetia de unde placam noi taxa e de 50? pe om. Venetia e ditamai aeroportul international, crede-ma ca de la Baneasa nu e mai scump, numai ca astia de la agentii umfla tare preturile. Ultima oara a fost editat de mary_aleee (2009-06-10 11:15:50) Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?... Offline #503 2009-06-10 11:19:36
Re: Vacanta in afara romanieiuite si aici cateva oferte http://ztour.ro/sejururi.php?ofer=Sejur … ara=Greece Ultima oara a fost editat de love_t (2009-06-10 11:22:51) Offline #504 2009-06-10 11:30:51
Re: Vacanta in afara romanieimersi, love, am sa le studiez. din ce stii tu, merita de mers in sithonia? "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #505 2009-06-10 12:00:25
Re: Vacanta in afara romanieiCu placere Offline #506 2009-06-10 12:11:33
Re: Vacanta in afara romaniei
taxa aia NU e o inventie a agentiilor, mary crede-ma. depinde DE COMPANIA AERIANA, nu de marimea aeroportului. agentia poate baga comision peste, dar EXACT DE AIA taxele sunt puse separat, pt ca NU tin de agentie, ci de aeroport, iar aeroportul le poate modifica dupa bunul plac IN FUNCTIE DE COMPANIA AERIANA (de aia o sa vedeti pe aceeasi destinatie taxe de aeroport diferite... e in functie de compania care opereaza) Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #507 2009-06-10 12:13:06
Re: Vacanta in afara romanieiAsa este, nu este o inventie a agentiilor, dar isi baga si ei comision. Aia 95 de euro, nu se duc numai in buzunarul companiei aeriene. Ultima oara a fost editat de love_t (2009-06-10 12:14:10) Offline #508 2009-06-10 12:16:11
Re: Vacanta in afara romanieiba da, love.... lucrez in ag de turism si tot ce ni se cedeaza ca si comision de la operatori se face DIN TARIFUL FARA TAXE. deci tot ce e trecut la "servicii neincluse" (taxe de aeroport, viza, statiune etc) sunt NECOMISIONABILE Ultima oara a fost editat de katami (2009-06-10 12:19:52) Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #509 2009-06-10 12:34:13
Re: Vacanta in afara romanieiDa, pai ala asta ma refeream, ca nu iti vand numai biletul de avion, la pretul ala mic, asta daca asa cum spui si tu, le-au ramas locuri libere. Dar asta inseamna sa nu stii nimic sigur pana in ultimul moment Offline #510 2009-06-10 12:35:23
Re: Vacanta in afara romanieiam gasit o varianta pe blue air pana la salonic - 200 euro dus intors de amandoi. dar la asta tre sa mai pun drumul iasi bucuresti baneasa iasi, aeroport salonic - salonic - destinatie care o fi aia...sa inchiriem o masina acolo pentru 7 zile ne ajunge vreo 190 euro cea mai mica. E aiurea asa...si am vazut ca au destinatii in grecia doar salonic si Paphos. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #511 2009-06-10 12:45:20
Re: Vacanta in afara romanieilove, daca vrei agentie din romania, am sa intreb ce si cum.... pana la anul mai este, inca nici nu-s scoase tarifele la avioane pt al anul Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #512 2009-06-10 12:46:45
Re: Vacanta in afara romaniei
24 ore pana in corfu din iasi.apoi 1 ora jumate 2 dureaza feriboat si maxim maxim 2 ore dureaza pana te duce la vila unde ai rezervare Offline #513 2009-06-10 12:48:17
Re: Vacanta in afara romanieisalonic e aproape de halkidiki, de exemplu...insa tot presupune luat ceva de la aeroport pana in oras, de acolo cautat un autobuz spre undeva... cred ca e prea multa alergatura, mai ales ca salonicul e foarte mare, cum sa te descurci acolo...cu bagajele dupa tine...nu stiu daca merita varianta asta. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|